Spannendverhaaltje.nl

Onze nieuwe buurjongen - 2

-
21-08-2010
Mijn vrouwtje Francine heeft onlangs een geldsom van ongeveer 2000 euro gewonnen met een kansspel. Ze droomt al langer om een iets krachtigere en modernere scooter te hebben dan wat ze nu heeft. Na overleg met mij besluiten we tot de aankoop van een andere en meer uitgebouwde scooter. Ze heeft hem dan ook onlangs gekocht en geniet nu met vol plezier van die scooter. Haar vorige werd te koop gesteld en dat hebben we toevallig ook verteld tegen Cederic zijn ouders. Enkele dagen later staat Cederic en zijn vriendinnetje Katja op een hele warme zaterdagnamiddag bij ons thuis aan de voordeur met de vraag of het scootertje van Francine nog niet verkocht is? We hebben de scooter nog, en zij zijn geďnteresseerd om hem eventueel aan te kopen voor Katja. Ze wil hem gebruiken om mee naar haar werk te rijden en ook om plaatselijk haar verplaatsingen te maken.
Katja is het vriendinnetje van Cederic, is net negentien geworden, klein van gestalte en stevig sportief gebouwd. Ze heeft stevige borstjes, en mooie gespierde benen met een gladde strakke zongebruinde huid. Lang donker krullend haar, mooi gezichtje, een modern brilletje en lippen om zo op te kussen. Voor mij, toen ik haar voor het eerst zag, een heel sexy lekkere meid die ik zeker graag zou willen verwennen. We kennen haar al een hele tijd als een hele lieve, vriendelijke en opgewekte meid.
Die dag heeft ze omdat het zo warm is een open topje met daaronder een behaatje met een striksluiting om haar nek aan, een superkort rokje die haar getrainde benen volledig tot hun recht laten komen, en sportschoentjes met enkelkousjes. Ik vond het supersexy hoe dat ze gekleed was, en genoot ervan om haar te begluren. Zeker haar benen en haar rokje trokken mijn aandacht. Eenmaal thuis binnen gaan we gevieren naar de garage waar het scootertje staat, ter plaatse stal ik hem zo dat hij midden in de garage opgesteld staat. Zo kunnen we de scooter beter bekijken. Katja wil op de scooter gaan zitten en heft haar been over de scooter om zo op het zadel te gaan zitten. Terwijl ze haar been heft en over de scooter stapt krijgen Cederic, Francine en ik een blik onder haar rokje. Hemelse ervaring, een mooi lichtblauw slipje komt te voorschijn en verhult haar vagina maar laat wel de golvingen en welvingen van haar schaamlipjes zien. Een bedekte maar heel ruime blik van haar speelgrotje, die ook laat vermoeden dat ze kaal geschoren is. Cederic glimlacht erbij en kijkt naar mij en naar Francine met een blik van verstandhouding, hij heeft Francine onlangs nog geneukt in een triootje met mij en is nu blij dat hij iets terug kan laten zien, en misschien nog wat meer. Als Katja eenmaal zit op het zadel van de scooter is nog net het driehoekje zichtbaar tussen haar billen van haar broekje, de bedekking over haar schaamstreek. Haar mooie benen zijn een must en al snel heb ik een erectie van jewelste in mijn short. Mijn paal duwt in alle richtingen op zoek naar ruimte en daardoor is een hele bobbel in mijn onderbroek op te merken. Gelukkig is de short redelijk ruim anders had Katja al heel snel opgemerkt wat er aan de hand was met mij. Ook Cederic heeft een grote erectie maar Katja heeft die opgemerkt en verlegen knijpt ze haar benen toe. Francine begint te lachen met de situatie en zegt tegen Katja dat ze te laat is met toeknijpen, twee erecties zijn de gevolgen van haar opstap actie. Francine vindt het leuk dat wij allebei en erectie hebben en geeft Katja een opmerking dat zij er ook van moet genieten. Katja is een beetje verlegen maar opent nu terug haar benen en alle mooie rondingen van haar zijn weer terug te bewonderen. Ze kijkt naar mij met een beschaamde blik maar ik glimlach en met een knipoog van mij weet ze dat ik het heel leuk vind om haar zo te zien.
Katja vind het scootertje heel leuk, niet te groot met een sportief uitzicht, handig opbergkoffertje en in een heel goede conditie. Het duozit zadel is nog in heel goede staat en kan zo gebruikt worden door twee personen. Kan Cederic mee achterop lacht ze. Francine helpt Katja de scooter van zijn standaard af te zetten, eenmaal op zijn wielen zegt Francine dat ze wel even achterop gaat zitten bij Katja. Francine heeft haar halflang jeansrokje aan met een mooi wit bloesje erboven.
Als ook zij opstapt, mogen we een blik zien onder haar rokje waar nu een strak wit broekje te voorschijn komt. De welving van haar kut zijn goed zichtbaar en zonder te blozen gaat ze achter Katja zitten, ze trekt opzettelijk haar rokje wat hoger om comfortabeler te zitten, ze laat daardoor haar gebruinde stevige benen helemaal bewonderen aan Katja, Cederic en mij. Een prachtig geil zicht die twee dames achter elkaar op de scooter, met hun ontblote benen. Ik spuit bijna spontaan in mijn onderbroek , het kolkende sperma staat op springen in mijn pisbuis. Een strenge beheersing van mezelf voorkomt net een voortijdige ejaculatie. Maar ook Cederic heeft het moeilijk met zichzelf om niet zo maar klaar te komen, hij kan zijn ogen niet van Francine houden. Hij gluurt de hele tijd naar haar benen en weet welke hemelse grot daar onder dat broekje verscholen zit. Zijn fantasie zal nu wel op hol slaan met zo twee supersexy dames op de scooter.
Maar ook beide dames kunnen het goed samen vinden, ze lachen en maken grapjes en ze hebben lekker plezier, zeker als Francine haar handen op de bovenbenen van Katja legt en haar vingers de binnenzijde van haar benen aanraken. Katja kijkt een beetje verbaast maar niet afkeurend naar Francine en als Francine haar handen opschuift richting Katja haar slipje en daarmee haar billen streelt word ze helemaal geil. Ze twijfelt nog even of ze laat doorgaan maar Cederic lacht en knikt goedkeurend naar haar , ze laat zich los van twijfels en ontspannen laat ze Francine toe. Francine streelt nu haar benen en na enkele strelingen bereikt ze Katja haar slipje. Eerst speelt ze ondeugend met de randjes om dan plots haar rokje omhoog te trekken. Katja haar broekje is nu helemaal te zien. Genietend kreunt Katja, de strelingen en de stoute acties van de ervaren Francine ondergaand wordt ze steeds geiler en word haar kutje kletsnat. Een klein nat plekje in haar broekje verraad dat ze supergeil is geworden. Francine steekt nu haar hand achter de elastieken bovenrand en schuift haar hand richting Katja haar grotje, en als ze haar schaamlipjes en klitje bereikt en die begint te masseren kan Katja een kreetje van genot niet onderdrukken. Wat een geil zicht ,twee sexy dames met opgetrokken rokjes achter elkaar op het zadel van een scooter en de eerste wordt gevingerd door de achterste meid. De sexy benen geven het geheel een hemels aanzicht en Cederic en ik staan vol supergeile bewondering het tafereel te aanschouwen met ieder een keiharde paal in onze broek. Mijn sperma is aan het borrelen om bevrijd te worden , maar ik probeer me te beheersen om toch maar niet te ejaculeren.
Katja legt haar hoofd achterover op Francine haar schouder, kussend streelt Francine haar ontblote nek. Francine grijpt nu met de andere hand naar de borstjes van Katja en neemt eentje goed vast en begint die te kneden. Snel verdwijnt haar hand onder het topje van Katja op zoek naar haar blote borsten. Na enig betasten in het broekje trekt ze haar andere hand uit het broekje en met beide handen vrij opent ze de strik in de nek van Katja waardoor de bovenzijde van haar behaatje los komt. In één vlotte beweging trekt Francine het topje en de beha uit over Katja haar hoofd. Wiebelend springen er twee mooie volle borstjes met roze tepels te voorschijn. De tepels zijn al een beetje stijf en gezwollen. Francine neemt ze allebei in haar handen en kneed ze zachtjes, af en toe rolt ze de tepels tussen haar vingers en trekt ze zachtjes aan de tepelknopjes. Katja laat dat alles heerlijk toe en laat Francine haar helemaal betasten en geniet volop van de strelingen. De natte plek in haar broekje vertelt ons dat ze supergeil is geworden van Francine haar ondeugende strelingen. Katja vind nu tijd dat ze ook wat actie onderneemt en met haar handen begint ze achter zich de benen van Francine te strelen , ondertussen blijft Francine haar borsten kneden en strelen. Enkele ogenblikken later gaan Katja’s handen richting het broekje van Francine, onder het jeansrokje bereikt ze dat slipje. Francine schuift wat achteruit om Katja’s handen de kans te geven haar broekje te betasten. Francine wordt nu gestreeld tussen haar gespreide benen op het achterzadel van de scooter.
Cederic besluit nu om zijn keiharde pik vrije ruimte te geven en trekt zijn short uit . Hij gaat langs Francine staan en voor dat Katja iets kan zeggen heeft Francine zijn paal al vast in haar linkerhand, met de rechtse streelt ze de borsten van Katja. Ze begint hem af te rukken en in enkele ogenblikken spuit Cederic een volle lading sperma over de benen van Francine. Katja vind het prachtig hoe Cederic klaar komt over Francine. Ze doet teken op mij dat ik bij haar moet komen, eenmaal bij haar aan de andere zijde van de scooter laat ik mijn short zakken en Katja pakt mijn paal ook vast in haar rechterhand.
Francine kijkt toe hoe dat Katja mijn paal zachtjes afrukt. Ze laat het velletje rollen over mijn eikel , zachtjes op en neer tot ik plots niet meer kan ophouden. Mijn sperma stormt omhoog en in dikke vlokken spuit ik Katja haar billen vol met mijn zaad. Het druipt er van af , zo een volle lading. Francine lacht tevreden naar mij, ik zie dat Cederic ondertussen met zijn handen in haar bloesje zit te tasten naar haar tieten. Dan opent hij haar bloesje en trekt die uit, haar behaatje volgt het zelfde lot en Francine haar borsten wiebelen nu vrij. Cederic begint op haar tepels te zuigen en kneed die mooie tieten van mijn vrouwtje. De dames zitten nog steeds op de scooter met de benen gespreid en de voetjes op de grond. Ze zitten nu allebei met ontbloot bovenlichaam, enkel nog hun rokjes en broekjes hebben ze aan, hun schoentjes niet meegerekend. Maar goed dat we een afgesloten garage hebben zodat we toch privacy hebben. De buren of passanten op straat hebben geen benul wat er in onze garage gebeurt.
Ik neem nu de borstjes van Katja voor mijn rekening en ik begin die heerlijke boobs te strelen en te kneden, mijn andere hand is op zoek naar haar speelgrotje. Achter haar broekje aangekomen is het kinderspel om haar te penetreren, zo nat is ze. Haar kutje is zeiknat van geilheid en mijn vingers glijden vlotjes in en uit haar neuksleufje. Francine ondergaat hetzelfde lot in de handen van Cederic. Na enige tijd begint Francine zwaar te hijgen en komt ze schokkend klaar op Cederic zijn gevinger in haar kut. Ze draait haar onderbuik rond en geniet van de penetratie. Ook Katja zit te hijgen en te kreunen op mijn vingering in haar kut en even later krijgt zij ook een heerlijk orgasme. Trillend en kreunend laat ze het orgasme over zich heen gaan, ze geniet heerlijk terwijl ze mijn half harde pik in haar hand vast houd.
Als beide dames even bekomen zijn stappen ze beide af van de scooter. Deze wordt nu op zijn vaste voet getrokken waardoor hij stevig staat. Ik vraag aan Katja of ze voorover wil bukken terwijl ze steun zoekt op het zadel met haar armen. Hierdoor staat ze met haar kontje , opgetrokken rokje en een zichtbaar slipje naar mij toegekeerd. Ze begint al te geilen op wat komen gaat. Ik hef haar rokje omhoog en trek haar broekje naar beneden, tot over haar voetjes zodat het slipje helemaal uit is. Met een naakte geschoren kut staat ze naar mij gericht, ik zie haar zeiknatte pruim tussen haar billen , de schaamlipjes en haar klitje zijn gezwollen en blinken van kutvocht. Ze is helemaal klaar om gepenetreert te worden door mijn harde opgezwollen pik. Ik stel haar dan ook gerust voor een onverwachte zwangerschap, ik ben al meer dan 15 jaar geleden gesteriliseerd.
Ondertussen heeft Cederic hetzelfde gedaan met Francine aan de andere zijde van de scooter, alleen Francine haar rokje is extra mee uitgedaan. Zij rust nu ook met haar armen en handen op het achterste gedeelte van het zadel. Francine stelt Katja en Cederic ook op hun gemak voor een onverwachte zwangerschap, Francine haar baarmoeder is enkele jaren geleden om gezondheidsredenen verwijderd.
Ik stap dichterbij naar Katja en laat de eikel van mijn paal glijden tussen haar lipjes. De eikel wordt vettig van het kut smeer dat over haar pruim hangt. Zonder enige moeite glijd mijn paal diep in haar neukgrotje. Ik voel dat ze haar kutspieren opspant rond mijn paal waardoor die nog extra gemasseerd wordt. Net of ze hem vastgrijpt om niet meer los te laten. Het geeft een opwindend gevoel in mijn paal , die ik nu in langzaam versnellend tempo door haar neukgleuf laat glijden. Hij glijd op de kut sappen in en uit haar pruim aan een heviger worden tempo, mijn zaad is opnieuw opgewarmd voor een tweede lozing. Ik verhoog nu het neuktempo en kreunend ondergaat Katja haar neukbeurt in haar kutje. Ze stoot haar kut naar achter om zo diep als kan geneukt te worden, ik hou haar stevig vast aan haar heupen en stoot zo diep als kan in haar grotje. Katja haar tieten schommelen heen en weer , ik grijp ze vast als ik een beetje voorover buig en kneed ze lekker, haar tepels zijn heel hard geworden. Katja pompt ondertussen verder op mijn pik en telkens als ik diep in haar stoot schommelen haar borstjes naar voor over mijn strelende vingers.
Francine is ondertussen ook gepenetreert door Cederic en beide zijn net als wij bezig aan een geweldige neukbeurt. Het gekreun van de dames verstomd als ze beide zich overgeven aan een innige tongkus. Francine heeft Katja haar hoofd in haar hand genomen en kust haar vol op de mond, ik kan zien hoe ze hun tongen ronddraaien in een geile vettige tongzoen. Tussendoor blijven Cederic en ik in hun kutjes pompen met onze geile keiharde pikken. Cederic penetreert Francine zo diep hij kan en hij laat haar genieten van zijn lange dikke paal diep in haar neukgrotje. Ze kreunt en hijgt onder zijn gebonk op haar kontje en ze nadert haar tweede orgasme. Haar tieten schommelen mee op het neukritme van Cederic. Heerlijk geniet ik ervan als ik haar zo zie geneukt worden, een jonge stevige kerel die haar plat neukt in de garage. Het ritme tussen Katja en mij versnelt en even later ploft mijn zaad door mijn pisbuis naar boven, recht in Katja haar neukholletje. Golven warm sperma stormen door haar neukgleuf diep in haar onderbuik. Ze kreunt en roept hardop van haar genot in haar lichaam en laat zich volledig gaan. Ze zuigt met haar kutspieren de laatste druppels sperma uit mijn paal. Een echt neukbeest, ze wil alles hebben van mij en de laatste druppels sperma verdwijnen in haar holletje.
Francine wil ook zaad hebben van Cederic en even later komen ze beide in een daverend orgasme klaar. Cederic lost een hele golf sperma in haar kut, ze kreunt en rolt met haar kont en geniet van zijn dikke lange pik in haar holletje. Het orgasme voelt heerlijk aan want ze blijven doordrammen. Als dat orgasme stilaan ophoud staan ze te hijgen van de inspanning. Cederic laat zijn pik zachtjes wegglijden uit haar neukholletje , de blinkende halfharde paal van hem maakt plaats in haar neukgleuf en het teveel aan sperma loopt in kleine golfjes naar buiten , over haar klitje en lipjes. Het meeste druppelt op de vloer en de rest loopt over de binnenkant van haar billen. Bij Katja is het hetzelfde scenario, haar billen hangen ook een beetje vol van mijn sperma. Mijn halfharde leuter blinkt ook van die mix van kutvocht en sperma.
Wel een heel geil zicht als ze naakt langs mekaar staan met hun billen en kutje vol sperma. Snel neem ik een rolletje huishoudpapier uit de kast in de garage , die is er altijd aanwezig om snel iets op te kuisen. In dit geval hun billetjes en kutjes. Vakkundig kuisen de dames hun benen en neukgrotjes. Cederic heeft zijn GSM toestel genomen en neemt de beide dames samen op de foto. Daar hebben we later nog deugd van als we terugkijken naar deze gebeurtenis.
Voor de aandachtige lezer van het verhaal. Francine snort momenteel rond op het scootertje. We trekken soms nog eens op stap met Katja en Cederic, maar ondertussen is er niets meer tussen ons gebeurt, heeft waarschijnlijk te maken met het leeftijdsverschil. Zij hebben hun eigen kameraden en vrienden, net zoals wij. Maar als we mekaar toch treffen voel je de sexenergie tussen ons wel stromen.
Aantal keer gelezen:
1083
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)