Spannendverhaaltje.nl

Overspel op de camping,

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Insomnia Nadat mijn vriendin en ik de hele dag in een kokend hete auto door Frankrijk hadden gereden vonden we eindelijk een camping die niet al helemaal vol zat. We waren die dag naar de kust gereden en er niet op gerekend dat zoveel andere mensen dat ook zouden doen. Beetje naïef wel, want het was immers midden in de zomer en al dagen behoorlijk warm. Na alle afwijzingen bij de poorten van de campings, was de stemming tussen ons er ook niet beter op geworden. Er heerste een beetje een ruziesfeertje vol onuitgesproken verwijten over het hoe en waarom we in deze situatie verzeild waren geraakt. Toen we dan eindelijk de mazzel hadden dat we een plek vonden, was dat voor mij dan ook een opluchting.
Vanwege het warme weer zag ik de hele dag vrouwen en meisjes in geile zomeroufits rondlopen en al dit moois had zijn uitwerking op mij niet gemist; ik was redelijk geil en had soms last van activiteit in mijn korte broek. Ook mijn vriendin had een lekker strak truitje aan en ik raakte behoorlijk opgewonden van haar mooie ronde borsten die tegen de stof drukten. Dat gevoel was echter niet wederzijds en ook na het opzetten van de tent was er nog steeds een koude oorlog sfeertje. Ik irriteerde me daar weer aan, want ik vond dat ze ook wel een beetje kinderachtig deed. Maar goed, vanwege de warmte en de inspanning plakten mijn kleren aan mijn lijf en ik besloot dan maar even te gaan douchen en hoopte dat mijn humeur daar in ieder geval beter van zou worden.
Ik liep naar de douches en keek onderwijl eens om me heen om te zien met wie we hier nu allemaal op deze camping stonden. Uiteraard veel gezinnen met kinderen, maar ook groepen jongeren zonder ouders. En van wat ik van het vrouwelijke deel daarvan zag, stemde mij alweer behoorlijk vrolijk. Met een glimlach op mijn gezicht liep ik zo de douche ruimte in en ging een willekeurig hokje binnen. Daar schrok ik even, want er stond een meisje, dat op dat moment nog halfnaakt was, zich aan te kleden.. Ze had haar slipje al aan, maar toen ze verschrikt opkeek kon ze haar borsten niet verbergen. Mijn God, wat zagen die er lekker uit! Mooi rond, stevig en zeker een goede hand vol. Ik stond daar even naar te staren en dat had ze in de gaten. Ze kuchte even en ik keek verschrikt en met enige schaamte op. Ik zag een mooi gezicht van een ongeveer 21-jarige vrouw/meisje. Ze lachte en vroeg:”Vind je ze mooi?” “Dat mag je wel zeggen, ja”, zei ik nu, de schroom van mij afwerpend. “Nou, ik ben er anders ook best trots op”, zei ze terwijl ze haar borsten beetpakte en ze even in haar handen hield. Ik wist niet goed wat er met me gebeurde, maar daarvan werd ik ineens zo ontzettend geil dat ik het hokje binnenstapte en dit lekkere mokkel vol op haar mond pakte. Enigszins verbaasd, maar niet minder gretig, beantwoordde ze mijn aanval, terwijl ik de deur van het hokje dichtduwde. Onze tongen vochten met elkaar en onderwijl ging ik met mijn handen over haar lichaam. Ik voelde haar rug, haar strakke, ronde kontje en ging even door haar bilspleet. Dit leverde een korte, geile kreun op en ze maakte zich van me los. Met ogen vol geilheid keek ze me aan en terwijl ze me aan bleef kijken, ging haar hand richting mijn kruis.
Ze greep me bij mijn, overigens nu al wel keiharde lul, en ging er met haar vingers overheen. Toen trok ze ineens mijn korte broek (waar ik niks onderaan had) naar beneden en stond ik daar met mijn stijve lul in het luchtledige. Ik kreunde zacht toen ze door haar knieën ging. Ze pakte mijn paal beet en, terwijl ze me strak aankeek, ging ze met haar tong over mijn eikel. Jezus, wat voelde dat lekker! Ze ging verder naar beneden en likte over mijn stam tot ze bij mijn ballen aankwam. Die gaf ze een zeer geraffineerde likbeurt, zo goed dat ik bijna sterretjes zag. Ze likte zich weer een weg naar boven en nam toen mijn hele lul in haar mond op en begon me nu diep en stevig af te zuigen. Ik leunde tegen de deur van het douchehokje en liet het met me gebeuren. Ik dacht aan niets en liet dit geile mormel haar ding doen. Dit deed ze wel zo goed, dat ik na een tijdje mijn orgasme voelde opkomen en dat wilde ik nog niet. Ik trok haar omhoog van mijn lul af en keek in haar ietwat verwilderde ogen en haar van geil en speeksel kwijlende mond. Ik was nu zo geil dat ik dit sletje moest en zou neuken. Ik draaide haar om en duwde haar met haar handen tegen de muur. Ze begreep wat ik van plan was en gewillig duwde ze haar kontje naar me toe.
Al die tijd hadden we nog geen woord tegen elkaar gezegd, maar nu keek ze over haar schouder en zei:”Ik wil dat je me neukt, hier en nu!” Dit was ook al mijn idee en ik pakte haar stevige billen beet en duwde ze uit elkaar. Ik nam mijn stijve lul in mijn hand en ging er mee door haar bilspleet. Bij haar kut aangekomen, voelde ik de warmte die ervanaf kwam. Ik duwde mijn lul langzaam naar binnen. Ze was behoorlijk strak en het gevoel om mijn lul was heerlijk. Ik duwde hem er dieper in en begon toen te stoten. Ik hield haar bij haar heupen vast en ramde mijn lul diep in haar natte kut. Zelf hielp ze me door ook haar kont naar achteren te duwen en zo kon ik diep in haar gaan. “Ja, neuk me, geile dekhengst, met die dikke lul van je”, kreunde ze. Ik verplaatste mijn handen van haar heupen naar haar borsten en begon die stevig te kneden, terwijl ik haar stevig door bleef neuken. Haar borsten lagen zeer goed in de hand en regelmatig kneep ik haar hard in haar tepels, wat ze (getuige het kreunen) erg plezierig vond. Het ging en voelde uiterst lekker, maar kon dit helaas niet eeuwig volhouden. Dit geile wijf wond me zo op met haar lichaam en met dat wat ze er mee deed, dat ik alweer richting mijn orgasme ging. “Ik ga zo klaarkomen”, kreunde ik en bleef in haar doorstoten. Ze keek achterom en zei:”Ik wil dat je over me heen spuit, ik wil je zaad op mijn lichaam voelen”. Wat ze daar zei hielp me al bijna over de grens, maar op tijd kon ik me uit haar terugtrekken en zo een vroegtijdig orgasme voorkomen. Ik zweette behoorlijk van de inspanning en ik stond even uit te hijgen tegen de deur. Het onbekende sletje ging weer op haar knieën zitten en pakte mijn lul vast. Opnieuw nam ze hem diep in haar mond en begon me af te zuigen. Ik werd weer goed geil en pakte nu haar hoofd beet en begon haar in haar mond te neuken. Ik stootte mijn lul diep in haar keel en zij streelde ondertussen mijn ballen. Met haar vingers ging ze door mijn bilspleet en plots duwde ze een vinger in mijn anus. Dit was echt de druppen. Ik haalde mijn lul met een ploppend geluid uit haar mond, rukte er nog een paar keer aan en kwam toen luid kreunend klaar. “Hier heb je m´n zaad, geile hoer!”, riep ik en schoot een forse lading sperma in haar gezicht. “Mond open, slet”, zei ik en een tweede straal spoot ik recht in haar mond. “Ja, spuit me onder. Geef me al je zaad”, kreunde ze. Ik richtte naar beneden en m´n laatste zaad ging over haar borsten.
Toen de laatste druppel eruitgekomen was, voelde ik me helemaal leeg en viel bijna om; al mijn kracht leek wel samen met mijn zaad mijn lichaam verlaten te hebben. Steunend tegen de muur keek ik naar beneden en zag mijn neukertje daar zitten, bedekt onder een laag zaad. Ze likte haar lippen af en smeerde met geile bewegingen het zaad over haar borsten. Een geil gezicht en het gaf me een soort gevoel van voldoening. “Kom eens hier met je lul”, zei ze, en ik gehoorzaamde. Ze keek me aan en nam mijn pik nog eens in haar mond en likte hem schoon. Na een laatste lik over mijn compleet lege ballen, stond ze op en zei.”Zo, daar was ik wel even aan toe”. Zo voelde ik dat ook. Ze zette de douche aan en ging eronder staan om de laatste resten zaad van zich af te spoelen. Ik ging erbij staan en met een soort lome geilheid wasten we elkaars lichaam. Dat leidde van mijn kant niet tot meer geile escapades, want ik had echt geen fut meer. Zij merkte dat ook en glimlachte voldaan. We kleedden ons zwijgend weer aan en toen zij als eerste het hokje uitging gaf ze me een kus en zei:”Ik zie jou nog wel, lekker ding.”
Ik stond daar nog half aangekleed en was enigszins beduusd van het snelle en anonieme afscheid, toen het langzaam maar zeker tot me doordrong wat er gebeurd was. Ik was vreemd gegaan, en hoe! Ik had stevige en ongeremde sex gehad met een meisje dat ik niet eens kende. Ik had me zo puur door mijn lust laten leiden dat ik geen moment bij de gevolgen had stilgestaan. Dit zou echt goede stront aan de knikker betekenen als mijn vriendin hier achter zou komen. Ik had op een feestje al eens met een meisje gezoend en daarvan was ze al compleet door het lint gegaan.
Ik besloot toen om het haar dus voorlopig nog maar niet te vertellen. De vakantie was nog maar net begonnen en ondanks dat ik me wel schuldig voelde, had ik ook een sluimerend verlangen naar meer. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar insomnia@hetnet.nl)
Aantal keer gelezen:
543
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)