Spannendverhaaltje.nl

Onverwacht

-
21-08-2010
Miranda lag op bed. Ze voelde hoe Herman haar borsten streelde en zachtjes aan haar tepels likte. Hij stond op en opende de zolderkast. Hij pakte de koffer met hun sexspeeltjes en haalde de bondageset te voorschijn. Ze voelde hoe hij de arm- en beencuffs om deed en haar armen en benen aan het bed vastmaakte. Ze lag nu met haar armen en benen gespreid. Hij deed haar een masker om en vroeg of ze nog iets kon zien. Ze schudde haar hoofd. Plots voelde ze koud plastic tegen haar mond. “Doe je mond maar open ...”, hoorde ze hem zachtjes zeggen, en ze opende voorzichtig haar mond. Eerst dacht ze dat ze een dildo in haar mond kreeg, maar het bleek een soort balletje. Het vulde haar mond en ze voelde dat hij iets achter hoofd hoofd vastmaakte. Ze merkte nu dat het balletje vastzat aan een band die om haar gezicht zat. Niet strak, maar ze kreeg de bal niet uit haar mond. Toen ze wat wilde zeggen, merkte ze dat dit niet ging. Ze kon alleen wat lucht uitblazen, maar dat maakte nauwelijks geluid. Even voelde ze zich wat onrustig, maar dat verdween snel toen zij hem hoorde zeggen: “Vertrouw maar op mij.” Ze ontspande en wachte op wat ging komen.
Ze voelde zijn tong langs haar tepels en borsten glijden, naar haar navel. Hij likte haar navelkuiltje en zakte verder af. Hij likte de binnenkant van haar dijen en streelde haar buik. Toen hij met zijn tong door haar schaamhaar gleed, voelde ze het bloed naar haar kutje stromen. Hij bleef haar strelen met zijn vingers en tong, maar raakte haar schaamlippen niet. Plots stopte hij en ze voelde dat hij opstond en in de doos begon te rommelen. Al snel voelde ze de stukjes leer van de zweep langs de binnenkant van haar dijen strelen. Langzaam en zachtjes. Ze spande haar onderlichaam, wachtend op de eerste klap van de zweep. Hij haalde de zweep langs haar spleet en ze genoot van de eerste aanraking van haar schaamlippen. Ze voelde de geilheid in haar opkomen. Ze wilde meer, ze wilde dat haar klitje werd gestreeld, ze wilde vingers of zijn pik in haar spleet voelen. Ze draaide met haar onderlichaam in de hoop op die manier haar wens duidelijk te maken.
Toen ze plots een zoemend geluid hoorde, ontspande ze zich. Ze voelde hoe hij haar benen iets verder uit elkaar trok en haar klit met een trileitje begon te strelen. Het eitje vibreerde zacht en gaf haar een heerlijk gevoel. Ze voelde dat haar kut begon te gloeien en ze verlangde naar meer. Ze voelde dat het trillen zich verplaatste naar haar schaamlippen. Het eitje gleed soepel tussen haar schaamlippen door, dus ze wist dat ze ondertussen erg nat moest zijn geworden. Het eitje gleed op en neer door haar spleet en ze begon zwaarder te ademen. Ondertussen streelde hij met zijn vrije hand haar lichaam. Ze voelde zijn warme hand over haar borsten, buik en dijen strelen. Een enorme geilheid maakte zich van haar meester toen ze eraan dacht hoe hulpeloos en kwetsbaar ze daar lag. Haar armen waren zodanig vastgebonden dat zij ze slechts een paar centimeter kon verschuiven, haar benen wijd uit elkaar. Hij kon alles met haar wat hij wilde, ze kon nu niet eens meer iets zeggen of tegensputteren. Ze gaf zich over aan het heerlijke gevoel dat zij nu geen controle meer had over de gang van zaken. Ze kon alleen nog maar genieten.
Plots schrok ze. Ging daar de bel? Tot haar grote schrik voelde ze dat Herman opstond van het bed. Hij zou toch niet open gaan doen? “Wat ga je doen?”, wilde ze vragen, maar meer dan een zachte keelklank kreeg ze er niet uit. Hij gaf geen antwoord en ze hoorde hoe hij zijn kleren aantrok. Toen zij hem de trap af hoorde lopen, begon ze aan de touwen te trekken in een poging een arm of been los te krijgen. Toen dat niet lukte probeerde ze met haar hoofd te draaien, zodat haar masker of het balltje in haar mond los zuden gaan. Toen ook dat niet lukte probeerde ze zich zo stil mogelijk te houden, in de hoop iets op te vangen van wat er beneden gebeurde. In de verte hoorde ze hoe de sloten van de voordeur werden gehaald. Ze hoorde het piepen van de deur toen deze open ging. Toen hoorde ze stemmen. Die van Herman en iemand anders, een mannenstem. Plots ging de deur dicht. Gespannen luisterde ze. Nu geen stemmen meer, maar krakende voetstappen op het parket. Toen ze voetstappen op de trap hoorde, sloeg de schrik haar om het hard. Het was duidelijk dat er niet één maar twee paar voeten de trap deden kraken. Een man in huis, terwijl zij naakt lag vastgebonden op het bed!
Ze hoorde gerommel en het tikken van glas in de badkamer. Kort daarna gebeurde wat ze nu eigenlijk al min of meer verwachte: voetstappen op de trap naar zolder. Het flitste door haar hoofd dat binnen 2 of 3 seconden een (vreemde?) man haar naakt vastgebonden op het bed zou zien liggen. Ze wist dat schreeuwen met die bal in haar mond niet veel zin had. Haar gedachten flitsten door haar hoofd ... Wat moest ze doen! Hoe kon hij dit doen!
Ze hoorde stappen op het zeil en de stem van Herman. “Dit is Chantal”, hoorde zij hem zeggen. “Chantal?”, dacht ze in verwarring. Ze hoorde de man antwoorden: “Dag Chantal.” Ze gaf geen geluid. Uit de twee woorden die hij had gesproken probeerde ze op te maken hoe oud de man was. “Je kan je kleren op deze stoel leggen. Wil je wat drinken?” “Graag wat water”, antwoorde de man. Ze hoorde de kraan stomen en het geluid van een riem die werd losgemaakt. Herman en de man spraken nauwelijks met elkaar. Ze voelde ineens dat ze begon te zweten. Het uitkleden ging verder en ze wist niet waar dit toe zou gaan leiden. Ze had wel een idee. Plos voelde ze een koude hand op haar been. Ze hield haar adem in en probeerde haar benen tegen elkaar te knellen. De hand streelde eerst haar linker en toen haar rechter dij. Ze voelde een warme hand over haar wang aaien, die van Herman wist ze.
Plots voelde ze koude druppels op haar buik, borsten en benen. Vier handen gleden over haar lichaam en masseerden olie over haar huid. Door de gebeurtenissen van de laaste minuten was alle opgewondenheid uit haar lichaam verdwenen. Toch voelde de handen die nu over haar lichaam gleden prettig. De handen van de man waren nu ok warm geworden. Het was in ieder geval een hele aparte sensatie om door twee paar handen gemasseerd te worden. Ze merkte dat ze hun best deden om haar op haar gemak te stellen. Ze streelden haar over haar hals, borsten en buik. Twee handen gleden naar haar benen en streelden haar kuiten en voeten. Ze voelde zich langzaam weer wat ontspannen. De handen gleden over haar hele lichaam en ze hoorde en voelde dat Herman en de man soms van plaats verwisselden. De massage breide zich uit naar haar dijen. Ze rilde toen ze een hand door haar lies voelde glijden. Ze wist inmiddels niet meer van wie welke hand was. Ook niet toen zij een vinger over haar schaamlippen voelde strelen.
Ze voelde dat haar kutje anders reageerde dan haar gevoel, toen ze plots een warme gloed tussen haar benen voelde komen opzetten. Een vinger gleed tussen haar schaamlippen en over haar klitje. De vinger draaide langzaam rondjes over haar klitje en ze voelde hoe een hand haar schaamlippen zachtjes uiteen trok. Zo deed Herman het ook altijd, zou hij dit zijn? Ze voelde dat er twee of drie vingers makkelijk in haar kut gleden. Het was duidelijk. Haar hoofd zij nee, maar haar spleet verlangde naar meer. Ze hoorde het trillen van het eitje en kort daarna voelde zij het tussen haar schaamlippen glijden. Toen het eitje haar klitje raakte, kreunde ze zacht. Het gevoel was heerlijk. Twee handen bleven haar masseren over haar hele lichaam, terwijl de andere twee zich met haar kutje bezig hielden. Toen ze voelde dat ze nu snel klaar zou gaan komen, kwam er even een gevoel van schaamte op. Een vreemde man zou zien hoe ze klaarkwam. Ze zou proberen het zo stilletjes mogelijk te doen. Veel tijd om over haar orgasme na te denken had ze niet, want plots hield het zoemen van het eitje op en stopte de massage.
De twee mannen stonden op van het bed en kort daarna hoorde ze het bekende scheurende geluid van een condoomverpakking. Gespannen luisterde ze of ze kon ontdekken wat er ging gebeuren en vooral WIE er iets zou gaan doen. Ze voelde dat er iemand geknield tussen haar benen in kwam zitten. Kort daarna voelde ze dat er een harde lul tussen haar schaamlippen werd geduwd. Ze voelde dat er twee handen naast haar hoofd kwamen. Plots ontspande ze zich toen ze de geur van Herman rook. Gelukkig, hij was het. Ze voelde hoe hij zijn pik langzaam in haar duwde en haar zachtjes begon te neuken. Zijn lul gleed diep in haar inmiddels drijfnatte spleet en hij neukte haar met lange halen. Ze voelde hoe een hand tussen haar buik en die van Herman inkwam en haar klitje begon te strelen. Ze genoot van de hand op haar klit en de lul in haar spleet. Toen ze voelde dat Herman zijn tempo versnelde begon de man haar sneller te strelen. Toen het strelen stopte, voelde ze dat haar benen werden losgemaakt en er een kussen onder haar billen werd geschoven. Ze deed haar benen wijd uit elkaar en voelde hoe Herman weer in haar kwam.
De man begon nu haar borsten te strelen en haar tepels te likken. Ondertussen voelde ze hoe de harde lul in en uit haar natte kut gleed en een soppend geluid veroorzaakte. “Hoe voelt het?”, hoorde ze naast zich. Ze schrok hevig van de stem van Herman die uit een andere richting kwam dan verwacht. Er schoten allerlei gedachten door haar hoofd voordat de kwartjes vielen. Ze werd al die tijd geneukt door die vreemde man! Hij had waarschijnlijk dezelfde after shave op als Herman, of nee ... wacht eens ... Ineens begreep ze waarom ze kort voordat de mannen naar boven waren gekomen gerinkel van glas in de badkamer had gehoord. Ze stond in tweestrijd. Ze werd nu geneukt door een andere man. Dat idee stond haar tegen, maar tegelijkertijd was het gevoel in haar kut heerlijk. Steeds weer dreef de man zijn lul soepel in haar spleet. Ze genoot ervan en ze concentreerde zich op het fantastische gevoel dat de neukende lul in haar kutje veroorzaakte.
Ze voelde hoe Herman nu met het trileitje langs haar klitje begon te wrijven. Haar kut spande zich om de lul van de man en ze voelde hoe hij daarop reageerde. De zwelling van zijn lul nam toe en haar spleetje werd opgerekt en begon heerlijk te tintelen. Ze hoorde de man kreunen toen hij zijn harde pik weer in haar kut stootte. Hij begon haar nu harder te neuken. Ze deed haar benen verder uit elkaar om haar kutje zo ver mogelijk open te zetten. Hij gleed lekker diep in haar en ze voelde zijn lul kloppen in haar drijfnatte spleet. Herman wreef het eitje in kleine cirkels langs haar klit. Ze begon zachtjes te kreunen en voelde dat het niet lang meer zou duren voordat ze klaar zou komen. Ook de man kreunde nu duidelijk hoorbaar en ze vermoedde dat hij al vrij snel in haar kutje zou spuiten. Ze concentreerde zich op het gevoel dat zijn lul in haar kutje veroorzaakte. Hij neukte haar met grote halen en voelde haar spleet verder opzwol en nog natter werd.
Samen kreunden ze naar een orgasme. Ze trilde over haar hele lichaam toen het over haar kwam. Wat genoot ze van die pik in haar spleet! De man kreunde luid en ze voelde hoe zijn lul begon te schokken. Hij bewoog zijn pik nog een paar keer zachtjes door haar spleetje haarde hem er toen uit. Het heerlijke gevoel in haar lichaam was zo overweldigend, dat het haar eigenlijk niets meer scheelde wat er nu zou gebeuren. In de verte hoorde ze hoe iemand (de man?) zich begon aan te kleden. Ze voelde dat iemand een kus op haar schaamlippen gaf en hoorde man zeggen: “Dag Chantal”. Kort daarna liepen hij en Herman naar beneden en even later hoorde ze de voordeur openen en weer sluiten. Toen Herman weer boven was, begon hij haar armen los te maken. Hij haalde de bal uit haar mond en deed het masker af. Ze zag dat hij naar haar glimlachte.
Aantal keer gelezen:
663
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)