Spannendverhaaltje.nl

Onzichtbare sex in het café

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Manja Ik heb regelmatig een sexdate. Niet omdat ik anders niet aan mijn trekken kom, maar ik ben nu eenmaal een geil meisje, verslaafd aan sex, en ik vind het spannend om het met vreemden te doen. Praten is soms zelfs overbodig, heb mensen geneukt waar ik niks van wist, behalve dat ze lekker en bovengemiddeld geil waren, en een grote paal in hun broek hadden. Meestal ontmoet ik iemand in een bar, en als er geile chemistry is gaan we naar boven. Of naar buiten. Of, zoals laatst, naar een seksbioscoop.
Meestal gaat het om mannen (en, ok, 1 keer een transseksueel met heerlijke tieten, die haar - ongelooflijk grote - pik nog had gehouden, omdat ze de sex met die zalige paal niet kon missen). Liefst verbaal dominante, goed uitziende, succesvolle, getrouwde mannen waar de geilheid vanaf druipt, en die me de beurt van hun leven geven, en helemaal uit hun dak durven gaan. No mr. Nice Guy en gepraat over hobby’s en het werk. Opwindende en geile vragen en gesprekken, geile ervaringen en fantasien delen. ook in het restaurant. Durven delen wat je wil, en waar je geil van wordt.. Heerlijk. Maar soms ook met een meisje. Zoals dit keer.
Ze werkte in een groot café restaurant, en , heel spannend, ik zou haar ontmoeten na haar werk, op haar werk. Om een uurtje of 10 liep ik naar binnen. Het was redelijk druk. Veel studenten. Ik ging aan een grote tafel zitten. Zoals afgesproken. Al snel zag ik haar lopen. Ze was nog mooier dan op de foto’s. Prachtig lang rood haar, groenbruine ogen, een heerlijk lijf, een prachtige, geilmakende, mond. Oogcontact. Ze ziet me zitten, geeft me een knipoog, en gaat door met haar werk. Ze is pas om half 11 klaar.
Mijn kutje begint een beetje te tintelen. Ik voel me wat ongemakkelijk. Alleen aan een grote tafel, met hier en daar wat mensen, aan de zijkant, en de overkant. Niemand om mee te praten, en in afwachting van.
Ik pak een van de magazines die op tafel ligt, en lees een artikel over vrije sex, dat er toevallig in staat. Zoveel dingen die ik nog niet geprobeerd heb. Ik lees een geil verhaal over parkeerplaatsen. Lijkt me geil. Gelikt en geneukt worden in een auto, terwijl er van geilheid overlopende, zichzelf aftrekkende mannen de smerigste dirty talk naar mijn hoofd gooien. Klaarkomen met tientallen ogen op me gericht. Mmmmmhhh.
Al fantaserend vergeet ik volkomen mijn omgeving. Totdat ik iets voel. Onder de tafel strijkt iets langs mijn benen. Een kat? Ik wacht op een miauwend mormel dat onder het lange, tot op de grond hangende, tafellaken, vandaan komt. Maar er gebeurt iets anders. Er zit iets tussen mijn benen, en het gaat langzaam naar boven. Het is........ Een hand. Een zachte, kleine hand, onder mijn korte rokje, die meer en meer naar boven gaat. Langs mijn jarretels. De hand raakt langzaam mijn minuscule slipje aan. Precies op 1 van mijn schaamlippen. Er gaat een siddering door mijn lichaam. De hand bedenkt mijn kutje en begint langzaam te wrijven. Door mijn slipje heen. Mijn kutje wordt langzaam nat, wat een geil genot. Ik durf niet onder de tafel te kijken. Ben bang dat het ophoudt, dat het een lelijke ouwe vent is, dat andere mensen het zien! Ik zit immers nog steeds midden in een café, met mensen om me heen. Ik weet me geen raad, maar aan de andere kant weet ik het heel goed. Ik wil niet dat dit op houdt! Ik probeer zo rustig mogelijk te blijven, zo weinig mogelijk geluid te maken, en net te doen of ik de krant lees. Ik kijk de mensen aan in mijn omgeving, en vraag me af of iemand het in de gaten heeft. Dat ik bijna van mijn stoel glijd, zo nat is hij inmiddels.
De hand zit inmiddels in mijn slipje, en beroert mijn kletsnatte klitje. Pakt het tussen de vingers,, en begint er heerlijk langzaam met 2 vingers over heen te wrijven en draaien. Ik word gek van genot. Wie dit ook is, hij weet wat hij doet. Bij mij druipende kutgaatje voel ik...een mond. Een tong, een heerlijke, brutale, bloedgeile, tong. Die zich in 1 stoot binnendringt in mijn kut, en me brutaal begint te neuken. Ik beweeg voorzichtig met mijn lichaam en neuk terug. En stop daar snel weer mee, vergeet weer mijn omgeving. Ik kijk om me heen. Er zijn niet zoveel mensen meer.
Er zit een jongen aan 1 van de hoektafels. Alleen. We kijken elkaar aan. Ik schrik. Het lijkt wel of hij weet wat er aan de hand is! Ik stop even met genieten en krijg een paniekgevoel. De jongen staat op, en loopt naar me toe. Wat een lef, wat eng. Wat geil. Ondertussen heeft de mond onder de tafel zijn weg gevonden naar mijn clitje, en is dat vol overgave aan het likken, zuigen en cirkelen. Vooral het zuigen doet me bijna door het plafond gaan, aaarghhhh. De jongen staat inmiddels voor mijn neus, en vraagt of ik aan het genieten ben. Ik zit qua ooghoogte op pik niveau, en zie een grote harde paal bijna door zijn broek heensteken. Ik antwoord ja. Hij gaat tegenover me zitten. Hierdoor ben ik een beetje uit het zicht van de andere mensen. Hij kijkt naar buiten.
Ik word wat brutaler. Spreid mijn benen, en pak het hoofd dat tussen mijn benen zit. Een hoofd met lang, zacht haar, een meisje.....hét meisje....! Een extra scheut van geilheid gaat door mijn lichaam. Wat een heerlijk sletje, wat een lef. En wat kan ze ongelooflijk tering lekker beffen! Ik schuif mijn hele lijf naar voren zodat ze ook bij mijn andere gaatje kan, want dat wil ze. Haar tong verdwijnt langzaam naar mijn kont. Ze begint me te rimmen.....Jezus wat lekker. Dit houden we maar even vol, het is nogal een opvallende houding (-: De jongen naast me, die ik nauwelijks nog opmerk, zo geconcentreerd ben ik op het ‘niets laten merken’, heeft inmiddels een enorme paal uit zijn broek gehaald. Onder tafel trekt hij zich af. Hij fluistert iets in mijn oor (ik wou dat ik je hier op tafel kon leggen en ik je helemaal kon neuken. In je kut. In je reet. Ik wil je kutje volspuiten. Hoe geil ben je, meisje). Heel geil, voel ik.
Ik sta op het punt klaar te komen. Ik raak weer in paniek. Hoe kom je klaar zonder geluid....ik explodeer meestal, en ben heel vocaal. Nu dus in stilte. Met haar tong diep in mijn kut, en haar vingers wrijvend over mijn klitje, kom ik sidderend, en stil, klaar, op een klein kreuntje en een hele diepe zucht na dan. Het heerlijke tongetje likt uitvoerig mijn kutje schoon, en kruipt vervolgens onder tafel vandaan. Niemand ziet het. Ze komt naar me toe, en fluistert in mijn oor dat ze onder tafel niet alleen met mij aan het spelen was, en dat ze heerlijk was klaargekomen.
Mijn ogen zijn op kuthoogte, ik moest me inhouden haar rokje niet omhoog te trekken, en haar ter plekke een heerlijke befbeurt te geven. Dat is, uiteindelijk, toch nog gebeurd. Bij haar thuis, op haar, studentenkamertje, samen met nog een ander vriendinnetje. En toen was het niet bepaald stil meer. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar rratel2002@yahoo.com)
Aantal keer gelezen:
610
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)