Spannendverhaaltje.nl

Ontzettend Rijk 1

-
25-10-2010
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, ik ben rijk. Onbeschoft rijk zelfs en elk jaar word ik rijker en rijker. Het grootste gedeelte van mijn fortuin heb ik te danken aan mijn recent overleden vader die “huisjesmelker” was in de grootste zin van het woord. In verschillende steden bezat hij grote studentenhuizen en zakelijke panden die hij verhuurde. Al enige jaren ben ik zelf actief als “huisjesmelker” en heb ik het vak van mijn vader geleerd. Nu hij overleden is heb ik al zijn panden geërfd en hoef ik eigenlijk de rest van mijn leven niks meer te doen. Het bedrijf loopt en een keer per maand kom ik met mijn rayonmanagers bij elkaar om te bespreken wat de lopende zaken zijn. De rest van de tijd ben ik te vinden in een van mijn eigen panden in Nederland of in het buitenland.

Zelf ben ik een jonge man van 31 jaar en zie ik er, al zeg ik het zelf, erg goed uit. Dat klinkt misschien een beetje verwaand maar iets anders kan ik er niet van maken. Met enige regelmaat zit ik in de sportschool (toch tijd genoeg) en mijn kleurtje houd ik bij door onder de zonnebank te gaan of op vakantie te gaan. Zo heel nu en dan ontdek ik een grijze haar tussen mijn korte donkere haren, maar dat stoort me geheel niet. Mijn ogen zijn blauw/grijs en als ik mensen in mijn omgeving moet geloven heb ik “krachtige gelaatstrekken”, wat dat ook mag betekenen. Met mijn lengte van 1 meter 98 kijken mensen niet snel op me neer en dat kan in sommige situaties heel erg handig zijn. Doordat ik regelmatig in de sportschool zit heb ik een atletisch lichaam. Mijn spieren zijn goed zichtbaar en ik ben de trotse bezitter van de befaamde sixpack. Wanneer ik nog wat verder afzak kom ik op een plek waar ik me allerminst voor schaam. Om te spreken in de woorden van sommige van mijn ex-vriendinnetjes stond ik niet achteraan bij het uitdelen. In erectie is mijn penis tussen de 24 en 26Cm lang, iets waar ik zelfs erg trots op ben. Om deze voorlopige introductie af te sluiten kan ik melden jullie me Sander mogen noemen, gewoon Sander.

Mede door het feit dat ik zo onbeschoft rijk ben en zo vreselijk veel tijd heb, ben ik gaan nadenken over mijn toekomst. Op dit moment ben ik vrijgezel en dat wil ik voorlopig ook zo houden. Als jonge man heb ik echter mijn behoeftes en ik ben te trots om daar prostituees voor in te huren. Daarom heb ik het volgende plan ontwikkeld. In elke stad waar meerdere van mijn studentenhuizen staan heb ik 1 kamer beschikbaar gesteld voor een meisje dat hier gratis mag wonen in ruil voor diensten in natura. Grof gezegd:”Ze mag er gratis wonen wanneer ik de volledige beschikking heb over haar lichaam”. Ondanks het feit dat ik hier geen reclame voor maak krijg ik bijna dagelijks aanmeldingen via de e-mail met lange teksten en foto’s van jonge meisjes die van alles met me willen doen in ruil voor de gratis kamer. Nu zult u als lezer misschien denken dat ik misbruik maak van deze meisjes en in zekere zin heeft u daar ook gelijk in. Vergeet echter niet dat dit alles op volledig vrijwillige basis gebeurd en dat ik een meisje nooit zal dwingen om in van mijn kamers te blijven wonen. Wanneer een meisje weg wil of naar een andere, niet gratis, kamer wil verhuizen dan is er niemand die haar tegen zal houden.Vanavond heb ik een “sollicitatiegesprek” met een mogelijke kandidate voor de kamer in Amsterdam. Haar naam is Kim een eerstejaars studente geneeskunde van 19 jaar jong. Kim komt van het platteland en is zeer geïnteresseerd in een gratis kamer. Nadat ik haar aan de telefoon heb gehad en haar heb uitgelegd wat de voorwaarden zijn hebben we afgesproken dat ze vanavond naar mijn villa aan de rand van Amsterdam komt om zich voor te stellen. Klokslag 20.00u gaat de deurbel en wanneer ik de deur open doe ben ik aangenaam verrast. Voor mij staat een jonge dame van 19 jaar met zijdezachte lange donkere haren, grote reebruine ogen en volle rode lippen. Wanneer ik mijn ogen over haar lichaam laat glijden zie ik dat ze haar stevige niet al te grote borsten gehuld heeft in een strakke witte blouse waar net een knoopje teveel van openstaat waardoor ik een mooi aanzicht heb op de aanzet van haar bruine borsten. Deze blouse heeft ze net boven haar navel in een knoop gelegd waardoor haar strakke bruine buik duidelijk zichtbaar is. Hieronder heeft ze een bijzonder kort rokje aan dat die Engelse en Japanse schoolmeisjes ook wel aanhebben en wanneer ik mijn ogen nog verder laat zakken zie ik dat ze zich volledig gekleed heeft als zo’n Japans schoolmeisje. Witte kniekousen en zwarte glimmende schoenen maken namelijk het geheel af.

“Goedenavond meneer, ik ben Kim”, zegt Kim enthousiast en ze steekt haar hand uit. “Hallo, ik ben Sander”, antwoord ik en beantwoord haar uitgestoken hand met een handdruk. “Kom binnen.”, en ik wijs richting de woonkamer terwijl ik de deur sluit. Wanneer ik achter Kim aanloop zie ik dat ze haar ogen uitkijkt. De villa kan nogal wat indruk maken op mensen die dit niet gewend zijn. “Wat is het hier groot!!”, hoor ik haar verbaast zeggen. Lachend loop ik achter haar aan en gebied haar om te gaan zitten op de grote lederen bank. Zelf neem ik tegenover haar plaats zodat ik een goed zicht heb op deze vreselijk lekkere verschijning.

“Zo, dus jij bent wel geïnteresseerd in een gratis kamer?”, vraag ik op de vrouw af. Kim verschiet een beetje van kleur maar weet zich snel te herstellen. “Ja, ik ben inderdaad wel geïnteresseerd in een gratis kamer.”, zegt Kim enigszins verlegen. “Je weet wat de voorwaarden zijn om in de kamer te wonen?”, vraag ik een beetje streng. Kim knikt verlegen glimlachend en kijkt me met haar reebruine ogen brutaal aan. “Zou je even op willen staan”, vraag ik zelfverzekerd. Kim gehoorzaamd braaf en staat op van de bank. “Nu zou ik graag willen dat je die blouse heel langzaam openmaakt en uittrekt”, vervolg ik. Kim twijfelt een enkele seconde en begint dan langzaam haar blouse los te maken. Al snel zie ik dat ze voor de gelegenheid geen BH heeft aangetrokken en wanneer ze de blouse openslaat zie ik de mooiste borsten die ik ooit gezien heb. Twee heerlijke bollen, ik schat een C-Cup, die perfect op haar lichaam staan met kleine donkere harde tepels die strak vooruit wijzen. Kim laat de blouse op de grond vallen en pakt met haar ranke vingers haar borsten vast. Speels laat ze haar vingers over haar borsten glijden en rolt ze haar kleine donkere tepels tussen duim en wijsvinger. Dit heeft zijn effect op mijn onderbuik en ik voel mijn pik met kleine schokjes groeien in mijn pantalon.

“Heb je een slipje aan?”, vraag ik terwijl Kim nog steeds met haar perfecte borsten aan het spelen is. Kim zegt niets en knikt bevestigend. “Ik wil dat je, zonder je rokje uit te trekken, je slipje uittrekt”. Kim begint er zin in te krijgen en uitdagend draait ze zichzelf met haar rug naar me toe. Tergend langzaam doet ze haar rokje omhoog en twee verschrikkelijk strakke tienerbillen komen hieronder tevoorschijn. De string zit verstopt tussen haar billen. Kim legt haar handen op haar zij en al bukkend trekt ze de string naar beneden. Doordat ze voorover bukt zie ik haar strakke kale spleetje tussen haar billen tevoorschijn komen. Handig stapt ze uit haar string om vervolgens weer overeind te komen. “Ik wil dat je op je knieën op de bank plaats neemt en je kont hoog in de lucht steekt!”, zeg ik nu toch redelijk opgewonden. Kim gehoorzaamd wederom heel erg braaf en gaat op haar knietjes op de bank zitten en steekt haar kontje hoog in de lucht. “Nu wil ik dat je met twee handen je schaamlippen spreidt zodat ik in je kutje kan kijken.”, vervolg ik en Kim gehoorzaamd als een braaf sletje. Ze steekt haar handen naar achteren en legt haar hoofd te rusten op de kussens van de bank. Eerst spreidt ze haar billen om vervolgens de toppen van haar vingers op haar buitenste schaamlippen te leggen. Zachtjes opent ze haar meest intieme plekje voor me dat glinstert van verlangen. De roze binnenkant wordt zichtbaar en mijn pik staat op springen. Snel sta ik op en laat mijn broek en onderbroek in een keer naar beneden zakken. Mijn grote pik springt zijn vrijheid tegemoet en kletst gespannen tegen mijn buik aan.

Wanneer ik weer zit zeg ik tegen Kim:”Kim, ik wil dat je van de bank afkomt en tussen mijn benen plaatsneemt.”. Wanneer kim zichzelf omdraait en mijn pik ziet zie ik haar ogen van verbazing verder opengaan. Met grote ogen loopt ze op me af en neemt plaats tussen mijn benen. Zonder dat ik iets hoef te zeggen pakt ze mijn keiharde lul met twee handen vast en begint er zachtjes aan te trekken. De zachte aanraking van haar ranke vingers maakt mijn pik nog harder dan dat deze al was en ik kan een geile kreun niet onderdrukken. Hierdoor aangemoedigd buigt Kim zich voorover en laat mijn dikke paarse eikel tussen haar lippen glijden terwijl ze me stevig af blijft trekken. Ze doet vreselijk haar best om zoveel mogelijk van mijn pikvlees tussen haar lippen te krijgen en haar hoofd beweegt nu stevig op en neer. Ze doet zelfs zo erg haar best dat ze soms bijna moet kokhalzen omdat mijn hardheid te diep in haar keel zit. Wanneer ze me aankijkt zie ik dat haar ogen een beetje beginnen te tranen van het kokhalzen, maar ze blijft haar best doen om me ze diep mogelijk te pijpen. Dit is praktisch niet vol te houden en ik voel mijn hoogtepunt in een veel te rap tempo naderen. Met twee handen pak ik haar hoofd vast en gebied haar om mijn lul uit haar mond te halen. Kim snapt meteen wat er aan de hand is en lacht trots dat ze me zo geil heeft gemaakt.Ik sta nu op van de bank en pak Kim bij haar hand vast. Ze komt overeind en volgt me braaf richting de trap. Ik duw haar een beetje voor me uit en Kim loopt voor me uit de trap op. Haar rokje is inmiddels weer een beetje naar beneden gezakt, maar omdat ik nu achter haar loop zie ik haar perfecte ronde gebruinde billen er nog onderuit komen. Met een stijve pik loop ik achter haar aan de trap op om haar vervolgens richting de slaapkamer te leiden. Op de slaapkamer aangekomen draai ik me om en sla ik mijn armen om de bijna naakte Kim heen. Onze monden vinden elkaar en onze tongen raken in een romantische worsteling verwikkelt. Mijn pik zit beknelt tussen onze lichamen en drukt tegen de buik van Kim aan terwijl haar de tepels van haar borsten in mijn huid prikken. Ze zoent heerlijk en ik laat mijn handen via haar rug naar haar heerlijke kont glijden. Deze pak ik stevig beet met twee handen. Hierdoor drukt Kim haar onderlichaam nog steviger tegen me aan en wanneer ik via de achter kant een vinger tussen haar billen laat glijden kreunt ze hartstochtelijk.

“Ga maar op bed liggen.”, zeg ik vriendelijk doch zeer geil tegen haar. Zoals al heel de avond gehoorzaamt Kim me weer feilloos en ze gaat op haar rug op het grote tweepersoon bed liggen. Zonder dat ik verder iets hoef te zeggen spreidt ze haar benen en opent ze haar inmiddels kletsnatte kale spleetje met haar vingers. Voorzichtig neem ik plaats tussen haar benen en begraaf ik mijn mond eindelijk in haar grotje. Mijn tong probeert zoveel mogelijk van haar sappen op te likken. Doordat ze haar eigen schaamlippen openhoudt ligt haar klitje volledig bloot en wanneer ik hier mijn tong heel zachtjes overheen laat glijden siddert haar hele lichaam van geilheid. Al binnen enkele minuten lik ik de hard hijgende en kreunende Kim naar een ongelofelijk hoogtepunt waarbij ze mijn hoofd vastpakt, haar bekken kantelt en haar spleetje hard in mijn gezicht drukt. Heel even laat ik haar tot rust komen en wanneer haar lichaam weer ontspant ga ik naast haar liggen. Wederom beginnen we hartstochtelijk te zoenen waarbij ze haar eigen sappen van mijn lippen likt. Al snel verplaatst ze haar lichaam bovenop mij en zonder er verder bij na te denken zet ze haar kletsnatte spleetje tegen mijn glimmende paarse eikel. Met een hand leidt ze mijn grote genotstaaf tussen haar strakke schaamlippen en centimeter voor centimeter laat ze zichzelf over mij heen zakken. Mijn pik wordt helemaal warm en zo mogelijk nog groter door dit heerlijke gevoel en wanneer ik volledig in haar zit blijft Kim even rustig zitten terwijl ze me liefelijk blijft zoenen.

Wanneer ze gewend is aan het formaat van mijn dikke lul begint ze haar onderlichaam voorzichtig te bewegen en al snel is ze me aan het bereiden als een volleerd amazone. Lag ze tot nu toe voorover gebogen op me, komt ze nu met haar bovenlichaam overeind en begint ze met haar gigantisch mooie tieten te spelen. De ene keer beweegt ze van boven naar beneden om daarna zichzelf helemaal aan mijn paal te rijgen en dan van links naar rechts te bewegen. Kim geniet met volle teugen en ik voel haar sappen tussen mijn benen door op het bed glijden. “Ga op je knieën op het bed zitten!”, gebied ik Kim na enkele minuten. Kim volgt mijn aanwijzingen en steekt haar geile perfecte kontje zo hoog mogelijk in de lucht. Wanneer ik achter haar plaatsneem kijkt ze me geil over haar schouder aan en schreeuwt ze bijna van geilheid wanneer ik mijn harde pik in een keer tot aan de wortel in haar tienerkutje ram. Haar handen grijpen zich vast in het dekbed en wild kreunend en hijgend laat ze zich als een sletje nemen door haar huisbaas. Met mijn twee handen spreid ik haar billen een beetje waardoor haar kontgaatje zichtbaar wordt. Deze is helemaal vochtig geworden door haar eigen sappen en brutaal laat ik mijn duim over haar sterretje glijden. “Ja, steek een vinger in mijn kontje alsjeblieft!!”, kreunt Kim. Dit laat ik mezelf geen twee keer zeggen en mijn duim verdwijnt stukje bij beetje in haar sterretje. Dit wordt teveel voor Kim die zichzelf met een hand begint te bevredigen om al na enkele seconden voor een tweede keer schreeuwend klaar te komen. Voor mij is dit ook teveel geiligheid en ik haal mijn kloppende pik uit haar dampende kutje. Met een paar laatste trekken spuit ik straal na straal sperma over haar smalle rug waarbij de laatste druppels tussen haar billen terechtkomen. Nog nooit ben ik zo heerlijk klaargekomen. Bij binnenkomst had ik al besloten dat Kim de kamer mocht hebben, maar nu zou ik haar helemaal niet meer laten gaan. “Ik ben zo blij dat je geen lelijke oude vent bent!”, weet Kim nog uit te brengen. Glimlachend pak ik de handdoek die naast mijn bed ligt om haar af te drogen. Ik ga nog een hele leuke tijd beleven met
Aantal keer gelezen:
251
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)