Spannendverhaaltje.nl

Ontzettend Rijk 2

-
25-10-2010
Lees eerst deel 1 om kennis te maken met de hoofdpersoon.

Het is zaterdagavond en ik heb niets te doen. Enkele weken geleden heb ik kennis gemaakt met een meisje dat op een van mijn “gratis ” kamers wilde wonen in Utrecht. Haar naam is Sophia, een bijzonder aantrekkelijke Spaanse schone. Ze woont al heel haar leven in Nederland en spreekt dit ook vloeiend, maar haar ouders komen van oorsprong uit Spanje. Dit zorgt ervoor dat Sophia er helemaal Spaans uitziet. Ze heeft zwarte lange haren, koffiebruine ogen en een heel fijn klein lichaam. Ze zal niet veel groter zijn dan 1m58 maar dit misstaat haar niet. Ondanks het feit dat ik al kennis heb gemaakt met Sophia heb ik nog geen “huur geïnd” om het zo maar te zeggen. Ook tijdens de kennismaking is het gewoon bij praten gebleven omdat ik al laat was voor een andere afspraak. Omdat ik toch niets te doen heb besluit ik om naar Utrecht te rijden om eens goed kennis met haar te maken.

Als ik de meisjes bezoek die op mijn “gratis” kamers zitten, dan zijn dit onaangekondigde bezoeken. Van alle kamers heb ik eigen sleutels en ik heb dan ook met iedereen de afspraak dat ik onverwacht binnen kan komen lopen. Eenmaal aangekomen in Utrecht zet ik mijn Ferrari F430 Spider in de privé garage onder het studentenhuis. Eenmaal bij de kamer van Sophia aangekomen luister ik aan de deur. Ik hoor niets en besluit om onaangekondigd naar binnen te lopen. De woonkamer is helemaal leeg en zo ook de slaapkamer. Naar alle waarschijnlijkheid is Sophia naar de stad toe en lijkt het erop dat ik voor niets van Amsterdam naar Utrecht ben gereden. Nu ik er toch ben maak ik wel van de gelegenheid gebruik om een beetje rond te snuffelen. In het dressoir dat op haar slaapkamer staat vind ik al snel de la waar haar ondergoed in ligt. Eigenlijk mag ik het geen ondergoed noemen omdat dit een te min woord is. In de ondergoedlade ligt namelijk hele mooie lingerie in alle kleuren en soorten. Blijkbaar is het verlegen meisje dat ik enkele weken geleden heb leren kennen helemaal niet zo verlegen. Uiteindelijk valt mijn oog op een wit setje lingerie met kant op de BH en op de rand van de string. Het gedeelte dat haar kutje af moet dekken is licht doorschijnend en ik zie haar al helemaal voor me in dit bijzonder geile setje. Het wit zal bijzonder mooi afsteken tegen haar gebruinde Spaanse huid. Ik pak het uit de lade en leg het op het netjes opgemaakte tweepersoons bed. Op die manier weet ze dat ik geweest ben en weet ze ook wat ik leuk vind. Bij die gedachte alleen al voel ik dat mijn pik zachtjes begint te kloppen in mijn pantalon.

Net op het moment dat ik besluit om weg te gaan hoor ik een sleutel in het slot van het appartement. Even schrik ik maar kom weer snel bij mijn positieven en doe het licht van de slaapkamer uit. Zachtjes ga ik bij de deur van de slaapkamer staan en wacht totdat Sophia binnenkomt. Waggelend loopt ze richting de bank in de woonkamer en ploft daar neer. Het lichte zomerjurkje dat ze aan heeft bedekt nog net haar bovenbenen. Ze laat zichzelf achterover vallen op de bank en drukt haar hoofd in de zachte kussens. Sophia heeft duidelijk teveel gedronken. Dan zie ik dat ze haar beide handen via de binnenkant van haar dijen omhoog laat glijden terwijl ze haar benen lichtjes spreidt. Nu zie ik duidelijk de lichte string die haar jonge kutje bedekt. Met een hand begint ze driftig over haar string heen te wrijven en haar onderlichaam beweegt mee op het ritme van haar hand. Dan laat ze dezelfde hand achter haar string verdwijnen en ondanks het feit dat het donker is zie ik wel dat ze zichzelf heerlijk aan het vingeren is. Haar bruine benen liggen nu ver open en haar andere hand gebruikt ze om zachtjes haar borst te masseren door haar jurk heen. Mijn lul maakt vreugdesprongetjes in mijn broek en ik besluit om mijn rits open te doen en mijn staaf eruit te halen. Met een hand om mijn schacht heen begin ik mezelf zachtjes af te trekken terwijl ik weer naar de mooie donkere Sophia kijk.Plots zie ik dat haar hand stopt met bewegen terwijl deze nog in haar string zit. Haar andere hand licht levenloos naast haar en haar hoofd ligt ontspannen in de kussens van de bank. “Ze is gewoon in slaap gevallen terwijl ze met zichzelf lag te spelen”, denk ik bij mezelf. Bij de gedachte wat ik allemaal bij haar kan doen terwijl ze ligt te slapen kom ik al bijna klaar van geilheid. Mijn pik is knoerthard en mijn paarse eikel glimt van het voorvocht. Na enkele minuten hoor ik haar ademhaling zwaarder worden en durf ik wat dichterbij te komen. Ze ziet er verschrikkelijk geil uit zoals ze erbij ligt met haar benen ver gespreid en een hand in haar string. Zonder enige problemen kan ik helemaal bij haar komen en neem ik plaats tussen haar gespreide benen. Heel voorzichtig leg ik een vinger op haar blote bovenbeen. Geen enkele reactie. Dan laat ik mijn vinger via haar dijen naar haar kutje glijden. Nog steeds geen enkele reactie. Lieve kleine Sophia is volledig knock-out van de alcohol en heeft geen enkel idee dat ik tussen haar dijen zit. Nu ik zo dichtbij zit zie ik dat haar string al een beetje vochtig is geworden van haar eigen sappen. Voorzichtig laat ik mijn hoofd tussen haar benen zakken en ruik ik aan haar natte string. Een geile zoetige lucht verspreidt zich in mijn neusvleugels en ik wil haar nu echt proeven en voelen.

“Sophia.”, roep ik heel zachtjes. “Sophia.”, roep ik nog een keer. Sophia verroert zich helemaal niet. Ik pak haar bij haar arm waarvan de hand op dat moment nog in haar string zit en trek haar naar me toe. Als een vaatdoek komt Sophia naar voren en ik moet haar recht houden om te voorkomen dat ze niet als een plumpudding in elkaar zakt. Zonder al teveel moeite kan ik haar optillen van de bank en draag ik haar naar de slaapkamer. Voorzichtig leg ik haar op bed en begin ik de knoopjes van haar zomerjurk los te knopen. Vanwege de warmte zal ze geen BH aan hebben want al snel zie ik de ronde bolling van haar borsten en enkele seconden later haar donkere tepelhoven met een paar harde donkere knopjes. Het jurkje sla ik zover mogelijk open om vervolgens haar vochtige string naar beneden te trekken. Het lijkt er bijna op alsof Sophia zelf met haar kontje omhoog komt om me een beetje te helpen. De string gaat in ieder geval makkelijk uit en nu heeft ze alleen nog haar witte meisjessokjes aan. Ik besluit om deze gewoon aan te laten omdat ik het een geil gezicht vind.

Nu Sophia zo onschuldig, volledig naakt, voor me ligt bekijk ik haar eens goed. Haar zwarte lange haren liggen als een krans om haar hoofd heen en haar mooie donkere ogen heeft ze vredig gesloten. Haar opvallend kleine neus beweegt langzaam op en neer door de ademhaling en haar mooie volle lippen zijn gesloten. Wanneer ik mijn ogen verder laat zakken zie ik haar mooie volle ronde borsten die eigenlijk net iets te groot zijn voor dit kleine lichaam. Wanneer ik mijn ogen nog iets verder laat zakken zie ik haar mooie gebruinde platte buikje waar werkelijk geen grammetje vet aan zit. Haar spleetje is volledig geschoren op een minuscuul dun streepje na, wat er vreselijk opwindend uitziet. Ze heeft redelijk donkere schaamlippen die bijna wegvallen tegenover de rest van haar mooie donkere huid. Haar slanke benen zijn volledig in verhouding met haar fantastische lichaam en ik heb er spijt van dat ik nog niet eerder mijn huur ben gaan innen.

Binnen enkele seconden heb ik mijzelf volledig ontkleedt en neem ik op mijn knieën plaats tussen haar benen. Zonder al teveel moeite kan ik deze spreiden en geheel onschuldig ligt deze Spaanse schoonheid met haar benen gespreid voor mij. Omdat ik daarstraks al aan haar natte string geroken had wil ik haar nu proeven. Voor een tweede keer laat ik mijn hoofd tussen haar benen zakken, deze keer niet gehinderd door het stukje stof van voorheen. De zoete zilte lucht penetreert wederom op een prettige manier mijn neusvleugels net op het moment voordat ik mijn lippen op haar kale spleetje druk. Ik laat mijn tong een klein stukje uit mijn mond komen en zachtjes laat ik deze over de buitenkant van haar donkere schaamlippen glijden en op het moment dat mijn tong haar schaamlippen raakt gaat er een rilling door haar lichaam. Ze proeft heerlijk en blijft verzonken in een diepe slaap. Ik maak het mezelf gemakkelijk en ga nu tussen haar benen liggen zodat ik mijn handen vrij heb. Met enige behendigheid spreidt ik haar schaamlippen en zie ik dat ze behoorlijk vochtig is. Haar klitje komt nu vrij te liggen en zonder twijfel begin ik deze met mijn tong te beroeren. Op het moment dat mijn tong haar klitje raakt ontsnapt er een diepe grom uit de volle lippen van Sophia. Verschrikt kijk ik omhoog, terwijl mijn tong haar klitje blijft verwennen, maar Sophia blijft onverstoord doorslapen. Ondanks het feit dat ze slaapt geniet ze wel van mijn handelingen want haar onderlichaam begint te reageren op mijn likkunsten. Ook haar ademhaling wordt zwaarder en haar jonge kutje begint te gloeien van natheid en geilheid. Wanneer ik een vinger in haar spleetje laat verdwijnen terwijl ik haar onverstoord door blijf likken komt Sophia zowaar kreunend klaar. Op het moment dat ze klaarkomt opent ze haar ogen, grijpt ze de achterkant van mijn hoofd en drukt deze hard tegen haar kloppende kutje.

“Ik wist dat je een dezer dagen je huur zou komen innen”, gromt Sophia die haar best doet om me zo geil mogelijk aan te kijken. Ze trekt me naar zich toe en zoent me vol op mijn mond met haar volle zachte lippen. Ze likt haar eigen sappen van mijn lippen en vervolgens raken we verwikkelt in een heerlijke lange tongzoen die mijn gigantisch harde pik doet kloppen. Sophia ligt op haar rug en ik hang er een beetje boven. Omdat ik het gevoel heb dat ik nu wel aan de beurt ben draai ik een kwartslag zodat ik op mijn rug kom te liggen en Sophia een beetje boven mij komt te hangen. Ze snapt meteen wat ik bedoel en voordat ik het weet voel ik haar hand via mijn buik naar mijn pik glijden. Daar aangekomen slaakt ze een gilletje en stopt ze ineens met het zoenen. Verschrikt kijkt ze naar beneden om mij daarna verbaast diep in mijn ogen aan te kijken. “Mijn god Sander, wat is dat voor een monster?”, vraagt Sophia. Zonder het antwoord af te wachten neemt ze plaats tussen mijn benen en pakt met haar twee kleine handen mijn dikke kloppende lul vast. Als een echte wetenschapper onderzoekt ze mijn apparaat van alle kanten. Na enkele seconden buigt ze zichzelf voorover en likt met haar tong het voorvocht van mijn glimmende eikel terwijl ze mij een beetje glimlachend aankijkt. Dan opent ze haar mond zover mogelijk en laat ze zonder enige waarschuwing mijn dikke pik zover mogelijk in haar mond glijden. Ondanks het feit dat Sophia zo klein en tenger is weet ze toch een groot gedeelte van mijn “monster” achter in haar keel te krijgen. Met twee handen begint ze me nu af te trekken terwijl ze me hevig blijft pijpen. Al naar enkele minuten voel ik mijn zak borrelen en een enorm orgasme opkomen. “Even ophouden, even ophouden want anders kom ik te snel”, weet ik nog uit te brengen. Sophia heeft echter geen genade en voert het tempo zelfs nog een beetje op. Op het moment dat ik klaarkom duwt ze mijn pik zover mogelijk achter in haar keel en zo spuit ik straal naar straal rechtstreeks in haar keelgat. Ze geniet met volle teugen van de hoeveelheid zaad en slikt alles braaf door. Wanneer er echt geen druppel meer uitkomt haalt ze mijn pik uit haar mond en opent deze zover mogelijk. Ze steekt haar tong uit en draait hier wat rondjes mee. “Alles weg!”, zegt ze vreselijk onschuldig terwijl ze me diep in mijn ogen aankijkt met haar verschrikkelijk mooie bruine ogen.Net op het moment dat ik denk dat mijn lul wel slapper zal worden stort Sophia zich weer op mijn halfharde pik en begint ze me weer vol overgave te pijpen. Met een hand trekt ze me af en met haar andere hand masseert ze mijn kloten. Vervolgens laat ze de hand die mijn ballen aan het masseren is nog wat verder zakken en zonder enige waarschuwing steekt ze haar wijsvinger in mijn kont. Mijn ogen sperren zich ver open van verbazing en mijn pik komt als een springveer omhoog. Terwijl ze mijn kontgat blijft stimuleren met haar wijsvinger blijft ze me ook druk pijpen en aftrekken en al heel snel voel ik mijn tweede orgasme opkomen. Dit had ik nog nooit meegemaakt. “Stop, stop!”, roep ik nu hard. Sophia schrikt even kijkt me verbaast aan. “Is het niet lekker?”, vraagt ze geheel onschuldig. “Het is TE lekker”, zeg ik lachend: “Ik kom bijna voor de tweede keer klaar”. Sophia glimlacht trots en komt nu bovenop me liggen met haar heerlijke Spaanse lichaampje. Zelf ben ik 1m98 en Sophia kan echt in me klimmen. We beginnen weer uitvoerig te tongzoenen en ondertussen draait ze met haar natte kutje rondjes op mijn keiharde pik.

Ik kan het niet meer houden en pak mijn eigen pik vast en zet deze tegen de schaamlippen van Sophia. Haar kutje is nog vochtig van haar eerdere orgasme en mijn pik is nog helemaal nat van haar speeksel. Heel zachtjes laat Sophia zich over mijn pik heen zakken. Eerst voel ik mijn eikel naar binnen glijden en vervolgens de rest van mijn schacht. Nog nooit had mijn pik in zo’n strak kutje gezeten en wanneer Sophia rechtop gaat zitten zie ik dat ze even moeite heeft met de omvang van mijn geslacht. Dit is maar van hele korte duur want al snel begint ze haar tengere lijfje op en neer te bewegen en kreunt ze hard van geilheid. “Wat een heerlijke dikke pik heb je”, kreunt ze hard. Als een volleerd amazone berijdt ze me een paar minuten waarna ik haar gebied om met haar lichaam een halve slag om te draaien. Gehoorzaam doet ze wat ik vraag en zonder dat mijn pik uit haar kutje gaat draait ze zichzelf een halve slag. Nu zit ze met haar gezicht van mij af, maar heb ik wel een geweldig uitzicht op haar perfecte kontje wat ik eigenlijk nog niet gezien heb vanavond. Een echt tienerkontje maar dan Spaans bruin en ongelofelijk strak, alsof ze dagelijks in de sportschool komt. Sophia bukt zich nu een beetje voorover en plaatst haar handen tussen mijn benen. Hierdoor spreiden haar billen een beetje en zie ik haar heerlijke kontgaatje. Met wat vocht van haar eigen kutje bevochtig ik haar sterretje om er vervolgens zonder problemen een vinger in te steken. Sophia ontvangt de vinger met een geil kreetje en begint me weer te berijden. Omdat mij vinger zo gemakkelijk in haar kontje verdwijnt doe ik er al snel een tweede bij. Het geile kreetje wordt nu een geile grom en Sophia begint harder en harder te kreunen. Wanneer ik mijn vingers in en uit haar kontje begin te bewegen wordt het voor Sophia teveel en bijna schreeuwend komt ze klaar. Ik voel haar spleetje helemaal samentrekken om mijn lul en het lijkt alsof ze deze af wil knijpen. Voorzichtig haal ik mijn vingers uit haar kontje en geef haar even de gelegenheid om bij te komen.

Sophia draait zichzelf weer een halve slag op mijn harde knots en zit nu weer met haar gezicht naar me toe. Haar haren hangen verwilderd over haar schouders en haar borsten staan fier overeind. Ze glimlacht bijna eng naar me wanneer ze haar onderlichaam optilt en mijn pik met een plop uit haar strakke spleetje floept. Ze gaat nu op haar hurken boven me zitten en pakt mijn pik weer vast. Ze zet de enorme paarse kop van mijn lul tegen haar kontgaatje en laat zich vervolgens tergend langzaam naar beneden zakken. Centimeter voor centimeter verdwijnt mijn knots in haar kontgaatje en ik durf gewoon niet te bewegen. Nog nooit ben ik iemand tegengekomen die mijn lul in haar kontje durfde te stoppen terwijl ik me toch altijd heb afgevraagd hoe het zou voelen. Wanneer ik bijna volledig in haar jonge strakke kontje zit stopt ze volledig met bewegen om haar kontgaatje aan deze grootte te laten wennen. Zelfs nu ze helemaal stil zit voel ik het zaad in mijn ballen kolken, in afwachting om haar kontje helemaal vol te spuiten. Gelukkig zakt dit gevoel na enkele seconden iets, net op het moment dat Sophia voorzichtig begint te bewegen. Ze zit op haar hurken, benen ver gespreid, kutje vol in het zicht en ze laat zich door me nemen in haar ongelofelijk strakke tienerkontje. Met een hand begint Sophia nu haar eigen klitje te stimuleren en daarbij hijgt en kreunt ze steeds harder. Het gevoel van dit tienerkontje om mijn harde lul is onbeschrijfelijk en ook Sophia is in alle staten. Driftig is ze haar klitje aan het bewerken en het kutgeil stroomt nu werkelijk uit haar spleetje dat volledig openstaat. Na enkele minuten mijn paal bereden te hebben komt Sophia voor een derde keer diep grommend klaar en spuit daarbij een klein straaltje vocht over mijn buik. Dit is voor mij teveel en ik spuit straal na straal in haar darmen. Tegelijk komen we klaar en ons orgasme lijkt minuten te duren totdat Sophia zichzelf voorover laat vallen met mijn hardheid nog diep in haar darmen. Met een laatste diepe zucht valt ze in slaap terwijl mijn halfharde pik nog in haar kontje zit. Dit kleine meisje weegt absoluut niets in vergelijking met mij en ik heb dan ook helemaal geen last van het feit dat ze op me ligt. Ook mijn ogen worden zwaar en al snel val ook ik in een diepe slaap.

Ik word wakker van dezelfde zoete ziltige lucht die ik de avond ervoor ook al had geroken. Wanneer ik mijn ogen opendoe zie ik dat het geile op haar hurken boven mijn gezicht is komen zitten met haar vers gedouchte spleetje precies boven mijn mond. “Likken schatje!”, fluistert Sophia geil
Aantal keer gelezen:
221
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)