Spannendverhaaltje.nl

Op kamp - 1

-
16-08-2010
Eindelijk waren we er. Na een fietstochtje van een kleine 60 kilometer waren we aangekomen bij de camping waar we ons introductiekamp zouden vieren. Eigenlijk onze tweede. De klas waar ik in zat beviel iedereen zo goed dat we nog een keer gingen. Maar dit keer zou echt beter worden dan de eerste. Op het terrein van de camping werd duidelijk dat de hele camping gebasseerd was op een oude Duitse legerbasis, en dat de voormalige slaapbunkers nog stees dienst deden als slaapruimtes. Bij binnenkomst werden eerst een paar kratten bier naar de binnenplaats gebracht. Waar iedereen zich even verzamelde. Na een lekker koel biertje om na de ‘vermoeiende’ rit bij te komen werden de tassen uitgezocht en begonnen zich er groepjes te vormen.
Ik liep al de kant van Rene en Pieter op, omdat dat de wat rustigere lui waren waar iedereen mij al snel bij zou rekenen. Ik kon en kan nog steeds met iedereen goed opschieten. Michel en Alex, vroegen aan mij of ik bij hun wou komen. Het zijn toffe lui, en je kan er veel heftigere dingen mee beleven. Ik ging in op hun uitnodiging, vooral nadat bleek dat bij de andere groep er ruimte gebrek was voor nog iemand. De meiden hadden zich al snel verdeelt, en een plekje gevonden. De eerste avond werd er van alles om het middenveld heen gedaan, domme spelletjes, met als straf, voor andere juist een beloning, om zo snel mogelijk een biertje op te drinken. Na veel gezelligheid, waar ik ook uitbundig aan mee heb gedaan was het tijd om te gaan rusten voor de volgende dag.
De volgende dag bleef haast iedereen op het kamp en dergelijke, maar ik ben niet zo’n groepsmens. Ik kan met iedereen goed opschieten en heb met haast niemand een probleem, maar ik blijf nergens voor lang. Ik ging naar de dichtstbijzijnde stad, en dat was er een waar in de zomer, zoals het toen was, veel duitsers komen. (hier vertel ik in een volgend verhaal wel meer over)‘s avond weer veel plezier gehad rond de binnenplaats. Er werd aangekondigt dat op de volgende dag een uitje gemaakt zou worden naar de stad, iets waar haast iedereen, en ik ook wel een klein beetje zin in had. De volgende ochtend werd er om 7 uur s’ochtends op de hoorn geblazen, om iedereen te wekken dat het onbijt klaar stond.
Ik had me vorige avond behoorlijk vermaakt, en was met geen moker uit mijn bed te slaan. Het was ook mijn kamp, en ik wou nog even slapen. Dat dacht ik. Dat zou snel veranderen. Ik bleef nog even liggen, en begon grommend wat wakker te worden. De rest in de kamer trouwens ook. Ik hoorde ze allemaal “Goeiemorge” zeggen, en draaide me om. Nog effe liggen hoor. Iets later hoorde ik gestommel op de kamer, en zag dat ook Agnes aan het ontwaken was. Ik zei niks, en hield me stil. Agnes is de enige wat oudere meid uit de klas waarin ik die zich ook al lekker volwassen gedroeg en behoorlijk brutaal was. Zeker geen poesje om zonder handschoenen aan te pakken. Niet echt groot, maar wel een enorm pittig gekruid karakter. Dankzij haar haar, blond tot aan de nek, heb ik nog steeds een groot voorkeur voor zulke dames, in de hoop haar weer te zien.
Ze lag hier bij, laten we zeggen, de andere hardere lui, omdat ze dus echt niet kon opschieten met al die andere “huppelkutjes” zoals ze ons regelmatig duidelijk maakte. Ze stond op en stond voorover gubukt in haar tas te zoeken. Ik werd me daar toch in een keer wakker, want ik kreeg zo een mooie blik op haar heerlijke billen. Vooral nu ze ook nog in een zo’n uitdagende positie stond kreeg ik echt moeite met het beheersen van mezelf. Net toen ik wat beter wou gaan zitten had ze gevonden wat ze zocht in haar tas, en ging weer overeind staan. Ze deed haar BH af en pakte haar handoek. Alleen in haar slip, en met een handdoek in haar handging ze naar het douchegebouw dat zich bij de binnenplaats bevond. Ik had het ondertussn niet meer. Nu had ik niet alleen een prachtig uitzicht gehad op haar billen, maar had ik in een kort ogenblik ook nog haar borsten kunnen bekijken.
Ik ging nu dan toch overeind zitten, en liep naar haar bed. Daar aangekomen pakte ik haar BH en ging even op haar bed liggen. Met mijn ene hand hield ik de BH onder mij neus, met de ander ging ik mijn paal bevrijden. Die hield het niet meer. Na even lekker mezelf getrokken te hebben voelde ik dat ik ging komen. Ik hield op. Ik wou nog niet, ik wou hier nu meer uithalen. Ik had het in mijn gedachte om weer onder mijn eigen deken te kruipen, en net te doen als of ik slaap. Wanneer ze dan weer zo lekker voor me staat zou ik haar grijpen. Ik wist donders goed dat het niet mocht, ook al vraagt ze er om iedere keer dat ze zo geil mogelijk heupwiegend voor me langsliep in school. Het mocht niet hield ik mezelf voor, maar ik was te geil. Als ze met de rug naar mij zou toestaan zou ik haar eens lekker grijpen.
Toen ik opstond vanaf haar bed, met de bedoeling om weer onder mijn eigen deken te kruipen, zette ik mijn voet op een of andere tasje neer. Snel keek ik waar ik op stond, en merkte dat ik op haar cameratasje stond. Snel flitste de dingen door mijn hoofd. Als zei dan zo nodig wou uitblinken met haar eigen nieuwe camera dan kon dat. Dan zou ik die gebruiken ook. Ik haalde de camera eruit en controleerde of er wel een bandje inzat, want hier wou ik niets van missen. Ik stelde de camera verdekt op onder de dekens van Michel’s bed. Michel’s bed was de onderste van een stapelbed, en stond recht tegenover haar bed. Ten zijde van de mijne. Ik legde aan de voorkant van de video het lege band doosje eronder. Hierdoor stond de camera wat hoger ericht, en bleef haar bed en alles erbonen wel zichtbaar. Voordat ik weer onder mijn eigen deken ging drukte ik op record. 90 minuten speelduur, dus dat zat wel goed.
Ik keek vanonder mijn dekens nog eens goedkeurend naar Chamien’s bed, en kroop zelf iets verdekter onder mijn dekens. En toen maar wachtten en wachtten. Na een minuut of tien vloog ik uit mijn bed naar het bed van agnes, ik had gezien dat ik mijn boxer bovenop haar BH had laten liggen, en nam die snel terug. Toen ik net weer onder de deken lag hoorde ik iemand de bunker binen komen. De voetstappen gingen langs de lege kamer, verder. Langs de meiden kamer, om uiteindelijk de kamer binnen te stappen waar ik op de loer lag.
Aantal keer gelezen:
222
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)