Spannendverhaaltje.nl

Overspel geen bezwaar

-
21-10-2010
Een oud deel van Rotterdam, Katendrecht. Dé buurt om te gaan eten. Uit elke cultuur van de wereld vond je daar wel een eethuis of een stalletje waar iets te genieten viel. Zo vond ik het domein van Lai Zhing. Geboren aan boord van een houten vissersboot in China. Als meisje, zonder waarde, min of meer weg gestuurd. Getrouwd met een oude man die zijn leven of dat wat er nog van over was vulde met lurken aan een houten pijp. Nee, geen tabak, was het wat hij rookte maar mooie dromen had hij wel. De noodzakelijke fondsen voor de aanschaf van zijn hobby materiaal werden verworven door Lai Zhing. Een eethuis waar zij de scepter zwaaide werd voor hen de boom waaraan de dukaten groeiden.

Toen ik daar voor het eerst een hapje ging eten viel het me op hoe ze zelfbewust en dominant sturing gaf aan de kleine eetgelegenheid. Klein van stuk was ze ook, en stevig gebouwd. Ze kwam aan de kleine houten tafel staan waar ik zat te eten. Waar woon je? Vroeg ze meer oprecht dan beleefd. Haar directe vraag stoorde mij niet. Ik noemde de plaats waar we woonden. “Weet ik,” zei ze. Ze wilde ook weten of ik getrouwd was. Dat bevestigde ik en ook haar vraag naar mogelijke kinderen. Drie stuks, meisjes.

“You very lucky man, why no boys?” Zei ze en lachte. “Neem volgende keer je familie mee.” Dat was toen ik betaald had en vertrok. Ik lachte en zei dat ik dat zou doen. Lai Zhing was optimistisch en vol levenslust. Het harde werken was ingebakken in haar afkomst en de zuinigheid zat in haar aard. Sparen voor later, was haar motto. Bij het gebruik van die uitdrukking lachte ze altijd. Een betrekkelijk jonge vrouw, midden dertig. Met dat stevige figuur zag ze er onverzettelijk uit.

Enige tijd later kwamen wij inderdaad met het hele gezin om te eten. Zo raakten we bekend en later bevriend met Lai Zhing. Ze was gek op kinderen en die van ons werden door haar vertroeteld wanneer wij daar gingen eten. Als we vroegen naar haar familie haalde ze haar schouders op.

“Geen kinderen” zei ze dan en aan haar houding was duidelijk te zien dat dat niet zelf gekozen was. Ze zei dat haar man niet geïnteresseerd was in vrouwen en het ook nooit zou worden. Geregeld kwamen wij “en famille” bij haar eten doch net zo vaak ging ik alleen. In die gevallen wanneer ik daar alleen was kwam ze altijd aan mijn tafel zitten en onderhield ze op eenvoudige manier een gesprekje. Moeilijk ging dat wel, haar Nederlands was nauwelijks begrijpelijk en haar Engels, wel, simpel. Laat ik het zo maar zeggen. Maar we spraken en begrepen elkaar.

Een paar maal zei ze iets tegen mij en streelde daarbij mijn wang. Ik verstond niet wat ze zei en liet het daar bij maar na de derde keer vroeg ik wat ze bedoelde. In gebrekkig Engels maakte ze duidelijk dat ze mij velly handsome vond. Ik lachte en maakte haar een complimentje terug. En dat laatste was welgemeend. Lai Zhing was klein van stuk maar gezegend met een figuur waar menig vrouw afgunstig op zou zijn.

Ze wilde wel eens met mij uitgaan, maakte ze duidelijk op een woensdagmiddag. Ze overviel mij met haar voorstel. Daarom wist ik niet goed hoe te antwoorden. “Never mind,” zei ze toen ik bleef zwijgen. “I ask your wife.” En zo gebeurde het. De volgende keer dat wij weer compleet bij haar aan de dis zaten kwam ze bij ons staan. Een wit schortje over een strak passende Chinese jurk gaf aan haar verschijning een verleidelijk tintje. Zonder omwegen zei ze tegen mijn vrouw dat ze mij erg aardig vond en of mijn vrouw bezwaar zou maken als ze een keer met mij op stap zou gaan. Mijn vrouw werd door haar verzoek ook overvallen. Toch was ze zoals alle vrouwen meer bij de hand dan ik.

“Dat moet je hem vragen.” Ik kleurde Chinees rood en mijn vrouw keek me vernietigend aan. Waarschijnlijk omdat ik niet onmiddellijk bezwaar maakte. Lai Zhing stond lachen toe te kijken wat voor effect haar woorden op ons hadden. “Ok, never mind,” zei ze na verloop van tijd omdat ze aanvoelde dat het niet van een leien dakje zou gaan.

En ik, ik hield me alleen bezig met de vraag of de echtgenoot van Lai Zhing daar mee akkoord zou gaan. Het afwimpelen van het voorstel was mij niet eens in gedachten gekomen. Ik bleef kijken naar haar terwijl ze de andere klanten bediende en met hen afrekende. In het bijzijn van mijn wettige durfde ik het haast niet te denken maar een feit was dat ik haar een aantrekkelijk vrouwtje vond. Klein, rond op de juiste plaatsen en zeker niet dik. Sterk was ze ook dat zag ik aan het gemak waarmee ze afruimde en zware stapels schalen en kommen op tilde. Mijn vrouw zat mij zonder onderbreken te observeren zodat ik er nerveus van werd. Daardoor snauwde ik haar onverdiend af bij de vragen die ze stelde. Vragen die begrijpelijkerwijs te maken hadden met mijn seksuele verlangens en mijn verplichtingen jegens haar.

Ik was boos omdat ik me schaamde. Het gevolg was dat we niet meer met elkaar spraken tot we moesten afrekenen met Lai Zhing. Na de gebruikelijke tip en het opbergen van het notaatje zei mijn vrouw tegen Lai Zhing: “En wanneer wou je met hem uit?” Lai Zhing was iemand die het ijzer smeedde wanneer het heet was. “Zaterdag, overmorgen” zei ze. Dat was dus geregeld. Lai Zhing vroeg of ik om acht uur in de avond bij haar kon zijn. Omdat ik op zijn minst de indruk wilde wekken dat ik tot op zekere hoogte baas over mijn eigen leven was zei ik dat ik er over na zou denken. Lai Zhing lachte en zei dat ik het niet moest vergeten.

In de auto naar huis was het stil en thuis werd het er niet beter op. Maar alles slijt en rond middernacht voelde ik een bekende hand die onderzoekend mijn geslacht af tastte. Die nummers die het gevolg zijn van jaloezie zijn de beste. Ook mijn vrouw deed haar best zoals ze na ons huwelijk niet meer had gedaan. Na afloop vroeg ze het mij: “Ga je met haar neuken?” Een gewetensvraag, ik wist niet eens of dat de bedoeling was. Mijn antwoord: “Doe niet zo gek, hoe kom je er bij,” was voor haar aanleiding om te zeggen. “Ja, dus.” Ik zweeg. Nu het hoge woord er uit was en de weg vrij leek werd het idee wel erg aantrekkelijk. Waarom mijn vrouw geen bezwaar maakte was me niet duidelijk. Maar het vooruitzicht van een uitstapje met een erotisch tintje was aantrekkelijk.

Zaterdag kwam en de stemming thuis was op zijn minst korzelig te noemen. Nadat ik de kinderen naar paardrijden had gebracht en weer thuis was riep mijn vrouw mij. Niets vermoedend kwam ik onze slaapkamer binnen. Ze lag op bed in een verleidelijke pose. Een schitterend negligé dat ik nooit eerder had gezien sierde haar niet zo slechte figuur. Haar ene been had ze een beetje opgetrokken, het overvloedige rode schaamhaar zag er wollig uit. Ze was dus net in bad geweest.

“Kom schat.” Zei ze en stak haar armen naar mij uit. Ze tilde een knie op en spreidde haar benen zodat haar poes verlangend naar mij lonkte. Mijn hart sloeg over en ging verder in een straf tempo. Ik deed alles uit en zei dat ik me nog moest wassen. “Niet nodig schat, zo ruik je ook lekker.” “Ja maar mijn je weet wel,..” “Kom eens,” Ze richtte zich op en toen ik dichter bij kwam nam ze jeweetwel in de hand. Ze duwde het huidje terug en nam mij in haar mond zoals ze lange tijd niet meer gedaan had.

“Mmmmmmm,” zei ze en liet het ding met een plop uit haar mond schieten. Ze keek me schalks aan en zei alleen maar: “Héééérlijk, echt helemaal zoals je bent.” “Zal ik je ook,...” “Nee, nee, kom ik wil je nu.”

Ze had niet gelogen, ze wilde werkelijk. Ik merkte aan haar, ze was heet en nat. Haar lichaam reageerde heftig en omdat ze met haar buik, haar bekken en haar dijen werkte bracht ze mij in een wip tot grote hoogte. “Wacht even, pas op.” Piepte ik maar ze ging dubbel zo hard door. Het gevolg was een pijnlijk harde zaadlozing. Ze zette haar stimulerende behandeling nog enige minuten voort tot er aan mijn lijf weinig meer te stimuleren was. “Was het lekker schat?” vroeg ze op een manier en met een intonatie die me plotseling alert maakte. “Ongelooflijk, je bent zo geweldig goed in bed, ik wil nooit meer een ander, schatje.” Een lachje van voldoening gleed over haar gezicht. Ik wilde opstaan maar ze hield me tegen. “Blijf nog even.” Bedelde ze en streelde mijn zak. “Ik ben zo geil op je, je hebt zo een grote en je ballen zijn zo zwaar.” Haar hand liet me niet gaan.

Ik ging er bij op mijn knieën zitten en kuste haar. Ik speelde met haar borsten. De kleine bruine tepels groeiden. Voorzichtig voelde ik tussen haar dijen. “Je bent nat.”

Ik zag dat ze geil was. Ik kuste haar mond en vingerde haar voorzichtig. De kleine kittelaar was hard. Haar hand was heftig in de weer met het gewenste resultaat. Wij vielen beiden ten prooi aan de verliefdheid die altijd gepaard gaat met het opgefokte seksuele gevoel. Voor de tweede keer binnen een half uur was ik gereed om haar te nemen. Met beide handen drukte ze op mijn achterste zodat ik dwars door de resten van onze vorige uitspatting heen de verovering van haar lijf binnen de poorten van het slot “Eerbaar,” ten uitvoer bracht.

Zwetend en hijgend lag ik op haar uit te rusten. Ze probeerde haar trucjes nog een keer maar het werkte niet meer. “Ga je echt naar haar toe?” Vroeg ze. “Als je het niet wil dan bel ik het gewoon af.” Ze streelde mijn rug. “Doe het maar, je wilt haar toch en zij wil jou. Doe het maar dan hebben we het tenminste gehad.” “Vind je het echt niet,...” probeerde ik nog schijnheilig maar ze wimpelde mij af. “Doe het maar, ik snap het wel, ze heeft een lekker kontje.”

Het was waar, als ze een centimeter of tien langer was geweest had ze de centerfold van PlayBoy kunnen halen. Ik deed ook niet langer of ik er niet in geïnteresseerd was. Ik ging me wassen en scheren en keek naar beneden. Ik maakte mij zorgen, twee keer op een middag en dan nog een of meer keren in de avond, ik was ook geen zestien meer. Ik besefte dat de strategie van mijn wettige daarop gericht was. Maar ik kende mijn lijf goed en het was niet onmogelijk dat ik nog een aantal keren kon tonen wat ik waard was. Uiterlijk leek ik onbewogen, ongeïnteresseerd bijna maar in mijn hart speelde vrolijke muziek.Later die middag toen de familie behalve ik aan het eten zat vroeg Anna, onze oudste waarom ik niet mee at. “Hij gaat bij Lai Zhing eten,” zei haar moeder. “Kom je daarna thuis?” vroeg ze. Nog voor ik antwoord kon geven legde mijn vrouw uit. “Lai Zhing en je vader gaan naar bed.” "Om te slapen?” vroeg Anna met een mond vol. “Nee, ze gaan neuken.” Ai, dat deed pijn. Ik probeerde het nog te ontkennen maar dat was nutteloos.

"Wil ze een kindje?” vroeg Anna. Ik nam niet langer de moeite om te antwoorden maar Anna zei: “Misschien word het ook een meisje, dat hoop ik maar.”

Na het eten kuste ik Anna en en haar zusjes en met een vertwijfeld, “Nou tot straks dan,” wilde ik afscheid nemen. “Heb je condooms bij je.” “Dan kan je geen kindje krijgen.” Merkte Anna op. Ik schonk er geen aandacht aan en stelde Anna's moeder gerust.

Bij Lai Zhing aangekomen was ik behoorlijk nerveus. Ik duwde de oude deur met het grote raam open. Het belletje klingelde vrolijk. Het tafeltje waar ik vaak zat was niet bezet. Ik ging zitten. Even later kwam Lai Zhing tevoorschijn. Ze was opgetogen en een beetje verbaasd. “Oh, Ben je echt gekomen?” “Dat wou je toch,” merkte ik vertwijfeld op. “Velly good, velly good,” lachte ze. Het was haar standaard opmerking wanneer ze het ergens mee eens was. Ze zag er anders uit dan ik gewend was. Haar lange zwarte haren waren keurig opgestoken. Ze vroeg wat ik wilde eten. Ik liet het aan haar over. Enkele mannen op leeftijd zaten een beetje verloren aan tafeltjes en aten. Een broodmagere jongen met holle ogen en te lang verward haar slurpte van een kommetje soep. Schichtig keek hij na elk slokje door het raam naar buiten. Ik had onmiddellijk medelijden met hem. Hij zag er zo verloren uit. Een ouder stel zat met stokjes te eten. De vrouw liet af en toe stukjes eten tussen haar stokjes uit vallen. Een paar stukjes vielen op de betegelde vloer. De vrouw keek er verlangend naar.

“Je laat het liggen hóór,” zei de man gebiedend. De vrouw duwde met de punt van haar schoen het stukje vlees opzij tegen een poot van de tafel aan. “Vraag toch een vork,” zei haar man maar zijn vrouw ging rustig door met het gestuntel.

Na enige tijd waarin Lai Zhing met de andere gasten afrekende verscheen ze met een drietal schotels bedoeld voor mij. “Geef je kracht.” Een soep met oesters en iets anders dat mannen sterk moet maken werden voor mij neergezet met de mededeling dat ik het allemaal op moest eten. Ze liet geen twijfel bestaan over haar bedoelingen. Ik at op mijn gemak. Het smaakte goed. Andere schotels dan die wij zelf doorgaans bestelden. Telkens wanneer ze tijd had kwam Lai Zhing bij mij zitten. Na het eten bracht ze thee en zoete dingen. Ik voelde me als een pasja.

De tijd verstreek en tegen tien uur, na het vertrek van haar laatste gasten deed ze de deur op slot en kwam bij me aan tafel zitten. De kok was naar huis. Ze had de lichten in de keuken uit gedaan en zat afwachtend tegenover mij aan mijn tafeltje. Onderzoekend keek ze mij aan zodat ik de gelegenheid kreeg om haar gezicht te bekijken. Een rond gezicht, de kleine neus en de brede mond waren geen tekenen van schoonheid maar haar ogen maakten veel goed. Fijn getekende wenkbrauwen die aan de uiteinden een weinig omhoog bogen. De kenmerkende plooi in de oogleden die van de neus langs het oog voerden gaven aan haar blik iets mysterieus.

Ik keek naar haar en vroeg me af hoe ze in bed zou zijn. Het is bekend dat Chinese vrouwen ingetogen en kuis zijn. Maar er zijn verhalen genoeg dat ze eenmaal in de intimiteit van het liefdesspel alles weten te geven. Ik lachte naar haar, ze lachte terug. Het was ons geheim, we waren samen gekomen om iets te ondernemen dat de buitenwereld niet behoefde te weten. Ik vormde mijn mond tot een kus om te zien hoe ze zou reageren. Haar gezicht bleef onbewogen maar ze keek onderzoekend door het raam naar buiten waar het donker was. Het eten en de versnaperingen die ze mij gebracht had maakten dat ik me opperbest voelde. Ik legde mijn hand open op tafel. Aarzelend legde ze haar hand in die van mij. Een kleine hand met stevige vingers. De nagels waren goed verzorgd maar niet gelakt. Ik sloot mijn hand en trok zacht aan haar arm.

De strategie van mijn vrouw leek uitgewerkt, maar het gevoel van de kleine warme hand in die van mij en het beeld van haar gezicht werkten stimulerend. Misschien was het ook wel door de gerechten die ik had genuttigd. Plotseling schoot mij iets te binnen. Zou ze iets, een afrodisiac, in het eten of in de zoete hapjes hebben gedaan? Het was niet onmogelijk. Bij die gedachte alleen al ontstond er een krachtige erectie. Ik krabde met een nagel in de palm van haar hand. Ze bloosde en keek verlegen een andere kant op.

“What you want?” vroeg ze en in haar stem klonk een zekerde twijfel. “Ik laat het aan jou over.” “You come with me then?” Ze stond op en nam mij bij de hand. Ze trok mij mee naar de trap in een hoek en ging mij voor. “Privé” stond er op een bordje dat naast de trap was bevestigd. De treden kraakten en de deur die boven aan de trap was kraakte zo mogelijk nog meer. “Old house,” zei ze lachend. Het rook zwaar naar de keuken. Een dikke vette lucht die niet echt nodigde tot het betreden van de ruimte.

Ik volgde haar over een smal donker gangetje naar een kamer waar ze het licht aan deed en de deur achter ons sloot. Daar was de zware geur beduidend minder maar de geur van wierook beheerste de ruimte. Nieuwsgierig keek ik rond. Binnen was het verrassend ingericht. Het rook er naar sandelhout. Veel gepolitoerde meubels van Chinese makelij en op de vloer een Chinees tapijt met afbeeldingen van bloemen en vogels. Aan een wand hing een klein huisaltaar. Een rood lampje verlichte enkele snuisterijen. In een flesje stond een uitgebrand wierookstokje. Het rode houten steeltje stond schuin omhoog en een klein, grijs sliertje as hing er nog aan. Twee grote leren fauteuils stonden tegenover elkaar en hielden een lage glazen tafel in de gaten. Op de tafel een Chinese vaas met zijden pioenrozen. Tegen de muur stond een brede lage bank bekleed met zwart leer.“You like?” Ik knikte. “Very nice.” “You like drink Whiskey.” Nee, ik dronk geen whiskey, en ook geen Cognac waar ze het vervolgens mee probeerde. “I drink, may be I like.” Zei ze en ging naar een kleine huisbar met flessen en glazen die glinsterden in het zwakke licht van twee lampjes. Ze schonk een enorme bel Cognac in en duwde mij in een van de twee gemakkelijke stoelen. Lai Zhing kwam op mijn schoot zitten en legde een arm om mijn hals. Ik legde een arm om haar middel.

“I want love.” Zei ze en drukte haar voorhoofd tegen mijn voorhoofd. Dat was mij inmiddels ook wel duidelijk geworden. Toch had ik niet verwacht dat ze zo doortastend te werk zou gaan. Ze nam een grote slok uit haar glas en stikte er bijna in. Het was duidelijk dat ze nooit eerder had gedronken. Ik schrok, even leek het er op of ik de ambulance moest bellen maar ze knapte op. En met tranen in de ogen lachte ze dat ze niet zo veel ervaring met Cognac had.

“Je moet kleine slokjes nemen,” raadde ik haar aan. Dat deed ze en omdat ik voor deed hoe je de Cognac in je mond moet laten draaien en met speeksel vermengen voordat je het door slikt ging het deze keer goed. Ze hield het glas aan mijn lippen en wilde dat ik dronk. Samen leegden we het glas. De Cognac steeg naar mijn hoofd zoals ik had verwacht. Lai Zhing vertoonde na vijf minuten tekenen van lichte dronkenschap. Ze lachte veel om niets en praten ging haar steeds moeilijker af.

Ze keek af en toe naar mijn hand terwijl ik een van haar stevige borsten kneedde. De nauwe kokerjurk die ze aan had belette mij om haar knieën te spreiden. Ze merkte het en trok de jurk op. Het hielp niet veel maar wel kon ik mijn hand op een zijdezacht dijbeen leggen. Het leek er op dat ze laveloos was. Ze hing onmachtig achterover en deed een laatste poging om mijn hand toegang tot haar bovenbeen te verlenen. Omdat ze uitgeteld bleef liggen besloot ik dat we lang genoeg gewacht hadden. Aan de zijkant van haar zwarte zijden jurk met dunne rode biesjes zat een rij kleine knoopjes die van haar hals schuin over haar borst naar haar middel voerde. Ik begon aan de bovenkant, vlak onder het stijve boordje. Ze liet mij onbelemmerd mijn gang gaan. Verder dan haar middel reikte de sluiting niet. Ze zou moeten staan om de jurk uit te doen.

Ik koesterde een voor een haar borsten. Stevige borsten die zonder bh door het leven konden. Ik vroeg of ik haar mocht kussen. Met grote donkerbruine ogen keek ze mij aan. Haar mond met verleidelijk volle lippen maakte ze bereikbaar. Ik kuste haar. Het ronde gezicht met de mooie Chinese ogen was ontspannen. Enkele van haar lange haren waren uit haar kapsel losgeraakt en hingen over haar gezicht. Ik veegde ze weg en kuste haar opnieuw. Deze keer opende zij haar ogen.

“Je bent mooi.” Ik tastte tussen haar benen. “I love you.” “Ik wil je uitkleden.”

Ze antwoordde niet, waarschijnlijk begreep ze mijn woorden niet maar omdat ik haar overeind hielp en de zwarte jurk van haar schouders duwde ging ze staan en duwde zelf de jurk over haar benen zodat ze er uit kon stappen. Ze droeg slechts een klein donker broekje. Met haar handen hield ze het broekje vast terwijl ze mij vragend aankeek. Ik knikte. Meteen duwde ze het van haar bibs en over haar benen. Een kleine vrouw, stevig gebouwd met veerkrachtige rondingen op de juiste plaatsen. Het weinige schaamhaar was zwart en verborg een nauwelijks zichtbare spleet tussen haar volle schaamlippen.

Ik trok haar bij me op schoot. Genietend van de stevigheid en de gladheid van haar huid, streelde ik haar. De zachte schouders, de stevige kleine borsten en haar krachtige dijbenen, van oudsher gewend om haar lichaam op een wankele boot in evenwicht te houden, het voelde allemaal verleidelijk en opwindend aan. Rustig zat ze op mijn schoot en leunde tegen mijn borst. Ze onderging mijn liefkozingen zonder de gepassioneerde uitingen van opwinding die je zou verwachten. En voor mij? Ik vond het fijn om een jong vrouwenlijf te bewonderen maar met dank aan de vrouw die ik eerder die dag had bediend was er in mij slechts weinig hartstocht beschikbaar. De strategie had gewerkt. Toch betekende dat niet dat wij hoefden af te zien van de volle belevenis van het gezamenlijk beraamde overspel.

Het idee trof mij, was het nog steeds overspel nu mijn vrouw wist waar ik was, en met wie en wat we deden? Een interessante vraag. Het feit dat juist dat mij bezig hield was voldoende bewijs van de afwezigheid van werkelijke begeerte. Mijn passie uitte zich op dat moment in de vorm van bewondering voor haar lijf. Een strak lijf is een weelde om te bekijken en nog mooier om te strelen. Daar zat ik met een naakte vrouw in mijn armen en mijn libido, hoewel niet afwezig keek nogal slaperig uit de ogen. Lai Zhing verwachte dat ik haar zou bedienen. Met haar benen uitnodigend gespreid hing ze in mijn omarming. Het donkere haar onder haar buik was stug en springerig. Als ik er met mijn vlakke hand op drukte voelde ik de veerkracht. Haar borsten, niet groot maar wel stevig waren getooid met kleine harde tepels. Telkens wanneer ik er zacht in kneep of ze tussen mijn vingers rolde verstijfden ze korte tijd.

Nooit moeder geworden, herinnerde ik mij. Nooit tot vrouw gemaakt door haar veel oudere aan heroïne verslaafde echtgenoot. Ik kuste haar mond en voelde aan de smalle spleet tussen haar dijbenen. Ze opende de ogen en keek me aan.

“Kom,” zei ik, “laten we het doen.”

Ik vroeg hoe laat haar man thuis zou komen. Ze haalde de schouders op en zei dat ze de deur op slot had gedaan zodat hij bij zijn broer zou slapen. Met enige moeite tilde ik haar op. De zwart lederen bank was de meest voor de hand liggende plek en daar vleide ik haar neer. Ik besloot dat de directe aanpak de beste was en kleedde mij uit. Ze keek toe en wreef een paar maal met haar hand over haar buik en tussen haar benen.

Het was een vreemde gewaarwording de liefde bedrijven zonder dat er liefde of zelfs begeerte in het spel was. Traag alsof ze niet zeker was hoe ze het aan moest pakken vleide ze haar armen om mij heen. Ik bleef op haar liggen en steunde op mijn ellebogen. Ze keek me vol vertrouwen aan. Ik kuste haar en duwde zacht tussen haar benen. We maakten er een lange kus van. Een paar woorden hadden het een stuk gemakkelijker gemaakt maar gesprekken voeren was niet haar sterkste eigenschap.Ik dacht aan thuis terwijl ik speelde met het stugge schaamhaar van mijn beschermeling. Tussen de lippen voelde ik een kleine kittelaar. Erg nat was ze niet, erg heet ook niet. Zacht masseerde ik het kleine dingetje. “Vind je het fijn?” “Yes, velly nice, velly hot.”

Ik tastte verder, kleine lipjes, stevig, nooit uitgerekt om een dikke harde erectie toe te laten. Het kon best wel aangenaam worden dacht ik. Haar buik was zijdezacht en stevig. De keurige navel puilde een beetje uit. Ik kuste haar buik en verplaatste mijn kussen naar haar poes. Likkend en sabbelend verwende ik de tere delen tot ik een paar maal een schokje in haar onderlijf bemerkte.

Uiteindelijk deden we het. Deed ik het, kan ik beter zeggen. Het was er uiteindelijk toch van gekomen. Het was niet opwindend noch afstotelijk. Het was gewoon het! Een poosje schuiven en duwen en voor de vorm klaar komen. Mijn rug werd koud en ik voelde een sterk verlangen naar mijn eigen warme bed. Met mijn T-shirt stopte ik de magere opbrengst van mijn inspanning om te voorkomen dat het op de bank zou druppen. Na haar lange tijd gevingerd te hebben was ze nat geworden. Haar kittelaartje was hard en gezwollen. Doordringen in haar bijna ongebruikte kutje was niettemin een belevenis geweest die ik niet zou vergeten. Net zo strak en stevig als haar lijf, was haar vagina en de toegang daartoe. Ik had geen idee of ze het prettig vond. Aan niets was te merken hoe ze er over dacht. Het was werkelijk een ervaring zonder enig gevoel geweest. Na afloop had ik mij behoedzaam terug getrokken en langzaam had ze de benen laten zakken. Ze lag mij aan te kijken.

“Is good?” Vroeg ze op een toon waaruit vertwijfeling sprak. Ik bekeek haar zonder het waas van geilheid in mijn ogen en zag een onzeker, eenzaam vrouwtje. Ik kwam naast haar liggen en nam haar in mijn armen. Tenslotte kan je een vrouw toch niet zomaar aan haar lot over laten. Ze legde een been over mijn dijbeen en duwde haar gezicht tegen mijn borst. Lange tijd streelde ik haar. “Is very good.” Zei ik na verloop van tijd. “Thank you.” Ze kuste mij als beloning.

Ik streelde en kuste het lange zwarte haar. Een vage geur van frituur en knoflook raakte mijn neus. Onaangenaam was het niet, ongebruikelijk wel. Nog steeds genoot ik van het gevoel van die harde billen onder mijn handen. Terwijl ik haar liefkoosde begon ik te begrijpen waarom ze zonder seks door het leven ging. Er ging geen enkele stimulans van haar uit. Zelfs geen afkeer of angst, beiden stimulerende gevoelens wanneer het om seks gaat. Nee, het was gevoelloos zonder wreed te zijn. Ik dacht niet dat ik nog eens met haar het bed zou delen.

Het was een onbevredigende afloop. We kleedden ons aan alsof we waren gaan zwemmen en zelfs dat zou waarschijnlijk nog opwindender zijn geweest. “Ik moet naar huis.” Ze lag op de bank en keek naar mij. Ze vroeg wanneer ik weer zou komen. “Wil je dat?” “I like velly much.” Loog ze. Met twijfel in mijn hart verliet ik het eethuisje en trok de deur achter mij in het slot. Een kille nacht, de weg naar huis was rustig.

Na middernacht kwam ik thuis. Ik bleef beneden en rolde mij in een deken die op de bank lag. De boodschap was duidelijk. In slaap komen lukte niet. Ik kon de belevenis van de afgelopen uren niet uit mijn herinnering bannen. Uiteindelijk viel ik in slaap. Ik werd gewekt door het gekwetter van de jonge eendjes. De middelste kwam de trap af en keek verbaasd toen ze mij op de bank ontwaarde. “Heb je geneukt?” vroeg ze. Ik knikte. “Ik heb honger, wil je brood maken?”

Ik rekte mij uit en stond op. De lange broek die ik vergeten had uit te doen plakte aan mijn lijf. Ik verkeerde in een stemming van algehele depressie maar het vrolijke gekwetter van pulletje twee verbeterde mijn stemming snel. De gewone bezigheden van thee zetten en brood maken dwongen mij al gauw terug in het keurslijf van dagelijkse handelingen. De gebeurtenissen van de afgelopen nacht leken onbelangrijk. Na pulletje twee en drie kwam de moedereend beneden. Ze snoof en zei: “Je stinkt naar frituurvet.”

Twee weken nadien, mijn vrouw had weer de gebruikelijke beperkingen ten aanzien van seks ingesteld. Alleen op de even zondagen en alleen tussen zes en zeven in de ochtend, met uitzondering van feestdagen en vakanties. Verlies dus. Vrijdagavond, ik was laat van werk en at bij Lai Zhing in het eethuis. Een rustige avond. Ze kwam bij me staan. Ik voelde haar kont en ze legde een hand op mijn schouder. Ik keek op en ontmoette haar ogen. Ze liep naar de deur en deed die op slot, haalde het groezelige rolgordijn naar beneden. Ik volgde haar de trap op.

Boven kleedde ik haar uit terwijl ze aan mijn kleding stond te trekken en te plukken. Met haar armen om mijn hals liet ze zich achterover op de bank vallen. Ik volgde met mijn neus het spoor naar haar zwarte poes en viel aan. Het werd een feest zonder weerga. Haar kleine sterke handen drukten mijn gezicht stevig tussen haar gespierde dijbenen. Ik deed mij tegoed en gleed als een slang omhoog tot ik haar kon kussen. Ze nam mijn gezicht tussen haar handen en kuste mij zonder ophouden. Haar borst was hard, de tepel klein doch ferm.

Zoekend met één hand vond ik het holle deel van haar rug en taste verder tot een smalle bilspleet zich aandiende. Ik werd gedwongen te kiezen, haar blijven kussen of haar aan mijn niet te temmen spies rijgen. Het werd het laatste. Ik kreeg er geen spijt van. De weken tussen de eerste en deze keer hadden haar doen veranderen in een hete donder. Die goed wist wat ze deed. Rustend tussen haar gespreide benen kuste ik haar.

“Velly good.” Zei ze. En later toen ik mij aankleeddee: “You come more time?” “Oh, yes, I will come more times, many more times.” “Ok for your wife?” Ik haalde mijn schouders op. Goede seks is veel waard. “You come see me tomollo?” “Yes, ok I come tomorrow.” Ze vroeg of ik om tien uur kon komen. In de ochtend. Zonder nadenken stemde ik in.

Het vereiste nogal wat organisatie om op dat uur in Rotterdam te zijn maar het lukte. Het winkeltje was nog niet open maar ze zat met thee en een Chinees magazine te wachten. Ze rook heerlijk, fris gewassen en opgemaakt. We wisselden geen woord maar gingen achter elkaar naar haar woonverdieping. Daar op de eerste verdieping met de gordijnen gesloten kleedde ik haar uit. Ze was schoon en uitgerust. 's Ochtends vroeg naar het badhuis geweest. Daarna naar de kapper en manicure. Toen ik haar nam voelde ik me als een van de keizers van haar grote land.

Terwijl ik mijn latex bescherming aan legde keek ze toe. Ze fronste haar wenkbrauwen. “Wat is er?” lachte ik. Ze maakte een grimas. “What, no good?” Ze knikte bevestigend, “no good.” Ik lachte, trok het rubber eraf en keek haar vragend aan. Ze lachte en stak haar armen naar mij uit. “Better?” “Velly good.” Ze omhelsde mij en liet zich gretig nemen.

Om twaalf uur was ik op kantoor. De wereld zag er zonnig uit. Ik haalde voor iedereen koffie en bedacht dat het leven nog zo slecht niet was. Twee, soms drie ochtenden in de week was ik laat. “Fysiotherapie,” gaf ik op als reden. En het was waar, na afloop was ik altijd erg ontspannen. Lai Zhing maakte alle verwachtingen over rijpe Chinese vrouwen waar. Ze was doelgericht en haar doel werd steevast haar eigen orgasmen. Op haar beheerste manier, net zoals ze zaken deed, werkte zij zich steevast naar een climax toe. Bijna onmerkbaar kwam ze klaar om meteen daarna door te gaan naar een volgende hoogtepunt. Op die manier reeg ze kettingen van kleine climaxen om uiteindelijk het hoogste plafond te doorbreken en met een diepe zucht klaar te komen.

Ik leerde van haar. En ongewild profiteerde nog een partner van de door mij opgedane ervaring. Zij vroeg nooit naar mijn niet te verantwoorden uren maar haar behoefte aan seks nam toe en vaker dan voorheen liet zij zich gaan. In de zeldzame gevallen dat ik naar knoflook of frituurvet rook bracht ze dat niet ter sprake. Het ontging de pullen niet. Toen oma op een zondag belde en naar de moedereend vroeg antwoordde de jongste: “Kan niet, ze neuken.”

De reprimande die ze telefonisch ontving over haar taalgebruik was zelfs op de bovenverdieping te horen. En toen oma kort daarna op bezoek kwam en korte tijd met mij alleen was informeerde ze naar ons welzijn. “Alles goed tussen jullie? Ook seksueel?” Toen ik dat bevestigend beantwoorde zei ze: “Oh, wèrkelijk, dat verbaast me.” Het leek het of ze teleurgesteld was maar met zekerheid kon ik dat niet zeggen want ze sprak er verder niet over.

Maar aan mooie dingen komt een einde. Ik werd gedwongen om ander werk te zoeken want de leugen over de fysiotherapie werd ontdekt en dus pakte ik de weinige biezen die ik nog had bijeen en zocht ander werk. In het verlengde daarvan verhuisden wij naar het uiterste Noorden van Groningen. Het onderhouden van contacten met iemand die nauwelijks onze taal spreekt is lastig en de seksuele symbiose tussen Lai Zhing en mij vertoonde nog een laatste opflakkering maanden later toen ik op weg naar Antwerpen “per ongeluk” op de kade in Rotterdam terecht kwam. Het was niet meer zoals voorheen. Ik begreep dat het onmogelijk was om te doen alsof en nam afscheid.
Aantal keer gelezen:
511
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)