Spannendverhaaltje.nl

Orgie op Kamp

-
16-08-2010
We zitten nu in het bus op weg naar de kamp. Voor mij zit de nieuwe leerling ze heet Miep en is net 18. Ze is de lekkerste tanga van de 5e. Elke keer als ik haar zie voel ik wat uit mijn penis druppelen. Ik kijk haar de hele tijd aan in de bus en dat heeft ze opgemerkt. Ze vroeg of ik haar leuk vond. Ik zei ja en op dat zelfde moment pakte ze mijn hand en drukte op haar tieten. Het voelde lekker zacht en lekkerste was dat ze geen beha aan had.
Ik wist eigenlijk niet wat ik moest doen dus ik kneep haar gewoon in haar tepels. Ik hoorde haar orgasme en toen kwam de leraar, ik haalde mijn hand gelijk terug. De leraar verteld dat we gearriveerd zijn. We mochten daar onze eigen kamers uitkiezen. De kamer waar miep in slaapt is die tegenover mijnes. In diezelfde avond hadden we disco. En ik zag haar schudden met haar strakke kont, ik ging er gelijk achter staan en maakte haar helemaal maf.
En net voordat het liedje afgelopen was stak ik mijn hand nog in haar rok en voelde dat haar string helemaal nat was. En toen besefte ik dat ze op mij geilde. En op dat zelfde avond ging ik in haar kamer. Er zaten daar nog 2 andere meisjes bij. waarvan 1 mijn ex is. En toen zag ik miep ze stond in haar string. Ik was toen helemaal geil. En toen werd ze wakker. Ze zag mij daar staan en vroeg wat ik hier kwam doen. En toen zei ik dat ik haar wilt pakken van alle kanten. Miep stond toen op, deed mijn broek omlaag en begon met te pijpen en te cocken. Ik zag dat mijn ex ook wakker werd. Ik wou eigenlijk weggaan maar Miep pijpte me zo hard dat ik er maar lekker bleef van genieten. Mijn ex vroeg wat we hier aan het doen zijn. Miep en ik zeiden niets.
En ik zag dat mijn ex extreem geil werd haar string was helemaal nat. En ze begon miep te beffen. En miep pijpte me toen nog harder dan eerst. Ik kwam bijna klaar. Maar toen stond dat andere meisje op. Ik zag toen dat haar tepels helemaal lang waren en ze kwam met ons meedoen. En toen werd ik door 3 verschillende tanga's gepijpt en gecockt. En toen haalde mijn ex haar tas tevoorschijn, er zaten allemaal sex toys in. Ze stopte de dildo's in mieps poepgat. En toen pakte ik mijn ex anaal. En dat andere meisje zat mijn ballen te likken. en zo neukten we de hele nacht door. En de volgende ochtend kwam miep naar mij toen en vroeg of we het vanavond ook konden doen maar dan met meerderen. Ik zei dat het goed was.
En op die avond nam ik mijn vrienden mee uit mijn kamer en gingen naar de kamer van miep. De chick's waren al helemaal naakt en de sex toys staan natuurlijk al klaar. Ik was toen zeer geil en pakte mijn ex gelijk van achteren. Mijn ex pijpte mijn kamergenoot Michael. En Michael beft Miep. En miep cockt mijn andere kamergenoot Willem. En Willem beft dat andere meisje. Ik kwam als eerste klaar en spoot alles op miep en pakte haar anaal en Michael pakte haar vaginaal. Miep gilde. En toen kwam Michael klaar en spoot alles op mijn ex. Ik kwam toen ook klaar en spoot ook alles op mijn ex. En willem werd gepijpt door dat andere meisje. Hij kwam ook klaar en spoot alles in de poepgat van Miep. Het was heerlijk. En zo neukten we de hele nacht door.
Aantal keer gelezen:
633
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)