Spannendverhaaltje.nl

Overwerken – Deel 1: Betrapt

-
21-08-2010
Het is vandaag een drukke dag. Vanochtend was ik al om 7.00 uur begonnen met een rapport voor het bedrijf, maar het wil vandaag maar niet vlotten. Het is nu al 6 uur ’s avonds en het ziet ernaar uit dat het vanavond overwerken wordt. De meeste collega’s zijn al naar huis gegaan en ondertussen zit ik hier nog te ploeteren op de 5e etage. Mijn collega Jan staat nu ook op en gaat weg. “Dag Jan, tot morgen hè.” “Nee, ik ben nog wel even bezig, maar het gaat we wel lukken hoor. Ga maar gerust naar huis. Fijne avond hè.” Daar vertrekt Jan. Een knappe collega van me. We hebben al een paar keer met elkaar zitten flikvlooien op het toilet. Allemaal erg onschuldig. Het begon door bij elkaar over het schotje heen te kijken als we aan het plassen waren. Later, als er niemand anders was, hielden we elkaars piemel vast. Gewoon voor de gein. De laatste keer heb ik Jan voorzichtig afgetrokken. Helaas werden we toen gestoord. Voor de rest is er niks tussen ons en we hebben allebei regelmatig een vriendinnetje; maar om dit echt serieus te noemen? Maar goed, we zijn beiden 23 jaar, dus de wereld ligt nog aan onze voeten.
Het is nu 7 uur en ik zit nu nog samen met Willemijn op de etage. De rest is al naar huis. Willemijn geeft aan ook naar huis te gaan en ruimt haar spullen op. Ze checkt even of er nog meer mensen in het gebouw zijn. Ze komt weer terug en pakt haar spullen om nu daadwerkelijk naar huis te gaan. “Ron, behalve jij en de conciërge beneden is niemand meer op kantoor. Ik ga ervan door, werkse nog en maak het niet te laat hè. Tot morgen.”, en ze loopt de kamer uit. Ik gooi even alle spullen van me af en ligt languit in mijn bureaustoel. Wat een vermoeiende dag is het vandaag. Na 10 minuten naar het plafond te hebben gestaard besluit ik even een Cup-a-soup te pakken. Ik heb nog niets gegeten. Met een soepje zit ik nu weer achter mijn bureau. De telefoon gaat en de conciërge meldt dat hij vertrekt. De voordeur doet hij alvast op slot en hij vraagt nog of ik het alarm erop wil zetten en de deur weer op slot doe zodra ik ga.
Zodra ik mijn soepje op heb, heb ik nog geen zin om met de halfjaarcijfers verder te gaan. Ik start internet op een surf naar een homosite. Ik wordt opgewonden van de plaatjes en voel me geil worden. Voorzichtig knop ik mijn blouse open en mijn torso wordt zichtbaar. Ik wrijf over mijn tepels en er gaat een rilling door mijn lichaam. Langzaam streel ik mijn buik en kom bij mijn broek terecht, knoop deze open en trek het een stukje naar beneden. Hetzelfde doe ik met mijn boxershort. Ik leg nu mijn voeten op mijn bureau en zet mijn stoel in de ligstand. Langzaam raak ik mijn lul aan en voel een siddering door mijn lijf. Opgegeild door de plaatjes op mijn beeldscherm wrijf ik over mijn lul. Mijn stoel beweegt mee met het ritme waarop ik mezelf aan het trekken ben. Het bloed stroomt naar mijn lul en de zwellichamen zuigen zich vol. Ik voel de aders over mijn lul lopen en wrijf ze zachtjes. Mijn eikel glimt van het voorvocht en een kreun van extase ontglipt mij bij het aanraken van mijn eikel. Met een beetje spuug masseer ik mijn eikel. O, wat heerlijk is dit. Mijn benen trillen, ik kan ze niet meer stil houden. Ik verhoog het tempo. Mijn lid zwelt nog meer op, mijn eikel begint te kloppen. Zweetdruppels komen op mijn voorhoofd, mijn torso, mijn hele lichaam. Ik voel een ader bij mijn slaap kloppen, mijn bloeddruk stijgt en mijn hart gaat luider en sneller bonken. De spieren spannen zich aan, in mijn heupen, mijn buik en mijn borst en ik ga me harder trekken. Mijn lichaam spant zich aan en ik nader het hoogtepunt. Nog een paar keer trekken en al mijn spieren zijn gespannen, mijn ogen kan ik niet open houden en knijpen zich helemaal samen. Golven geilheid stromen over mee heen en voelt warm aan. Elke spier in mijn lichaam trekken zich samen en ik voel het orgasme door heel mijn lijf. Hijgend, licht in mijn hoofd, het hart nabonkend lig ik bij te komen. Languit, met mijn voeten nog steeds op het bureau, lig ik naar het plafond te staren. Eenmaal bijgekomen til ik mijn voeten op en ga normaal in mijn stoel zitten. Ik wil mijn bureaula open doen om wat tissues te pakken, maar tot mijn schrik zie ik iemand in de deuropening staan.
Het is Jan die daar staat, met zijn hand in zijn broek. “Lekker aan het overwerken?”, vraagt hij en haalt zijn hand uit zijn broek. Met een rood hoofd weet ik niet wat ik moet zeggen. Jan komt naar me toe en pakt tissues uit mijn bureaula. Nog verstijfd van de schrik zit ik werkeloos in mijn stoel. Jan begint met de tissues het sperma van mijn lichaam af te vegen. Hij begint bij mijn buik en gaat dan naar beneden naar mijn kruis. Voor mijn kruis pakt hij een nieuwe tissue en begint nu mijn zak af te vegen, waarbij hij met zijn andere hand mijn lul vast heeft om het opzij te leggen. Dan pakt hij weer een nieuwe tissue en begint mijn lul af te vegen. Hij begint met de stam en veegt langzaam omhoog. Hij trekt mijn voorhuid naar beneden en raakt nu mijn eikel aan. De aanraking is nog steeds gevoelig en een schok gaat door mij heen. Hij wikkelt de tissue om mijn eikel en knijpt erin. Daarna maakt hij zijn vinger nat en gaat hiermee door de rand van mijn eikel. Eenmaal de sperma te hebben opgeruimd gooit Jan de doekjes weg en zegt tegen mij dat ik mijn kleren weer aan kan doen.
Het lijkt erop dat Jan het hierbij laat. Zo gezegd, zo gedaan en even later zit ik weer normaal aangekleed achter mijn bureau. “En, wat vond je ervan?”, vroeg ik aan Jan, niet op andere woorden komend. “Ik moet toegeven dat het er wel geil uitzag, maar niet echt handig om dit op je werk te doen, hè?.” Dat kon ik niet echt ontkennen. “Wat kom je hier trouwens nog doen?”, vroeg ik hem. Het bleek dat hij zijn mobiel had laten liggen en dat hij die mee wilde nemen als hij visite ging bij zijn ouders. “Maar, vond je het wel geil om te zien, zo’n rukkende jongen?”, vroeg ik Jan weer omdat hij de eerste keer niet echt antwoord had gegeven. Met een rood hoofd zei Jan iets wat op ja leek. “Val je op jongens, Jan?” “Nee …., ja …, ik weet het eigenlijk niet. Normaal val ik gewoon op meisjes, maar wat wij op het toilet doen en zoals ik je net zag trekken; daar wordt ik ook opgewonden van. Maar hoe zit het met jou dan?”, vroeg hij aan mij. “Nou, eigenlijk hetzelfde als jij.”. Ondertussen klik ik snel de openstaande internetpagina weg. “Nou, ik moet gaan, wat anders kom ik veels te laat bij mijn ouders”, zei Jan en hij ging naar beneden. Ik zet mijn lege Cup-a-soup mok met mijn naam Ron weg en ga weer ijverig verder met de halfjaarcijfers.
Zo verstrijken er weer 2 uurtjes en het is ondertussen bijna 22.00 uur. Nog niet helemaal klaar met de cijfers besluit ik toch om af te ronden. Rustig mijn spullen opruimend lijkt het net of ik beneden een geluid hoor. Even luister ik heel goed, maar ik lijk me vergist te hebben. Ik ga weer verder met inpakken. Hoor ik nu weer een geluidje? Ik besluit om maar beneden eens even een kijkje te nemen.
Aantal keer gelezen:
1123
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)