Spannendverhaaltje.nl

Overwerken – Deel 2: Niet alleen

-
21-08-2010
Via de trap kom ik op de 4e etage. Ik hoor inderdaad een geluid en het klinkt ook harder. Ik loop nu door de gang op ga op het geluid af. Als ik bij de kamer van dhr. Boksma (commercieel directeur) kom zie ik een schaduw. Ik zie iemand die probeert een laptop te stelen. Dit gaat alleen niet zo makkelijk, omdat alle computers en laptops zijn verankerd aan een kabel. De inbreker probeert met geweld de laptop los te krijgen. In een heldhaftige bui loop ik naar de kantine, die toevallig ook op de 4e verdieping is, en pak daar een groot brood- en hakmes. Voorzichtig loop ik weer naar de kamer van de dhr. Boksma.
De inbreker is daar nog steeds bezig met de laptop. Langzaam sluip ik de kamer binnen en benader hem van achter. Dan grijp ik hem beet en houdt het broodmes tegen zijn keel. Van schrik laat de dief alles vallen en steekt zijn handen in de lucht. Op het bureau van dhr. Boksma zie ik een revolver liggen. Vlug pak ik deze met mijn andere hand en richt deze nu op de inbreker. Ik dwing hem in een hoek te gaan staan. Ik zie hoe gedwee de dief mijn orders opvolgt. Geïntrigeerd door dit feit voel ik een bepaalde autoriteit in me op borrelen. Ik sommeer hem om dat hij 10 x moet opdrukken. Gedwee luistert hij, zakt door de knieën, doet 10 pushups en gaat vervolgens weer netjes in de hoek staan. Dit biedt mogelijkheden.
De man heeft geen bivakmuts of iets dergelijks op en ik kan in het donker zien hij een jaar of 25 tot 27 jaar moet zijn. Hij heeft een Oost-Europees uiterlijk. Ik loop naar de deur en druk op een schakelaar. Een paar halogeen lampjes gaan branden. Ik kan de inbreker nu beter zien. Hij ziet er knap en een beetje zongebruind eruit. De inbreker kijkt me angstig aan en vraagt zich af wat ik ga doen. Ik neem hem helemaal in me op. Hij is niet heel groot, tenger maar gespierd uit. Hij draagt een strakke zwarte spijkerbroek die strak om zijn benen zit waardoor duidelijk de contouren van twee heerlijke bolle billen te zien zijn. Aan de voorkant is een flinke bobbel te zien. Verder heeft hij een zwarte strakke shirt met lange mouwen aan waarin zijn gespierde lichaamsbouw te onderscheiden is. Verlekkerd neem ik het beeld in me op.
De revolver in mijn hand geeft mij nog steeds een autoritair en dominant gevoel; het geeft mij een dierlijke macht dat ik over het lot van mijn prooi kan beslissen. Voordat ik zijn lot bepaal stel ik hem eerst nog wat vragen. “Do you speak Dutch?’ “Een beetje”, antwoordt hij in goed verstaanbaar maar gebrekkig Nederlands. “Hoe ben je hier binnengekomen”, vraag ik hem. “W… Ik langs voordeur lopen en zag deur op kier staan. Ik deed voorzichtig deur open en gebeurde niets. Ik was van plan om in gebouw hiernaast in te breken, maar dit makkelijker.” Jan moet natuurlijk de deur open hebben laten staan dacht ik. “Ik door gangen lopen en kwam in deze kamer. Nu ik ben betrapt door jou”. “Ben je hier al lang binnen?”, vraag ik. “Ongeveer 20 minuten!” Einde vragengesprek.
Het is meer dan 2 uur geleden dat ik was klaargekomen en door dit hele gebeuren - de controle over een verrukkelijk jongen, de gedachte aan Jan die mijn lul schoonmaakt – begin ik weer geil te worden. Razendsnel bedenk ik wat ik met deze jongeman, die zo gedwee luistert, kan gaan doen. Ik sommeer naar voren te lopen en in het lichtspotje te gaan staan. Beduusd kijkt hij me aan maar volgt netjes mijn order op. “Trek nu langzaam je shirt uit!”. Ik wordt aangestaard met grote ogen. Ik zie hem nadenken in hoeverre ik het meen of dat ik met hem zit te dollen. Aan mijn besluitende en dreigende blik maakt hij op dat het menens is. Voorzichtig pakt hij de zoom van shirt en trekt vervolgens met gekruiste armen zijn shirt omhoog. Langzaam komt een bruin, getraind wasbordje te voorschijn. Hij gaat verder en meer en meer wordt zichtbaar van zijn gespierde lichaam. Nu is zijn gespierde borstkas met enigszins stijve tepels te zien. Zijn borsten zien er ook afgetraind uit. Het shirt trekt hij nu over zijn hoofd. Ik kijk naar zijn mooie glad geschoren oksels; en daar staat hij dan met ontbloot bovenlijf. Ik zou nu zowat spontaan een orgasme krijgen bij het zien van dit heerlijks, mijn heerlijks. Met mijn tong bevochtig ik mijn lippen en merk dat ik licht hijg.
De inbreker staat daar nog met zijn shirt in zijn handen. “Gooi de shirt voor mijn voeten en trek vervolgens je schoenen en sokken uit en gooi ze op je shirt”, beveel ik hem. Ik zie aan hem dat zijn vermoedens nu bevestigd worden en dat hij waarschijnlijk hier naakt gaat rondlopen. Langzaam bukt de inbreker door zijn knieën en knoopt zijn schoenen los. Ik volg hem nauwkeurig met de revolver. De eerste schoen staat nu voor hem en de tweede volgt. Even later heeft gooit hij ook zijn sokken op de schoenen. De inbreker staat weer in het spotlicht en kijkt angstig naar mij. Met nog steeds de revolver op hem gericht gebiedt ik hem nu om zijn broek uit te trekken en op hetzelfde hoopje kleren te gooien. Gehoorzaam en gedwee volgt de inbreker mijn instructies op en begint zijn broek uit te trekken. Eerst maakt hij de knoop los en vervolgens de rits. Langzaam laat hij zijn broek zakken. Ik zie een strakke witte – en goed gevulde – boxershort verschijnen. Eindelijk heeft hij zijn broek uitgetrokken.
“Doe een klein raar dansje”, beveel ik hem. Hier had hij niet opgerekend. Snel nadenkend over wat ik gezegd heb begint hij vervolgens de vogeltjesdans te doen. Wat ziet dat er gek een, zo’n gespierde bijna-naakte man die wijdbeens door zijn knieën gaat en wild met zijn armen wappert. Bij het naar beneden gaan krijg ik een mooi uitzicht op de flinke bobbel in de boxershort. “En nu wil ik dat je snel je boxershort uitdoet en die bovenop je broek gooit”. Alsof hij er al op zat te wachten pakt hij de rand van zijn boxershort en trekt deze in één ruk naar beneden. Een gigantische lul met een gigantische zak met 2 enorme kloten onderaan worden zichtbaar. Ik voel nu mijn hart in de keel kloppen en mijn lippen zijn uitgedroogd. Ik pak zijn broek, short en schoenen op en gooi ze in een hoek. Tijdens het bukken houd ik mijn blik en revolver op zijn kruis gericht. Met het gevoel van totale beheersing loop ik met de revolver in mijn handen naar hem toe. “Spreid je benen”, schreeuw ik tegen hem. Direct wordt mijn bevel opgevolgd. De lul wordt nu naar voren geduwd en het zicht wordt beter. “Pak hem beet en beweeg”. Braaf luistert hij. Hij pakt zijn stam beet en beweegt zijn hand op en neer.
Opgewonden kijk ik hoe dit tafereel zich afspeelt. Dit is heel wat anders dan het internet of het doen met een meisje. Ondanks de stress waarin de inbreker zich in bevindt zie ik dat hij opgewonden raakt. Ik beveel hem harder te trekken. Stijver en harder wordt zijn lul, die van mij ook. Dan beveel ik hem te stoppen met trekken en hij moet zijn handen wijd in de lucht steken. Als een Da-Vinci-man-in-een-cirkel staat hij voor me met een stijve lul groetend vooruit gestoken. Ik had me altijd al afgevraagd hoe het is om een man te pijpen en nu krijg ik de kans. Met de revolver nog steeds op hem gericht ga ik op mijn knieën zitten en neem zijn lul in mijn mond. Het is wel raar zo’n hete staaf in je mond, maar ik ben er al gauw aan gewend. Als een lolly lik ik zijn geslachtsdeel. Ik hoor hem kreunen, zijn benen knikken. In een taal die ik niet versta hoor ik hem dingen fluisteren. Het lijken mij woorden van genot. Zijn lul in mijn mond zwelt verder en ik harder te zuigen. Ik trek mijn lippen strakker om zijn stam en beweeg met mijn hoofd. Ik merk dat de spanning bij hem stijgt. Plots stop ik ermee. Alsof hij het jammer vind kijkt hij mij aan. Ik sta op en begin mijn broek los te maken. Ik haal mijn lul tevoorschijn en beveel hem eraan te trekken. Ik waarschuw dat als het pijn doet, ik de revolver zal gebruiken voor een castratie. Dit in z’n oren geknoopt hebbende begint de inbreker mij te trekken. Hoewel dit behoorlijk onwennig gaat geniet ik ervan.
Na een poosje besluit ik dat ik ook wel gepijpt wil worden en ik dwing de inbreker op zijn knieën te gaan zitten. Langzaam luistert hij en ik zie hem met grote ogen naar me kijken als een klein kind. Vervolgens richt hij zich op mijn lul en neemt hem in zijn mond. Ik voel hoe zijn warme lippen zich om mijn lid spannen. Zijn tong gaat langs mijn eikel en ik voel hoe deze zwelt. De aanraking tegen mijn eikel wordt me bijna teveel, maar ik laat het rustig doorgaan. Ik zie dat hij ondertussen aan zijn eigen pik trekt. Ik verbied dit hem. Teleurgesteld gaat hij verder. Hij gaat harder met zijn hoofd bewegen en ik voel voor de tweede keer vandaag een hoogtepunt komen. Op tijd laat ik hem stoppen om niet tot een lozing te komen. Ik wordt geil van de gedacht om samen te komen. Ik gebied hem om naar de muur te lopen. Daar moet hij van mij een handenstand tegen de muur doen. Eenmaal op z’n kop moet hij zijn benen wijdt doen. Ik zak iets door mijn knieën en neem zijn lul in mijn mond. Mijn eigen lul houd ik voor zijn mond en hij begrijpt de hint. Wat een heerlijke stand is dit. Zo pijpen we elkaar en ik merk dat we beiden een hoogtepunt naderen. Alsof ik op een teken van hem wachtte, voel ik zijn lul een laatste keer opzwellen om vervolgens sperma te exploderen en bij mezelf gebeurd hetzelfde. Gelijktijdig komen we klaar. Harde kreunen ontglippen mij en echoën door de kamer. Ik doe een paar stappen achteruit om mijn lul weer in mijn broek te broek en richt de revolver weer op de inbreker die nu overeind komt. Benieuwd wat ik nu van plan kijkt hij me aan, zijn lul begint weer langzaam slap te worden.
Ik laat mijn hersens werken wat ik nu moet doen. Zal ik hem ergens vastbinden en dan snel mijn spullen pakken en weggaan, of ga ik verder met mijn ontdekkingstocht. Ik besluit voor het tweede te kiezen en beveel hem op met z’n rug op het bureau van dhr. Boksma te gaan liggen. Vervolgens laat ik hem zijn benen optillen en zeg hem zijn handen in zijn knieholten te leggen. Als een vrouw bij een gynaecoloog ligt hij nu voor me. Het uitzicht is pracht. Eén heldere ster in de donkere hemel. Een mooi gladgeschoren anus lacht me tegemoet. Op het bureau zie ik dikke ronde markeerstiften liggen. Ik pak er eentje, maak hem nat met mijn tong en duw de stift tegen zijn sterretje. De kringspieren trekken zich samen om weerstand te bieden, maar dat weerhoudt mij niet. Een angstige blik krijg ik toegeworpen. Ik duw rustig de dikke ronde markeerstift naar binnen. De inbreker begint te kreunen. Snel trek ik de stift eruit en steek hem opnieuw, nu wat sneller, erin. Weer hoor ik gekreun. Ervan uitgaande dat er nu wat meer ruimte moet zijn besluit ik een tweede markeerstift te pakken. Ik zie de ogen van de inbreker groter worden. Weer maak ik de stift nat en begin nu heel voorzichtig te duwen. Misschien is dit te optimistisch want ik ervaar enorme weerstand. Maar door mijn gewicht te gebruiken lukt het me om de tweede erin te krijgen. Ik zie tranen in zijn ogen en lichte kreten veranderen in luid geschreeuw. “Wat is dit?”, hoor ik opeens iemand in de deuropening schreeuwen. Verschrikt kijk ik om.
Aantal keer gelezen:
1032
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)