Spannendverhaaltje.nl

Op de wc

-
21-08-2010
Het was de dag na carnaval. We hadden nog een dag feesten tegoed, aangezien we veel in de horeca hadden gewerkt. Alle collega’s en ik zelf natuurlijk hadden er veel zin in. Ik heb een collega waar ik al wel eens vaker mee heb gezoend en waar ik altijd erg goed mee op kan schieten. Toen ik nog een vriend had ben ik met hem vreemd gegaan en dan niet alleen zoenen. Ondertussen heeft hij een vriendin en hebben wij gewoon een goede band samen. Maar toch ging het die avond anders dan verwacht.
Iedereen was namelijk wel ergens anders te bekennen. Er waren verschillende zalen dus moeilijk om elkaar telkens te vinden. Ik liep dan ook samen met mijn collega een rondje. We besloten om ergens rustig te gaan zitten. Er zaten een aantal mensen maar die hadden ons eigenlijk nog niet eens in de gaten, doordat de lamp boven ons tafeltje was uitgedraaid. Op een gegeven moment begon hij mijn nek te masseren wat echt heerlijk aanvoelde. Nadat hij hiermee even was doorgegaan begon hij mij in mijn nek te zoenen. Dit was genoeg of we begonnen elkaar meteen te zoenen. We hadden ondertussen allebei wel zin gekregen en konden niet goed van elkaar afblijven. Zijn hand kwam bij mijn broek en mijn hand bij die van hem. Ook al had niemand ons in de gaten toch was het geen geschikte plek, bang dat iemand het toch zou zien. Hij kwam dan ook met het voorstel om naar de wc’s te gaan.
Dat was het voordeel dat we boven waren, daar was het namelijk nooit zo druk op de wc’s. Zonder erbij na te denken vond ik het eigenlijk meteen wel goed. Als eerste ging ik de dameswc binnen om te kijken of er ook echt niemand binnen was. Toen bleek dat dit niet het geval was, gingen we snel de wc’s binnen en namen het eerste hokje. Hier konden we ons niet lang meer inhouden en begonnen elkaar weer meteen hevig te zoenen. We gingen niet voor niks naar de wc en het bleef dan ook niet lang bij zoenen. We streelden elkaar en zijn hand gleed al snel mijn broek in. Hij wist mij op deze manier heerlijk te verwennen en we waren allebei al behoorlijk geil geworden. Zijn vinger ging heerlijk op en neer in mijn kutje.Ondertussen stonden we nog steeds te zoen. Daarna zoende hij mij weer in mijn nek en kwam hij steeds verder met zijn mond naar beneden. Hij begon mij te likken en hij merkte dat het niet lang meer duurde voordat ik klaar zou komen. Hierdoor ging hij nog heftiger tekeer wat alleen maar lekkerder werd. Ik kreunde en kwam toen al snel heerlijk klaar, maar nu was het mijn beurt om hem te verwennen.
Ondertussen zoenden we elkaar nog hevig en gleed mijn hand richting zijn broek. Al snel had ik zijn riem los en hing ook zijn broek op de grond. Hij was erg geil en ook niet lang meer te houden. Eerst begon ik hem af te trekken wat lekker aanvoelde. Hij had een blousje aan wat ik los had geknoopt, ik zoende hem op zijn borst en ging zo langzaam naar beneden. Ik keek hem nog even aan om te zien hoe geil hij was. Ik begon hem te pijpen en merkte al snel dat hij het niet lang meer vol zou houden, daarom stopte ik er juist mee. Eerst begon ik hem weer lekker te zoenen en daarna ging ik weer verder om hem te verwennen. Hij bekende een zwak voor mij te hebben en het heerlijk te vinden. Ik begon hem steeds harder af te trekken, mijn hand ging snel op en neer. Terwijl hij hard kreunde kwam hij klaar en spoot zo alles uit. Het was geen geweldige plek op de wc maar toch hadden we nog niet genoeg. Ik had hem namelijk nog niet in mij gevoeld. Eerst ging hij weer met zijn hand richting mijn kutje en vingerde mij heerlijk, ondertussen zoenden we elkaar en kwam hij met zijn lul richting mijn kutje.
Ik voelde hem met een stoot in mij komen wat heerlijk aanvoelde. We hadden allebei wel wat gedronken en de wc was zoals ik al zei geen geschikte plek, maar dat mocht het niet bederven. Ik voelde zijn lul lekker in mij op en neer gaan. We kreuden en hijgden en het zou niet lang meer duren of hij zou mijn kutje onderspuiten. Na een paar harde kreunen en stoten kwam hij klaar en spoot mijn kutje onder. Ondertussen zoenden we lekker verder en genoten zo nog een tijdje van elkaar. Maar we wisten dat we niet langer op de wc konden blijven, aangezien de anderen ons dan zouden missen. We kleedden ons goed aan en luisterden voorzichtig of er verder niemand op de wc was. Toen ik hoorde dat de kust veilig was kwam ik snel de wc uit en liep naar beneden, waar de rest ook stond. Hij zou nog even op de wc blijven wachten. Ik deed alsof er niks aan de hand was, alhoewel het niet voor iedereen onopgemerkt kon blijven dat er net iets spannends was gebeurd.
Even later kwam ook hij bij de rest staan. En als er werd gevraagd waar wij waren, dan waren we heel toevallig hun ook aan het zoeken. Eenmaal thuis aangekomen hebben we nog voor de laatste keer staan zoenen. Dit zou ons geheimpje blijven aangezien hij een vriendin heeft en het ergste is nog wel dat ik haar ook ken. Het was dan wel op de wc’s in een discotheek en dus geen geschikte plek en misschien ook niet goed te praten, maar lekker was het wel, we hadden er in ieder geval van genoten.
Aantal keer gelezen:
694
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)