Spannendverhaaltje.nl

Op de koffie

-
21-08-2010
Het was op een doordeweekse avond dat ik bij haar langs ging. Ik ben een man van 32 jaar en zij is een paar jaar jonger. Zelf heb ik een relatie en ik was met een smoes van huis gegaan om een bak koffie te gaan drinken met in mijn gedachten het idee dat er best wel eens iets meer kon gebeuren dan alleen een bak koffie drinken. Het gebeurde regelmatig dat we al plagend elkaar uitdaagden. Dat ging dus over en weer. Op het moment dat ik daar aankwam liep de koffiepot al te pruttelen en nam ik plaats op de bank. Ze was blijkbaar net onder de douche geweest want ze rook heerlijk en haar haar was nog nat. Ze droeg een pyama met daaronder niets, dat kon ik duidelijk zijn. Dat zorgde er al voor dat ik een geil gevoel kreeg in mijn onderbuik en ook mijn pik begon al licht te zwellen. We praatten over allerlei zaken en dronken onderwijl de koffie en later op de avond iets fris. Al pratend ging de tijd erg snel en ondertussen was het dus al laat geworden. Het was tijd om naar huis te gaan maar ze wilde dat ik langer zou blijven en daarom begon me te pesten omdat ik niet weg mocht van haar.
Het pesten begon met kietelen en uiteindelijk ging dat verder in een stoeipartij. Al stoeiend probeerden we elkaar te kietelen waarbij onze handen in het gevecht van tijd tot tijd op plekken terecht kwamen die toch sexuele prikkels opriepen. Door al dit gestoei was mijn pik nog groter gegroeid omdat ik het dus wel geil vond wat er allemaal gebeurde. Dit was natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Ze keek me met een geile blik aan en toen gebeurde het. Ze pakte me ineens vol op mijn bek pakte en tegelijkertijd gleed haar hand richting mijn harde pik. Haar tong vond zijn weg in mijn mond en haar hand vond zijn weg in mijn broek die ze behendig had open gemaakt. Terwijl we aan het tongen waren verkenden haar hand mijn pik, ze masseerde mijn ballen en trok heerlijk aan mijn paal. Plotsklaps ging ze van de bank af om op haar knieŽn voor me te gaan zitten. Ik begreep wat ze wilde, ik tilde mijn kont iets op zodat ze mijn broek en slip tot op mijn enkels kon trekken. Vervolgens volgde haar tong een weg vanaf de binnenkant van mijn dijen richting mijn ballen die ze een voor een likte en in haar mond nam. Daarna volgde haar tong een weg omhoog tot aan mijn eikel. Ze trok de voorheid iets terug zodat de eikel gehaal bloot kwam te liggen. Uiteindelijk begon ze me zalig te pijpen zoals ik nog nooit gepijpt was.
Afwisselend zoog ze en likte ze aan mijn pik alsof het een ijsje was. Alleen de slagroom ontbrak er nog aan, maar dat zou als ik het zo voelde niet lang meer duren. Blijkbaar merkte ze dat ook want ze begon steeds harder te zuigen en tevens trok ze me daar heerlijk bij af. Ik kwam gigantisch klaar en spuitte daarbij mijn sperma achter in haar keel. Ze slikte alles door en keek me daarna voldaan aan. Nu was het mijn beurt om haar eens lekker te verwennen. In een mum van tijd had ik haar pyama uit getrokken en zoals ik al dacht had ze niets daaronder aan. Ik liet haar gaan zitten op de bank met haar benen wijd uit elkaar zodat ik lekker bij haar kaalgeschoren poesje kon. Doordat ze mij had gepijpt was ze al erg nat geworden zei ze. En dat klopte ook wel, ik verkende haar poes eerst met mijn vingers om er vervolgens met mijn mond via haar borsten en buik naar op zoek te gaan. De eerste lik van mijn tong over haar clitoris deed haar al sidderen van genot. Ik liet mijn tong afwisselend likken, dan weer snel en dan weer langzaam. Ik merkte dat ze dit lekker vond en het duurde dan ook niet lang dat ik merkte dat ze op het punt stond om klaar te komen. Ik verhoogde mijn tempo om haar zo tot een hoogtepunt te brengen. Ze gilde het uit van genot.
We zijn toen lekker tegen elkaar aangekropen om even bij te komen. Ondertussen ging haar hand weer richting mijn pik waar ze zachtjes aan begon te trekken. Dit had effect want in een mum van tijd stond hij weer overeind. Ze kroop bovenop me en wist zich zo te positioneren boven mijn pik dat hij in een keer naar binnen schoof toen ze zich liet zakken. Haar natte kutje sloot heerlijk om mijn pik heen en ze begon me langzaam te berijden. Na dit een tijdje gedaan te hebben wilde ze een ander standje. Ze ging van me af en ging aan de achterkant van de bank er overheen hangen zodat ik haar achterlangs kon nemen. Wat was dit lekker zeg. Na haar een tijdje zo te hebben genomen leek het haar ontzettend geil om in haar kont geneukt te worden. Zowel zij als ik hadden dit nooit gedaan. Ik verkende eerst voorzichting met 1 vinger haat poepgaatje. Ik probeerde dit zo goed als het ging een beetje op te rekken. Na een tijdje was de tijd daar om mijn eikel tegen haar poepgaatje aan te zetten. Ik duwde deze langzaam door, het ging niet gemakkelijk maar beetje bij beetje lukte dit toch. Het voelde lekker strak aan en met langzame halen begon ik te stoten. Ondertussen pakte ik haar tieten vast en kneedde deze hard wat haar alleen nog geiler maakte. Ik kon merken dat het steeds soepeler ging in haar kontje. Daarom kon ik mijn tempo verhogen waar ze direct op reageerde. Ze schreeuwde het uit van genot en het zou niet lang meer duren voordat ze weer klaar zou komen.
Ook bij mij was dit het geval. Mijn ballen kletste tegen haar billlen aan bij iedere stoot die ik deed. Toen hield ik het niet meer, ik leegde mijn zak voor de tweede keer die avond, maar dit keer in haar darmen. Door het gevoel van mijn spuitende pik in haar kont kwam ook zij luidkeels klaar. Ik viel over haar heen en zo lagen we samen over de bank geleund nog na te genieten van de sex die we hadden gehad. Toen was het echt de hoogste tijd om te gaan en gelukkig begreep ze dat wel. Anders had ik heel wat uit te leggen thuis als ik nog later zou zijn. Dat zou natuurlijk ook zo zijn als dit uitkomt, maar voorlopig blijft dit geheimpje nog even onder ons en wie weet wordt het binnenkort nog wel een keer herhaald.
Aantal keer gelezen:
1105
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)