Spannendverhaaltje.nl

Overspel is best lekker!

-
16-08-2010
Mijn 5de huwelijksverjaardag. Ik, Nathalie, en mijn man Wim hebben wat je noemt een voorbeeldig huwelijk. Na 2 jaar verkering zijn we netjes gehuwd en nooit vreemd gegaan. Tot dus die bewuste 13de januari. Zoals afgesproken zouden mijn man, ik, Tracy-mijn hartsvriendin- en haar man, Nico uit eten gaan. De avond begon zeer leuk en iedereen had het naar zijn zin. Er werd lekker gegeten en de wijn vloeide rijkelijk.
De koffie-cognac die mijn man nog dronk na de maaltijd deed hem de das om.Hij werd ziek en zag het niet zitten nog langer te blijven. Ik daarentegen had het nog best naar mijn zin. "Nathalie lieverd, zullen we naar huis gaan?" vroeg hij. Ik sputterde tegen. "Geeft niets" zei Nico." Ga jij nog maar wat stappen met Tracy en dan doe ik Wim wel naar huis." "Nee hoor" begon toen mijn vriendin."Ga jij anders nog maar verder met Nathalie Nico,dan doe ik Wim wel naar huis.Jullie moeten morgen niet werken en ik wel.
Het is toch tijd voor mij om naar mijn bed te gaan.En ik ga trouwens vrijdag al stappen met Nathalie." En omdat we er geen graten in zagen en we toch al behoorlijk in de wind waren, stemden we toe. We begeleidden Tracy en Wim nog naar haar auto en trokken daarna met ons tweetjes de stad in. We stapten een gezellig cafť binnen en installeerden ons aan de bar. We bestelden 2 witte wijn en toen gebeurde het! "Nathalie" begon Nico, "Ik ken je nu al 3 jaar, net zo lang als ik Tracy ken, en zolang voel ik me ook al sexueel aangetrokken tot jou.
Als ik je op onze gezamenlijke vakanties zo in monokini zie, stijgert mijn lul elke keer." "Je bent gek!"is het enige dat ik uit kon brengen. "Sorry dat ik je zo overval. Vergeet wat ik gezegd heb." "Nee, dat wil ik niet vergeten"zei ik, "Ik moet bekennen dat ik je ook een supergeile vent vind.Al 7 jaar heb ik niemand anders in mijn bed gehad dan mijn Wim. Misschien moet jij mij vanavond maar eens op een originele manier proficiat wensen met mijn huwelijksverjaardag. "Mijn laatste woorden gingen gepaard van een vette knipoog. "Boodschap begrepen" antwoordde hij. Hij nam me bij mijn hand, gaf me als voorsmaakje een lekkere tongzoen en nam me mee naar het hotel 2 straten verder.
Eenmaal aangekomen besprong Nico mij alsof hij in jaren geen vrouw meer had gehad.En ik deed even heftig mee.De drank speelde hierbij uiteraard een grote rol. Nico begon mij uitgebreid te zoenen. Ik liet hem begaan. Hij begon mij te zoenen in mijn nek,met zijn tong langs mijn oorlelletjes en zocht ondertussen met zijn hand naar mijn borsten. Die kneedde hij hard maar toch lekker door mijn blouse heen. Mijn tepels stonden al fier overeind. Hij knoopte mijn blouse los en liet ze over mijn schouders glijden. Bij het zien van mijn zwarte push-up bh maakte hij goedkeurende geluidjes. Hij deed mijn bh ook los en mijn mooie, volle borsten sprongen direct uit de cups.
Vol overgave begon hij mijn borsten en tepels te likken. Ik voelde mijn kutje al reageren. Hij bespeelde mijn harde tepels zo lekker dat ik al lekker nat moest zijn.Ik hield het niet meer uit en ging op zoek naar zijn lul. Ik wreef over zijn kruis en voelde dat hij al lekker stijf was. Toen ik eventjes in zijn lul kneep, beet hij in mijn tepel wat mij deed kreunen.Ik duwde hem van mij weg,liet me op mijn knieŽn vallen en deed zijn broek uit. In zijn strakke boxer kon ik de aflijning zien van zijn enorme lul. Zijn boxer volgde al snel. Ik begon zijn ballen te kneden terwijl ik plagend likjes gaf op zijn eikel.Hij begon zwaar te ademen.
Met kleine stukjes nam ik zijn lul verder in mijn mond terwijl ik zijn ballen bleef kneden. Als ik heel zijn harde lid in mijn had, begon ik hem te pijpen. "Wat kan jij lekker pijpen, geile slet!" schreeuwde hij. Terwijl ik zo verder deed,maakte ik mijn vinger nat met mijn kwijl dat al over zijn hele lul zat, en begon zijn kontgaatje te masseren. Ik voelde dat hij dicht bij een 1ste orgasme zat en net voor hij kwam stak ik mijn vinger in zijn kont. Hij vulde mijn mond met zijn warme sperma en kreunde enorm. Ik slikte alles door, stond recht en begon hem heftig te tongen.
Nu was het zijn beurt.Hij duwde me ruw op bed, ontdeed me van mijn laatste kledij en begon me onwaarschijnlijk lekker te beffen.Zo kwam ik al binnen de minuut tot mijn eerste orgasme. Ik duwde mijn sappige kut tegen zijn lippen. Maar ik wou meer. "Lik me en vinger me tegelijk en net voor ik kom wil ik je vinger in mijn reet!" smeekte ik. Dat deed hij met veel plezier. En zo bereikte ik voor de 2de keer ongekende hoogtes. "En nu ga ik mijn lekkere neukstaaf in je kut rammen, sloerie!"riep hij. Hij trok me tot op de rand van het bed en kwam geknield voor me zitten.
Met 1 beweging ramde hij zijn toch wel hele grote lul in mijn sappige neukgrot.Ik wist niet meer waar ik het had! Terwijl hij mij zo zat te neuken, stimuleerde hij ook met zijn duim mijn klit die enorm gezwollen was. "Harder,harder,neuk mijn lekkere kutsap uit mijn poes! "gilde ik. Maar in plaats van mijn bevelen op te volgen stopte hij en draaide mij om. Hij stond recht, trok mij op mijn knieŽn zodat mijn hete scheur vlak voor zijn lul kwam te staan. Nu nam hij mij op zijn hondjes.Ik kreunde en hijgde dat het een lieve lust was! Dan spuwde hij op mijn kontgaatje, maakte het lekker nat en stak zijn vinger in mijn reet.
Ik werd volkomen gek! Ik had zelf ook vrij spel en stimuleerde mijn klit. Deze combinatie zorgde ervoor dat ik voor de 3de keer klaarkwam. En deze keer zo intens dat mijn kutje begon te spuiten. Ik vond dat het tijd was dat ik hem nu maar eens lekker liet komen. Ik beval hem op een stoel te gaan zitten. Toen hij daar zat, begon ik hem eerst nog eventjes lekker te pijpen zodat ik mijn eigen lekkere kut kon proeven. Dan duwde ik zijn benen tegen elkaar en ging over ham staan. Traag, tergend traag, liet ik me met kleine schokjes over zijn enorme lul zakken. Blijkbaar hield hij het niet meer uit want hij nam me bij mijn kont en trok me in 1 keer over zijn zalige paal.
Ik begon hem heel ritmisch te berijden.Steeds een beetje sneller. Ik voelde zijn lul kloppen in mijn enorm natte,warme, grotje. En zo kwam hij voor de 1de keer. Na een luide brul,liet hij zich slap op de stoel hangen. "Lieve hemel,sex met jou is goddelijk!" was zijn commentaar. We waren nog wel niert uitgeneukt, maar zagen op de klok dat het toch wel heel erg laat was ondertussen en dat we toch naar huis moesten wilden we geen achterdocht opwekken bij onze respectievelijke partners. Na een warme douche, kleedden we ons terug aan. Hij vroeg: "Nathalie, een relatie met jou zie ik niet zitten, daar verschillen we teveel voor.
Maar sex met jou wil ik nooit meer kwijt.Zie jij het zitten om regelmatig sex met mij te hebben?" Ik antwoordde bevestigend. En zo komt het dat ik nu regelmatig hele lekkere sex heb met de man van mijn beste vriendin. En weet je wat het leuke is? Tracy en Wim zijn het te weten gekomen en gaan nu ook regelmatig met mekaar van bil! Geloof me als ik je zeg dat onze gezamenlijke vakanties altijd heel leuk zijn! Maar dat vertel ik je wel eens op een andere keer.
Aantal keer gelezen:
785
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)