Spannendverhaaltje.nl

Op de bank

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Just Me Being Me Aanvankelijk was er alleen oogcontact, maar al snel werd het meer en ging het van kletsen naar close dancing. Na haar een keer of tien te hebben gezien (ik ben niet zo’n gozer die zo maar initiatief neemt) bracht ik haar weer s naar de bus. Na afscheid genomen te hebben, liep ik weg. Al peinzend hoe leuk ze was. Ze was 18 jaar en was klein, maar had een figuurtje om je vingers bij af te likken; mooie ronde borsten en een super stevig kontje. Ineens hoorde ik achter me: “hey wacht ff, dat kreng is al weg”. Ik zag m’n kans schoon en vroeg haar of ze dan met mij mee ging met de trein zodat ik haar weg kon brengen, na enig geaarzel ging ze mee. Bij mij thuis aangekomen, was er een beetje pijnlijke stilte, nadat ze me net had verteld dat ze al een vriend had. Ik bracht haar naar huis en werd gelijk uitgenodigd door haar moeder om te blijven eten, ik aarzelde geen moment en stemde in. Na gezellig gekletst te hebben vroeg haar moeder of wij het erg vonden dat ze er meteen van door ging, ze was al laat voor haar afspraak, ze zou laat thuiskomen zei ze. Dit was als een droom, ik alleen met haar in een huis. Nadat haar moeder weg was en de afwas was weggezet was er een soort ‘vonk’, heel speciaal. Voorzichtig ging ik dichterbij zitten, ik wou het niet verpesten. Ze kwam ook dichterbij en legde een hand op mijn buikje. Een rilling ging door mij heen, wat was ze mooi! Heel langzaam, zonder onze blikken ook maar één keer af te wenden kwamen onze gezichten dichterbij, ze zoende me. Weer was er die rilling. Ik voelde har trillen terwijl ik één hand op haar onderrug legde.
De zoen was lang en intens en ik verkende voorzichtig haar rug met de ene hand en met de andere hand ging ik onder haar truitje. Voorzichtig streelde ik over haar tepel, wachtend op een reactie. Al snel voelde ik een hand van mijn buikje naar beneden glijden, ze knoopte mijn broek los. Haar hand kwam steeds dichter bij mijn steeds harder wordende paal. Ze had intussen mijn broek los en streelde over mijn boxer. We waren nu op gehouden met zoenen en ik duwde haar voorzichtig achteruit op de bank. Ze deed haar armen boven haar hoofd, zodat het makkelijk was voor mij om haar truitje uit te doen. Ze had een mooie doorschijnende BH aan, wat mij nog geiler maakte, het was een intens verlangen. Voorzichtig knoopte ik haar BH los, ze keek me nog steeds goedkeurend aan. Haar borsten waren alles wat ik er van verwacht had; een mooie ronde cup C schat ik. Ik wou haar zoenen, maar ze kwam half overeind en trok mijn shirt over mijn hoofd. Ze trok me boven op haar terwijl we steeds heftiger gingen zoenen, wat was dit geweldig! Met haar handen duwde ze mijn broek van mijn kont en zelf stapte ik m helemaal uit. Nu was zij aan de beurt, ik kwam van haar af en trok haar overeind. Ze kwam heel dicht tegen me aan staan, haar harde tepels tegen me aan drukkend. Het leek alsof mijn paal maar bleef groeien. Ik knoopte haar broek los en trok de in een ruk met haar rode string uit. Daar stond ze, naakt tegen me aan. Alsof ze dit niet eerlijk vond trok ze meteen mijn boxer uit.
We begonnen weer te zoenen en ze duwde mij neer op de bank. Ze stopte met zoenen en keek me aan. Haar hoofd ging naar beneden en ze begon zachtjes aan mijn ballen te likken. Ik aaide haar door haar lange blonde haar. Ineens hield het heerlijke gevoel op en voelde mij paal in haar mondje glijden. Dit was nog beter! Ze begon met zachte likkende bewegingen, maar dit werden al snel lange harde halen. Ik kwam voor de eerste keer in haar mondje. Nu was zij aan de beurt. Ik kwam half overeind en duwde haar achterover. Ze legde haar benen over de leuning van de bank, zodat ik overal goed bij kon. Tot mijn genoegen was er geen haartje te bekennen. Zachtjes begon ik haar te likken rond haar grotje, ik zag haar genieten wat mij een ongelooflijke kick gaf. Ik ging op zoek naar haar klitje, maar omdat deze al behoorlijk opgezwollen was, was dit niet moeilijk. Zacht en lang begon ik haar te beffen, ik probeerde wat harde te likken en aan haar gezicht te zien kon ze dit waarderen. Opeens begon ze weer heftig te trillen en kwam ze klaar. Ze keek me lang en intens aan. Ze maakte me helemaal gek! Ze begon mij borst te masseren en kwam daarbij weer langzaam overeind. Daar zaten we, verstrengeld in elkaar.
Mijn paal was intussen weer ongelooflijk hard geworden en blijkbaar voelde ze dat. Ze gebaarde me te gaan liggen. Ze ging naast de bank op haar knieen zitten en begon mijn buikje te kussen. Langzaam stond ze op en ging bovenop mijn paal zitten. Ze begon gelijk hard en met lange halen mij te neuken, het gevoel was geweldig, ik kwam vrij snel, maar vond dat zij nog niet genoeg had gehad, dus ik maakte het af met mijn vinger terwijl ze nog steeds bovenop me zat. Nadat ook zij was gekomen ging ze bovenop me liggen en kuste me. Ze vroeg of ik zin had om met haar te douchen. Dat deden we. Heerlijk hebben we elkaar ingesopt. Helaas was het al tijd om naar huis gegaan. Na een paar lange intense zoenen namen we afscheid en vonden het allebei voor herhaling vatbaar. Dit is ook gebeurd!
Aantal keer gelezen:
169
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)