Spannendverhaaltje.nl

Onverwacht bezoek

-
16-08-2010
Ik zat op de bank voor me uit te staren, in gedachte zag ik mooie vrouwen voorbijgaan en kreeg ongemerkt een erectie. Ik was alleen thuis dus begon me zelf maar is te verwennen. Ik knoopte mijn broek los en haalde mijn pik tevoorschijn. Spelen met mijn piemel was mijn grote hobby. Ik bekeek hem eens goed en knikte goedkeurend.
Langzaam schoof ik mijn voorhuid naar achter om mijn eikel de ruimte te geven. Met mijn mond maakte ik een vinger nat en wreef ermee over mijn eikel, het werd een mooi glimmend geheel. Ik stond even op en liet mijn broek zakken om is effe lekker met mijn ballen te spelen. Met een tevreden gevoel voelde ik mijn ballen die nodig geleegd moesten worden. Ik pakte mijn piemel lekker stevig vast om me is lekker af te trekken.
Het liefst zat ik nu met mijn pik in een lekker strak kutje maar ja die was er even niet. Ik keek even de tuin in toen ik dacht dat ik wat hoorde maar de achter deur zwaaide op en de vriendin van mijn broer stapte vrolijk de kamer in. Hoi peter zei ze nog maar toen zag ze wat ik aan het doen was. Oh oh ik zie het al je bent alleen thuis zeker. Dit was de eerste keer dat ze me naakt zag dus het was wel een beetje genant allemaal. Doe je dat wel vaker je zelf aftrekken. Het is soms nodig weet je dat heb ik nu eenmaal. Ik grapte er achter aan als je me wil helpen geneer je niet.
Ze kwam vreemd genoeg naast me op de bank zitten nadat ze haar jasje had uitgetrokken. Ze tuurde naar mijn stijve pik en ik kon haar bijna horen denken. Vind je het wat vroeg haar. Ze knikte, ik wist wel dat die van mij groter was dan die van mijn broer maar dat het zoveel indruk op haar zou maken had ik niet verwacht. Je houdt wel je mond he zei ze zacht en ik knikte terwijl mijn hand plaats maakte voor de hare. Ze begon me zachtje te trekken en ik probeerde maar te vergeten dat het de vriendin van mijn broer was. Ik keek haar even aan, actie reactie zei ik zacht en legde mijn hand op haar been.
Ze werkte meteen mee en deed haar bene uitelkaar zodat ik onder haar rokje op onderzoek kon gaan. Zal ik je maar verlossen zei ze met een lach. Ze stond op en begon zich uit te kleden. Alles ging uit en ik zag haar lekkere lichaam waar ik eigenlijk nooit zo op gelet had. Ik trok alles ook maar uit en toen ik weer op de bank zat kwam ze op schoot zitten en begon me te zoenen. Mijn handen gleden langs haar lichaam. Ze ging iets omhoog en liet zich over mijn pik heen zakken. Oh Peter wat lekker zei ze en zat stil op schoot met mijn stijve diep in zich. Als ze dit al lekker vond ik begon te twijfelen over de capaciteiten van mijn broer.
Ze begon een beetje te heupwiegen en slaakte een gilletje. Ze werd natter en natter en begon me ook een beetje te neuken. Met wat onwennige bewegingen bewoog ze op en neer. Ik had nog maar 1 wens ik wilde dat kutje waar mijn broer al vaak met zijn pik in had gezeten wel even likken. Toen ik het voorstelde keek ze verbaasd wil je dat je broer doet dat nooit. Ze ging op de grond liggen en ik likte haar zalige natte kutje. Ze lag te schokken op de grond van genot en kwam al snel klaar door mijn speelse tong. Ze kwam overeind en duwde me achter over. Nog nooit was ik zo gulzig gezogen alsof ze mijn hele piemel wilde door slikken.
Ik begreep dat ze al die tijd dat ze met mijn broer was heel wat te kort gekomen was en wilde haar het betere werk geven. Ze ging op handen en knieen voor me zitten. Ik nam mijn plaats in en schoof voorzichtig naar binnen met mijn handen om der lekkere tieten geklemd begon ik haar te neuken haar kutje maakte soppende geluiden Steeds meer voerde ik het tempo op. Ze hijgde en kreunde bij iedere stoot harder. Ik voelde dat ze kwam door het samentrekken van haar spieren mijn pik werd er bijna afgeknepen. Ik hield het niet meer langer en gaf me over.
Als in een explosie spoot ik haar natte kutje helemaal vol met sperma. Toen we ons weer hadden aangekleed ging ik koffie zetten en deden we maar of er niets aan de hand was. Die avond onder het eten zat ze tegen over me Mijn broer zat stomme verhalen te vertellen en mijn ouders luisterden aandachtig ik keek naar haar en zij naar mij. Ik schrok even toen ik haar voetje tussen mijn benen voelde zacht wreef ze mijn pik weer hard. Niemand merkte het maar ik werd zo geil als wat. Later op de avond. mijn broer was aan het douchen kwam ze mijn kamer binnen.
Ze liep naar me toe en gaf me een lange tongzoen. Ik ga zo weer naar huis. Zielig voor mijn broer moet ie als ie gedouched heeft zich weer helemaal aankleden om je te brengen zei ik . Zal ik het doen . Ze knikte en we liepen mijn kamer uit. Ze dook even de douche in , schat ik ga Peter brengt me wel even weg goed lief zei mijn broer.
Aantal keer gelezen:
654
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)