Spannendverhaaltje.nl

Op kantoor

-
21-08-2010
Ik had een afspraak gemaakt met een secretaresse van de baas. Ik had gevraagd of ze topless wou verschijnen maar dat kon niet vanwege de buren.
Wel zou ze er voor zorgen dat ze geen slip aan had. Ik kwam keurig op het afgesproken tijdstip en belde aan. Ze deed de deur open op haar blote voeten en haar decolote zover mogelijk open. Ik gaf de baas een hand want die was wel wat gewent met zoín secretaresse. Met deze secretaresse haalde hij zelf opdrachten binnen bij grootte bedrijven voor het leveren van personeel dat ie helemaal niet in dienst had maar in moets huren bij derden. De secretaresse deed dan altijd iets extraís als ze de klant in het kleine Limburgse dorp moest overhalen voor de grootte orde.
Ze begroette me met een kus en vroeg of ik een biertje luste. Dat ging er wel in. Het biertje was goed koud en we gingen aan haar bureau zitten. Even zitten kletsen en vervolgens kwam ze bij me op schoot zitten. De baas zat in dezelfde ruimte en was druk aan het bellen. Ze kustte en voelde direct of mijn lul begon te groeien. Nauw je weet als ze je lul direct vastpakken dat groeit hij van zelf. Zij had een zwarte jurk aan niet al te lang ging bij me op schoot zitten. Haar tepels waren duidelijk zichtbaar en schijnbaar hard geworden. Ik beet er een beetje in en ze schrok want het deed een beetje pijn. Ze wou zo snel mogenlijk mijn blote bast voelen en begon dan ook aan mijn t-shirt te rukken zodat deze zo snel mogelijk uit was. Daarop wilde ik hebben dat zij haar jurk zou uitdoen en in no-time zat ze naakt bij me op schoot.. Ik begon een beetje te spelen met haar tieten en haar flamoes. Ik voelde ook dat het kittelaartje hard aan het worden was. Ze wou dan ook zo snel mogelijk mijn broek uit hebben. Ze pakte een slok van het koude bier en begon gelijk te pijpen. Als je dat meegemaakt hebt dan weet je het niet meer waar je het zoeken moet. Je voelt een tinteling door je heen gaan en bent gelijk hyperactief.
Dat is pas pijpen. Na een tijdje maande ik haar tot stoppen en legde haar op haar eigen bureau. Ik like dír flamous en het duurde ongeveer een 5-tal minuten en ze kwm gillend klaar waarop de baas in de haast naar een andere kamer liep met zijn telefoon nog in de hand. Ik liet haar op het bureau liggen en leip naar haar hoofd toe en stak mijn lul in haar mond. Ze begon gelijk deepthroat te pijpen en wel zo erg dat ze kokhalsde. Maar ze nam hem gelijk weer in dír mond. Ik wreef met mijn handen nog over de natte flamoes en wreef de nattigheid over haar gezicht. Ze merkte er niet veel van want ze had alles op alles gezet voor te pijpen. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam achter in haar keel klaar. De eerste straal slikte ze kokhalzend door maar ik zag dat ze zelf het initiatief daarvoor nam. Ze bleef net zolang zuigen tot de laatste druppel in haar mond verdwenen was en liep toen naar het keukentje en spuugde alles uit. Ze wreef nog met een washandje over mijn lul om hem een beetje christelijk achter te laten. Vervolgens gingen we aan haar bureau zitten en dronken samen een biertje. Dit had even geduurd maar ik vertelde haar dat ik kwam voor te neuken. Dat hoefde je geen twee keer te zeggen. Ze pakte een condoom, rukte er een paar keer aan mijn lul en deed het condoom erom.
Ze zij dat ze ook graag van achteren genomen werd of ik daar problemen mee had. Ik zei helemaal niet kom maar op. Ik rekte haar anus met mijn vinders en beetje op en hij floepte er zo in. Na een aantal stoten zou ik al weer gaan komen dat was te vlug. Ik haalde mijn lul eruit en begon haar weer te likken. Het leek was of zij nog niet klaar gekomen was. Het spoot eruit. Dat had ik nog niet meegemaankt maar toen zei ze. Nu moet je me in mijn kut neuken want ik hou het niet meer. Zo gezegd zo gedaan en neukte haar met ferme halen in haar kut. Mijn ballen klapte telkens tegen haar kont en dat gaf op het kantoor een komsich geluid maar na een 10 tal stoten kwam ook ik klaar. Ik haalde het condoom eraf en vroeg of zij de lolly schoon wilde schoonlikken. Dat was geen enkel probleem. Ze nam weer een slok koud bier en likte mijn lul helemaal schoon. Mijn lul stond weer te tintelen van genot. Dat was nog eens een kantoor waar ik zou willen werken. De baas gunde haar gewoon dat plezier en zij deed ook af en toe wat terug voor de baas. Dit alles kost me wekelijks niet meer dan 100 euries in de week en rij iedere dag met plezier naar huis en 1x per week moet ik voor zaken op dat kantoor zijn. Het zal je bedrijf maar wezen.
Aantal keer gelezen:
519
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)