Spannendverhaaltje.nl

Op reis en de weddenschap van mijn vrouw

-
21-08-2010
Op reis en de weddenschap van mijn vrouw, Ik zou weer op reis gaan, en ditmaal nog wel naar Afrika en meestal ben ik dan voor een paar weken weg. Het betekende ook dat mijn vrouw Lucia dan ook alleen zou zijn. Ze vond het nooit leuk als ik weer weg moest, maar ditmaal had ze er geen moeite mee. We hadden afgesproken dat ze tijdens mijn afwezigheid wat spannende kleren zou gaan kopen en dat ze me zou bellen zodra ze wat leuks of ondeugends had gedaan. De nacht voor het vertrek was ze bijzonder geil en kwam tegen me aan liggen. Ik voelde haar warme lichaam en ik ging langzaam met mijn hand naar haar kruis. Zachtjes schoof ik mijn hand tussen haar slipje en voelde met mijn vingers aan haar klitje. Mmm dat is lekker ga maar door riep ze en ik voelde hoe ze al een beetje vochtig werd. Ik ging rustig verder en voelde aan haar bewegingen dat ik op het goede plekje zat en ik stopte dan ook af en toe mijn vinger in haar lekkere natte spleetje. Ondertussen vroeg ik; Wat ga je zoal doen zodra ik weg ben. Jaha dat wil je wel weten, maar dat vertel ik je lekker niet. Ik pakte haar wat steviger beet en kneep in haar klitje en met mijn andere hand tegelijkertijd in haar tepel. Au dat doet zeer, maar is ook wel lekker, riep ze. Nou, kom op dan en vertel me wat je van plan bent. Lucia, zei, ik wil het je wel vertellen maar dan wil ik wel jou tong over mijn klitje voelen en dan kan ik bij jou die stijve paal voelen. Ik draaide me om en ging met mijn gezicht naar haar heerlijke honinggrotje.
Voorzichtig gleed ik met mijn tong over die lekkere natte kut en eindigde bij haar klit, die al een beetje gezwollen en helemaal nat was. Ondertussen had ze mijn paal in haar handen genomen en trok me langzaam af. En af en toe zoog ze aan mijn behoorlijk gezwollen eikel die al helemaal glom van mijn voorvocht. Nou, riep ik, hoor ik het nog wat je gaat doen als ik weg ben, Ja zei ze, eerst lekker zuigen op die natte flamoes van me en ze drukte haar natte kut helemaal stijf op mijn mond zodat ik amper los kon komen. Ik proefde haar geil en stak mijn tong helemaal in die natte gleuf. Wel, zei ze, overmorgen ga ik winkelen in de stad en dan doe ik een strakke broek aan, je weet wel, die broek waarmee je bijna kunt liplezen, en dan ga ik ergens ook wat drinken en dan zie ik wel wat er gebeurt. Ik voelde dat ze steeds natter begon te worden en ze ging nu gewoon over mijn gezicht heen rijden. Mijn tong ging van voor naar achter en ze drukte haar klitje hard tegen mijn mondje. En wat laat je gebeuren dan, Oh dat hangt ervan af, mischien laat ik me wel door de ober nemen als dat een lekkere jongen is, of mischien wel iemand die daar gewoon zit. Ik zei dat durf je toch niet, Nou dat die weddenschap neem ik aan; zei ze. Wat krijg ik, als het toch durf, Ik zei, ik denk een lekkere beurt. Maar eerst ga jij me lekker verwennen, jij kan altijd zo lekker pijpen, Ik draaide haar om, zodat ik nu boven kwam te liggen en zoog ondertussen en dat geile natte doosje van haar. Ik duwde mijn pik in haar mond en ze begon me aan één stuk door af te zuigen. Ze bewoog haar bekken steeds wilder over mijn mond en plotseling voelde ik haar kutje samentrekken en werd ze helemaal nat. Het leek wel een waterval zoveel. Oh wat is dat lekkerrr en duwde mijn mond vol op haar natte gleuf. Ze zoog nu als een bezetene aan mijn pik die het niet meer houden kon en ik spoot haar mondje helemaal vol.
De volgende morgen stond ik vroeg op en zat tegen tienen al in het vliegtuig naar Lomé, om daar ongeveer 9 uur later aan te komen. Het was daar tropisch warm en overal was het een drukte op straat. In het hotel aangekomen werd ik vriendelijk geholpen door de receptioniste. Een mooi donkere vrouw met een strak lichaam en lekkere lange benen, die eindigde in een lekker kontje. Ik dacht bij mezelf, die ziet er ook wel heel goed uit. Maar het was al laat en besloot gauw te gaan slapen. De ochtend daaropvolgend, belde ik Lucia, want vandaag was het de dag dat zij haar weddenschap zou gaan doen. Na een paar keer overgaan nam ze op, en ik vroeg, durf je het nog. Ja natuurlijk, jij zit toch in Afrika dus ik moet me wel vermaken toch. Ik heb zojuist een bad genomen en heb mijn poesje kaalgeschoren. Daarna heb ik een stringetje aangedaan, maar ik doe geen lange broek aan. Ik doe een kort rokje aan, dat is wat makkelijker voor vanmiddag. Ik bel je vanavond wel op hoe het is afgelopen. Na het ontbijt ging ik naar de receptie van het hotel. Ik had vandaag geen afspraken, omdat het één en ander was uitgelopen en had dus een vrije dag. Ik vroeg aan de receptie, of er nog leuke plaatsen waren te bezichtigen. Ja, zeiden ze aan de balie, je kunt een citytour onder persoonlijke begeleiding nemen. Ik zei dat is goed. Tot mijn verrassing, bleek de begeleidster dezelfde dame als van gisteravond te zijn. Ze had een kort shirtje aan en een korte rok. Ik zei, ben jij niet die dame van de receptie va gisteravond? Ze zei ja en bracht me naar de auto. Na wat rondgereden te hebben kreeg ik wel wat dorst en vroeg of ze een plaats wist waar je kon drinken. We gingen aan een boulevard zitten dat direct aan het strand grensde. Na wat gedronken te hebben bracht ze me weer terug naar het hotel. Vlak voor het afscheid zei ze, als je wilt kun je de stad ook bij avond zien. Na even aarzelen, zei ik, tot vanavond dan. Ik nam een douche en kleedde me om. Na een uurtje kwam ik weer naar beneden waar ze al op me stond te wachten. Ze had nu een kortere rok aan waardoor ik nog meer van haar heerlijke benen kon zien.
We gaan nu naar een club waar je ook lekker kunt ontspannen. In de club aan gekomen bleek deze vol met meiden te zitten en voor iedere man waren er een stuk of drie meiden. En ze zagen er stuk voor stuk nog mooier uit dan de ander. Het was er ook nogal donker en plots voelde ik een hand op mijn broek die richting mijn kruis ging. Ik zat aan een brede tafel en de vrouw gebaarde dat ik meer in de hoek moest komen. Zo gezegd zo gedaan. Ik voelde ook al aan de andere kant een hand richting mijn kruis gaan en ik spreidde mijn benen enigszins. Één hand ritste mijn gulp open en ging naar mijn pik die inmiddels al behoorlijk stijf was geworden. Toen ging mijn mobieltje en had ik mijn vrouw aan de lijn. Zo, zei ze, ben je me alweer vergeten, we hadden toch een weddenschap? Jaha, zei ik. Nou het is gelukt. Een siddering ging door me heen, ik voelde dat één van die meiden mij aan het pijpen was. En wel met die volle lekkere lippen die donkere vrouwen kunnen hebben. Wat hab je gedaan dan? En Lucia vertelde; ‘s- ochtends direct nadat je gebeld had ben ik naar de stad gegaan en ben ik op een terasje gaan zitten. Het duurde niet lang, of een donkere jongen met een maat kwamen tegenover me zitten. Ik dacht dit is mijn kans, en deed mijn benen wat uit elkaar zodat ze tegen mijn kruis konden kijken. De ene stond al snel op en kwam bij me zitten en die zei, voor hoeveel wij met ons drieen. Ik was helemaal verbaasd en zei voor de gein. 100 euro. Ok zei de jongen en gaf me een arm.
Ondertussen voelde ik hoe die donkere vrouw mijn lul helemaal naar binnen nam. Lucia ging verder met haar verhaal, ik stapte bij hen in de auto en ze brachten me naar hun appartement. Daar kleedden de jongens zich uit en moest ik me ook uitkleden. Die ene pakte me beet en duwde mijn hoofd naar zijn pik en toen heb ik hem afgezogen. De andere ging achter me staan en pakte zijn pik en stak hem zo in mijn kutje. Oh dat was lekker, ben ik nou een hoer, Ik zei over de telefoon, nee je bent geen hoer wel een erg lekkere slet. Ik had niet gedacht dat je dit durfde. En wat deden ze toen, Lucia zei, de ene ging liggen en ik moest op die pik gaan zitten en toen stond de ander voor me met z’n grote pik en stopte hem weer in mijn mond. Hij duwde mijn hoofd steeds dieper op die staaf en ik voelde hoe hij plotseling klaar kwam en hij spoot me helemaal onder. Daarna draaide ze mij op mijn rug en ze pakten mijn benen heel wijd en pakte de ene zijn pik en stootte hem in een keer in mijn kutje. Oh dat was lekker, en ik riep oh dieper en meer en toen spoot hij me helemaal onder. En wat ben jij aan het doen. Ik zei; oh niks en ik voelde hoe ik zo in het mondje van die donkere slet kwam.
Aantal keer gelezen:
546
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)