Spannendverhaaltje.nl

Op het vliegveld

-
21-08-2010
Ik werk als salesmanager bij de nederlandse vestiging van een groot amerikaans bedrijf. Een tijdje geleden hadden we een vergadering belegd met onze engelse collega's, en vanwege de logistiek (een van die engelse gasten moest daarna gelijk door op een volgende vlucht) hadden we de vergadering belegd op Schiphol. Dat deden we wel vaker, en dat was some erg handig. Ze waren met z'n vieren uit Londen gekomen, en drie van hen kende ik van eerder, maar de secretaresse kende ik alleen van de telefoon. Ze was altijd wel een opgewekt en vrolijk duiveltje, een beetje spannend zelfs, maar nu ik haar in het echt zag wist ik wel waarom ze was aangenomen. WOW, wat een ongelooflijke spetter. Ze was een halfbloed zoals je die in Engeland wel vaker ziet met hun koloniale verleden. Een lange, slanke, half pakistaanse meid. Benen van hebikjoudaar, een forse boezem, en alles verpakt in een prachtig strak zakelijk pakje. Rokje met jasje, bustier eronder en hoge hakken. Wow. Aangezien ik een tijd in Engeland gewoond en gewerkt heb had ik al snel gespreksstof met haar, en aangezien mijn engels heel veel beter was dan van mijn nederlandse collega's, was ik degene die haar een beetje onder mijn hoede nam in de coffee-breaks.
Rond lunch hadden we een wat langere break, en we stonden een beetje afgezonderd van de rest een kopje cappucino te drinken. Ik was er inmiddels al achter dat het best een behoorlijk stouterdje was, en ze had een prachtige glimlach, en een decollete waar ik mijn ogen moeilijk uit kon houden. Op een bepaald moment vroeg ze mij waar de toiletten waren. Opeens kreeg ik een plan....ik kon me nog iets herinneren van een vorig vriendinnetje (een stewardess) en besloot tot een gewaagde actie. Ik zei tegen haar dat de openbare wc's op Schiphol die richting op waren, maar vaak niet al te hygienisch. Ik wist ook toiletten die WEL schoon waren en ook minder bekend, dus geen rijen en zo. Nou, dat vond ze dus een beter idee. En ik nam haar mee door een deur, en wees haar een deur waar boven stond 'staff only'. En dat was voor haar een goeie verklaring voor de 'betere' wc's, maar ze vroeg wel of dat mocht. En ik zei dat die nauwelijks gebruikt werden omdat ze een beetje uit de route lagen. Ze liep er naartoe, en ik kon het niet nalaten om haar even na te kijken. Dat strakke wiegende kontje met die lange benen eronder, en die geile hoge hakken. Ze was nauwelijks binnen, of ik liep er achteraan. Ik wachtte even tot ik de deur op slot hoorde gaan, en ging toen ook naar binnen.
Het was een kleine ruimte met slechts een dames en een heren wc. Het was duidelijk welke bezet was, en ik ging de heren wc ernaast binnen. Ik luisterde, en hoorde haar ademen, in haar tasje rommelen, en ondertussen hoorde ik haar kletteren. Ze was aan het plassen. Ik was hartstikke opgewonden, en had al een behoorlijke paal. Nog niet keihard, maar wel al van aanzienlijk formaat. En tot mijn grote vreugde ontdekte ik dat de wc nog steeds zo geprepareerd was als ik mij kon herinneren van de verhalen van mijn vriendin. Er zat een stuk tape geplakt op de tussenmuur. Heel voorzichtig pelde ik de tape eraf, en er kwam een gat tevoorschijn. Een gat naar de wc ernaast. Ik keer er even doorheen, en zag haar inderdaad zitten. Het leek wel of ze iets gehoord had, maar ze wist niet waar het geluid vandaan was gekomen. Ik besloot het erop te wagen....en ik duwde mijn haldharde paal voor een klein stukje door het gat. Hmm....wel een beetje nauw...duidelijk niet berekend op mijn formaat. Maar nu was het even spannend....zou ik een grote gil horen...? Het bleef stil...en opeens...voelde ik iemand mijn paal pakken...mijn eikel strelen...en ik zuchte...dit ging lukken ! Geen paniek of gegil, maar interesse !! Ik ging dichter tegen de muur staan, en duwde mijn paal erdoorheen tot mijn ballen tegen de muur duwden.
Ze moest nu het merendeel van mijn 22cm paal aan haar kant van de muur zien....en inderdaad...ik voelde een hand eromheen...die zachtjes heen en weer bewoog...en even later voelde ik hete adem...en lippen die het uiterste puntje van mijn eikel kusten...mijn paal werd snel harder en langer en dikker....tot volledige oorlogssterkte, waarbij ik ook merkte dat ik redelijk klem zat. Dit klemzitten had tevens tot gevolg dat mijn paal harder en groter leek te worden dan normaal omdat het bloed niet terug kon, maar alleen erin. Zo voelde het althans. Ik werd gepijpt, en mijn eikel zat ik haar hete mondje. Mijn voorhuid was door de knoeperhard erectie inmiddels helemaal teruggerold, en ik voelde hoe zij op mijn dikke, paarse, keiharde eikel zoog. Wow, dit was fantastisch. Even later liet ze los. En ik voelde hoe mijn keiharde erectie klem zat in het gat, en aan de andere kant trillend eruit moest steken. Ik hoorde was gestommel, en even later voelde ik hoe iets heel nats over mijn eikel schoof...was dit haar mond weer ? Nee...dit kan niet...nee...had ze zichzelf van achteren op mijn paal geduwd ? Zat ik in haar poes ? Volgens mij wel...ik voelde haar nu heen en weer bewegen over mijn dikke knop..ik voelde hoe haar zeiknatte poes helemaal over mijn pik schoof, tot haar billen tegen de muur kwamen. Ik hoorde haar kreunen, en steeds sneller ging ze heen en weer. Ik voelde haar handen over haar klit bewegen, en soms ook over mijn paal als die weer kletsnat uit haar kut tevoorschijn kwam....WOW...deze geile meid zat mij te neuken....en ik kreeg bijna pijn in mijn paal omdat ik zoooo dik en hard was geworden dat ik echt pijnlijk klem zat. Mijn eikel voelde also ie ieder moment zou barsten...exploderen....
En toen voelde ik haar poes krampen. Ze had zich helemaal op mijn paal gespiest, en hield stil...althans haar lichaam, maar haar kutspieren waren aan hte trillen, melken, en het leek alsof haar poes krampend mijn paal probeerde leeg te zuigen. Ze was klaargekomen !! Ik voelde hoe ze zich met een natte plop ervan af trok, en even later voelde ik haar mond weer....en terwijl haar lippen tuitend het uiterste puntje van mijn eikel zoenden, voelde ik hoe haar tong mijn pisgaatje binnendrong....TJEEEZ.....deze meid wist van wanten....dit hield ik niet langer meer vol....en ze moet ook mij gehoord hebben...kreunend en hangend tegen de muur...klaar om mijn ballen leeg te pompen en mijn zaad door die afgeklemde paal naar buiten te persen... Ik voelde een en ander opborrelen, en kon mezelf nog net vasthouden aan de haken in de muur die bedoeld waren om je jasje op te hangen....en toen kwam het....mijn heftigste orgamse ooit...en het voelde alsof ik helemaal vacuum gezogen werd....dikke stralen sperma werden naar buiten geperst...en ik voelde haar zuigende wangen, haar spelende tong...en straal na straal....
Het moeten er wel tien geweest zijn barstten uit mijn ballen, en werden door de dikke paal gepompt, om aan de andere kant van het muurtje door die geile half-donkere meid helemaal opgeslurpt te worden....mijn hemel....dit KAN ze gewoon niet allemaal geslikt hebben...dat kan gewoonweg niet....... Toen ik weer een beetje bij mijn positieven kwam, hoorde ik het deurtje van de dames WC dichtvallen...en daarna de buitendeur. Zodra ik mijn paal door het gat terug kon trekken pakte ik hem beet, nog steeds een beetje pijnlijk, en met een nogal paarsrode kop, en stopte hem terug in mijn broek....en even later ging ik naar buiten. Toen ik weer in de publieke ruimte kwam, stond zij weer op de plaats waar we eerder onze capucino stonden te drinken, en ze was duidelijk aan het opletten op de deur, wie eruit zou komen....en met een kleine, maar alleszeggende glimlach fluisterde ze me toe dat ik haar inderdaad een HELE goeie tip had gegeven....de beste WC's die ze ooit had mogen gebruiken.
Aantal keer gelezen:
689
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)