Spannendverhaaltje.nl

Op het strand

-
16-08-2010
Het was zaterdag 23 Juli het was 29 tot 34 graden voorspeld. Ik ging met de scooter naar mijn vriendin Mirjam (19 jaar blonde lokken iets grotere borsten dan de andere 19 jarige meisjes en slank) ophalen, het was een uur of half elf dus de zon begon zich op te warmen ,ik belde aan en Michelle haar zusje die 18 was deed de deur open ze zei dat Mirjam nog haar tas aan het inpakken was,zoals altijd wilde ze een rondje op mijn scooter maken,ik stapte naar binnen en riep tegen Mirjam dat ik even met haar zusje een rondje aan het rijden was, ze zat al op mijn scooter en keek me stoer aan,ik starte de scooter en schoof lekker tegen haar aan,deed mijn armen om haar midden net onder haar borstjes iedere keer dat ze hard moest remmen schoven mijn armen op haar borstjes "per ongeluk" natuurlijk.
Toen we terug kwamen ging ik even naar de W.C. om mijn stijve staaf te bevredigen. toen ik weer buiten stond kwam Mirjam ook naar buiten in haar rokje die tot haar net boven haar boven benen kwamen en een luchtig blousje ,ze had zoals gewoonlijk als we gingen rijden een trainings broek bij zich (tegen ongemakkelijke situatie's op de scooter)toen ze die aan had getrokken zei zij haar zusje dag en kwam bij me achter op toen ik de hoek om kwam stopte ik en ging zij voorop en genoot ik de hele weg van een paar lekkere borsten en een stijve paal. Aan gekomen op het strand pakte ik de strandtas (tas met badlaken,zonnebrand creme,drinken en eten)zij bukte toen om haar trainings broek uit te trekken en in mijn zadel op te bergen,toen ze dat deed genoot ik van haar omhoog getrokken rok en haar achterwerk. Ik zette mijn scooter op slot en gingen een plaatsje uitzoeken maar omdat het nog zo vroeg was uur of elf wilde ze dichtbij de zee gaan liggen, maar omdat het ook nog vloed kon worden gingen we lekker achter aan liggen bj de duinen.
Toen we alles hadden uitgestald begon ze haar rok een blouse uit te doen wilde ze eerst even zonnen, ik vroeg of ik haar mocht insmeren ze knikte met een grote smile,deed haar zonnebril op en ging op haar buik liggen. Ik pakte de creme en begon eerst haar benen te doen (die waren me ff glad!!) ik sloeg haar dij-gedeelte over en ging naar haar schouders,van daar naar beneden naar haar kont,soepel masseerde ik haar billen en ging lager naar haar dij'en begon daarvan daan omhoog te werken naar haar poesje. Op dat moment zei ze nu de voorkant en draaide zich op,weer begon ik met haar benen en ging verder met het hoofd schouders en borsten over haar bikini heen ik zag en voelde haar tepeltjes langzaam hard worden ze begon zelfs eventjes te kreunen.
Met mijn andere hand ging ik naar haar buik en toen richting poes gedeelte ik kwam aan bij haar bikini broekje en schoof eerst één vinger eronder toen twee toen de derde en ging met me hele hand eronden door naar haar poesje ik volede haar schaamlipjes, opeens schoot ze omhoog en wilde zwemmen, ik die met een paal in mijn broek liep pakte haar bij haar midden en liep met mijn stijve tussen haar billen in zee,daar begonnen we te tongen en elkaar te strelen ze stak een hand in mijn broek en omklemde mijn lul en begon me zachtjes af te trekken en genoot helemaal van dat moment,nooit zijn we verder gegaan dat alleen op de kleding voelen en strelen nu waren we de lijn helemaal over gegaan.
Ik kreunde één keer diep en kwam klaar, zo snel was ik nog nooit klaar gekomen. Opdat moment klemde ze haar benen om me heen en duwde haar borsten in mijn gezicht,ik maakte haar bikine los en begon haar tepels te likken,zuigen,zoenen toen ze mensen zag aankomen rukte ze zich los en pakte haar bikini aan deed hem aan en masseerde haar kont ondertussen en met mijn andere hand haar borst. we gingen aan land en ging op haar rug liggen,ik ging er meteen over heen liggen en begon haar te kussen deed opnieuw haar bikini los en ging verder met haar borsten maar ik wilde meer ik wilde eindelijk een keer haar poesje likken,zo begon ik haar buik te kussen op weg naar haar poesje deed ik het broekje op haar knieén op begon te likken haar schaamlippen toen haar klitorus die was helemaal paars! Toen ik daaraan begon te likken werd ze helemaal wild ze trapte haar broekje weg en deed haar benen verder uit elkaar, ik trok mijn broek naar beneden en mijn stijve pik puilde uit.
Ik keek haar aan en ze knikte zacht ik ging eerst met mijn eikel tussen haar lipjes door toen legde ik hem voor haar kut en schoof hem er zachtjes in omdat het voor ons allebij de eerste keer was lukte het niet echt en ik duwde hem daarom hard naarvoren, zelfs ik voelde wat knappen en het bloed stroomde over mijn benen het zand in, snel trok ik hem eruit en vroeg of ik haar pijn had gedaan? Ze zei nee maar astjeblieft ga door en ik duwde hem nu wat makkelijker door en begon in een ritme haar te neuken maar weer kwam ik snel in haar klaar. Ik pakte haar broekje en deed hem voor haar aan ze ging rechtop zitten en kwma dichterbij we tongden even en ze zei ik wil me even afspoelen. We gingen de zeein en spoelden ons af toen we met elkaar klaar waren zagen we hoeveel mensen er wel niet waren heel het strand was vol.ik vingerde haar nog even in het water en we gingen naar huis.
Michelle deed de deur open en het eerste wat ze zei was "Zo jullie zijn bruin" we keken elkaar en glimlachte, zij kuste me nog één keer en ging naar binnen,ik stapte op en ging weg naar huis.
Aantal keer gelezen:
567
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)