Spannendverhaaltje.nl

Op een mooie zomerdag

-
16-08-2010
Het was midden in de zomer, ik moest werken maar daar had ik eigenlijk helemaal geen zin in. Ik moest bij mensen langs om de waterleiding na te kijken. Ik belde aan en er deed een super geil ding open. Ik vroeg of haar ouders thuis waren want ik kom voor de waterleiding. Ze zei van nee, maar dat ik gerust me gang mocht gaan. Toen ik klaar was en net op het punt stond om weg te gaan, vroeg ze of ik nog wat drinken wou. Ik was bijna klaar dus het kon nog wel even. Ze haalde wat te drinken, ik keek een beetje om me heen en zag een paar sexboekjes liggen.
Ik begon er een beetje in te bladeren, het waren lekkere boekjes dus ik kreeg gelijk een stijve. Ik voelde in me broek en net toen ik dat deed kwam ze terug en zag de bobbel in me broek. Ze keek me aan en liep op me af en zette het drinken op tafel en legde haar hand op mijn broek waar ze de bobbel zag, dat gaf een lekker gevoel. Ze pakte me hand en liepen zoenend naar boven. Boven deed ze de deur op slot en begon zich uit te kleden totdat ze alleen haar slipje en bh aan had, ze zag er lekker uit. ik deed haar bh uit en begon haar lekker borsten te likken ze werden helemaal hard. ik legde haar op bed en kuste me een weg naar beneden, en deed haar slipje uit.
Ze had zich geschoren zodat haar heerlijke kutje goed te zien bleef, ik begon haar te likken en ze begon zachtjes te kreunen, ik begon steeds sneller te likken en ze kwam na een paar minuutjes klaar, ik likte haar neuksappen op. Toen zij ze dat ik nu aan de beurd was ze trok mijn boxenshort naar beneden en gaf een gillteje toe ze mijn stijve lul zag. Ze begon er eerst aan te sabbelen maar toen nam ze hem helemaal in haar mond, het was heerlijk ik maakte neuk bewegingen in haar mond en kwam heerlijk klaar ik spoot eerst in haar mondje maar ze kon niet alles doorslikken omdat er zoveel uit kwam, ik spoot de rst over haar lichaam heen. we gingen naast elkaar liggen maar na een tijd je begon me lul al weer te groeien, ik begon haar te beffen en zij pijte mij, het was een heerlijk standje en na een tijdje voelde ik mijn ballen samentrekken en spoot ik al weer, we kwamen tegelijk voor de tweedemaal klaar.
Toen vroeg ze of ik nog maagd was en ik zei ja, zei was het ook nog en ze vroeg of haar wou ontmaagden, ik was er ook aan toe dus ik wou het ik het heel graag want ik was nog bloedgeil. Ik ging boven haar liggen en ze vroeg of ik eerst zachtjes wou doen, ik kwam langzaam in haar, maar na een tijd je gingen we steeds sneller ze kwam op me zitten en ik begon haar tieten te kneden, zij kwam schokkend klaar. Ze ging heel snel op en neer zodat ik ook heerlijk klaar kwam. Toen vroeg ze of ik haar in haar kontje wou neuken, ik gad dat altijd al gewild dus wou ik dat wel. Ik stak eerst mijn natte vingerer in haar kont zodat ik er zo kom in glijden.
Ze zat voorme en ging haar kontje in hij was nogal nou dus ik begon snel in haar konyje te beuken, we kwamen niet klaar dus draaide ik haar om en begon haar zo diep mogelijk te neuken ik kwam godelijk klaar en ik befde haar nog om te zorgen dat zij ook klaarkwam, ik vroeg of ze er geen spijt van had, maar ze gaf me een heerlijke tongzoen, dus toen wist ik het wel. We hebben sindsdien verkering en doen het nog vaak over(maar de eerste keer blijft toch het speciaalst.
Aantal keer gelezen:
659
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)