Spannendverhaaltje.nl

Op waterski kamp

-
16-08-2010
Mijn eerste vakantie zonder ouders, zonnig weer, mooie meisjes, kortom deze vakantie was al op voorhand geslaagd! Maar ik had nooit kunnen denken dat deze vakantie mijn laatste week als maagd zou zijn! Toen we die zaterdagochtend opp de bus stapte, keek ik onmiddelijk rond naar het vrouwelijk schoon, er waren er wel enkele die de moeite waren maar toch was er 1 die volledig mijn aandacht trok. Noor was haar naam, ze was blond-bruin, slank figuurtje, ze was verlegen gecombineerd met iets uitdagends! al snel zette ik mij in de zetel achter haar waar ik kenismaakte Steven die daar zat modat Noors vriendinnetje,Ellen, hem wel interreseerde!
Toen we onze eerste stop maakte zochten we al snel contact met deze meisjes en dat lukte ons goed. De reis naar ItaliŽ hebben we geprat over vanalles en nog wat, ook over de liefde, dus zo wisten we dat ze vrij waren. Eens op onze bestemming aangekomen, neemden we onze kamers in en toeval of niet, we sliepen net over elkaar, de eerste nacht praatte ik met Steven, hoe we de meisjes zouden kunnen versieren. We hadden niet echt een plan maar we zouden er alles aan doen om ze te krijgen. De volgende drie dagen sloofden we ons uit maar niets was goed genoeg. Tot op het moment dat we met z'n vieren alleen op het strand lagen, Noor keek even rond en zei "Oh er is niemand meer, vlug even mijn topje uit" al vlug volgde Ellen haar voorbeeld.
Steven en ik moesten echt moeite doen om geen harde te krijgen, dat hadden de meisjes vlug genoeg door en op het moment dat wij aan het kijken waren, begonnen ze elkaar te tongzoenen, vlug doken ik en Steven het water in omdat we onze stijve te verbergen. We hoorden ze nog giechelen, enkele ogenblikken later doken ze ons achter na, vastberaden zwommen ze naar ons, toen ze maar op enkele centimeters van ons waren voelden we alletwee een hand naar onze lul grijpen. Noor en ik zwommen wat verder en we verdoken ons achter een boot waar ik mijn hand over haar borsten liet glijden om zo naar haar poesje te gaan.
Ik voelde haar sappig kutje in mijn vingers, ze nam mijn pik en begon ermee te spelen, opeens trok ze aan me lul, ze wou naar het strand gaan, ik legde me neer en zoetjes aan nam ze mijn lul en begon er aan te zuigen, tot driemaal toe liet ze mij bijne komen maar op het juiste moment hield ze op. Toen ze me wou laten komen, kwamen er net andere jongeren van het kamp aan, met een rode kop en lachend doken we het water weer in waar we Steven en Ellen weer tegenkwamen. Steven had een grijns op zijn gezicht dus dat zei al genoeg. Die nacht praatte ik weer met Steven over onze avontuurtjes tot er plots op onze deur werd geklopt.
Met twee stormden we naar de deur en de 2 meisjes stonden daar, vlug lieten we ze binnen, er werd niets gezegd en het duurde geen minuut of we lagen in bed. Ik trok haar slaapkleedje uit en wreef met mijn vingertoppen over haar tepels, ze nam mijn lul en begon weer te zuigen maar lang duurde het niet of ik kwam al op mijn hoogtpunt, ze liet alles in haar mond komen en slikte toen alles in.
Ik legde haar sensueel lichaam goed en ging richting poesje waar ik haar klit begon te likken, ik hoorde haar adem versnellen en ook zij kwam al gauw klaar. Plots zei ze" ga liggen en laat alles maar aan mij over" ze duwde me neer, en duwde mijn lul in haar nat kutje, en wipte op en neer, ook hoorde ik het gekreun van Steven en Ellen Achter me, we probeerde elk standje en na een klein uurtje kwamen we allemaal met een luide kreun klaar. De volgende morgen kwamen we met z'n vieren naar beneden waar de rest van het kamp al zat en ons met een grote glimlach bekeken!! We waren iets te luid geweest!!!
Aantal keer gelezen:
1158
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)