Spannendverhaaltje.nl

Opening van de kelder

-
14-04-2012
Opening van onze kelder Wij hebben onze kelder toegankelijk gemaakt om er een winkel te beginnen. Nu kun via een trap onder de voordeur naar de kelder. Om dit feestelijk te vieren heb ik een vriendin uitgenodigd om de opening te verrichten. Natuurlijk niet als er klanten zijn maar ik vond dat de winkel feestelijk geopend diende te worden. Ik nodigde mijn vriendin uit die regelmatig om Kinky vraagt om uit uitnodiging. Je moet dan wel vertellen wat je wil doen. Ik had haar gevraagd om te winkel te openen en wel op een speciale manier. Je moet bij ons voor aan de poort aanbellen voor binnen de omheining te kunnen komen. Daar moet je dus netjes gekleed zijn. Een maal binnen dien je de auto te parkeren. Even rond te kijken of niemand je ziet en gaat dan met de trap naar beneden de kelder in. Voor de kelderdeur kleed je je uit. Vervolgens zorg ik dat je de deur open kunt doen. Zo gezegd zo gedaan. Ze kwam aanrijden in een zwarte Polo. Ik kan van afstand dat volgen omdat mijn kantoor rechtstreeks uitkijkt op de inrijpoort. Ze belde netjes aan en zij dan ze kwam voor de opening van de winkel. Ik maakte op afstand de poort en liep alvast naar de kelder. Daar aangekomen zorgde ik dat de kelderdeur van slot was. Ik ging op een paar meter afstand van deur staan en ritste mijn gulp open. Haalde mijn geweer met patronen eruit en zorgde dat deze stijf vooruit stond. Door de ramen van de kelderdeur zag ik Ellen afdalen. Ze had een zwarte jurk aan en was op hoge hakken. Voor de deur keek ze nog een keer achterom maar op 2,8 meter diepte ziet niemand je. Ze deed haar jurk uit en ik zag dat ze daar niets onder aan had. Ze deed d’r jurk in haar tas die ze bij zich had en maakte de kelderdeur open. Ze zag mij direct staan. Het was zonnig dus koud was het niet en in de kelder had ik de verwarming aan. Die was tenslotte net aangelegd. Ze zetten haar tas in de deuropening en liep netjes naar me toe. Ze begroette me en keek wild om zich heen.

Wat is het hier prachtig zij ze. Ik antwoordde niet daarop en vroeg haar te knielen. Ze knielde netjes voor me neer zoals de jongetjes ook voor de paters doen. Ze pakte met haar enen had het geweer vast en zonder iets te zeggen nam zij mijn stijf staande lul gelijk in haar mond. Zelfs zover ver dat ze bijna meteen begon te kokhalzen. Ik zei doe maar rustig aan we hebben de tijd. Ze pijpte of haar leven ervan hing maar het was in één woord zalig. Dat is nog eens een opening van een winkel. Het duurde dan ook niet lang of ik moest haar manen te stoppen. Ik hielp haar overeind en voelde zachtjes haar klitje. Ze was drijf en drijf nat. Ze zegt:ik heb veel uitdagingen gehad maar dit nog nooit. Ik was tenslotte met haar al een keer wezen trimmen (zie: hookers onder Flens). Ze vraagt mag ik eerst even rondkijken. Dat mag zei ik, maar ik heb nog een verassing uit Amerika, wat dan zegt ze. Ik zeg kom maar te voorschijn. Mijn vriendin Gabrielle in de VS is net afgestudeerd in de kunst en heeft zojuist haar Bull ontvangen en daarom kreeg ze van haar ouders voor de tweedemaal een reis naar Europa cadeau. En ik mocht haar ophalen op het vliegveld, onderweg moest ze zich verkleden bij een tankstation want ik wilde een uitdagende dame in de auto hebben. Ze had tenslotte vanuit de VS zelfs een keer voor de webcam gestaan met een grote dildo in haar kut. En daar verschijnt ze topless met een minirok. Nu weet ik dat mijn Ellen bi is en Gabrielle ook. Gabrielle vertelde me wel eens dat ze bij vriendinnen op vakantie is geweest en dat zij het ook met vrouwen deed maar de Cock(lul) niet kan missen. Dus ben ik gewoon bi zijn ze.

Ik heb wel eens foto’s van haar gezien op Facebook en dan zie je gewoon door naar de andere meiden te kijken op de foto met welke vrouwen ze het allemaal al gedaan heeft. Dus dat wordt een mooi triootje dacht ik bij mezelf. Ze verwelkomde elkaar en Marion kuste Gabrielle volop de mond. Gabrielle liet zich niet onbetuigd en zag een naakte Ellen voor zich en voelde aan haar tepels. Die waren kei en kei hard. Daar stond ik dan met mijn geweer met patronen uit mijn broek met twee vrouwen één van 26 en één van 42 jaar die beiden bi zijn. Ellen heeft een D-cup en Gabrielle een E-cup. Dit was de eerste keer dat ik zowel n als Gabrielle het met vrouwelijke zie doen. Hoe het verder afloopt hoor je in deel II
Aantal keer gelezen:
251
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)