Spannendverhaaltje.nl

Op visite

-
16-08-2010
Ik belde aan bij de voordeur van het grote huis. Een vriend van mij woonde eventjes in het huis van zijn oma. Het was een mooi huis met alle voorzieningen. Kom je ook van het weekend had hij mij gevraagd. Mij leek het wel wat dus zodoende stond ik voor de deur. Zijn vriendin deed de deur open en verwelkomde me met 2 kussen op iedere wang 1.
Ik rook de zoete lucht van haar parfum. Ik liep naar binnen en hing mijn jas aan de kapstok. Ik kende mijn vriend hij heet overigens John al jaren en sinds een half jaar gaat hij nu met Julia zijn vriendin. We liepen de royale woonkamer in. Hier mag je niet zitten zei Julia deze feauteuil heeft John zich toegeeigend. Ik nam plaats op de bank en Julia kwam gezellig naast me zitten. John komt zo hij is even op de zolder aan het rommelen in de oude spullen van zijn oma. Geeft niet hoor zei ik lachend. Wij vermaken ons wel vevolgde Julia erachteraan.
Ze sloeg speels haar arm om me heen, of wil je me niet ging ze verder. Aan jou kan niemand tippen Julia. Als dank kreeg ik een zoen op mijn mond. Toen John binnenkwam bleef ze lekker tegen me aan zitten. Zo wat een rommel heeft mijn oma morgen maar verder kijken, jullie zitten wel goed zeker zei die meteen toen ie zag hoe knus we het hadden. Je had nog wel even weg kunnen blijven zei ik voor de grap. John stond op en vroeg of ik een biertje wilde en liep de kamer uit.Weer hebben we het rijk alleen zei Julia toen de deur achter John was dichtgevallen. Ik snapte de situatie niet meer helemaal, gaan we zoenen dan ofzo.
Ik had het nog niet gezegd of ze duwde haar mond weer op de mijne en duwde haar tong tegen mijn lippen om er voor te zorgen dat mijn mond iets open ging. Het gebeurde en ik zat opeens te tongen met de vriendin van mijn beste vriend. Net op tijd waren we weer los van elkaar toen John weer in de kamer kwam. Mijn oma is wel oud maar spullen heeft ze moet kijken die tv. John draaide de feauteuil naar de tv en zat met zijn rug naar ons toe terwijl hij de tv aandeed. Julia legde haar hand zacht op mijn bovenbeen en gleed richting mijn kruis. Spannend zo een groot huis he zei ze plagend toen haar hand over mijn kruis wreef.
John had cartoon network gevonden en aan zijn lachen te horen was het erg grappig. Ondertussen voelde ik nog steeds de hand van Julia op mijn kruis. Nou daar hebben we geen kind meer aan zei ik tegen Julia. Ze vroeg of ik het huis wilde zien van uit de feauteuil klonk ineens dat dat een goed idee was. We stonden op en liepen de kamer uit. Julia liep voor me de trap op eenmaal boven liep ze direkt naar de slaapkamer. Er stond een antiek hemelbed. Voor het bed draaide ze zich om, ze drukte haar lichaam tegen me aan sloeg haar armen om me heen en wilde weer zoenen. Kan dit wel? vroeg ik me hardop af.
Wil je me niet Peter kwam het bij Julia uit haar mond ik keek haar aan en had geen reden meer nodig. Hartstochtelijk zoende ik Julia en pakte haar billen vast. Er is ook een zwembad hier ga je mee. Ik keek blij en knikte. We gingen snel naar beneden. John, riep ze, Peter en ik ga even het zwembad testen. Hebben jullie zwemspullen bij je dan antwoordde John nog. We gaan wel naakt gilde Julia. Het was een leuk zwembadje en Julia begon zich meteen uit te kleden. Ik bekeek haar terwijl ze langzaam naakt kwam te staan. Voordat ik alles kon zien dook ze al het water in. Ik trok snel mijn kleren uit. Het is lekker joh riep ze naar me. Ik ging op de rand zitten met mijn voeten in het water. Ze zwom naar me toe en duwde mijn benen uitelkaar. Mijn blote piemel was nog een beetje half stijf en ze bekeek hem nauwkeurig.
Door het water zag ik haar lekkere tieten jammer dat ze een eind onder water was. Haar mooi slanke vingers klemden om mijn piemel heen en ze giechelde. Zal ik jou is lekker verwennen zei Julia met een stoute toon. Nou graag zei ik en dacht dat ze me wel zou aftrekken. Ze stopte mijn eikel in haar mond en begon te zuigen. Mijn piemel werd in no time stijf in dat lekkere mondje. Ze maakte op en neergaande bewegingen met haar hoofd en zoog me als een beest. Het leek wel of ze haast had maar lekker was het wel. De spanning dat John gewoon in de kamer tv zat te kijken maakte me nog meer opgewonden. Ik voelde de kolk al snel komen.
Ik ga komen Julia. Ze zoog in het zelfde tempo door en ik kon niet anders dan in haar mondje te spuiten. Toen ik lekker klaar gekomen was trok ze me te water en zoende me weer. Nu jij Peter. Ze kroop uit het zwembad en ging op mijn plek zitten. Ik zwom naar haar toe en ze deed haar benen wijd. Ze zette haar voeten op mijn schouders en met haar zalige kutje vooruit. Tijd om te likken dus. Ik zette mijn mond op dat lekkere spleetje van der en deed mijn uiterste best. Ze smaakte heerlijk en had een lekker klitje. Ze kreunde toen ik haar klitje likte en een vinger in haar stak. Haar lichaam schokte toen ze klaarkwam en al het geil uit haar liep. Nu kon ik haar te water trekken. We zwommen een paar baantjes toen John naar het zwembad kwam.
Gaat het hier een beetje. Zo jullie zwemmen echt naakt. Het is lekker water joh zei ik met een zo normaal mogelijk klinkende toon alsof het gewoon was dat ik hier naakt met zijn vriendin zwom. In de verte ging de voordeurbel. Oh dat is Cindy zei Julia meteen. John liep weg om de deur open te doen. Later kwam hij al pratend met Cindy terug. Oh lekker een zwembad was de reaktie van cindy, waaaat jullie zijn naakt hahaha. Als jij ook wil zwemmen alleen naakt mag riep Julia vastberaden terug. Ik ga weer tv kijken hoor zei John en ik merkte dat hij dit maar niks vond. Cindy bleef en na wat twijfels trol ze toch haar kleren maar uit.
Ze was mooi ik kende haar nog niet echt maar zo te zien moest daar maar gauw verandering in komen. Ze sprong in het water en zwom naar ons toe. Vindt John dat wel goed dat jij hier met hem naakt zwemt. Jij bent er nu toch bij verontschuldigde Julia zich meteen. We gaan peter verzuipen gilde Julia opeens en twee blote meiden sprongen op me. Uit alle macht verzette ik mezelf en had opvallen vaak te tieten van Cindy te pakken.Eenmaal los zwom ik naar de kant en ging op de rand zitten. Aan de andere kant van het bad zag ik de meiden smoezen voordat ze naar mij toe zwommen. Eenmaal bij me zei Cindy, dus hij smaakt heel lekker? Julia knikte uitbundig ja en ik voelde mijn piemel in de mond van Cindy verdwijnen.
Julia kwam naast me zitten. Terwijl ik gepijpt werd zat ik lekker aan de tieten van Julia en onze tongen vonden elkaar weer. Cindy der mondje bewerkte mijn lul zalig. Julia werd er uit de woonkamer geroepen kom is hier. Julia haastte zich naar John toe en ik keek naar Cindy. Ik wil je neuken zei ik alleen. Ze stopte met pijpen en klom uit het zwembad. Ze ging op een ligstoel liggen, Kom dan bij me, ik had echt mijn dag vandaag. Ik kroop boven op haar en duwde mijn lul in haar natte lekkere grotje. Ze was lekker strak.
Doe maar lekker lang wil je vroeg ze me. Ik deed wat ze vroeg en begon haar te zoenen. Ze was gretig en kreunde erbij. Zo gaan jullie lekker, het was de stem van Julia die weer terug was gekomen. We zeiden niets terug en neukten verder. Oh harder vroeg Cindy. Ik neukte een sneller tempo en haar wangen kregen de mooie rode kleur. Toen ze klaar kwam zette ze haar scherpe nagels in mijn rug. Ik was nog niet zo ver want ja ik was tenslotte al een keer klaargezogen door Julia. Nu ik riep Julia. Ze ruilden van plaats en Cindy liep naar binnen om naar de wc te gaan. Of ik wilde of niet dat lekkere spleetje van Julia daar kon ik alleen maar van klaarkomen.
Oh wat lekker zei ze nog toen ik haar volspoot. We doken nog even te water en liepen in ons blootje naar de woonkamer. Tot onze grote verrassing zat Cindy daar op haar knietjes John te pijpen. John wat doe je gilde Julia. Viespeuk. John zei alleen jaja. Ik vond het wel grappig en voelde me niet meer zo schuldig. Julia nam me mee naar het zwembad. Kleed je aan zei ze op een dwingende toon, we gaan naar jou huis.
Aantal keer gelezen:
344
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)