Spannendverhaaltje.nl

Op kantoor

-
21-08-2010
Het was een drukke tijd op het werk. Veel werk was weer blijven liggen, overwerken dus. Ik baalde daar enorm van. Veel liever zat ik thuis in mijn knusse huiskamer met wat kaarslicht, een wijntje en zachte muziek. Nee niet aan denken, dacht ik. Niet zeuren, als dit eenmaal af is kan ik weer genieten van mijn avonden. Nog even deze week overwerken. Ik pakte opnieuw de stapel formulieren op mijn bureau en vulde de nodige gegevens in. Saai werk, maar het moet nou eenmaal gebeuren. Ik deed mijn best om me te concentreren en voor een tijdje ging het goed. Maar als iets saai is om te doen hebben je hersenen al snel de neiging om te gaan dwalen. Steeds meer wilde ik iets anders dan hier in dit lege kantoor te zitten. Ik keek nogmaals op mijn horloge, alsof de tijd daardoor sneller zou gaan lopen. Het was bijna 9 uur. De bewakingsdienst zou zo wel lang lopen. Daar had ik ook al niet veel aan. Frits is een aardige vent hoor, maar loopt meestal meteen door. Niet echt een prater tenzij ik hem staande hou en zijn antwoorden bestaan uit 1 woord zinnen van ja en nee en oh. Terug naar mijn papierhandeltje.
Kom op, des de eerder is het klaar zeg ik tegen mezelf. Maar hoe ik ook mijn best doe, ik kan me niet concentreren. Ik verlang naar warmte en heerlijk in iemands armen liggen. Ik moet even iets anders gaan doen, denk ik. Anders kom ik hier nooit doorheen en zit ik hier over 3 weken nog overwerk te doen. Ik sta op en loop naar de toiletten. Daar werk ik mijn make-up een beetje bij. Ik heb vandaag een goede dag. Ik mag er weer wezen zeg ik tegen mezelf in de spiegel. Ik laat mijn handen door mijn haar glijden dat golvend over mijn schouders valt en loop terug naar mijn kantoor. Ik slaak een zucht als ik de stapel weer voor me zie liggen en lach dan even in mezelf. Frits zal nu wel voorbijgelopen zijn en ik laat me een beetje onderuit zakken op mijn bureaustoel. Ik zet hem een klein stukje lager en laat mijn hand over mijn benen gaan. Door de kousen heen voel ik mijn zachte benen. Langzaam klimmen mijn handen iets hoger net onder mijn rokje. Ja dat voelt goed aan. Oh ik wil meer, ik ben nu niet meer te houden. Ik vergeet de omgeving en sluit mijn ogen als mijn handen mijn vochtige kutje vinden. Mmmmm ik begin zacht te kreunen. Ik ga zo in mijn genot op dat ik niet heb bemerkt dat er iemand in de deuropening is verschenen. Ik kijk verschrikt op. Een leuke vent met bruin haar staat tegen de deurpost te leunen met een glimlach op zijn gezicht.
Dat ziet er niet verkeerd uit. Ik kijk hem een beetje beschaamd in zijn bruingroene ogen. Snel haal ik mijn handen van onder het bureau vandaan. Ik probeer nog mijn natte handen te verbergen voor hem, maar het is overduidelijk te zien aan de mooie lach op zijn gezicht dat hij al lang weet waar ik mee bezig was. Om maar te zwijgen van het feit dat mijn rokje helemaal omhoog zit en mijn slipje duidelijk zichtbaar is. Hij loopt naar mijn bureau en kijkt naar mijn kruis. Zijn lach wordt groter en zijn ogen schijnen vol glans. Ik heb geen idee hoe lang hij heeft staan kijken, maar het is duidelijk dat dit hem niet onberoerd heeft gelaten. Nu hij zo voor me stond had ook een mooi zicht op zijn strakke broek, die naar het zich liet aanzien nu wel een beetje te strak was gaan zitten. Hij loopt om het bureau heen en komt achter me staan. Ik trek hem aan zijn broekriem dichterbij. Oh deze bewakingsbeambte was veel leuker dan Frits. Aan zijn broekriem hangt een pasje met zijn foto en de naam Terry erbij. Hij sprak geen woord, maar dat schijnt dus bij zijn beroep te horen gaat er door me heen. Terwijl ik hem aan zijn broekriem dichterbij trek blijven zijn handen op zijn rug alsof hij geen idee heeft van wat er komen gaat. Maar ik weet wat er komen gaat, en oh wat wil ik graag dat er iets komen gaat. Met een ruk trek ik zijn riem los en begin zijn broek te openen. Mijn rechterhand glijdt in zijn broek op zoek naar zijn gespierde kontje terwijl mijn linkerhand zich naar zijn kruis begeeft. Met mijn nog natte vingers begin ik zijn lid te kneden en mijn rechterhand heeft zijn heerlijke spleet gevonden tussen zijn billen. Ik draai langzaam rondjes langs zijn anus. Zijn sterretje voelt heerlijk aan.
De opwinding wordt groter en Terry laat langzaam zijn broek op de grond vallen. Zijn kleine slip is te klein voor wat er uitgestoken staat. Zijn eikel hangt over het randje heen. Ik kijk geil naar zijn eikel en terug in zijn ogen. Ik geniet van dit uitzicht. Mijn ogen gaan terug naar zijn heerlijke paal die nu de vrijheid zo graag wil hebben. Mijn hoofd gaat richting zijn kruis en met mijn tong geef ik kleine likjes aan zijn eikel terwijl ik zijn ballen streel met mijn hand. Mijn handen graaien in zijn slip en al snel trek ik de slip naar beneden om zijn paal heerlijk in zijn volle lengte in mijn mondje te kunnen steken. Mijn wijsvinger van mijn rechterhand wil nu zachtjes zijn sterretje beroeren. Nee niet er in, maar heerlijk er tegen aan. Onderwijl neem ik zijn lid in mijn mondje. Ik laat mijn tong heerlijk langs de kanten gaan en trek dan zacht met mijn zuigkracht aan zijn eikel. Mijn kreunen wordt iets harder en hij begint met me mee te kreunen. Zijn handen pakken mijn haar en duwen me verder op zijn heerlijke paal. Mmmmmmmmm oh Terry wat smaak jij lekker, kreun ik. De druk op zijn ballen wordt groter, maar hij weet zich te beheersen. Hij trekt zijn lul uit mijn mondje. Mijn lippenstift achterlatend op zijn eikel. Hij zwaait met zijn handen de papieren van mijn bureau en tilt mij op het bureaublad. De laatste blaadjes veeg ik weg. Niets wil ik in de weg hebben op dit moment. Met een snelle beweging weet hij me te ontdoen van mijn rokje. Hij rukt aan mijn slipje dat scheurt en op de grond valt tussen de papieren. Hij raapt het op en ruikt aan mijn natte slip. Hij gromt, mmmmmmmmm dat wil ik eten en drinken en berijden.
Zijn stem is sensueel en ik graai het slipje uit zijn handen en smijt het terug naar de grond en leg zijn hand op mijn natte kut. Ik zit bovenop het bureau en hij neemt plaats in mijn bureaustoel voor me. Ik spreid mijn benen voor hem. Hij laat de stoel dichtbij mijn kutje rijden en snuift mijn hete geur op. Dan kust hij zacht mijn lipjes. Zijn handen vinden de weg naar boven onder mijn truitje door. Hij voelt mijn stevige borsten die gespannen staan. Mijn tepels houden niet verborgen hoe opgewonden ik ben. Hij knijpt zacht in mijn borsten om vervolgens al cirkelend om mijn tepels te gaan met zachte streling. Ik kreun nog meer en leg mijn benen in zijn nek terwijl ik mezelf in zit positie probeer te houden door mijn handen achter me te plaatsen. Zijn tong draait in mijn kut om elk plekje te kunnen likken tot hij vervolgens heerlijks snel over mijn klitje gaat. Oh dit is zoooooooo lekker. Ga door Terry…. Oooooooh jaaaaaaaaa, mmmmmmmmmm Terry je bent geweldig schatje. Mijn kutje is kleddernat geworden door deze zalige behandeling. Dan steekt hij zijn soepele lange tong binnen in mijn grotje en ik maak een gilletje van genot. Oh jaaaaaaaaa! Ik weet me niet langer in deze zittende houding te houden en laat me achterover op het bureau vallen. Zijn driftige tong maakt me gek en ik begin te schokken met mijn hele onderlijf. Oh ik ben zo heet, zo geil, door die heerlijke hete Terry. Ik kreun steeds harder en hij weet dat ik dit niet lang meer kan volhouden. Hij tilt me van het bureau en laat me op zijn schoot zakken.
Zijn grote paal vindt meteen de weg diep in mijn hete en zo natte grot. Ik grijp hem bij zijn nek en druk me dicht tegen hem aan. Mijn tong vindt zijn weg naar zijn oor. Ik bijt er zachtjes in met gesmoorde kreten van genot. Dan sabbel ik aan zijn oor en fluister hoe geil en heet ik ben. Laat me jouw hete paal verwennen, laat me niet meer los, neuk me. Neuk me hard Terry!!! Ohhhh jaaaaaaaa, neeeeeeeeeuuuuuuuk me!!!! Ik hou het niet meer en ik voel dat ik ga komen. Wip heerlijk op mij Terry!! KOM MAAR!! OooooooH JAAAAAAAAAAA. Sneller Terry, Oh jaaaaaa heerlijk dit tempo!!! Ik ga komen op die heerlijke hete Terry. OOOOOOOOh Jaaa Terrrrrrry ooooooooh jaaaaaaaaaaaaa, YEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS oooooooooh yeeeeeeeeeeeeeessssssssss. Mmmmmmmm OOOOOOOOOh oooooooooo jaaaaaa jaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik gil door het lege kantoor. Ik voel hoe hij ook gaat komen en voel zijn heerlijke sappen door mijn kut spuiten. Diep in mij. Samen beleven we het hoogtepunt en vallen daarna gestrengeld in elkaar diep terug in de stoel. Mijn hartslag is hoog en ik snak naar adem. Wat was dit heerlijk klaarkomen met deze veiligheidsbeambte. Dan staat hij voorzichtig op en kijkt me aan. Morgen weer overwerken? Vraagt hij lachend. Ik knik ja. En jij? Ook hij knikt en we weten beide dat morgen weer een hete avond gaat worden. Hij kleed zich aan en loopt naar de deur. Een lach van tevredenheid staat op zijn gezicht te lezen. Tot morgen, zegt hij zacht als hij de deur uit gaat.
Aantal keer gelezen:
618
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)