Spannendverhaaltje.nl

Onverwachte anaal trio

-
21-08-2010
We waren samen op vakantie voor een midweek naar het buitenland gegaan. Even zonder de kinderen en alleen met z`n tweetjes. We hadden een mooi hotel uitgekozen en genoten ervan. Tijdens het eten op de 2e dag, zat Nancy te kijken naar andere mannen en het gesprek kwam al gauw op sex uit. Nu hebben wij wel een goed sexleven, maar ik heb altijd meer wensen gehad dan haar. Ik ben haar eerste en we zijn al meer dan 15 jaar getrouwd en nog nooit was ze met iemand anders naar bed geweest. Vroeger zei ze, ik heb jou toch ? Maar hoe ouder ze wordt, hoe meer ze toch benieuwd is om geneukt te worden door een andere man. En mijn fantasie is altijd geweest om haar geneukt te zien worden door iemand anders, zelfs door 2 man. Ze keek naar 2 mannen die aan de bar zaten, maar ging er verder niet op in. Dus ik ging er op door en vroeg wat ze van hun vond. " zijn wel allebei lekkere dingen", zei ze. Ik vroeg haar ronduit of ze met een van hun naar bed zou kunnen gaan, waarop ze bevestigend "ja" antwoorde. Ik ken haar, ze wil het wel, maar toch ook weer niet. Maar nu, had ik zoiets van, we gaan het gewoon proberen. IK stond op en liep naar de mannen toe en bond een gesprek aan. Nancy schaamde zich rot, toen we alle drie haar kant op keken. Niet lang daarna kwamen ze aan onze tafel zitten (het waren twee Amerikanen, 1 donkere man en 1 blanke man).
We raakten in gesprek en sex kwam uiteraard ter sprake. Nancy veranderde opeens voor m`n ogen, de blik die ze had, had ik nog nooit gezien, zo geil keek ze uit haar ogen, ik werd er wild van. In het Nederlands zei ik toen tegen haar: " zullen we naar onze kamer gaan en zien wat er gebeurd ?". Ze knikte, maar zei wel dat ik niet mee mocht doen, en alleen maar mocht toekijken en enkele minuten later stonden we op en waren we in de lift.Een beetje ongemakkelijk stonden we in de lift met z`n vieren, maar opeens ging Nance voor de blanke man (Jack) staan en duwde haar tong bij hem naar binnen, zomaar uit het niets.De man reageerde en de neger (Alwyn) begon haar te strelen. Toen we boven aan kwamen, snelde we naar onze kamer. Ik moest even plassen en zei, ik ben zo terug. Na enkele minuten en geroezemoes van de kamer, keek ik om het hoekje van de deur en zag hoe twee wildvreemde naakte mannen, mijn vrouw aan het uitkleden waren. Dit had ik nooit verwacht, ze liet alles toe en genoot ervan, ze was compleet omgeslagen, alsof ik er niet eens bij was. Eenmaal naakt, ging ze op het bed zitten met haar gezicht voor de twee stijve lullen, waarvan er 1 heel groot was (de zwarte uiteraard). Zeker 22 cm en 6 mm dik. Die van mij is 17 cm, normaal, dus zo`n gevaarte had ze nog nooit gezien. Maar ze pakte ze beiden vast en begon als een ervaren hoer te pijpen.
Ondertussen had ik onze webcam aangezet en kon ik alles opnemen, via m`n laptop. De mannen wisten ervan, dat had ik gevraagd, maar Nancy wist van niets, dat wilde ik bewaren als verrassing. Haar klit werd gemasseerd tijdens het pijpen en ze was echt kleddernat. Na de pijpbeurt, was het haar beurt om te gaan liggen, ze werd door Jack lekker gebeft en ondertussen zoog ze aan de dikke paal van Alwyn. Jack voreg toen aan mij: Does she do anal ?" Wat betekent: houdt ze van anale sex ?. Nu hadden we dit wel eens gedaan, maar niet veel. Dus echt antwoord kon ik er niet op geven, en dat moest hij toch echt aan haar zelf vragen. Tot mijn grote verbazing zei ze volmondig " Yes, i want to be fucked in my ass". Nog voordat Jack het vroeg. Zo geil had ik haar nog nooit gezien !! Voor Jack was dat genoeg en tijdens het beffen, stak hij af en toe een vinger in haar kontje om het alvast voor te bereiden op wat zou gaan komen. Nancy kreunde en hapte naar lucht, elke keer als de vinger dieper ging. " O wat geil en wat lekker, waarom hebben we dit niet eerder gedaan ?" gilde ze een paar keer uit. Ze was nu klaar om geneukt te worden en Alwyn was de eerste andere man, die zijn pik in haar stak. Ze moest even wennen aan het formaat, maar dat was na enkele minuten al over. Met uitzicht op haar mooie tribal tattoo boven haar kont, ramde Alwyn van zacht naar hard in haar, een beetje jaloers keek ik het toch wel aan, maar de geilheid overwon het van de jaloezie. Hevig rukkend kwam ik klaar bij dat aangezicht en m`n pik bleef stijf voor de volgende ronde. Jack werd ondertussen door haar gepijpt, of liever Nance werd in haar mond geneukt door hem.
Alwyn stak tijdens het neuken zijn duim in haar kontje, om het op te blijven rekken. En ook Jack stak zijn vingers erin. Het waren volgens mij echte ervaren kontneukers, dit hadden ze wel eens eerder gedaan. Jack zei toen dat het tijd was voor haar om in haar kont geneukt te worden, die Yanken kunnen dat op z`n engels zo goed zeggen. Op haar handen en knieen, op de grond moest ze gaan zitten, met uitzicht op de zee buiten. Daar zat ze, als een anaal hoer, klaar om in haar kont geneukt te worden. (ik moest m`n webcam een beetje opschuiven). Jack, spuugde in haar aars en op z`n paal en duwde zijn eikel voor haar kontgaatje, langzaam duwde hij hem naar binnen en bij de eerste centimeter slaakte ze een gil. Ik adviseerde haar om bezig te zijn om er niet teveel op te concentreren en gelijk nam ze Alwyn zijn pik in haar mond. Jack had hem nu voor de helft naar binnen en begon nu te rijden, langzaam, en toen harder. Ze genoot ervan, dat kon je echt zien. Steeds harder neukte hij haar en ik kan je vertellen, als je vrouw door een andere vent in haar kont geneukt wordt, op de manier, zoals ik het zag. Dat is geilheid ten top. Nu wilde Alwyn het proberen, maar Nance weigerde dat eerst, omdat hij zo`n dikke pik had. Jack zei: you can take him honey, just feel his black cock up your ass, and love it anal slut !!. Alwyn probeerde het en tot haar verbazing gleed hij soepel bij haar naar binnen, Jack had de weg al vrij gemaakt. Alwyn ramde er echt op los en ze gilde het uit van genot, ondertussen zuigende.
Ze kwam gillend klaar en ging gewoon door.Alwyn was op het punt van klaarkomen en hij stootte in haar, nace zei (in het Nederlands wat hij niet verstond). 'Neuk me klaar en spuit me vol". Hij spoot in haar kontje en het sperma droop eruit. Nu was het de beurt aan Jack, op haar rug neukte hij haar in haar kut en na een tijdje vroeg ze notabene zelf of hij haar in haar knot wilde neuken, want ze wilde die van hem ook wel voelen. Nog nat van het sperma van Alwyn, stak hij z`n lul in haar kontgat en weer gilde ze het uit. Hij ramde echt hard in haar kont, ondertussen haar poes masserend. Ze kwam weer gillend klaar (en ik trouwens ook) en Jack trok z`n pik uit haar kont en spoot zijn sperma over haar borsten. Uitgeput, maar voldaan zaten we op het bed, nog nazuchtend van wat er net gebeurd was en we schoten in de lach. Nancy is gaan douchen en ik praate nog wat na met Jack en Alwyn. Het bleek dat ze biseksueel waren en het ook wel eens met elkaar deden. Vandaar dat ze zo goed met Nance haar kontje omgingen.
Nadat Nance uit de douche was gekomen, ging ze naakt naast me zitten en zei: " heb je ervan genoten ?" Dat kan ik beter aan jou vragen, zei ik. Het was voor haar een enorme ervaring en die avond hebben we heerlijke sex gehad, ze deed de sessie van die middag nog eens dunnetjes met mij over. Ook zei ze dat ze dit wel vaker wilde doen. " De geile slet" , dacht ik. Maar je hoort mij niet klagen.
Aantal keer gelezen:
526
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)