Spannendverhaaltje.nl

Op cursus met mijn collega

-
21-08-2010
We waren samen op cursus voor ons werk. Joyce was al enkele jaren mijn collega, maar ze was een flink aantal jaar jonger en was dan ook minder ervaren dan ik. Ze werkte daarom niet alleen met mij maar feitelijk ook voor mij. Toch zou deze cursus voor ons allebei nut hebben, zodat we besloten hadden om er samen heen te gaan nadat onze werkgever het had goedgekeurd. Het vervelende was alleen dat het een tweedaagse cursus was op vrijdag en zaterdag. De vrijdag zou de hele dag in beslag nemen tot 8 uur ’s avonds, en op zaterdag zouden we weer om 9 uur ’s ochtends beginnen tot een uur of 2 in de middag. Omdat de cursus in het oosten van het land werd gegeven, zat er dus niets anders op dan in het hotel te overnachten waar de cursus gegeven werd. Een rit naar huis en weer terug zou zoveel tijd kosten dat er thuis weinig anders overbleef dan slapen en weer vroeg vertrekken.
Aldus geschiedde en we waren samen in mijn auto op vrijdagochtend naar de cursuslocatie gereden. Ik had Joyce thuis opgehaald en onderweg hadden we gezellig gepraat over werk en over dingen die we in onze vrije tijd doen. Joyce was een jonge vrouw van een jaar of 28 met een figuur om van te smullen. Ze was van gemiddelde lengte en had de taille en het figuur van een fotomodel. Haar benen waren lang maar redelijk stevig door het fanatieke sporten, en haar kontje was van een hemelse schoonheid qua vorm en grootte. Alles bij elkaar had ze een fantastisch figuurtje waar ze veel te weinig mee deed. Want het kon haar mindere kanten ruimschoots compenseren. Ze had een apart karakter, hoewel ze bij mij best makkelijk in de omgang was. Maar sommige van haar eigenschappen stootten mij toch behoorlijk af. Haar gezicht was evenmin aantrekkelijk, al wist ze dat op sommige dagen ook te verbloemen. Als ze haar haren in een staartje droeg, zag ze er meteen een stuk beter uit. Als ze dan ook nog de juiste kleren droeg, wat helaas niet altijd het geval was, zag ze er helemaal niet onaardig uit. Ondanks het feit dat ze nauwelijks borsten had. Maar op de een of andere manier paste dat ook wel weer bij haar vreselijk strakke figuurtje en die hemels mooie lekkere kleine strakke billen.
De vrijdag was relatief snel voorbij gegaan, al was het een lange zit tot 8 uur ’s avonds. Rond de klok van zessen was er een korte pauze geweest waarin wat te eten werd geserveerd, maar ik had Joyce aangeboden om na afloop samen wat te eten in het restaurant van het hotel. Ik zou trakteren. Joyce stemde ermee in zodat we om 8 uur meteen onze spullen naar onze kamers brachten waarna we konden gaan eten. Ik had de hele dag naast haar gezeten en was opgewonden van haar geraakt, en dat was niet voor het eerst sinds ik haar kende. We hadden het gezellig gehad en ze zag er mooi uit vandaag waarvoor ik haar al een compliment had gegeven nadat ze op mijn aanraden haar haren in een staartje naar achteren had gebonden. Dat compliment had ze lachend aangenomen en voor het eten wilde ze zich nu nog even gaan opfrissen omdat ze mijn compliment, zo zei ze, wel wilde waar maken. Ik wachtte haar beneden bij de receptie op en was blij verrast toen ze even later uit de lift stapte. Ze kwam naar me toe gelopen en lachte naar me terwijl ik haar bewonderde. Ze had een strakke spijkerbroek aangetrokken die erg nauw om haar benen en vooral haar heupen en kontje sloot, en daarop droeg ze een zwart bloesje waarvan ze de witte knoopjes tot bijna halverwege open had gelaten.
Ik kende het bloesjes van het werk. Het zat redelijk nauw om haar bovenlijf en hing aan de onderkant over haar spijkerbroek. Normaal gesproken droeg ze daaronder dan altijd een wit hemdje met spaghettibandjes, maar tot mijn vreugde had ze dit vanavond niet gedaan. Ik had vrij zicht op haar uitdagende ontblote borst. Om haar nek droeg ze een dikke zilveren ketting die ze eerder die dag ook al om had. Dat was met haar kleren niet het geval zodat ze aan me vroeg of ze weer een compliment kreeg voor haar outfit. Ik antwoordde dat ik vond dat ze er inderdaad weer goed uitzag, maar dat ik haar adviseerde om haar bloesje in haar broek te stoppen. Toen ze vroeg waarom, zei ik dat ze er dan nog stoerder uit zou zien en dat ik dat perfect bij haar vond passen. Toen ze aarzelde zei ik met een knipoog dat ze alleen dan weer een compliment van mij zou krijgen. Ze moest lachen en vertrok opgewekt weer naar boven. Kort daarna was ze terug en had ze mijn compliment verdiend: om haar spijkerbroek had ze een zwarte riem gedaan die perfect paste bij het bloesje dat ze stoer in haar broek had gestopt en de aandacht nu volledig vestigde op haar prachtige bovenlijf en haar heerlijke kontje. “Gaat u met me mee mevrouw?” vroeg ik lachend nadat ik haar door niets te zeggen en slechts goedkeurend te lachen overduidelijk een compliment had gegeven. Met mijn hand op haar bovenlijf leidde ik haar de weg.
Tijdens het eten keuvelden we weer wat. En gaandeweg spraken we ook over onze privélevens en over elkaar. We vertelden hoe wij elkaar zagen als collega en wat we onze betere en slechtere eigenschappen vonden. Daarbij gingen we kritiek op elkaar niet uit de weg, maar we bleven vriendelijk voor elkaar. En hoewel er nauwelijks alcohol in het spel was, spraken we ook over de liefde. Ik biechtte op dat ik haar best een leuk persoon vond maar dat ik het in de jaren dat ik haar kende altijd moeilijk had gevonden om me voor te stellen dat zij zich romantisch of liefdevol zou tonen in een relatie. Of dat zij gevoelens voor iemand had. Ik ken haar gewoon van een heel andere kant op kantoor. Ze snapte dat wel maar zei dat ze toch echt wel ook een andere kant had. Al dacht ze dat die waarschijnlijk minder sterk zou zijn dan bij de gemiddelde persoon of bij mij. Want wat dat betreft dacht ze wel positief over mij. Tijdens de koffie na het diner besloot ik dat onderwerp nog wat dieper uit te graven. Ik zei dat ik wel erg benieuwd was naar haar “andere kant”. Niet om haar te pesten of uit de tent te lokken.
Het ging mij er meer om dat ik haar duidelijk wilde maken dat ik me eerst niet kon voorstellen hoe het zou zijn om met haar een relatie te hebben. En dat ik nu toch wel erg benieuwd was wie ze dan wel was in werkelijkheid. Want, zo zei ik, ze was best een aantrekkelijke vrouw en mijn beeld van haar zou dan opeens heel anders worden. En zo praatten we nog verder terwijl Joyce zich behoorlijk openhartig opstelde. Ze gaf voorbeelden van wat zij romantisch vond en hoe zij in haar relatie was. Ik kreeg meer en meer een positief beeld van haar en voelde een warm gevoel van binnen bij iedere keer dat ik naar haar keek. Toen het gesprek even stil viel, deed ik een spannend voorstel. Ik zei eerst nog een keer dat ze er echt geweldig uitzag, wat ook zo was, en toen vroeg ik haar of we nog wat gingen drinken op mijn of haar kamer. Kan het dubbelzinniger? Maar Joyce vond het prima en nadat we hadden afgerekend liepen we naar de lift, ik weer met mijn hand op haar rug, om naar boven te gaan. In de lift bleef het stil en keken we slechts lachend naar elkaar terwijl we naast elkaar stonden. Vlak voordat de liftdeuren openden, zei ik: ”Jouw kamer of mijn kamer?”. Waarna we door de kille gang van de tweede verdieping naar mijn kamer liepen die tegenover haar kamer lag.
Eenmaal binnen ging Joyce op de rand van het nog strak opgemaakte hotelbed zitten. Ik pakte twee flesjes witte wijn uit de minibar terwijl Joyce rondkeek in mijn kamer en een paar grappige vragen stelde. Nadat ik haar had gezegd dat ze best even mocht rondneuzen als ze dat wilde, plofte ik aan de andere zijde van het bed neer, deed mijn schoenen uit en ging met mijn benen gestrekt met mijn rug tegen het hoofdeinde zitten. Joyce keek achterom en zag wat er gebeurde waarna ze hetzelfde deed. Ik zag hoe haar bloesje aan de achterkant uit haar broek schoof terwijl ze naast me plaats nam en haar wijn van mij aanpakte. En terwijl we zo zaten of eigenlijk lagen, praatten we weer over en met elkaar waarbij we onze hoofden steeds naar elkaar toe draaiden en af en toe nipten aan onze flesjes wijn. Het was een spontaan en warm gesprek waarbij Joyce steeds aan haar halsketting friemelde als ze een moment van onzekerheid had in haar stem. Dat was een fraai gezicht en vestigde mijn aandacht bovendien op wat daaronder te zien was: haar bloesje dat verleidelijk was open geknoopt en mij deed verlangen naar wat ik niet kon zien. Ondertussen had ik al lang een erectie in mijn broek die eigenlijk niet meer onopgemerkt kon blijven. Ik begon naar Joyce te verlangen en had op dit moment een bijna verliefd gevoel in mijn onderbuik. Door de manier waarop ze zich had open gesteld en wat meer van zichzelf had laten zien aan mij, was ik gaan verlangen naar die speciale kant van haar. Ik wilde die graag ontdekken en beleven. “Weet je Joyce, ik had dat nooit gedacht, maar eigenlijk ben jij dus gewoon een heel tedere vrouw?” vroeg ik haar. Ze lachte en friemelde zenuwachtig aan haar ketting terwijl ze antwoordde dat ik nu niet moest gaan overdrijven. Ik stelde haar gerust en zei dat ik niet flauw wilde zijn maar juist blij verrast was. Er viel een lange stilte waarin we elkaar slechts aankeken en Joyce haar ketting losliet.
Ik doorbrak de stilte door dichter bij haar te gaan zitten en met mijn flesje wijn tegen dat van haar aan te tikken. “Proost”, riep ik. “Op de nieuwe Joyce”, lachte ik vervolgens. Joyce proostte mee en riep snel dat ze nu ook een paar dingen van mij wilde weten. Ik daagde haar uit en zei: “Kom maar op met je vragen dan.” En die vragen logen er niet om, want ze begon meteen te informeren naar mijn seksleven. Dat was niet nieuw, want op kantoor hadden we wel vaker dit soort gesprekken. Alleen leverde het meestal geen concrete antwoorden op omdat Joyce om de hete brij heen liep. In de situatie van nu lag het anders. Ze had zich heel open opgesteld dus moest ik ook wat van mezelf prijs geven. Dus op haar vraag of ik wel eens masturbeerde, antwoordde ik zonder terughoudendheid bevestigend. Uiteraard gaf dat mij de kans om haar dezelfde vraag voor te leggen. De vraag die ze eerder niet had willen beantwoorden of verontwaardigd had ontkend. Ze wilde ons namelijk doen geloven dat zij geen behoefte had aan masturbatie en dat het eigenlijk ook niet kon in een relatie. Ik confronteerde haar nu hiermee en na enige aarzeling zei ze dat ze inderdaad wel eens de hand aan zichzelf sloeg. Maar, ze had nog geen antwoord gegeven of ze had haar volgende vraag alweer klaar voor mij. Of ik wel eens aan haar dacht tijdens de seks? Het was haar ultieme wraak voor al die keren dat zij de vraag gesteld had gekregen of zij wel eens aan iemand anders dacht. Iedereen weet dat mensen dit gewoon doen, maar Joyce had het altijd ontkend. Ook dat vond ze niet normaal in een relatie. Ik lachte hartelijk om haar vraag op dit moment en draaide nog wat verder naar toe, op mijn linker zij. Ik vertelde haar dat ik uiteraard wel eens aan iemand anders dacht en dat ik vanaf vandaag zeker aan haar zou gaan denken. Ze wist niet waar ze moest kijken en lachte onzeker terwijl ze met haar hand weer haar ketting vastpakte. Maar Joyce liet zich niet uit het veld slaan en ging verder met haar vragen. Hoe vaak ik masturbeerde, hoe lang dat duurde, hoe en waar ik dat deed, of mijn vriendin dat goed vond, of ik van de vluggertjes was of dat ik uitgebreid de tijd nam voor seks, of ik bijzondere dingen deed. En op alle vragen gaf ik antwoord, tot genoegen van Joyce die er duidelijk plezier in had om mij uit horen over dit soort zaken. Al deed ze of ze het er benauwd van kreeg.
Het was duidelijk dat deze ongedwongen avond langzamerhand een erotische lading had gekregen. En ik vroeg me af hoe Joyce hiermee omging en of we morgen weer normaal tegen elkaar konden doen, laat staan hoe zij straks deze kamer zou kunnen verlaten zonder dat er iets gebeurde. Want het kon niet anders of zij was zich inmiddels ook geil gaan voelen, net als ik. Als ze al deze kamer verliet zonder aanraking, kus of meer, dan zou ze ongetwijfeld op haar eigen kamer de hand aan zichzelf slaan om de ergste opwinding uit haar lijf te verdrijven. Net als ik trouwens. En ik genoot ervan. Ik voelde me als een verliefde jonge vent die net zijn nieuwe vlam aan het ontdekken is. Even dacht ik niet aan de mindere eigenschappen van Joyce of aan haar normaal gesproken onaantrekkelijke gezicht. Ik zag nu slechts een jonge vrouw die ik wilde liefhebben en langzaam wilde uitkleden alsof het een ontdekkingreis was. Zonder het te merken zette ik mijn remmingen opzij en dacht ik niet aan het overspel dat ik daardoor zou plegen. Ze was het waard. Althans, zo dacht ik er nu over. En ik was benieuwd hoe Joyce daar over dacht.
Onze wijn was op en er was een stilte gevallen na haar laatste vraag. Ik keek naar haar terwijl ik haar flesje aanpakte en vroeg of ze nog wat wilde. Ze bedankte met als excuus dat er anders misschien gekke dingen gebeurden. Maar ze wilde niet aangeven wat ze daarmee bedoelde. Ik ging wat rechter zitten en schoof nog wat dichter tegen haar aan, waarna ik mijn linkerarm om haar nek en schouders legde en haar iets naar me toe trok. “Bedoel je soms dit?” vroeg ik, waarna ik mijn lippen op de hare legde en voorzichtig mijn mond opende. Joyce sloot haar ogen en bewoog haar lippen mee, en zo gaven we elkaar een lange, zwoele kus totdat onze tongen elkaar raakten. Even stopten we en keken we elkaar aan. Joyce leek te twijfelen over het vervolg en over wat er zojuist gebeurd was. “Kom eens hier, en laat me eens zien wie je echt bent Joyce”, zei ik zacht. “Want de andere Joyce bevalt me wel. Dat mag je wel weten.” Ik haalde mijn linkerarm achter haar vandaan waarna ik er op ging leunen terwijl ik dicht tegen haar aan ging liggen, met mijn hoofd vlak bij haar gezicht. Mijn rechterhand bewoog ik langzaam naar haar bloesje en legde ik op haar strakke buik. Joyce zuchtte van de spanning waarna ik haar nogmaals kuste, eenmaal lang met onze tongen tegen elkaar, en daarna gaf ik korte maar liefdevolle kusjes op haar lippen die ze nu gesloten hield. Ondertussen bewoog ik mijn rechterhand omhoog en wreef ik over haar hals en borst die bloot werden gelaten door het bloesje. Joyce zuchtte nog een keer en ik bewoog mijn hand langzaam naar beneden om een extra knoop van haar bloesje los te maken. De knoop sprong open en gaf mijn hand wat extra ruimte om Joyce te betasten.
Ze liet het nog steeds allemaal gebeuren terwijl ik haar bleef kussen en even later mijn hand in haar bloesje stopte, op haar linkerborst. Haar donkerrode bh had kleine aa-cups en voelde zacht aan door de vulling. Door de bh voelde ik haar tepel die hard was geworden van alle opwinding. Mijn erectie werd harder toen ik stopte met kussen en naar beneden keek hoe ik mijn hand op haar tiet legde en deze begon te kneden. Het was geil om te zien hoe ik in haar bloesje zat, dat verder nog even strak zat als een paar minuten geleden en ook nog fraai in haar broek zat gestopt. Joyce lachte terwijl ik haar tiet aan het kneden was en zei dat ze het lekker vond. En nadat ze haar ogen had gesloten, zei ze grinnikend dat ze mij nu ook heel wat beter leerde kennen. Ik vroeg haar hoe veel ze van mij wilde leren kennen, maar ze antwoordde slechts door breeduit te lachen en haar schouders op te halen. Voor mij was dat een teken om er helemaal voor te gaan en prompt maakte ik het volgende knoopje van haar bloes los. Ik schoof beide kanten van de bloes naar links en naar rechts zodat ik zicht kreeg op haar tietjes die zo fraai verpakt waren in die rode bh. Ik kuste haar hals waarna ik met mijn lippen steeds verder afdaalde langs haar bovenlijf tot ik net boven haar buik uitkwam waar haar bloesje nog gesloten was. Mijn rechterhand legde ik nu op haar linkerbovenbeen dat heerlijk strak verpakt was in die mooie spijkerbroek. Ik wreef over haar been, steeds verder naar de binnenzijde en het duurde maar even of ik had mijn hand op haar warm geworden kruis gelegd. Met mijn middelvinger en mijn ringvinger drukte ik op haar schaamlippen en bewoog ik nog wat verder naar beneden tot bij de opening van haar vagina. Ze voelde erg warm aan daar en een luide zucht bevestigde hoe opgewonden Joyce was geworden. Joyce schrok er bijna van, want ze opende haar ogen en leek zich te willen verontschuldigen.
Ik stelde haar gerust en zei haar te genieten en haar ogen te sluiten als ze dat wilde. Langzaam liet ze haar hoofd achterover vallen tegen de muur en sloot ze haar ogen weer terwijl ik mijn gezicht weer naar haar bovenlijf bracht en mijn vingers aan het werk zette tussen de fraaie benen van Joyce. Na een minuut of vijf had ik haar zo geil gemaakt dat ze haar heupen begon te bewegen en haar benen steeds verder uit elkaar bewoog. Ik kuste haar lippen opnieuw en intens kuste ze mij langdurig terug. “Niet stoppen”, zei ze toen ik mijn vingers wat vertraagde en waarna ik maar doorging met haar te masseren. Haar linkerbeen liet ze langs het bed zakken waarna ze haar voet op de grond zette, zodat ze nog intenser kon genieten van mijn vingers die haar stimuleerden terwijl ze nog steeds gewoon haar broek aan had. Maar Joyce had blijkbaar niet veel nodig want ze kreunde bij iedere aanraking heftiger. Toch pakte ze even later met beide handen haar riem vast, terwijl ik doorging met waar ik mee bezig was. Ze maakte haar riem los en opende haar spijkerbroek waarna ze de rits naar beneden schoof en de broek open sloeg. Ik zag een rood onderbroekje dat bij haar bh paste en Joyce gebood me om mijn vingers in haar broek te stoppen. Ik kon niet wachten om haar te betasten en snel schoof ik mijn hand dan ook in haar spijkerbroek. Maar Joyce had behoefte aan meer want ze zei dat ik onder haar onderbroek verder moest gaan. Maar al te graag stopte ik mijn hand onder haar uitdagende stringetje of hotpants. Ik wist niet zeker wat ze droeg. Maar daaronder trof ik een warm stukje vlees aan dat nat was geworden en vroeg om meer aanraking. Meteen duwde ik mijn vingers tussen haar boterzachte schaamlippen en duwde ik op haar clitoris en met het puntje van mijn vingers in haar vagina. Joyce kreunde in een snel ritme en leek klaar voor een orgasme. Ik duwde een vinger in haar kut maar nog voor ik die eruit kon halen, kermde Joyce fel en kwam ze zuchtend en steunend klaar. Hijgend bleef ze roerloos liggen en opende ze haar ogen. Ik lachte vriendelijk naar haar en haalde mijn hand uit haar broek waarna ik dicht tegen haar aan ging zitten en haar in mijn armen nam.
We zeiden niets. Ik kuste haar slechts en aaide haar mooie lijf. Minutenlang lag ze zwijgend tegen me aan, steeds rustiger ademend na haar heftige orgasme dat ze kort daarvoor had gehad. Met een korte maar duidelijke opmerking op zachte toon besloot ik de stilte te doorbreken: “Wat mij betreft gaan we verder en maken we dit helemaal af, maar als jij niet wilt dan begrijp ik dat.” Ik kuste haar hoofd en aaide haar terwijl mijn lul nog steeds snoeihard was en nu ook vochtig aanvoelde door alle opwinding. Joyce zei dat ze het lief vond dat ik zo rustig aan deed en alle tijd voor haar had genomen. Ze wilde graag iets terug doen voor me maar ze twijfelde erg en was bang dat ze spijt van deze avond zou krijgen en daarom wilde ze liever niet verder gaan. Ik toonde begrip en wreef nog een keer over haar mooie blote borst waarna ze haar broek weer dicht deed en op de rand van het bed ging zitten. Ik nam naast haar plaats terwijl ze haar bloesje dicht maakte. Ik sloeg een arm om haar heen en gaf haar een kus. “Je hoeft niet meteen te gaan hoor, ik begrijp je”, zo probeerde ik haar gerust te stellen. Ze bedankte me maar het leek haar beter om te gaan. Ik zei haar dat ze zich niet schuldig moest voelen en dat ik het heel graag had gedaan. Ik gaf haar nog een compliment voor hoe mooi ze eruit zag en zei dat ze nergens bang voor hoefde te zijn. Dit bleef tussen ons en als ze erover wilde praten, kon ze altijd bij me terecht. Joyce lachte en stond op en liep naar de deur nadat ze haar schoenen had aangedaan. Bij de deur gaf ze me een kus. “Ik vond het echt fijn, maar het lijkt me beter zo”, zei ze waarna ze de deur opende en wegliep. Ik keek haar na en zag hoe ze haar kamerdeur opende aan de overkant van de gang. Bij de deur keek ze nog een keer om en lachte ze. Daarna sloot ze de deur.
Ik ging op het bed zitten, waar Joyce net gelegen had. Mijn erectie was verdwenen. Het was jammer, maar ik was niet teleurgesteld. We waren wel erg ver gegaan en ik kon me goed voorstellen dat Joyce het wel genoeg vond en zich ongemakkelijk voelde. Even later kreeg ik een sms’je. Ik pakte mijn telefoon en zag dat Joyce mij een berichtje had gestuurd. Ze verontschuldigde zich nogmaals maar wilde nog wel kwijt dat ze het erg lekker had gevonden: “Het was SUPER en ik ben nog nooit zo heerlijk klaargekomen. DANKZIJ JOU :-)”, zo schreef ze. Ik straalde en kreeg weer een erectie toen ik verder las: “Je bent echt super lief en volgens mij een kanjer in bed. Nu heb je mijn compliment... Kus Joyce”. Vol opwinding schreef ik terug dat ik haar bedankte en haar keuze respecteerde. Nogmaals gaf ik aan dat ik het graag had gedaan en dat ze welkom was als ze erover wilde praten. “Ik zie je wel verschijnen als je van gedachten verandert, en anders morgen weer normaal bij het ontbijt”, zo sloot ik mijn sms’je af.
Ik wachtte nog even af of ik reactie kreeg, maar er gebeurde niets. Ik kleedde me uit en ging douchen om alle inspanning en opwinding van de dag van me af te spoelen. Onder de douche trok ik me af en raakte ik de ergste opwinding kwijt. Het voelde als een enorme opluchting. Mijn orgasme beleefde ik denkend aan Joyce in haar mooie kleren van die avond. Daarna bleef ik nog lang staan onder de aangename warme straal van de douche en kwam ik weer tot rust. Al bleef ik de opwinding in mijn piemel voelen. Ik draaide de kraan van de douche dicht en stapte uit het hotelbad om me af te drogen. Mijn lul was inmiddels minder hard geworden. Ik trok een schone boxershort aan en gooide de handdoek over mijn schouders waarna ik de hotelkamer in liep. Daar ging ik op bed liggen om naar de tv te kijken. Ik controleerde of ik nog sms’jes had en beantwoordde het berichtje van mijn vriendin die ging slapen. Op tv was niet veel te zien en onwillekeurig had ik met mijn rechterhand alweer mijn piemel vastgepakt en was ik mezelf aan het aftrekken. Even later ging de telefoon van de hotelkamer die naast het bed stond. Ik pakte op en noemde mijn naam. “Met Joyce”, hoorde ik aan de andere kant van de lijn. Ik antwoordde vriendelijk en vroeg hoe het met haar ging. Ze zei dat het goed ging en wilde weten hoe laat we morgen gingen ontbijten. Niet veel later hing ze op.
Nog geen minuut later klopte iemand op de deur. Vlug stond ik op, slechts gekleed in mijn boxershort en met de handdoek nog over mijn schouders. Ik opende de deur en zag Joyce in een witte badjas van het hotel voor me staan terwijl ze naar me lachte en zonder het te vragen binnen stapte. “Ik wilde weten of je al sliep, daarom belde ik net. Je ziet er goed uit”, zei ze lachend terwijl ze naar mijn blote lijf keek. Voor ik iets kon doen duwde ze me achteruit en gooide ze de deur achter zich dicht. Ze vroeg me te gaan zitten op het bed waarna ze voor me ging staan en haar badjas voor me open sloeg. Ze toonde haar prachtige lijf aan mij en deed de badjas tergende langzaam uit. Bijna naakt stond ze voor me. Ze droeg alleen de rode bh en de bijpassende rode hotpants. Ik ging wat verder achteruit zitten terwijl Joyce op me kroop en mijn boxershort met daarin mijn hard geworden lul vastpakte. Ze rook heerlijk en voelde nog warm aan van de douche die ze zojuist had genomen. De boxershort trok ze omlaag en vol overgave pakte ze mijn piemel vast waarna ze me begon af te trekken. Ik kreunde en wist niet wat me overkwam. Ze hing half voorover gebogen voor me en ik keek in haar bh en zag haar kleine aa-cup voor me hangen. Het was maar goed dat ik mezelf kort daarvoor nog had afgetrokken, anders was ik nu al klaargekomen. Gelukkig kon ik het nu langer volhouden en kon ik uitgebreid genieten van het mooie vrouwenlichaam dat zich op mij stortte. Joyce stopte met aftrekken en kroop verder op me.
Ze kuste me en liet haar kruis op mijn harde lul zakken terwijl ik haar beide tieten vastpakte. Ze richtte zich op en liet zich door mij betasten over haar hele bovenlijf terwijl mijn lul tegen haar kut aanduwde. Ik maakte haar bh los en liet deze van haar schouders zakken. Haar naakte torso maakte me nog geiler dan ik al was. Joyce maakte een grapje over haar kleine borsten, maar ik snoerde haar de mond en zei dat ze er heerlijk uitzag waarna ik haar harde tepels kuste. Inderdaad, haar aa-cup was erg klein. Van borsten was nauwelijks sprake maar het stond haar prima. Wel degelijk waren de contouren zichtbaar van een paar vrouwenborsten, het ontbrak alleen aan de omvang ervan. Ik werd er alleen maar verder opgewonden door en liet Joyce op me zakken waarna we elkaar kusten. Stevig pakte ik haar billen vast, ondertussen raakten onze tongen elkaar. Met mijn linkerhand daalde ik af onder haar broekje, in haar bilspleet. Joyce stapte van me af en deed haar hotpants uit. Volledig naakt stond ze nu voor me en ik kon alleen maar kijken naar haar waanzinnige figuur. Haar kutje trok mijn aandacht en ik zag een dun streepje haar boven haar schaamlippen. Ik trok haar naar me toe en stond zelf ook op waarna ik mijn boxershort uitdeed en mijn stijve lul tegen haar aan duwde. Ik liet haar achterover vallen op het bed ging zelf door mijn hurken voor haar zitten nadat ik haar benen uit elkaar had geduwd. Aan haar bovenbenen trok ik haar warme kruis naar me toe waar ik direct mijn mond op legde en haar langzaam begon te beffen. Ze proefde heerlijk warm en zoet en mijn tong zakte diep weg in haar warme zachte kutje tussen haar opgezwollen schaamlippen. Ik schroefde mijn tempo waarin ik haar likte steeds iets verder op en Joyce was al snel weer op weg naar een nieuw orgasme. Ze kreunde hard met haar ogen dicht terwijl ik haar likte en zij haar benen wijd uit elkaar hield. Ik keek omhoog langs haar streepje schaamhaar naar haar strakke buik en haar heerlijke bovenlijf toen ik plotseling haar rechterhand zag verschijnen en ze zichzelf begon te strelen over haar clitoris.
Mijn tong stopte ik diep in haar kutje en bewoog ik heen en weer terwijl ik voor me een vinger draaiende bewegingen over haar klitje zag maken. Ik pakte haar hand weg en legde mijn tong op haar klitje en duwde er hard op. Ik befte haar nog ongeveer een minuut waarna ze luid zuchtend en schokkend klaar kwam. Direct klom ik op het bed en schoof ik haar iets naar achteren waarna ik mijn lul voor haar kutje bracht en vroeg of ik bij haar naar binnen mocht dringen. Ze vond het goed maar ik moest een condoom om doen en gelukkig had ik die altijd bij me in mijn toilettas. Ik sprintte naar de badkamer en griste een condoom uit de tas. Terug bij het bed lachte Joyce me toe en keek ze hoe ik het condoom over mijn vochtige eikel naar beneden schoof. Ik vroeg haar om op haar knieën voor me te gaan zitten, en nadat ze zich had omgedraaid en haar geile kontje uitdagend achteruit had gestoken, bracht ik mijn stijve lul voor de ingang van haar kut en schoof ik mijn piemel kreunend bij haar naar binnen. Joyce kreunde ook en liet zich voorover zakken op haar onderarmen terwijl ze mij in zich ontving. Het voelde waanzinnig en soepel gleed mijn lul in en uit Joyce haar heerlijke lijf. Ik keek langs haar heen en zag hoe ze genoot en hoe haar stijve tepels onder haar schudden bij iedere stoot waarmee ik mijn piemel in haar bracht. Even later ging ze op haar rug liggen en met haar benen om me heen geslagen penetreerde ik haar opnieuw en langdurig. Op luide toon steunden en kreunden we en terwijl we elkaar aankeken, gaven we elkaar innige tongzoenen. Ik zag hoe mijn piemel in en uit Joyce bewoog en ik genoot van iedere seconde. Ik stootte harder en zag hoe ze onder mij lag te schokken. Steeds dieper stootte ik in haar en hoe harder ik stootte hoe fijner ze het leek te vinden. Ik werd moe en liet me op mij rug vallen waarna Joyce op me kroop en mijn piemel bij haar naar binnen bracht. Ze begon me rustig te berijden en bracht haar tepels voor mijn mond zodat ik ze kon kussen en in mijn mond kon nemen. Joyce liet zich verder voorover zakken en ik pakte haar heupen vast en stootte mijn pik nu in en uit haar natte poes. Ik versnelde mijn tempo en Joyce schokte nu boven mij. Haar tepels vlogen heen en weer. Niet veel later kwam ik luid kreunend klaar in Joyce en schoot ik mijn zaad in het vochtig geworden condoom. Joyce richtte haar bezwete bovenlijf op en stapte van me af waarna ze op haar zij naast me kwam liggen. Ik draaide naar haar toe, met het condoom nog om mijn lul en sloeg een arm om haar heen en gaf haar een kus. We lachten en ik zei dat ik had genoten. Dat had zij ook en ze bedankte me. Even later liep ik naar de badkamer waar ik het condoom weggooide en snel onder de douche stapte om het zweet van mijn lijf te spoelen. Joyce kwam even later bij me staan en ze had haar badjas weer aangetrokken. Toen ik klaar was stapte ook zij onder de douche.
Ik was weer op bed gaan liggen en toen ook Joyce klaar was met douchen kwam ze naar me toe gelopen in haar badjas die ze uitdeed en op de grond liet vallen. Daarna kwam ze bij me liggen. Haar bh en haar broekje had ze weer aangedaan. We kropen samen onder de dekens, dicht tegen elkaar aan waarna ik het licht uitdeed en we nog lang met elkaar praatten over wat er was gebeurd. Zeker een uur later sliepen we nog niet en waren we weer opgewonden geraakt. In het donker en met de dekens over ons heen hadden we opnieuw seks met elkaar. Gelukkig had ik een condoom klaar gelegd op het nachtkastje. De seks was net zo intens als eerder die avond. Ik lag op Joyce die haar benen weer wijd had gespreid en zich door mij liet nemen. Maar dit keer nam ik haar langzaam en liefdevol terwijl we tegen elkaar praatten. Joyce kwam klaar terwijl ik haar penetreerde en zij haar kruis tegen mij aandrukte. Een paar diepe stoten waren voor mij voldoende om kort daarna ook klaar te komen. Opnieuw ejaculeerde ik al mijn sperma in het condoom en ik kreunde diep. Moe van alle inspanning vielen we kort daarna in slaap.
De volgende ochtend werd ik wakker en lag Joyce niet meer naast me. In de verte zag ik hoe ze zich aankleedde bij de badkamer. Ze stopte haar zwarte bloesje in haar spijkerbroek en knoopte het geconcentreerd dicht nadat ze haar riem had vastgemaakt. Ik liep naar haar toe en met een erectie ging ik achter haar staan en pakte ik haar liefdevol vast. Ze had haar spullen van haar kamer gepakt en op mijn kamer neergezet om zich hier te kunnen aankleden. Van achteren pakte ik haar borsten vast en kuste ik haar nek. Joyce lachte en ik knoopte haar bloesje wat verder naar beneden toe los. Ze droeg geen bh en wist wat er ging gebeuren omdat ze haar broek los maakte en naar beneden liet zakken. Ik pakte een condoom en deed dit om mijn al weer stijf geworden lul, waarna ik haar van achteren penetreerde terwijl zij voorover hing op de badrand. Even later deed ze haar broek uit en tilde ik haar op het wastafelmeubel en zette haar voor me neer. Ik pakte haar bovenbenen vast en bracht mijn lul bij haar naar binnen. Joyce kreunde bij iedere penetratie en schokte heen en weer terwijl ik naar haar keek en naar haar heerlijk geile bloesje dat zich zo mooi voor me opende in de houding waarin ze nu voor me zat en door mij werd genomen. Ik haalde mijn pik uit haar kut en zakte door mijn knieën waarna ik haar snel begon te beffen. Binnen een minuut bereikte ze haar hoogtepunt en kwam ze kermend klaar. Ik stopte mijn pik opnieuw in haar natte kutje en stootte zo hard ik kon bij haar naar binnen. Terwijl ik in haar bloesje keek naar haar stijve tepels kwam ook ik luid hijgend klaar.
Een kwartier later zaten we aan het ontbijt en die middag reden we samen weer naar huis. Onderweg praatten we uitgebreid over wat er was gebeurd, waarna ik haar thuis afzette. Ik kreeg een kus voor ze de auto uitstapte, maar we beloofden elkaar dat we tegen niemand iets zouden zeggen.
Aantal keer gelezen:
690
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)