Spannendverhaaltje.nl

Opgesloten in de gymzaal

-
16-08-2010
We hadden net Nederlands gehad toen we moesten gymen. Ik en een aantal vrienden liepen naar de gymzaal. We praten nog even over wat er allemaal bij Nederlands gebeurt was, want Willem had een flinke stapel strafwerk gekregen van de leraar. Toen we ons omgekleed hadden liepen we de gymzaal in en daar stond de rest van de klas al op ons te wachten. Ik en mijn vrienden kregen een waarschuwing dat als we nog een keer onrustig zouden zijn, moesten we nakomen en konden we een hoop straf werk verwachten. Dus we gingen rustig in de rij staan. en luisterde wat de leraar te vertellen had. Deze gymles gingen we basketballen.
Basketbal heb ik altijd al leuk gevonden maar nu vond ik het extra leuk omdat ik samen met Sarah moest spelen, Sarah is een mooie knappe meid met lang blond haar en mooie groen-blauwe ogen. Onder het uitkiezen van de andere lui in de klas begon de leraar in een keer heel hard te schreeuwen. Hij keek mijn richting op en ik schrok heel erg. Maar het bleek dat hij tegen Sarah die achter mij stond aan het schreeuwen was. Zij stond met haar vriendin Mariėtte te praten. Ze kregen dezelfde waarschuwing als mij en mijn vrienden. Toen de leraar wat rustiger was en niet meer op ons lette, zei ik tegen Sarah; "Die kan hard schreeuwen zeg." Sarah zei terug tegen mij: "Ik schrok me kapot man." Helaas hoorde de leraar dat en ik en Sarah moesten nakomen. Toen de gymles afgelopen was kleden we ons om.
Ik liep naar het kamertje van de leraar en daar zat Sarah al te wachten want de leraar was er nog niet. Toen we onderhand al 15 minuten aan het wachten waren en iedereen al weg was hoorden we de deur van de gymzaal dichtvallen. Ik liep snel naar de deur toe maar hij zat op slot dus ik liep maar terug naar Sarah. We wachten en wachten en praten wat met elkaar over de klas tot de vraag kwam: "Wie vind jij nou leuk uit de klas?" Ik zei dat ik haar wel leuk vond en liep rood aan. Sarah moest een beetje lachen want zei vond mij ook wel leuk. Toen viel er een stilte. En langzaam gingen we met onze hoofden naar elkaar toe. Tot onze lippen elkaar aanraakte. We begonnen te zoenen en we stonden op. Ik liet me even los van haar en zei dat het wel even kon duren voordat de volgende klas komt. Sarah wist precies wat ik bedoelde en ze begon mijn penis te strelen die nu langzaam hard werd.
Ik begon met mijn handen over haar borsten te strelen. Ze deed haar strakke truitje uit en daar zach ik 2 aardig mooie borsten. Ik begon er in te kneden en ze af te likken. Sarah stak haar hand nu in mijn broek en met haar andere hand mijn broek uit te doen. En daar sprong mijn 19 cm hard vlees uit mijn broek. Ze bukte voor me en begon me zalig te pijpen. Ze deed het heel rustig en zachtjes. Tot ik zei dat ik bijna klaarkwam. Ze deed mijn penis uit haar mond en begon me nu te rukken. En ik spoot met een geweldige kracht een flinke klodder sperma in haar gezicht en over haar borsten, nu is het jou beurt zei ik tegen haar en ze ging op een bankje liggen. Ik begon haar hevig te vingeren en te beffen. Sarah werd steeds natter en het spoot in mijn mond. Ik dronk het allemaal op. Ze kwam nog niet klaar.
Dus ik haalde een condoom uit mijn portemonnee maar ze zei dat dat niet nodig was omdat ze de pil gebruikte. Ik ging boven op haar liggen en schoof langzaam mijn penis bij haar naar binnen. Ik kon merken dat dit haar eerste keer was want haar gleuf was nog aardig strak. Maar dat vond ik des te lekkerder. Ik ging steeds harder bewegen tot ze zei dat ze bijna klaar kwam, ik begon nu nog harder te bewegen. en met schokken van vreugde kwam ze klaar. We kleden ons weer aan en zoenden elkaar nog even. 10 minuten later kwam er weer een klas aan die moest gymen. Dus we konden weer uit de gymzaal. Ik en Sarah gaan nu bijna anderhalf jaar met elkaar en neuken nog regelmatig.
Aantal keer gelezen:
583
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)