Spannendverhaaltje.nl

Onverwachte hulp

-
16-08-2010
Op een camping ergens in Nederland staan veel stelletjes van half in de twintig tot half in de 30. Het is een enorm grote camping met veel ruimte voor elke plek. Dus allesbehalve hutje mutje. Een stel is net gearriveerd en hebben hun caravan geïnstalleerd en de voortent opgezet. Net als ze klaar zijn komt er een ander stel aanrijden met de auto en met daarachter een caravan. Zij moeten op de plek zijn naast het eerste stel. Zo’n 25 meter verderop. Als dat stel de boel aan het uitpakken is wordt er (zoals zo vaak) over en weer gekeken naar elkaar. Het eerste stel heeft al wat te drinken gepakt en hebben zich in bikini en zwembroek gehesen want het is warm.
Hij heeft een zwarte zwembroek aan (zeker niet de grootste) en door de warmte in zijn zwembroek begint zijn penis enigszins te groeien. Hij is groot geschapen maar niet in het belachelijke. Het andere stel ziet het van die afstand gebeuren alleen zij heeft oog voor wat er in zijn zwembroek gebeurt. Ze vind het een heel mooi gezicht. De aandacht is wederzijds want hij heeft haar ook in de gaten. Ze heeft een mooi figuur, ze heeft een wit T shirt aan waar de contouren van haar borsten duidelijk zichtbaar zijn. Op z’n hoogst een C cup. Als de nacht valt gaan beide stelletjes (behalve de vrouw van het tweede stel) naar bed nadat ze wat hebben gelezen of muziek geluisterd.
Het eerste stel gaat echter nog niet slapen. Zij zijn bezig met vrijen. Niet geheel geluidsloos. De vrouw van het tweede stel is niet echt moe en ligt nog wakker als zij de geluiden hoort. Haar vriend ligt al te slapen. Hij heeft lang moeten rijden. Ze besluit overeind te komen en door de gordijnen te gluren. Ze ziet het andere stel. Ze kan over die afstand vrij goed zien wat er gebeurt want ze hebben de gordijnen waarschijnlijk vergeten dicht te doen. Ze raakt opgewonden helemaal als ze hem ziet met zijn toch wel aanzienlijke penis. Ze pakt achteruit de caravan een kleine verrekijker. Ze kijkt ademloos naar de man met zijn gespierde lichaam en die mooie paal.
Ze raakt zo opgewonden dat ze natter wordt. Ze kan ‘m helemaal goed zien als zij hem begint te pijpen. De vrouw haalt de verrekijker van haar ogen en kijkt naar haar vriend. Die is in een diepe slaap gevallen. Ze gaat naar buiten en doet zachtjes de deur weer dicht. Ze loopt naar de andere caravan om van heel dichtbij te kijken en luisteren. Na 5 minuten hoort ze dat de vrouw gaat klaarkomen. Hij roept nee, nog niet nog niet maar dan is het al gebeurt. Het is een poosje stil als ze het stel hoort praten. Zij zegt ik ben moe morgen alsjeblieft. Kort daarop zwaait de deur van de caravan open. Hij loopt nogal schaars gekleed richting de openbare douche gelegenheid.
Zij wacht even en loopt er heel voorzichtig achteraan. Ze ziet hem naar binnengaan. Ze kijkt van buiten door een kier van de deur naar hem. Hij wil gaan douchen want ze ziet een handdoek, shampoo en badschuim. Hij staat voor de spiegel en praat in zichzelf. Hij zucht een paar keer heel diep. Hij is duidelijk nog niet van zijn stijve af. Ze kan het heel goed zien. Ze wordt heter bij de gedachte dat ding in haar te voelen en ze wordt nog natter. 5 minuten later komt hij de douche cabine uit. Hij staat nog steeds stijf. Hij gaat voor de spiegel staan om zijn haar te kammen. Voordat ze de ruimte in loopt trekt ze haar slip uit. Ze loopt de ruimte in naar binnen en staat op ongeveer 3 meter achter hem.
Plotseling kijkt hij op in de spiegel en ziet haar staan. Hij draait zich om en zegt wat moet jij hier. (zonder het te willen laten merken is hij toch blij verrast) Ik ben ook heet, zegt ze. En ze loopt naar hem toe. Hij voelt aankomen wat er gaat gebeuren. Hij is nu poedelnaakt en als zij bij hem staat pakt ze zijn paal meteen vast. Hij kreunt meteen. Hmmm zegt ze, wat is ie lekker hard. Ze voelt van onder tot boven en weer terug. Wil je mij een plezier doen, zegt ze fluisterend. Zeg ’t maar , zegt hij. Ze zegt, neem me. Zij gaat op de wastafel zitten en gooit haar benen omhoog tegen hem aan en zegt nog een keer, neem me. Hij bedenkt zich niet en drukt zijn eikel een paar keer over haar clit.
Hij ziet hoe nat ze is en zegt, je bent er echt klaar voor hé. Ja zegt ze, doe het dan doe het! Langzaam drukt hij hem naar binnen terwijl ze allebei kreunen van genot. Het gaat vrij heftig. De stoten zijn diep en behoorlijk hard. Zij ziet zij lul erin en eruit gaan. Hij glimt. Ze ziet het en ze voelt ’t , en hoe. Het duurt nog geen 5 minuten en ze komen.
Aantal keer gelezen:
618
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)