Spannendverhaaltje.nl

Op de camping

-
16-08-2010
Laatst gingen we camperen met een paar vrienden. We dachten er een leuke vakantie van te maken, maar het weer was zwaar klote, en er was helemaal niks te beleven. Na een paar dagen ons vervelen, was ik het wel een beetje zat. Ik nodigde een vriendin van mij uit langs te komen. Ze woonde best een beetje uit de buurt. Ze kwam naar ons toe op de fiets, en bleef de hele dag. Het was zo gezellig dat ze heel lang bleef, en uiteindelijk was het te donker om haar naar huis te laten gaan, en ze besloot te blijven pitten. Ze vroeg aan mij of ze met mij in een tent mocht.
Dit kwam voor mij als een verrassing, maar ik antwoordde gelijk, dat ik dat geen probleem vond. Die avond was het nogal laat, en we gingen naar bed. Ze had zich omgekleed en kwam de tent in. Ze had een heel mooi, en geil japonnetje aan. Toen ik haar zag binnenkomen kreeg ik al een stijve pik. Ze kroop tegen me aan in de slaapzak, en ik durfde te wedden dat ook zij voelde dat er iets groeide in mijn broek. Maar goed, we praatten wat, totdat alles stil was, en iedereen in bed lag. Ik keek haar aan, en ze begon mij te zoenen.
Na flink zoenen, ging ik met mijn hand onder haar japonnetje, en masseerde haar tieten een beetje. Ik ontdeed haar van haar BH, en begon met haar tepels, die ondertussen vrij hard waren, te spelen. Ik nam haar tepels in mijn mond, en ik daalde met mijn vingers af naar haar onderbroekje. Ik wreef er wat overheen, en ging daarna haar broekje in. Ze was al behoorlijk nat geworden, en ik begon haar te vingeren. Ze begon steeds harder te kreunen, en na een tijdje vingeren en aan haar borsten sabbelen kwam ze voor de eerste keer klaar.
Nu kwam ze in actie. Ze begon eerst onder mijn shirt te strelen, maar al snel daalde ze af naar mijn broek. Ze deed mijn gulp open, en begon door mijn gulp heen, over mijn onderbroek te wrijven. Ze voelde mijn paal al zitten. Ze deed mijn broek en onderbroek uit, en begon me af te trekken. Daarna nam ze mijn grote paal in haar mond, en begon er heerlijk op te zuigen. Al gauw kwam ik schokkend in haar mond klaar. Zonder pardon slikte ze alles door, en zei dat het naar meer smakte. Ze ging op me zitten, en begon me overal te likken. Al gauw werd mijn paal weer superhard. Ik daalde met mijn mond af, en begon haar heerlijk te beffen.
Ik proefde al haar sappen, en likte lekker alles op. Daarna kwam ik omhoog, gaf haar een tongzoen, waardoor ze ook haar eigen sappen proefde. Ik duwde mijn pik in haar kutje en begon te stoten. Ze begon te kreunen, en hield er niet meer mee op. Ik bleef stoten, totdat ik de spieren in haar onderbuik voelde aanspannen. Dit vond ik te snel en haalde mijn lul eruit. Ze draaide zich om. Dit was voor mij een snel begrepen hint. Ik duwde eerst een vinger in haar mooie ronde kontje. Dat ging vrij makkelijk, lichtte mezelf op, en duwde mijn lul voorzichtig in haar kontgaatje.
Mijn hele lul verdween er in. Ik begon te stoten in haar kont, terwijl ik haar bleef vingeren. We bleven tongzoenen. Nu kwam ze al snel en schokkend klaar. Ze kreunde best wel hard. Ik haalde mijn lul eruit en ze begon me weer te pijpen. Ze voelde dat ik klaar ging komen, stopte met pijpen, en ik spoot haar helemaal onder. Ze likte alles op, en zei dat ze het heerlijk vond. We tongzoenden nog lang, en vielen daarna voldaan in slaap. De vakantie was toch nog leuk. Volgende keer nodig ik haar zeker weer uit.
Aantal keer gelezen:
315
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)