Spannendverhaaltje.nl

Op pad voor mijn werk

-
21-08-2010
Ik naar mijn mening en de reacties van anderen ben een sportieve goedverzorgde vent van 41jr. Ik heb naar alle tevredenheid een fijne relatie met een vrouw en 3 lieve dochters. Daarbij heb ik een vriend Stef met wie ik zo nu en dan vrij en waar mijn vrouw inmiddels goed mee om kan gaan. Voor mij is dit een ideale manier van leven en ik ben er dan ook erg gelukkig mee. Dit verhaal is naar aanleiding van een ervaring een kleine maand geleden en zal als de kans zich voordoet zeker een vervolg krijgen. Toen ik op mijn werk vernam dat ik weer op pad moest om werkzaamheden elders te coŲrdineren begonnen er bij mij wat stoute radertjes te draaien. Ik zocht naar mogelijkheden voor een spannende date in een ontspannende omgeving. 3 dagen later deed zich de mogelijkheid voor om enkele uren achtereen vrij te kunnen chatten. Ik vulde op cahtboy mijn profiel in en gaf aan wat mijn wensen en ideeŽn waren en gaf als woonplaats de locatie van mijn werkzaamheden op.
Het duurde even maar op een gegeven moment had ik contact met Maarten een ook bisex man die in de buurt van mijn tijdelijke werkplek woonde. Na 2 uur berichtjes aan elkaar gestuurd te hebben besloot ik hem mijn email gegevens door te geven zodat we elkaar per email verder konden aftasten. Ook per mail voelt het contact met Maarten goed aan en ik besluit hem te vertellen wanneer ik bij hem in de stad in een hotel verblijf. Maarten reageert positief en zegt dat hij mij graag wil ontmoeten. We spreken af dat ik een half uur voor mijn aankomst een SMS naar hem stuur en dat hij me dan op het parkeer terrein van het Hotel op zal wachten. Daarna gaan we eerst wat drinken om te kijken of het klikt en of we elkaar aantrekkelijk genoeg vinden om samen seks te hebben. We zijn heel wat mailtjes verder als ik echt op pad ga. Onderweg maak ik een stop in een wegrestaurant om Maarten een SMS te kunnen sturen. Binnen gaat mijn telefoon en hoor ik Maarten zijn stem voor het eerst. Zijn stem klinkt in ieder geval aangenaam en het gesprek wat volgt is voldoende om verdere informatie met elkaar uit te wisselen zodat we elkaar ook echt kunnen herkennen. Door file oponthoudt arriveer ik iets later dan gepland bij het hotel. De man die ik zie staan moet Maarten zijn die al staat te wachten en ik rij zijn kant op en parkeer mijn auto in het vak naast hem. Als ik uit stap schudden we elkaar de hand en bekijken we elkaar. Ik ben tevreden met wat ik zie, een sportief overkomende man met een lekkere strakke spijkerbroek.
Als we naar het hotel lopen vraagt maarten of hij op afstand moet blijven of dat hij mee mag naar de receptie als ik ga inchecken. We besluiten samen naar de receptie te lopen zodat Maarten daarna direct ook mee kan naar mijn kamer. Het voelt raar aan als we samen naar boven lopen. Als we in mijn kamer zijn bel ik nog even naar mijn werk om te horen of er nog onverwachte bijzonderheden zijn waar ik de volgende dag rekening mee moet houden. Ondertussen hoop ik dat Maarten zijn broek laat zakken of op een andere manier iets geils doet. Echter niets van dit alles. Na mijn telefoon gesprek praten we wat over onschuldige dingen en voelen wij even bij elkaar. Omdat we beide wel gespannen zijn besluiten we eerst aan de bar even een biertje te pakken. In de bar zullen goed oplettende mensen opmerken dat wij niet zomaar een paar collegaís zijn die een biertje drinken. We zijn net iets closer en ons gesprek komt al snel op uitwisseling van ervaringen met mannen en het samen douchen en hoe lekker het is om in standje 69 te pijpen. Na het biertje stel ik voor om weer naar mijn kamer te gaan. We gaan via het trappenhuis en onderweg kan ik het niet nalaten om alvast even aan Maarten zijn billen te zitten. Binnengekomen wil Maarten eigenlijk het liefste tongen maar ik geef aan dat ik daar nog niet aan toe ben en daarom beginnen we elkaar uit te kleden. Even later staan elkaars naakte torso te strelen en buig ik me voorover om even in de tepels van Maarten te bijten.
Maarten streelt ondertussen mijn rug en ik voel hoe hij tracht de rand van mijn broek te bereiken. Als ik weer ga staan gaan zijn handen naar mijn riem, Hij maakt hem los en knoopt daarna langzaam de knoopjes van mijn gulp los. Als hij klaar is zakt mijn broek op mijn enkels, mijn pik zit gespannen in mijn onderbroek en Maarten streelt hem door de stof heen. Even wordt ik zo verwend en dan zakt Maarten op zijn knieŽn, pakt met 2 handen de randen van mijn slip. Als hij mijn slip iets omwijd trek springt mijn eikel direct boven de rand van mijn slip uit. Ik voel hoe hij mijn pik met zijn mond door de stof heen verwend en dan eindelijk trek tij mijn slip naar beneden. Volledig naakt sta ik nu voor hem. Aandachtig bekijkt en betast hij mijn stijve en volledig geschoren pik en ballen en knikt goedkeurend terwijl hij zegt dat het er allemaal erg lekker uitziet. Nu ik naakt ben is het mijn beurt om maarten verder uit te kleden en ik volg het zelfde traject als hij bij mij. Vol spanning pak ik ook met 2 handen zijn slip en trek deze in een keer naar beneden, Zijn harde pik springt naar voren en staat stijf vlak voor mijn gezicht. Ik voel hoe glad hij is en streel zijn ballen terwijl ik zijn eikel even in mijn mond neem. Nu we naakt zijn heb ik opeens wel zin om te tongen en daarom ga ik staan. Maarten opent direct zijn ond en onze tongen vinden elkaar, en met onze tongen verstrengelt staan wij dicht tegen elkaar aan te rijden. Nu is het tijd voor een douche zodat we schoon naar bed kunnen. Onder de douche stelen wij elkaar en zepen we elkaar grondig in, mijn pik lijkt wel groter dan normaal. Even later lopen wij volledig schoon naar het bed, ik pak mijn cockringen en schuif de kleinste tot mijn ballen en de grotere rek ik iets op zodat ik hem over mijn ballen heen kan trekken. Maarten heeft maar een cockring welke tot zijn ballen komt. In bed aangekomen duw ik Maarten op zijn rug en begin hem te strelen, het ene moment bijt ik in zijn tepels en even later streel ik langs zijn benen naar boven om via zijn ballen bij zijn pik te komen. Afwisselend trek en pijp ik zijn pik totdat hij mij weg duwt. Nu is het mijn beurt om te genieten. Het voelt heerlijk als ik zijn handen op steeds weer ander plaatsen voel terwijl hij mij telkens likt en zoent. Irritant lang duurt het voordat hij eindelijk mijn pik en ballen begint te verwennen en ik kreun dan ook van genot als hij mijn pik diep in zijn mond neemt. Zo laat ik maarten even zijn gang gaan totdat ik ook zijn harde pik weer wil voelen. Ik trek Maarten over me heen zodat hij met zijn pik boven me komt. Nu kunnen we elkaar in standje 69 pijpen en strelen.
Als ik vol overgave stevig op Maarten zijn eikel zuig terwijl ik ondertussen met een vinger zijn anus beroer maakt hij zich opeens los. Even een korte pauze om een beetje af te koelen, hij wil nog niet klaar komen. Als Maarten even naar het raam loopt om naar buiten te kijken speel ik met mezelf, met mijn linker hand trek ik zachtjes aan mijn pik terwijl ik met mijn rechter hand naar mijn kontje rek om een vinger naar binnen te drukken. Als maarten weer mijn kant op neemt hij ook zijn pik in zijn hand. We kijken naar elkaar terwijl we zelf aan het spelen zijn. Langzaam komt Maarten naar me toe, buigt voorover en zonder dat we stoppen met masturberen begint hij me een tongzoen te geven. Vanzelfsprekend houden we dit niet lang vol en liggen we al snel met 2 klemzittende pikken tegen elkaar aan verder te tongen. Als ik even later op mijn buik lig en verwend wordt door Maarten voel ik hoe hij steeds meer aanacht aan mijn anus begint te schenken. Ik kan niet stoppen met kreunen als hij mijn anus likt en druk mijn billen omhoog zodat hij meer ruimte heeft. Even verbreekt Maarten het contact zoekt een nieuwe positie en dan voel ik zijn handen op mijn billen en langzaam dringt er een vinger naar binnen. Ik tast naar zijn pik en voel zijn hardheid, ondertussen laat ik merken dat ik geniet van zijn vinger. Als hij mij even gevingerd heeft geef ik aan dat hij me mag neuken. Eerst probeer ik op hem te gaan zitten maar omdat ik nog niet ontspannen genoeg ben lukt het niet en daarom leggen we 2 kussen op elkaar. Ik ga er op mijn buik op liggen waarbij mij pik tussen de kussens schuift. Met mijn hoofd lig ik op het bed zodat mijn billen omhoog steken.
Maarten smeert wat glijmiddel in en om mijn anus en doet een condoom om. Hij gaat achter mijn zitten en pakt met 2 handen mijn billen en beroert mijn sterretje met zijn pik. Langzaam voel ik de druk toenemen en voel een klein beetje pijn als zijn eikel mij sluitspier passeert. Even wacht hij en glijdt dan weer een stukje verder en even later voel ik Maarten zijn buik tegen mijn billen, zijn ballen tegen mijn ballen. Heel langzaam begint hij nu op en neer te bewegen en ik raak steeds meer ontspannen. Ik kreun er op los als hij mij steviger begint te neuken en geniet van zijn in mijn kont op en neer glijdende harde pik. Maarten houd het goed vol en weet te voorkomen dat hij al klaar komt. Omdat ik wel klaar wil komen en ik nu niet bij mijn pik kan komen houd ik maarten even tegen en zeg dat ik nu op mijn rug wil liggen. We zoeken een nieuwe positie, ik trek mijn benen op en leg deze tegen de schouders van Maarten. Even streelt Hij met onze pikken langs elkaar en dan glijdt hij naar beneden en voel ik zijn pik weer tegen mij anus drukken. Nu ik ontspannen en opgerekt ben glijdt hij gemakkelijk naar binnen en begint me weer met lustige halen te neuken. Kreunend van genot voel ik die lekkere pik weer in en uit mijn kont glijden terwijl Ik mijn pik zachtjes beroerd.
Maarten waarschuwt me nog dat de geile magie voorbij is als ik klaar kom maar dit kan me niet weer weerhouden om mezelf nu serieus af te trekken. Luid kreunend kom ik klaar en spuit ik mijn geil over mijn buik, maarten neukt nog even verder en trek zich dan terug. Hij doet zijn condoom af en begint zicht nu ook af te trekken. Even later komt ook hij klaar en spuit zijn sperma ook over mij heen. Ik pak zijn pik en trek de laatste druppels eruit waarbij er ook enkele druppels op mijn eikel vallen en langs mijn ballen naar mij anus glijden. Hierna laat Maarten zich voorover vallen en krijg ik weer een tongzoen. Even liggen we zo na te genieten en dan stappen van het bed af en gaan we weer onder de douche. Als we samen onder de douche staan, hangen onze lullen rustig naar beneden. Heel af en toe raken we elkaar even aan. Vooral onze geslachtsorganen zijn onderwerp van betasten. Ik doe mijn cockringen af en leg deze op de wastafel en als we schoon zijn kleden we ons weer aan om daarna beneden in het restaurant wat te gaan eten. Er is echt een klik want ook na de seks blijft het tijdens het eten gezellig. Als Maarten na het eten weer naar huis gaat loop ik met hem mee naar zijn auto om nog even te tongen voordat hij weg rijdt. In mijn kamer kleed ik me weer uit en kijk naakt nog even telvisie. Al snel besluit ik om maar te gaan slapen en in mijn droom seks ik nog een keer met Maarten.
Aantal keer gelezen:
1137
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)