Spannendverhaaltje.nl

Op een warme zomermiddag

-
16-08-2010
Het was een warme zomerdag en ik was aan het voetballen bij ons achter in de tuin. toen ik de bal bij de buren in de tuin trapte. omdat ik nogal een verlegen persoon ben durfde ik hem niet op te halen, de buurvrouw waar de bal in de tuin lag was er pas komen wonen en was een bloedmooie vrouw van 25 jaar oud. Toen ik eindelijk al mijn moed had verzameld om de bal te gaan vragen liep ik om en belde bij haar aan, ze deed open in een korte broek en een topje. Ik zei dat mijn bal bij haar in de tuin lag en vroeg of ik die dan terug mocht, ze zei ja ik zal hem pakken loop maar mee toen we in de tuin kwamen zei ze: ga even zitten want ik heb je eigenlijk nog nooit gesproken. Ik stelde me netjes voor en zei dat ik tegenover haar woonde.
Ze zei dat ze me wel eens had zien lopen, bij mij thuis en ze zei er meteen bij dat ze me wel eens naakt had gezien toen ik ging douchen, mijn gezicht kleurde tot achter mijn oren. Ze zei: waarom wordt je zo rood er is niks om je voor te schamen hoor je bent best fors geschapen. Ik zei ow kan u dat zo goed zien dan. Toen bekende ze dat ze stiekem achter de gordijnen altijd naar me keek en zichzelf dan vingerde. toen ze dit zei voelde ik dat mijn korte-broek strak ging staan. En ze ging met haar hand over mijn broek heen en ze stelde voor om naar boven te gaan. Toen we naar binnenliepen zei ik vroeg ik of haar vriend er niet was. Ze zei dat hij twee dagen weg was voor zaken en dat ze die dagen aan mij had liggen denken en dat ze steeds meer en meer naar mij verlangde ze nam me mee naar boven en legde mij op bed neer.
Ik zei dat ik nog maagd was hierop zei zij dat ik me gevoelens gewoon moest laten gaan ze ging voor me staan en kleede zich uit nou werd mijn lul daar zo stijf van dat ik mijn broek uittrekte,pakte ze mijn lul vast en zei dat hij nog groter was als dat ze dacht te zien als ze me bespiede zachtjes begon ze met haar handen op en neer te gaan. Ik kreund oohhh jaah ga door en ze ging voor me staan en knielde langzaam zodat ze met haar mond voor mijn harde paal zat ze begon zachtjes over mijn eikel te likken en met haar handen masseerde ze mijn zak en nam mijn paal in haar mond. Ik dacht bij mezelf:"ik wordt hier gewoon gepijpt door mijn buurvrouw, ik kreunde en kwam klaar in haar mond ze slikte alles door en zei dat het zoo lekker smaakte.
Toen ging ze op bed liggen en vroeg of ik haar wou likken, ik zei dat ik dit nog nooit had gedaan, ze zei tegen mij lik me maar gewoon tussen me schaamlippen ik likte langzaam en hoorde haar kreunen oww ga door sneller,sneller. En ik likte haar sneller tot ze kwam. Ze zei ow thomas ik wil je in me voelen, neuk me neuk me ik ging voor het bed staan en trok haar kut naar me toe en stopte mijn paal in haar ik begon heel snel te stoten, ze zei rustig rustig het is geen wedstrijd dus ik neukte haar langzaam, en ze zei sneller iets sneller dus ik ging iets sneller ze kreunde steeds harder en harder ik werd hier zo geil van dat ik op haar ging liggen en haar tongde.
Ow ik wil je fluisterde ik haar in haar oor waarna ze kreunde ooohhh ik jou ook schat neuk me neuk me na 10 minuten kwamen we tegelijk klaar en ze vroeg of ik mee ging douchen, hier had ik wel zin in dus we sprongen onder de douche ze zeepte me in en spoelde me af waarna ze knielde en me weer zoog ze zag dat ik hier van genoot, nadt ze me gezogen had vroeg ze me of ik haar nog een keer wou likken omdat ik het veel beter deed als haar vriend, dit was een grote eer voor mij dat ze dit zei nadta ik haar had gelikt droogden we ons af en kleden ons aan en liepen we naar beneden pakten de bal en ik liep weer maar huis, een middag zoals deze hebben we nog vaak gedaan maar zo mooi als de eerste.Haar man heeft hier nooit wat van gehoord.
Aantal keer gelezen:
682
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)