Spannendverhaaltje.nl

Op het festival

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Kevin meer verhalen van Kevin Ik herinner me het nog alsof het gisteren was. Het was broeierig heet op de wei en ik gaf mijn ogen de kost. Abnormaal hoeveel lekkere schatjes hier rondliepen! En n voor n zouden ze na de optredens naar een tentje terugkeren alwaar ze de nacht gingen doorbrengen. Weg van huis, velen van hen net hun diploma van het middelbaar op zak en geen mama, papa, broers of zussen om hen te controleren. Uiteraard dat er daar mr dan n van ging profiteren. Ik had mijn oog laten vallen op een meisje met een appelblauwzeegroen topje, ik schatte ze 18. Bruin haar tot net over de schouders, een klein kopje kleiner dan mij en met haar jeansrok tot net over de knien n van de weinige meisjes die het aandurfden om haar beentjes te laten zien. Perfecte boezem, een mooie kaaklijn en bruine oogjes. Ik raakte met haar aan de praat tussen twee optredens door, net voor de hoofdact, toen ik al lachend aan iedereen rondom mij vroeg of ze nog iets moesten drinken. Ondanks dat we vanvoor stonden en helemaal ingesloten waren, draaide ze zich lief om en zei ze dat "een fruitsapje" er best wel zou ingaan. Ik beloofde haar dat ze dat straks aan mijn tent mocht komen halen, waarop ze "afgesproken" antwoordde. Geen seconde verloor ik ze nadien nog uit het oog. Tijdens het dansen en springen liet ik mijn handen al een aantal keer de vrije loop. Het enige wat ze deed was eens ondeugend omkijken. Toen iedereen zich naar de camping begaf, liep ik naast haar en vroeg ik of ze nu meekwam. Ze meldde aan haar vriendinnen dat ze nog iets te goed had van mij en dat ze elkaar nog wel zouden terugzien later. Ikzelf was de koning te rijk. Ik was mijn kameraden nog niet op het lijf gelopen, de batterij van mijn GSM was op en mijn tent stond bijgevolg op een heel andere plek dan de hele bende met wie ik naar hier zou komen. En gezien ik de drank moest meenemen... Ik had al wat hout voor een vuurtje bijeengesprokkeld, en aan mijn tent ploften we ons neer.
We kwamen langzaam aan de praat, het fruitsapje was een passoa-orange geworden en na n volgde al snel een tweede. Ik weet geeneens meer waarover we gepraat hebben, het enige wat ik kon verzinnen waren een aantal verhaaltjes die echt op niets sloegen maar vooral: haar lieten lachen. Ze had een lach uit de duizend. En na drie Passoa's leunde ze al sterk tegen me aan. Toen ik mijn hand op haar knie bracht, was het startschot gegeven. Ze draaide zich naar mij toe en ik kuste haar op de mond. Een heerlijke tongkus was het resultaat. Onze lichamen verstrengelden in elkaar en we wilden zoveel mogelijk lichaam voelen van elkaar - niet moeilijk gezien onze kleding vanwege de temperatuur beperkt bleef tot gewoon iets om niet naakt te zijn. Ik stond op en trok haar mee recht. Ik wou niet gehaast overkomen, maar we zaten toch aan een gang waar volk passeerde en ik wilde geen opmerkingen krijgen terwijl ik de mooiste griet uit mijn leven aan het versieren was. In de vlugte streelde ik haar aan haar driehoekje en merkte snel hoe nat ze stond. Ze ging gedwee voor, de tent inkruipend en mij op een onwaarschijnlijk lekkere blik van haar kontje trakterend. Dat ging er van langs krijgen, zker weten.
Snel speelden we elkaars kleren uit. Zij begon met mijn T-shirt en kuste me op mijn buik, ik trok haar topje over haar heen en zag een prachtige witte BH haar borstjes beschermen. Ik betastte haar rokje en zocht naar haar rits, ze leidde mijn hand daarheen en toen ik neerdaalde, kon ik dat stukje textiel ook van haar lichaam schuiven. Haar beentjes waren heerlijk glad, haar schoentjes in geen tijd uitgespeeld. Eenmaal haar sokjes weggezwierd waren, zag ik twee poezelige voetjes die ik om de beurt zacht kuste. Langzaam liet ik mijn tong via haar rechterbeen naar boven glijden. Een zouterige smaak kwam in mijn mond maar haar handjes bewogen kwamen door mijn haren strelen. Zij wou dit ook... Alsof ik nog bevestiging nodig had. Dat slipje moest uit, uit, uit! Ik greep met beide handen naar de zijkanten van dat maagdelijk wit stofje, zij hielp wat door haar kontje een beetje op te heffen en op die manier kon ik het laatste dat me scheidde van haar poesje heel langzaam van haar beentjes schuiven. Net alsof ze wist dat dit kon gebeuren, had ze haar poesje de avond voor ze vertrok blijkbaar kaalgeschoren - het moet de geilste aanblik ooit geweest zijn. Ik ging ten aanval en alsof ik het lekkerste ijskreempje ooit zag, bewoog ik mijn hoofd snel tussen haar dijen en begon ik meteen te likken. Mijn rechterhand liet ik een aantal keer langs haar lippen gaan en haar clitje had ik vrij snel beet.
Ze kreunde en greep mijn hoofd vast om mijn tong dieper te duwen. Ik beantwoordde aan haar eisen en ging langzaam verder binnen in haar vagina. Haar kutsapjes waren zouterig maar in die omstandigheden zo uitermate lekker dat ik er nog niet aan dacht om er wat drank op te gieten. Zij deed dit echter zelf wel - een fles Safari stond namelijk binnen bereik - en zo voerde ik het tempo op en bleef ik haar gretig beffen. Ze schokte, kreunde en kwam bijzonder heftig klaar. "Mijn beurt", meende ik. Voor wat hoort wat. Ik gaf haar geen tijd om op adem te komen, zette me recht en kroop zo naar boven opdat haar hoofdje zich tussen mijn knien bevond. Ik deed snel de knop van mijn broek en de bijhorende rits los, stroopte mijn boxershort wat af en stak mijn lul in haar warme mondje. Ze schrok, maar na een aantal keer mijn lul in en uit haar bekje te laten gaan, deed ik het wat kalmer aan en herstelde ze zichzelf door heerlijk te beginnen zuigen. Pijpen had dit meisje zeker wel al eens gedaan, oftewel was ze een natuurtalent. Ze deed het echter veel te zacht en dat leidde ertoe dat ik haar in haar mondje begon te neuken. Ik lukte er net niet in de ganse stam in haar mondje te krijgen omdat ze dan bijna kokhalsde, maar het was wel een heerlijke opwarming. Tijd voor het echte werk.
Ik haalde mijn penis van tussen haar zachte kaakwanden en kroop recht. Mijn broek en boxer waren snel geschiedenis, mijn sokken deed ik uit terwijl zij ook het BH-slotje losmaakte. Ik zag prachtige, stevige borstjes en zo waren we nu beide helemaal naakt. Haar blik sprak boekdelen en ze ging met haar tong nog eventjes haar lippen natmaken. Dat had ze echt niet mogen doen... Ik werd hlemaal wild. "Omdraaien en op je knien!" beval ik haar. De gehoorzame meid draaide zich onmiddellijk met haar gezicht naar de achterzijde van de tent en haar kontje naar mij gericht. Ik hou wel van meisjes die luisteren, maar stelde haar geduld op de proef. Ik schonk nog een bekertje drank in voor ons beide, gaf het haar en liet het haar tot op de bodem ledigen. Ik kan het je garanderen: geen enkel jong meisje kan tegen vier bekertjes sterke drank. Meteen nadat ze het opgedronken had, bewoog ze haar rechterhandje naar haar kutje om zichzelf klaar te maken. Ik dronk zelf de Safari op en zag te laat dat ze begonnen was met vingeren. "Heb ik gezegd dat je je mag vingeren misschien?" vroeg ik. Ze stopte en keek angstig om. "Sorry", zei ze liefjes. Ik kroop achter haar om dit bakvisje nu eindelijk op zijn hondjes te nemen en zei: "Ik wil dat je enkel hiervan klaarkomt" waarop ik in n ruk diep in haar stootte.
Ze kreunde hard en van de gelegenheid maakte ik gebruik om een aantal keer op haar billen te kletsen. Dit meisje hield wel van hard, want toen ik in en uit haar nauwe kutje begon te bewegen, bewoog ze haar kontje van de eerste paar stoten al mee. Toch was ze dit niet gewoon, ze verloor alle controle en begon wat te ijlen. Ik neukte een kreunend en hijgend schatje in wiens borstjes ik kneep en op wiens kontje ik sloeg. Na een aantal minuten hield ik het niet meer en kwam ik diep in haar kutje dat mij aan het uitmelken was, klaar. Ik trok me terug en legde me naakt naast haar. Zij draaide zich naar mij toe, keek me gelukzalig in de ogen en legde haar hoofdje te rusten op mijn borstkas. "Hoe heet jij eigenlijk?" vroeg ze. Ik antwoordde naar waarheid Kevin. "En jij?" Ze wist me te zeggen dat ze Natalie heette. We schoten beide in een lach. Praten voor en over seks wordt nochtans zo aangemoedigd in de media. Ik streelde door haar haartjes en besefte dat ik als twintigjarige heel gelukkig mocht zijn dat ik zo'n schatje nog kon krijgen. En dat de komende dag en nacht nog veel leuks beloofden. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar KevinSXL@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
231
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)