Spannendverhaaltje.nl

Op de atletiekbaan

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Ronald Gerard, kees en Freek zaten al jaren bij elkaar op school, zij gaan ook altijd van en naar school met zijn drieŽn. Ook doen zij gezamenlijk aan sport. Al een aantal jaren zitten zij op atletiek. Ieder van hun heeft een ander onderdeel binnen de atletiek. Een ding doen ze wel altijd tegelijk: voor de conditie lopen zij een fiks altijd aantal rondjes hard. Gerard houdt heel erg van polsstokhoogspringen, Kees is een verspringer, Freek doet fanatiek aan hardlopen. Momenteel is hij in training voor de marathon. Vandaag zijn zij al vroeg naar het sportveld toegegaan. Er is voorlopig geen school, de vakantie is net begonnen. De jongens vinden het lekker om vroeg op de atletiek baan te zijn en te gaan sporten. Het weer is heerlijk er staat al een licht zonnetje en er is bijna geen wind. De fietsen worden in het rek geplaatst en dan lopen zij het gebouwtje in. Goeden morgen heren, roept de terreinman, jullie zijn er weer vroeg bij. Ik heb alles al gereed dus jullie kunnen kleedkamer een gebruiken. Dank u wel, Kees, zeggen de jongens in koor. Ze lopen de gang in en openen de deur van kleedkamer een. De tassen vliegen naar binnen en belande op de bankjes. Gerard gaat zitten en maakt de veters van zijn schoenen los en trekt ze uit. De rest van zijn kleren volgt ook. Als hij opstaat en zijn onderbroek uit doet kijkt hij even naar zijn vrienden. Freek is ook zo ver en zijn onderbroek belandt in de sporttas, Gerard kijkt voor het eerst echt met interesse naar de lul van Freek. Hij moet even slikken want nu ziet hij pas dat Freek een aardig grote heeft. Volgens mij is die lul al een beetje opgewonden want slap is anders, denkt Gerard. Zijn ogen dwalen naar het lichaam van Kees, deze is eigenlijk net is gespierder dan Gerard en Freek en ook zijn lul mag er zijn. Gerard ziet nog net voor dat Kees de sportbroek er over heen doet dat de lul van Kees omhoog wijst en maar net onder de rand kan worden gedrukt. Ook de lul van Kees is niet mis al is hij wel iets kleiner dan die van Freek. Gerard gaat met zijn tong langs zijn lippen en voelt een aangename steek in zijn onderbuik, snel trekt hij zijn sportkleren aan. In zijn broek voelt hij dat zijn lul gewoon door groeit. Zijn jullie zover? Vraagt Kees, dan gaan wij eerst maar eens een lekker stukje hardlopen.
De deur zwaait open en de jongens lopen de atletiekbaan op. Iedere met zijn eigen gedachte beginnen zij aan de warming-up. Als de spieren lekker los zijn beginnen zij aan de rondjes op de sintelbaan. Kees is de eerste die na een poosje er mee stopt en naar de plek toe loopt waar hij zijn training voor het verspringer kan doen. Samen met Freek loopt Gerard nog een aantal rondjes door en stopt dan ook om de training voor het polsstokhoogspringen aan te vangen. Er zijn ook een aantal mensen op de baan gekomen waaronder de trainers van de Kees en van Gerard. Kees is al heel druk bezig onder begeleiding om zijn verspringen te verbeteren. Er zijn over een paar weken grote wedstrijden en daar willen ze alle drie aan mee doen. Gerard gaat ook rustig naar zijn trainer toe en gaat dan onder zijn begeleiding met de training beginnen. Freek loopt nog steeds zijn rondjes. Als hij langs de plaats komt waar Gerard bezig is ziet hij dat Gerard net een sprong heeft gedaan. Door de sprong is zijn sportbroekje een heel stuk op gekropen. Gerard staat op en Freek kijkt gelijk tegen de billen van Gerard aan. Al een heel poosje is hij geÔnteresseerd in Gerard en Kees maar wel op een andere manier dan gewoon samen praten en samen sporten. Na de sport en het gezamenlijk douchen, moet hij altijd even naar de wc en dat is niet om te plassen. Hij heeft dan meestal een harde lul en moet die dan even aftrekken om de spanning weg te laten gaan. De laatste tijd trekt hij zich af met Kees en Gerard in zijn gedachte, meestal komt hij heel snel klaar en spuit zijn lading met kracht het toilet in. Nadat hij dan klaar is en zich bij zijn vrienden voegt kan hij zonder moeite met hun mee, zijn geile bui is dan vaak wel gezakt. Behalve de laatste paar dagen, in de kleedkamer heeft hij gezien dat Kees vaak een half harde lul heeft als hij zich omkleed. Ook Gerard heeft een lul die niet helemaal slap is, vanmorgen zag hij dat de lul van Gerard niet terug zakte maar helemaal overeind kwam en erg hard tegen zijn buik aan stond. Zouden zij ook zin hebben om eens te kijken of het lekker is om elkaar te laten klaarkomen? Vroeg hij zich af tijdens zijn rondjes lopend.
In zijn hoofd begint een plan zich te ontwikkelen, als hij er over nadenkt, moet hij even lachen. Na zijn gedachte weer op zijn training te hebben geconcerteerd, loopt hij glimlachend verder. Hij weet ook dat het plan wat hij heeft vandaag gaat gebeuren en dan zal hij wel zien of zijn vrienden happen, zoniet dan weet hij genoeg en zal hij er ook nooit meer over beginnen. Gerard zit op de mat na weer een hoge sprong en kijkt naar Freek die zijn rondjes afwerkt: ik weet niet wat er is maar ik vind hem er lekker uit zien, ik zou die lul van hem best eens lekker willen voelen, willen strelen, willen pijpen mmmm, denkt hij. Als hij opstaat, voelt hij dat zijn lul weer gegroeid is en hard in zijn broek staat. Met veel moeite kan hij hem in zijn kleine strakke sportbroekje houden. Het valt wel op dat hij een harde heeft, de vorm wordt erg goed afgetekend in de stof van zijn broekje. Hij pakt zijn polstok en loopt weer naar het begin van de baan. Zijn trainer staat hem op te wachten: Gerard, je moet er iets meer met je volle aandacht bij blijven, zo mis je net het moment dat je de stok neer moet zetten, is zijn antwoord als Gerard bij hem is aangekomen. De lul van Gerard is weer terug gezakt en ligt nu weer in rustige staat te wachten tot de volgende erotische gedachte. Gerard luistert naar zijn trainer en steekt al de goede raad bij hem en gaat dan aan zijn volgende sprong beginnen. Deze sprong is hij er met zijn gedachte helemaal bij en als hij bij de trainer terug komt krijgt hij ook weer een paar complimenten, maar ook een paar aanwijzigen. Gerard probeert de gedachte een beetje te verdringen en gooit al zijn aandacht nu op de training. Hij is druk bezig en merkt niet dat zijn lul redelijk erotische bewegingen in zijn strakke broek maakt, wat niet ontgaat aan het oog van Freek. Wanneer hij aan de bocht achter begint steekt hij zijn hand in zijn sportbroek en streelt zijn harde lul even. Zijn vinger streelt over de eikel en neemt het vocht wat er uit komt mee terug uit de broek. Freek steekt zijn vinger in zijn mond en krijgt er een aangename rilling van over zijn rug.
Hij komt weer terug over de sintelbaan en ziet Kees door de lucht vliegen in een poging om zijn sprong zo ver mogelijk te maken. Freek kijkt Kees na en ziet dat hij ver in het zand terecht komt. Kees heeft altijd een wijde sportbroek aan en meestal draagt hij er geen slip onder. Kees beland in het zand en door het neerkomen gaan zijn benen een stukje de lucht in. Freek kijkt heel aandachtig naar de ingang van het sportbroekje. De beweging zorgt ervoor dat de benen van Kees wijd uit elkaar gaan, hierdoor heeft Freek zomaar heel even een inkijk. Zijn lul die al de hele morgen staalhard is lijkt nog wel meer te groeien en doet gewoon pijn bij de aanblik die hij heeft in de pijpjes van het broekje van Kees. Freek denkt: volgens mij blijft Kees expres lang op de grond liggen. Kees komt omhoog en kijkt Freek recht aan en geeft hem een knipoog en lacht naar hem. Freek is wat uit evenwicht gebracht hierdoor en loopt snel verder. Na een half uur stopt Freek met lopen en doet even een aantal oefeningen om zijn spieren rustig tot rust te laten komen. Als hij zijn hand over zijn kruis laat glijden, merkt hij dat zijn lul nog steeds heel erg opgewonden is. Langzaam loopt hij naar de kleedruimte en doet de deur van het kleedhokje waar zij hun spullen hebben liggen open en stapt naar binnen. Kees en Gerard zijn er nog niet, hij laat zich op een bankje zakken en doet zijn shirt uit ook zijn sportbroekje doet hij uit alleen zijn slip houdt hij nog even aan. Al kan zijn slip niet helemaal verbergen wat er in zit, de eikel komt boven de rand uit en zijn ballen zijn aan beide kanten naar buiten gezakt. Heel even kijkt hij er naar en gelijk voelt hij dat zijn lul weer helemaal groeit. Hij glimlacht en neemt een beslissing: ik ga onder de douche als de andere er ook zijn en mijn lul die mag hard blijven, ik hoop dat het hun ook iets doet en misschien kan ik dan eindelijk wel mijn zaad eens ergens anders kwijt dan altijd in mijn eigen hand.
Een paar minuten later komen Kees en Gerard vermoeid de kleedkamer binnen lopen. Gerard gooit zijn shirtje op de bank en trekt zijn sportbroekje uit. Als Freek naar het kruis van Gerard kijkt ziet hij dat de lul van hem ook weer redelijk in de hoogte staat. Gerard zakt onderuit op het bankje en zijn lul groeit onder het toeziende oog van Freek heel snel naar zijn volledige hardheid. Dit had Gerard zich ook voorgenomen. Gewoon in zijn blote billen op de bank gaan zitten. Als zijn lul dan hard zou worden dan zou hij hem zelf strelen. Als er iemand zou zijn die dat zou willen overnemen dan graag. Hij laat zijn hand via zijn borst naar beneden zakken. Zijn ogen zijn half gesloten, hij houdt door de kieren zijn twee vrienden in de gaten. Zijn hand streelt nu zachtjes over zijn lul heen, hij voelt de opwinding heel snel toenemen. Hij kreunt zachtjes en hoort Freek op staan. Als Gerard zijn ogen open doet staat Freek met een harde lul op een paar centimeter van zijn gezicht af. De hand van Freek pakt zijn hoofd beet. Zachtjes duwt Freek zijn lul tegen zijn lippen aan. Heel even aarzelt Gerard maar dan opent hij zijn mond en gelijk schuift Freek zijn grote harde lul er tussen. Freek kreunt diep en fluistert: jaaaa Gerard Ooooo hier droom ik al zo lang van mmmmmm ja pijp mij ik wil klaar komen en niet in mijn eigen handen jaaaa Ooooo je zuigt lekker ja ga door mmmmmmmm. Kees staat ook op en komt naar zijn vrienden toe. Hij streelt de benen van Gerard en met zijn andere hand neemt hij de ballen van Freek vast. Freek kreunt nog harder: oooooo jaaa Kees, dat is zalig mmmmmmm. Kees kijkt naar de harde lul van Gerard, die ligt hard en met sokjes op de buik van Gerard te bewegen. Zonder er verder over na te denken pakt hij hem in zijn hand en trekt het velletje naar achter en laat de harde staaf in zijn mond glijden. Met zijn hand pakt Gerard Kees zijn hoofd beet. Diep grommend met de lul van Freek in zijn mond kreunt hij: jaaaaaaaaa dat is lekker oooooooo Kees ik ga klaarkomen en wel in jou mond ooooooooojaaaaaaa. Gelijk voelt hij dat zijn hoofd ook word beetgepakt en zonder een waarschuwing voelt hij het zaad van Freek met grote kracht zijn keel in worden gespoten: oooooojaaaa Gerard ik spuit je bek vol mmmmmmm jaaaaaaa zuigen jongen alles ooooooo dit is lekker. Gerard kan zich niet meer inhouden en spuit zijn zaad met luide kreunen de mond van Kees in: Ooooo Kees ik kom jaaaaa oooo slik alles mmmmmmm lekker ooooojaaaaaaa. Even later zakken de twee lullen weer slap uit de monden en komt Kees omhoog en drukt zonder iets te zeggen zijn mond op die van Gerard. Even is er twijfel maar dan gaan de lippen uit elkaar en vinden de tongen elkaar in een opwindende lange tongzoen.
Freek zat door zijn knieŽn en neemt de lul van Kees die hard tegen zijn buik aan staat in zijn mond en grommende begint hij hem te pijpen. Kees die al tijdens het pijpen van Gerard bijna was klaargekomen kan zich niet inhouden en spuit zijn zaad heel snel de keel van Freek in. Kees zakt door het genot iets door zijn benen, Freek die zijn hand vlak bij het kontgaatje van Kees heeft liggen laat gelijk een vinger bij hem naar binnen schuiven. Kees gromt: ooooojaaaa neuk mij Ooooo dit is lekker jaaaaa Freek oooooo ik wil geneukt worden door een harde lul jaaaaaa dit is lekkerrrrrrrrr mmmmmmmmmm. Door deze woorden van Kees laat Freek een tweede vinger in de anus van Kees glijden. Zonder moeite verdwijnt ook die vinger. Kees zakt verder door zijn knieŽn en gromt: oooooojaaaaa doe het oooooo lekkerrrrrr mmmmmm ga door Freek neuk mij ik wil je lul in mij voelen mmmmmm pak mij met die grote worst van je mmmmmmm. De lul van kees is niet verslapt en staat nog steeds hard in de mond van Freek, deze heeft door de geile woorden van Kees weer een harde erectie en laat de lul van Kees uit zijn mond glijden. Hij richt zich op en gaat achter Kees staan. Kees laat zijn boven lichaam naar voren zakken en zet zijn voeten een stuk uit elkaar. Zijn handen strelen de benen en lul van Gerard, door deze strelingen groeit zijn lul ook weer tot volle hardheid. Kees zakt met zijn mond over de harde lul van Gerard heen en begint hem zachtjes met zijn tong te strelen, als zijn tong de eikel raakt pakt Gerard het hoofd van Kees en drukt het krachtig over zijn lul heen: mmmmmm jaaaa Kees dit is zalig mmmmmm heerlijkkkkkkkkk oooooooooo. Freek pakt zijn lul beet en maakt hem een beetje vochtig met wat spuug en gaat dan achter Kees staan en richt hem op het sterretje wat hem zo wordt aan geboden: Kees ik ga je neuken met mijn lul Ooooo jaaaaaa ik ga je nemen zoals je nog nooit genomen bent mmmmmmm hier komt hij, Freek doet een stapje naar voren en drukt zijn paal voor de helft bij Kees naar binnen: ooooooojaaaa ga door Freek Ooooo het doet wel pijn maar doe het oooooojaaaa hier verlang ik al zo lang naar jaaaaaaa. Kees drukt zijn billen naar achteren, hierdoor schiet de paal van Freek tot aan zijn ballen bij Kees naar binnen. Freek moet nu even heel rustig doen anders spuit hij zijn zaad met kracht in het kontje van Kees.
Gerard ziet dit en pakt onder langs de harde paal van Kees beet: mmmmm dat is een lekkere paal mmmmm die ga ik nu even pijpen mmmmmmmm. Hij laat zich van de bank af glijden en neemt de paal van Kees in zijn mond: mmmmm jaaaaa oooooo Gerard ik ga je mond vol spuiten ooooooo dit is lekker Ooooo geneukt worden en dan gepijpt worden oooo ik kommmmmmmm. De tweede lading schiet met grote kracht zijn lul uit, Gerard heeft moeite om de lading van Kees op te vangen. Hij slikt alles zo veel mogelijk door en geniet er van. Als Kees een beetje rustig word laat Gerard Kees zijn paal uit zijn mond glijden en streelt met zijn hand langs zijn eigen harde paal. Gerard kijkt naar boven en ziet de paal van Freek met lange halen bij Kees in zijn kontje heen en weer gaan. Zijn hand glijdt naar zijn lul en begint hem te strelen. Hij kruipt onder Kees vandaan en neemt zijn harde paal in zijn hand en gaat achter Freek staan. Hij laat wat spuug op de billen van Freek vallen en wrijft het door de bilnaad van Freek heen: oooooooooojaaaaaa Gerard neem mij ik wil je paal in mij voelen stoten mmmmmmm neuk mij. Freek stopt even met bewegen en gelijk drukt Gerard zijn paal bij Freek naar binnen. Mmmmmmm dit is lekker wat ben jij nauw Freek ooooooo ik kom zo klaar oooooooooo. Zijn lul glijdt helemaal zonder moeite bij Freek naar binnen. Gerard pakt Freek bij zijn middel beet en begint hem met harde stoten te neuken: mmmmmm jaaaaa lekker oooooo Kees voel je het? Ik wordt geneukt en mijn lul zit in jou kontje oooooo dit is zaliggggggg. Freek begint Kees met hetzelfde tempo te neuken. Het gesteun is een heel erotisch gehoor: ooooooo Freek ik ga je volspuiten jaaaaaa ik kommmmmmmmm. Gerard kan zich niet inhouden en schiet zijn lading met kracht de billen van Freek in: ooooooo ik word gevuld Kees mmmmmmm ik ga jou ook vullen met mijn zaad jaaaaaa hier komt het ooooooooooojaaaaaaaaaaaaaaa. Met grote kracht spuit hij zijn zaad bij Kees naar binnen. De lul van Gerard is uit zijn billen gegleden, het zaad druipt langs zijn benen naar onder. Als de jongens weer op adem zijn kijken zij elkaar aan en hun monden vinden elkaar dan in een uitgebreide zoen. Daarna lopen zij naar de douchen en nemen een uitgebreide douche. Alle drie weten zij dat ze een weg zijn ingeslagen die nog lang en heel genotvol zal worden.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar roon43@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1037
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)