Spannendverhaaltje.nl

Overspel met familie

-
29-05-2011
Dit verhaal is geschreven door zwager Elke maand ga ik met mín schoonzus naar de sauna en dat is steeds erg gezellig en ontspannend. We dronken ís-morgens eerst altijd gezellig een kopje koffie bij haar en gingen dan naar de sauna. Er gebeurde niets tussen ons maar er was wel altijd een bepaalde erotische spanning. Ik bekeek haar rustig en maakte haar regelmatig een compliment (wat niet zo moeilijk is want ze ziet er nu eenmaal goed uit) maar daar bleef het bij. Ze vond het geen probleem dat ik haar echt bekeek, meestal ging ze er gewoon voor staan en showde zich aan mij.
Zo ook deze keer.
Nadat ze zich goed had laten bekijken deden we onze kleding in de daarvoor bestemde lockers en gingen naar het ďnatteĒ gedeelte. We stonden amper een meter van elkaar af onder de douches en begonnen ons in te zepen terwijl we met onze gezichten naar elkaar stonden. Terwijl ze me strak aan-keek spreidde ze haar benen een beetje en begon haar kutje extra te behandelen met haar vingers. Ze liet daarbij duidelijk zien dat ze voor de verandering haar kutje volledig had gladgeschoren. Ik draaide me om omdat ik bang was dat ik een erectie zou krijgen en dan sta je letterlijk voor paal als er iemand anders naar de douches komt. Ik voelde de opwinding in mín pik maar kon voorkomen dat hij helemaal stijf werd. Toen we onder de douche uitkwamen was hij wel dik, maar niet stijf.
-Hij ziet er mooi uit zwagertje, zullen we in het stoombad gaan?
Ik gaf geen antwoord maar liep met haar mee naar het stoombad. We hadden ons niet afgedroogd, in het stoombad ben je toch vrijwel meteen weer nat. Er zat niemand, zoals meestal het geval was. Vreemd eigenlijk, wij vinden het altijd een lekker begin van een saunadag. Ik spoot met de sproeier de banken af en ging in een hoek zitten. Zij kwam naast me zitten en anders dan anders, helemaal tegen me aan.
-Moest je je net omdraaien jongen, was je bang dat je een stijve zou krijgen?
-Waar heb jij vandaag last van? Normaal ben je nooit zo.
-Ik bedacht me vanmorgen dat ik vaak je pik heb gezien, maar nog nooit in volle glorie. Dat wil ik van-daag wel eens zien. Daarom streelde ik mín kutje onder de douche, maar jij draaide je meteen om.
-Jammer dat je in de stoomcabine niet veel ziet hť?
-Nee, maar ik kan wel voelen, zei ze, en meteen pakte ze míín pik vast.
Hij was nog niet stijf maar ze hield hem zo geraffineerd vast dat hij binnen enkele tellen op volle sterk-te stond.
-Voel eens aan mín kutje, ik ben kletsnat en dat is niet van de douche
Ik stak mín hand uit en pakte haar kutje vast. Omdat we alle twee zaten kon ik er niet zo goed bij.
-Wacht even, ik zal zorgen dat je het beter voelt.
Ze stond op en kwam met haar rug naar me toe voor me staan. Voordat ik er goed erg in had zat ze op mín pik die in een keer diep in haar kutje schoof. Meteen begon ze op en neer te wippen.
-We hebben niet veel tijd en ik wil je in mín kutje voelen spuiten. Pak mín borsten vast en neuk me. Ik heb je altijd al een lekkere vent gevonden en bedacht me vanmorgen dat ik je nu eindelijk wel eens je pik stijf wilde zien en met je wilde neuken. Hou je niet in, denk niet aan mijn klaarkomen ik wil jou klaar laten komen.
-Vindt jij dat we dit kunnen maken?
-Zo te voelen wel, je pik is hartstikke stijf en mín kutje kletsnat. We willen dus alletwee en buiten ons weet niemand er iets van.
Ik was hartstikke geil van haar lekkere kut om mín pik en voelde dat ik niet lang nodig had om klaar te komen. Zij voelde mín pik ook opzwellen in haar kut. Ze voelde met een hand aan mín ballen die ze zachtjes begon te kneden. Dit was voor mij de druppel en vrijwel meteen spoot ik haar kut vol met mín warme zaad. Ze ging door met neuken maar in plaats van mín ballen begon ze nu zichzelf te strelen en een minuut later kwam zij ook klaar. Meteen ging ze van mín pik af en veegde met haar hand door haar kut. Ze liet haar vingers zien die vol zaten met mijn sperma. Ze likte haar vingers met een geile blik in haar ogen schoon.
-Als we direct ergens zitten waar het rustig is, dan wil ik hem ook stijf zien niet alleen voelen. Hij voelde trouwens erg lekker in mín kutje.
-Ik heb ook geen klachten.
Ze kwam weer naast en tegen me aan zitten.
-Vond je het lekker?
-Je verraste me wel maar het voelde heerlijk en ik ben lekker klaargekomen maar dat heb je wel ge-voeld.
-Inderdaad, je spoot behoorlijk veel. We zullen direct eerst maar gaan douchen voor we in het bubbelbad gaan zitten, anders drijft het sperma zo het bad in. Mín kutje zit helemaal vol.
-Zal ik het even leeg maken met mín vingers?
Zonder iets te zeggen ging ze voor me staan, haar gezicht naar me toe en haar benen ver gespreid. Ik greep haar meteen met volle hand in haar kruis. Kletsnat! Ik schoof moeiteloos 3 vingers naar binnen.
-Laat me je vingers aflikken.
Ik haalde mín vingers uit haar kut en liet ze aflikken. Dit herhaalden we zo een paar keer tot dat er niet zo veel sperma meer aan mín vingers kwam.
-Zal ik je klaarvingeren?
-Graag, neuken zullen we hier maar niet meer doen. Lijkt me te gevaarlijk om hier betrapt te worden en dan mogen we nooit meer binnen.
Ze boog voorover en hield haar borsten voor mín mond terwijl ik haar hard begon te neuken met mín vingers. Het geil droop weer langs mín vingers naar buiten, ik had nooit beseft dat zij zo geil was.
-Ben jij altijd zo geil?
-Je moest eens weten hoe vaak ik me hier in de sauna even tussendoor op het toilet heb klaargevingerd als ik hier met jou ben. Ik ben altijd geil als jij in de buurt bent.
-Waarom heb je daar nooit iets van laten merken?
-Ik wist niet hou jij zou reageren en ik was bang voor een negatieve reactie als jij niet wilde.
-En vandaag dan?
-Vandaag dacht ik nu of nooit. Ik was de hele morgen al zo geil dat ik mín slip niet droog kon houden. Ik heb me drie keer klaargevingerd voor jij op de koffie kwam.
Ik nam een tepel in mín mond en begon er flink aan te zuigen terwijl ik met mín middelvinger in haar kutje naar het gevoeligste plekje zocht. Dat had ik snel gevonden en kreunend kwam ze klaar. Ze liet zich tegen me aan vallen, helemaal uitgeput, meer van emotie dan van inspanning hoewel het in zoín stoombad natuurlijk wel harder werken is.
-Zullen we gaan douchen en bubbelen? Ik ben bang dat ik anders hier niet meer weg kom met jouw lul in de buurt.
We stonden op en spoten de banken af. Dat doen we altijd wel maar nu wilden we geen resten achter-laten. Ik spoot ook even wat koud water over haar en mij om af te koelen en toen gingen we naar de douches.
-We zullen vandaag maar niet te gevaarlijk doen hier, stel je voor dat ze ons betrappen.
-Lijkt me wel het veiligst maar je hebt me wel geil gemaakt.
-Maar toch ook lekker klaar laten komen?
-Misschien kunnen we straks nog een keer in het stoombad lekker wat vrijen, als er niemand is.
-Wie weet, maar nu eerst een lekkere uitsmijter, een paar eieren kun jij wel gebruiken. De volgende keer moet je naar wat vroeger naar me te komen, in plaats van koffie kunnen we dan eerst even lekker neuken voor we naar de sauna gaan.
We hebben die dag heerlijk ontspannen genoten van de sauna, aan het einde gingen we nog 1 keer in de stoomcabine.
-Als hij leeg is dan wil ik dat je me klaarvingert in het stoombad.
Er was inderdaad niemand in het bad, ze ging dan ook meteen wijdbeens voor me staan.
-Voel eens hoe nat ik ben, ik wil dat je me klaarmaakt met je vingers, daarna zuig ik je pik helemaal leeg. Heb je vier weken om te sparen voor nieuw zaad want als we weer naar de sauna gaan wil ik eerst geneukt worden door je.
Haar kut was kletsnat dus ik gleed zonder moeite meteen met twee vingers naar binnen. Ik begon meteen haar G-spot te bewerken en binnen een paar minuten kwam ze al klaar. Ze had een heftig orgasme en moest tegen me aanleunen anders was ze omgevallen. Ze stond te schokken op haar benen en kneep mín vingers bijna fijn met haar kutje.
Toen ze bij was gekomen kwam ze naast me zitten en pakte mín pik vast. Die was intussen ook be-hoorlijk gegroeid en mín eikel stond ontbloot op mín paal te pronken. De voorhuid helemaal terugge-trokken achter de eikelrand.
-Je hebt een mooie pik, fluisterde ze in mín oor, en lekker hard.
-Jouw kutje mag er ook zijn, ik wil je wel eens in het volle licht bewonderen.
-Over 4 weken jongen, kom maar zo vroeg mogelijk naar me toe dan mag je me helemaal hebben. Kun je me ook scheren, hoef ik dat zelf niet te doen. Nu wil ik je in mijn mond klaar laten komen, kom je voor me staan?
Ik ging voor haar staan en ze nam mín pik in haar mond. Terwijl ik met een oog de deur in de gaten hield zoog ze hard op mín pik terwijl ze met een hand mín ballen streelde en met de andere hand mín kont zocht. Ze duwde met een vinger tegen mín anus, omdat het allemaal erg nat was van het zweet gleed haar vinger vrij gemakkelijk naar binnen. Ik voelde dat ze mín prostaat bereikte en me zo tot een enorm hoogtepunt bracht. Terwijl ze mín prostaat masseerde zoog ze mín pik diep in haar mond. Ik kan me niet herinneren ooit eerder zo te zijn klaargekomen. Met harde stralen spoot ik mín sperma in haar keel. Ze verwerkte alles en liet geen druppel ontsnappen. Toen ze me helemaal leeg gezogen had zijn we gegaan en nadat ik haar thuis had afgezet spraken we af dat ik over 4 weken zo vroeg mogelijk bij haar zou zijn, maar dat is een volgend verhaal als de reacties goed zijn.
Aantal keer gelezen:
306
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)