Spannendverhaaltje.nl

Onze ontmoeting

-
21-08-2010
Ik droom wel 'ns dat we ergens afspreken in en anoniem hotel. Het is voor ons voor het eerst dat we zoiets doen. We weten niet goed wat te doen en verlegen nemen we samen een douche. Net als ik je onder het warme water voor het eerst zoen, horen we gebons op de deur. Ik trek snel een badjas aan en ga de badkamer uit. Je hoort een mannenstem hard praten en het is niet mijn stem. Even later is het stil en vraag je je af waar ik blijf. Nat en naakt kom je onder de douche vandaan en open je de badkamerdeur. Je schikt want daar zit ik geknield voor de man die je eerder achter de hotelbalie zag. Ik zuig op zijn forse paal en je weet niet goed wat je moet doen. De man kijkt je tevreden aan en zegt "Ik heb je vriendje even geleend. maar ga jij maar liggen op het bed" je doet wat hij vraagt en je kijkt verwonderd wat er voor je ogen afspeeld. Ik kijk je geil aan en met wijd gespreide lippen lik ik met lange halen op het lange vlees van de hotelmeneer. Hij is denk ik een jaar of 45, misschien 50 maar ziet er goed uit en zijn gladgeschoren trots smaakt lekker. Het kan me dan ook niks schelen dat hij mij vader had kunnen zijn. Je voelt dat dit schouwspel je niet onberoerd laat en bemerkt dat je lul al aardig opkomt. Eigenlijk wil je je verstoppen maar aan de andere kant ook niet: eigenlijk wil je meedoen!
Je kruipt dichterbij en je ziet tussen mijn open gevallen badjas mijn harde pik. Met een platte hand wrijf je zacht over mijn penis terwijl je van heel dichtbij een lul tussen mijn lippen ziet schuiven. Als je mond heel dicht bij de mijne is laat ik de eikel even uit mijn mond komen. Nog geen seconde later zakken je gulzige lippen over de grote pik. Je vraagt je af waar je mee bezig bent. Een vreemde stad, een vreemde hotelkamer, een vreemde man en een vreemde jongen zorgen voor een flinke duizeling in je hoofd en een prikkel in je ballen. Voor het eerst lik je aan een lul. Het maakt je geiler dan je ooit zou durven dromen en even later ben je alle schaamte kwijt. Net als ik trouwens. Met mijn vingers verken ik je natte holletje en steek er plotseling een vinger in. Je kreunt even hard en zuigt dan door op de 'roomservice'. Je handen kneden de ballen die nu onder je kin bungelen. Je doet het of je nooit anders gedaan hebt. Aan het gekreun te horen doe je het geweldig. De man geeft weer aanwijzingen. Nu voor mij " Geef deze jongen wat hij verdient" Ik laat mijn fantasie spreken en steek nog plagend een vinger bij je naar binnen. Voorzichtig vinger ik je en trek zacht en ritmisch aan je nu keiharde lul. Aaah kreun je en je laat even de pik los. Maar niet voor lang. Het forse eind penis wordt snel weer bij je naar binnen gebracht. Ik kus je billen en kom steeds dichter naar je kleine gaatje. Je ritmische pijpen beweegt je billen steeds even tegen mijn gezicht, wat een geil gevoel. Mijn tong steek ik uit en raakt steeds even je kont.
Als je door hebt wat ik doe steek je 'm expres verder naar achter. Ik lik nu je sterretje helemaal glad. Je duizeld van geilheid en voelt een verlangen dat je nooit eerder voelde: een lul diep in je. Ik kijk de man wiens lul door jou vakkundig wordt afgezogen aan en zie dat hij het zelfde denkt als ik. Ik ga geknield achter je zitten en druk mijn lul tussen je billen. Even schrik je maar ik ben voorzichtig. Ik druk mijn eikel zacht in je jongens-kutje. Je kreunt heel diep en trekt dan met beide handen je billen uit elkaar. Misschien om me te helpen, of misschien wel omdat je gewoon heel graag geneukt wilt worden. Je weet het niet meer. Hijgend van geilheid laat je de pik voor je even met rust en kijk je met half open ogen achterom. Ik kijk je geil aan als ik mijn lul tot mijn ballen bij je naar binnen breng. Even gaat het stroef maar na een paar halen hebben we ons ritme te pakken."Ooooh lekker!" roep je en gaat verder met zuigen op onze vriend zijn lul. De man hangt voorover om geen millimeter te missen van ons tweeen. Met gesloten ogen biedt hij zijn uitgestoken tong aan. Ik tong de man geil nat en wild. Hij perst zijn pik nu heel diep ik je mond en je krijgt bijna geen adem. Je handen hebben de lul heel goed vast en brengen in hoog tempo 'm in en uit je mond. Dan is het moment eindelijk daar.
Een flinke lading sperma vult je mond. Je durft het niet door te slikken en dus loopt het druipend langs je kin. De hotelbediende valt voldaan op het bed en kijkt enkele minuten naar hoe ik je stevig neem. Mijn handen knijpen in je billen en de pijn is helemaal weg; je geniet van mijn harde paal diep in je. Het is een heel geil gezicht om mijn pik in en uit je kontje te zien gaan. "Stop" zeg je" nu ben ik aan de beurt om gezogen te worden. Je staat op en trekt me overeind. Ik ga naast de man op het bed liggen. Je kruipt over me heen en geeft me lange natte tongzoen. Onze pikken drukken tegen elkaar. Dan manouvreer je je kontje op mijn pik en met één hand stop je 'm weer in je. Hmmm kreunen we samen. Ik kijk op zij en zie de man genietend kijken. Zin pik wordt al weer hard en ik kan me niet beheersen er even aan te voelen. " Doen we het goed? Mogen we in uw hotel blijven?" vraag ik. "Jazeker, het liefst het hele weekend! En zeg maar Herman hoor" is het antwoord en ineens is hij amicaal en draait zijn tong even later rond de mijne. Ondertussen zit je rechtop mijn lul te bereiden. Ik zie je paal schuddend voor me en duw de man zijn hoofd er naar toe. Zijn ervaren lippen zuigen direct je eikel naar binnen. Zijn tong bewerkt de onderkant van je eikel en zuigt je geile voorvocht op.
Wat heb ik een uitzicht! Jij met gespreide benen over mijn lul en deze man lurkend aan je pik. Ik moet me beheersen niet je kontje vol te spuiten en hou me in. Maar dat lukt jou niet! Aaaah ja! Nu! roep je en ik zie en voel je schokkend klaar komen. Achterover hangend met nog steeds mij diep in je hijg je dat je nog nooit zoiets geils meemaakte. Dan beweeg je je weer en rij je verder om mijn pik. Ik kreun om genade en zie vier ogen me genadeloos geil aankijken. Ik voel dat ik bijna kom en grijp je billen nu stevig vast. Ik knijp er hard in en beweeg je steeds sneller over mijn op klappen staande pik. De aan moedigingen van Herman zijn fataal. "Neuk 'm dan! Sneller jongens! Ik voel Mijn ballen borrelen en schiet je vol met mijn witte vocht. Duizelend liggen we met z'n drieen op bed en weten we niet zo goed wat er nou allemaal gebeurd is. Ik val in slaap en wordt uren later wakker. Ik open mijn ogen en zie je naar de douche lopen. Waar waren we ook alweer gebleven?
Aantal keer gelezen:
1082
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)