Spannendverhaaltje.nl

Op vakantie maakt men nieuwe vrienden

-
21-08-2010
Op Schiphol zagen we een tassendief een tas meenemen, we riepen de eigenaar aan en hielden de dader tegen die onze kant op liep. De dader werd overgedragen aan de marechaussee, Gert en Paul bedankten ons en we vervolgenden onze reis. Op het vliegveld van Djerba moesten we wachten op de bus naar ons appartement, na ons kwam nog een vlucht uit holland aan en hierin zaten ook gasten voor hetzelfde complex. Onze verbazing wat groot toen we Gert en Paul zagen uitstappen, ze herkenden ons en we zwaaiden naar elkaar. Onze bus vertrok naar ons appartementencomplex. De eerste avond waren we vermoeid en spraken nog over zoveel toeval. Ondanks onze vermoeidheid genoten Jannie en ik van een heerlijke en lange vrijpartij. Op de derde dag stond een excursie gepland en aten we onderweg in een restaurant. Bij het buffet kwamen we Gert en Paul opnieuw tegen, zijn nodigden ons uit bij hen aan tafel. We spraken over zoveel toeval en wisselden adressen uit.
We spraken af dat zij die avond naar ons zouden toekomen. Paul was duidelijk het vrouwtje van de twee en Jannie geilde op beiden. Hoe komt het toch dat zulke lekkere kerels er met elkaar vandoor gaan en niet een leuke vrouw aan de haak slaan. Op weg naar ons appartement kochten we nog wat te drinken (weinig alcohol) en lekkere hapjes in. Gert en Paul zouden rond 19.30 uur arriveren. Wij zouden wat te eten maken. Jannie nam rond half zeven een douche en tutte zich helemaal op een kort zomerjurkje. Paul en Gert waren ruim op tijd en zij en Jannie begroeten elkaar met een kus. Ik hield het op een hand. Gert en Paul brachten nog wat wijn mee en we praatten over van alles en nog wat. De beroving, het toeval en zij maakten ons nog complimenten over ons adequate optreden. Hoe kunnen we jullie ooit bedanken, in de betreffende tas zaten hun reisdocumenten, passen en alle waardevolle zaken. Hun hele vakantie zou in het water gevallen zijn als de diefstal niet bemerkt was.
De sfeer was goed en ik legde lachend hun de vraag van Jannie van deze middag voor "Hoe komt het dat ...." Zij moesten er om lachen en waren blij met de typering die Jannie aan hen had gegeven. Ze vertelden serieus hoe e.a. was ontstaan. Jannie bloosde van de wijn en het antwoord en ik schatte in dat ze niet geheel droog bleef tussen haar lipjes. Het wond haar op en mede door de wijn stelde ze steeds intiemere vragen. Gert en Paul hadden hier geen moeite mee en gaven zoveel mogelijk een serieus antwoord. Jannie geilde het meest op Paul, het vrouwtje. Op zich typisch, Jannie is een beetje bi, en af en toe hebben we thuis een meisje erbij. Zij gingen steeds dieper met elkaar in gesprek, op zeker moment vroeg Jannie of Paul niet zo lekker zoende als een vrouw. Cor, zij ze tegem me probeer het eens, ik bedacht me en zij daar geen trek in te hebben. Waarop Jannie zij dan doe ik het zelf wel. Paul en Jannie verloren zich in een innige zoen, die overging in een tongzoen en op zeker moment lagen ze in elkaars armen te geilen. Ik vond het wel geil maar Gert was een beetje jaloers. Jannie merkte dat en nam ook hem te grazen.
Zo geilde Jannie met twee homo's. Gert kwam nu aan zijn trekken en begon Jannie te neuken in haar gladde strakke kutje. Paul masseerde haar borsten, terwijl Gert en Paul elkaar tongden. Mij lid steigerde in mijn broek, en dat ontging de drie anderen niet. Lekkere staaf heb je greinsde Paul, mag ik er mee spelen? Mijn natuurlijke driften wonen het van de emotie en Paul begon mij heerlijk af te trekken en te pijpen. Ten laaste bood hij me zijn kontje aan en moedigde mij aan hem tussen zijn billen te neuken. Ik legde aan tussen zijn billen, hetgeen heerlijk voelde en tot mijn verrassing begon ik het spannend en lekker te vinden. Neuk hem in zijn kont zij Jannie, en ik gehoorzaamde. Langzaam pentreerde ik Paul en na een korte gewenning voelde het goed. Aangemoedigd door de rest pompte ik in en uit Paul en gaf hem al mijn kostbare goud. Gert had intussen de smaak te pakken en bezorgde Jannie tot driemaal toe een orgasme. Nadat ik had gespoten vroeg Paul me of ik hem wilde pijpen.
Ik gaf en toe en het was heerlijk. Tijdens het pijpen voelde ik gerommel achter me, ik keek verschrikt op en zag dag Jannie afwisselend mijn aarsje likte en er één of twee vingers in duwde. Wat ik niet door had was dat de vingers niet langer van Jannie waren maar van Gert. En ten slotte voelde ik Gert naar binnen stoten. Wat een neukijzer had die vent, zo dik, lang en hard. Hij beukte op me los, terwijl ik Paul tot een hoogtepunt pijpte. Jannie had boven het hoofd van Paul plaatsgenomen en liet zich door hem beffen, terwijl zowel Paul als Gert ieder met een hand aan haar tieten melkten. We genoten als beesten van elkaar. Gert en Paul zijn bij ons blijven slapen en de volgende dag hebben we hun spullen opgehaald. Thuis in Holland hebben we onze contacten voortgezet en af en toe gaan we mee naar een homobar. Over die avonturen vertel ik volgende keer.
Aantal keer gelezen:
1247
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)