Spannendverhaaltje.nl

Op bezoek bij de schooldokter(es)

-
16-08-2010
Elke twee jaar moesten we op Medisch Schoolonderzoek. Deze onderzoeken waren verplicht. Dit zou mijn laatste medisch onderzoek zijn want ik zat in mijn laatste jaar. Ik keek altijd op naar dat onderzoek. Meestal was dat een routineklus dat begon bij een verpleegsterke die een urinestaal afnam en eindigde bij het kabinet van de vieze oude dokter die uw ballen betaste.
Bij het afroepen van mijn naam kreeg ik dan ook een adrenalinestoot. Ik kleedde me in een hokje uit tot mijn slipje en ging naar de zaal. De routine-onderzoeken grepen plaats ... potje plassen, weegschaal, meetlat, ogentest en orentest. En toen nam ik plaats in het wachtzaaltje van de dokter. De deur ging open en mijn voorganger kwam met een bedrukt gezicht naar buiten. Ik voelde een onweer aankomen. Ik ging het dokterskabinet binnen. En ik verschrok me.
De oude vieze dokter was deze keer een jonge frisse dame. Ze droeg een rokje dat net boven haar knieŽn eindigde en een doorkijkbloesje waarvan een aantal knoopjes waren losgemaakt zodat je, als ze zich vooroverboog, haar mooie borstjes kon zien die omgord waren door een zwarte bh. "Leg je maar op de tafel" zei ze met een zachte stem. En toen nam ze mijn bloeddruk. "Je bloeddruk is redelijk normaal maar je hebt zo een hoge hartsslag. Ben je zenuwachtig of scheelt er iets anders ?". Ik wist goed wat er scheelde maar ik antwoordde negatief op haar vraag.
En toen volgde het feest waar ik doorgaans nogal schrik voor had: "Trek je broekje maar uit. Of moet ik je een handje helpen ?" "Doet u het maar," antwoorde ik. En een frisse wind lieten mijn geslachtsdelen tintelen. "Heel erg groot geschapen ben je ook niet." "Vind u ?" vroeg ik verbaasd. "We zullen dat eens verder onderzoeken". Ze voelde aan mijn penis, iets wat de vieze oude dokter doorgaans ook deed. Maar hier werd ik redelijk opgewonden van. Ik voelde mijn lid kloppen. "Hij werkt nog normaal. Ik voel hoe hij doorbloed raakt." Ik voelde een erectie opkomen en zij had dat ook door. Maar ze ging door met haar onderzoek.
Ze nam mijn linkerteelbal in tussen haar duim en wijs- en middelvinger en controleerde 'm. Daarna deed ze dit ook bij mijn rechterteelbal. Maar ze duwde bij het controleren iets te hard op de teelbal. Een pijnlijke reactie werd omgezet in een heerlijk genot en mijn lid schoot recht. "Hoe kan zoiets ?" vroeg ze "zo een kleine penis die in erectie zo kan groeien ?" Ze nam een meetlat en legde die langs mijn forse erectie. "26 centimeter ? Dit moet ik verder onderzoeken." Ze nam mijn lid in haar hand en begon me af te trekken. "Waarom doet u dit ?", vroeg ik bescheiden maar vol genot. "Dat is om de doorbloeding nog beter te onderzoeken." Ze deed haar rok uit, en daarna haar slipje.
Haar kutje met een bosje schaamhaar werd zichtbaar. Ze kroop op de tafel en alsof ze het al vaker gedaan had zette ze zich op mijn lul. Heel ritmisch bewoog ze rond mijn lid. "Verwittig me als je denkt dat je een orgasme gaat krijgen. Op een gegeven moment begon ze te versnellen en kwam ze klaar. Ze kreunde het uit. En op dat moment kreeg ik ook het gevoel dat ik ging komen, en ze merkte dat. Ze ging langs me staan en nam mijn penis in haar mond en begon me te pijpen. "Waarom doet u dit nou ?" vroeg ik zelfvoldaan.
Ze stopte even en zei dat het was om de smaak van mijn zaad te controleren. Niet veel later kreunde ik het uit. Ze had moeite met het opvangen van mijn sperma. Ik voelde het met slierten naar buiten spuiten en ze kon de hoeveelheid niet aan, zodat het uit haar mond droop. "Nou, je bent een flinke viriele jongeman. Alles is in orde. Doe je broekje maar weer aan en laat de volgende maar binnen." Met een glimlach ging ik buiten en deze seksuele ervaring zal ik nooit meer vergeten.
Aantal keer gelezen:
1498
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)