Spannendverhaaltje.nl

Ouderenwoning

-
21-10-2010
Ik zal mij eerst voorstellen, mijn naam is Jan, 40 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen.
Ik ben mijn vrouw nog nooit ontrouw geweest totdat ik begin dit jaar ging klussen in de nieuwe woning van mijn ouders. Mijn vader van 68 jaar en mijn moeder van 65 jaar gingen verhuizen naar een woningcomplex voor ouderen.
Voor de verhuizing vroeg mijn vader of ik allerlei klussen wou doen en ik kreeg de sleutel van de woning. Ik kreeg gelijk te horen van mijn vader dat ik niets moest aantrekken van de buurvrouw. De buurvouw heet Bettie is 74 jaar en ontzettend nieuwsgierig.

Op een zondag ging ik smorgens om 8.00 uur al naar de toekomstige woning van mijn ouders om lampen op te hangen en een tv-kabel naar de slaapkamer te leggen. Ik liep door de hal van de ouderenwoning en zag dat de buurvrouw al gluren langs de gordijnen. Ik deed of ik niets zag en liep door naar de woning van mijn ouders.

Tegen een of tien had ik bijna alle lampen opgehangen (1 lamp lukte niet) en begon met de tv-kabel vast te timmeren aan de plinten. Het deed niet lang of de voordeurbel ging, het was Bettie de buurvrouw. Zij begon gelijk te klagen over het timmeren op zondag en was daar niet van gediend. Ik legde de buurvrouw uit dat ik alleen vandaag tijd had en vroeg of zij niet binnen wou komen. Omdat de buurvrouw zo nieuwsgierig is stond zij al snel in de kamer. Na een tijdje werd zij vriendelijke, vertelde over van alles en wou zelfs koffie voor mij zetten. Lukt het allemaal? vroeg de buurvrouw.
Het gaat goed, behalve 1 grote lamp zei ik.

Dan ga ik jou helpen zei de buurvrouw. Ik haalde een extra trap uit de gezamelijke bergruimte. Voorzichtig ging de buurvrouw op de trap staan en ik controleerde of de trap goed stond. Voordat ik er erg in kreeg keek ik onder de rok van de buurvrouw. Ik zag een paar oude benen en haar bruine pantykousjes. Sta je een beetje stevig vroeg ik, gaat wel zei de buurvrouw. Als je de benen iets verder uit elkaar doet dan heb je meer evenwicht zei ik. Ik pakte voorzichtig haar benen en schoof deze opzij, gelijktijdig ging ik over haar pantykousjes en werd hier een beetje geil van.

Sta je nu beter? vroeg ik. Nee! de trap beweeg nog steeds zei de buurvrouw. Ik heb een beter idee zei ik, als jij de punten aftekend op het plafon dan hou ik jouw benen vast. Ik pakte de benen van de oude buurvrouw vast en ging ongemerkt steeds verder naar boven. Mijn handen zaten nu tussen haar bovenbenen en de buurvrouw begon te meten. Ik kon mij moeilijk bedringen en ging met mijn handen verder omhoog. Ik voelde nu haar onderbroek en wreef een paar keer over haar onderbroek. Tijdens het wrijven voelde ik duidelijk haar schaamlippen. Ik stopte met wrijven en wachtte op reactie van de buurvrouw. De buurvrouw reageerde niet en was nog steeds aan het meten.

Ik schoof haar onderbroek opzij en stak voorzichig 1 vinger in haar oude kut. Langzaam begon ik haar te vingeren en merkte dat de buurvrouw al behoorlijk nat werd. De buurvrouw gaf aan dat het meten gedaan was en ging van de trap af. Ik kon mij niet meer beheersen, zei tegen de buurvrouw dat zij zich moest bukken. Ik deed snel haar rok omhoog en trok haar onderbroek uit. Ik liet mijn broek zakken en stak mijn pik in haar oude kut. Ritmisch begon ik haar te neuken in haar natte kut. Intussen ging ik met mijn handen over haar blouse en masseerde haar borsten. Het werd de buurvrouw allemaal te veel en gillend kwam zij klaar. Ik bleef de buurvrouw maar door neuken en spoot na een tijdje mijn sperma in haar oude kut.

De buurvrouw ging vervolgens naar huis om koffie te zetten en vroeg of ik straks ook zin had in een kopje koffie.
Wij waren net aan de koffie of de voordeurbel ging, het was haar dochter Marie die spontaan langs kwam. Marie was 50 jaar, alleenstaand, lelijk en ontzettend dik. De buurvrouw vertelde aan haar dochter dat zij had geholpen maar dat er nog veel moest gebeuren. Marie bood aan om de volgende keer te helpen.
Wij maakten een afspraak voor de zondag erop en ik nam afscheid van Bettie en Marie.

Die zondag erop brachtte mijn vrouw en ik, de kinderen naar mijn schoonzus. Wij gingen naar het de toekomstige woning van mijn ouders en begonnen met allerlei klussen. Tegen een uur of tien kwam Marie om ons te helpen. Wij waren blij met de hulp want er was veel te doen.

Tegen een uur of drie zei mijn vrouw; ik stop ermee en haal de kinderen op en ga thuis bezig met het voorbereiden van het eten. Marie bood aan om mij zes uur naar huis te brengen. Marie en ik hadden nog 1 grote klus te doen, het schoonmaken van de keuken. Doordat de keuken klein is, liepen wij regelmatig tegen elkaar aan. Ook door het feit dat Marie zo ontzettend dik is, ik schat zeker 130 kilo. Marie was gekleed in een oude donkere roken blouse.

De vloer was zo smerig dat dweilen geen zin had, daarom moesten wij op de knieen om de vloer te schrobben. Tijdens het schrobben zat ik achter Marie en zag dat haar rok omhoog trok doordat zij zo dik was. Ik keek tegen een paar enorme drilbenen aan, ik had van mijn leven nog nooit zulke benen gezien. De vloer werd behoorlijk glad en Marie moest de knieen iets uit elkaar doen om haar evenwicht te bewaren.

Ik kreeg steeds meer uitzicht op haar enorme drilbenen en zag zelfs een stukje van haar grote slip. Hoewel ik helemaal niet op dikke vrouwen val en vooral niet als zij zo dik zijn als Marie, fascineerde mij wel het uitzicht.
De rok van Marie werd helemaal nat door de vloer maar dat vond zij niet erg. De vloer werd steeds gladder en Marie verloor bijna haar evenwicht en voelde zich duidelijk ongemakkelijk.

Ik zei tegen Marie maak je geen zorgen, ik hou je wel vast. Ik pakte haar bij haar enorme dijbenen en hield deze vast. In plaats van haar dijbenen op de rok vast te houden deed ik mijn handen onder de rok. Marie schrobde elke tegel terwijl ik haar vast bleef houden. Na een tijdje begon ik over haar dikke drilbenen te wrijven. Wat ik nooit verwachten, gebeurde ineens, ik werd geil op een lelijke vrouw van 50 jaar en 130 kilo zwaar.

Ik bleef over haar benen wrijven en ging steeds verder naar boven. Mijn handen waren nu bij haar slip en ik probeerde haar kut te voelen. Na een tijde voelde ik duidelijk haar schaamlippen en kneden als het waren haar schaamlippen door haar slip. Marie ging onverstoorbaar door met schrobben het leek wel of zij niets in de gaten had. Ik schoof haar slip opzij en keek tegen een enorme behaarde kut aan. Ik voelde aan haar kut die al behoorlijk kletsnat was. Het was duidelijk dat Marie geen bezwaar had en ik stak een vinger in haar kut. Ik werd enorm geil en wou Marie neuken maar met zo'n dikke vrouw was het niet mogelijk om haar slip uit te krijgen.

Ik kreeg een idee, snel liep ik naar de kamer, pakte een schaar en ging snel terug naar de keuken. Ik ging weer achter Marie zitten en knipte haar slip door. Ik trok vervolgens mijn broek uit en nam plaats tussen haar enorme drilbenen. Ik bracht mijn lul tussen haar schaamlippen en stootte mijn lul in haar kut.
Haar kut was zo nat dat ik haar soppend zat te neuken. Marie begon te kreunen en werd met de minuut geiler. Tijdens het neuken masseerde ik haar enorme vette kont, dit was zo geil dat ik al snel mijn sperma in haar kut spoot. Marie was nog niet klaar gekomen en ik begon haar gelijk te vingeren. Haar behaarde kut was inmiddels zo groot geworden dat ik haar met 4 vingers bewerkten. Met de ene hand bewerkte ik haar G-spot met de andere hand haar clitoris.
Marie begon nu te gillen en kwam gigantisch klaar.

Snel maakten wij de keuken af en Marie bracht mij naar huis.
Mijn ouders zijn inmiddels verhuist naar de ouderenwoning en ga regelmatig op visite, ook uiteraard naar de buurvrouw zonder dat mijn ouders dit weten. Ook ga ik 1 keer per week naar Marie om haar te neuken.

Vorige week was ik ook bij Bettie en heb de bovenbuurvrouw ontmoet, hierover meer in het volgende deel.
Aantal keer gelezen:
563
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)