Spannendverhaaltje.nl

Ontspannen voor tentamen

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door sjappiekoning meer verhalen van sjappiekoning Ik was net onder de douche uit en zat aan mijn ontbijt toen de telefoon ging. Ik zag in het scherm al staan dat het Samantha was. Ik kauwde mijn laatste hap nog snel weg en nam de telefoon op. “He goedemorgen! Hoe is het?” hoorde ik haar opgewekte stem aan de andere kant van de lijn. Ik antwoordde dat ik net op was en van plan was te gaan leren na mijn ontbijt. We zouden die vrijdag tentamen hebben en ik vroeg haar of het al opschoot bij haar. Ze antwoordde dat ze al vroeg was opgestaan en al redelijk veel had geleerd. “Maar goed, waar ik eigenlijk voor bel, wat dacht je ervan om vanavond eens relaxed naar de sauna te gaan. In het kader van lekker ontspannen voor het tentamen?” Ze verraste me een beetje met dit voorstel dus ik stamelde een beetje en stemde toe. “Ok is goed, dan zie je me om half zeven wel verschijnen. Succes met leren nog!” Ik legde de telefoon neer en mijn gedachten gingen terug naar de dag waarop ik Samantha beter heb leren kennen. (Zie “Verrassend werkcollege”)
De rest van de dag zat ik eigenlijk alleen maar te denken over die avond. Zou het er weer van komen, of is het puur vriendschappelijk en ontspannend. Ik hoopte op het eerste en fantaseerde er ook lustig op los. Ik haalde me haar lekkere lichaam voor de geest, haar lieve borsten en ronde billen. Ook haar keurig verzorgde poesje kon ik me nog als de dag van gisteren herinneren. Ik had bijna continu een stijve lul maar ik wilde het kruit nog niet te snel verschieten. Zo goed en kwaad als het kon probeerde ik mijn gedachten te beteugelen en nog wat tentamenstof in mijn hoofd te krijgen. Uiteindelijk bereikte de kleine wijzer toch de zes en ik begon mijn spullen in te pakken. Ik merkte dat ik eigenlijk wel aan een scheerbeurt toe was dus ik zeepte me in en begon me te scheren. Ook mijn ballen onderwierp ik even aan een inspectie en zorgde ervoor dat deze ook weer lekker glad waren alvorens een handdoek en wat toiletspullen in mijn tas te stoppen.
Iets voor half zeven ging de bel en ik maakte de deur open. Het was Samantha, met een stralende glimlach stapte ze de gang in en ze zoende me op mijn wang. “He, je hebt je geschoren. Speciaal voor mij?” Ik knikte en draaide me naar de kapstok om mijn jas aan te trekken. Ze vroeg of ik nog veel had geleerd en ik zei dat het wel tegenviel omdat ik mijn gedachten er niet goed bij kon houden. Ze lachte en kwam dichter tegen me aanstaan. “Zozo, waar moest je dan aan denken?” Ik pakte haar met twee handen bij haar kont en kneep er zachtjes in. “Hieraan moest ik denken. Onder andere…” Ze keek een beetje wild uit haar ogen en drukte een zachte zoen op mijn lippen. “Kom, we moeten gaan, dan kunnen we tenminste lang genieten.”
Na twintig minuutjes gefietst te hebben kwamen we bij de sauna aan. We zetten onze fietsen stevig op slot en liepen naar binnen. Aan de kassa betaalden we en we splitsten op naar de kleedkamers. Ik kleedde me uit en sloeg mijn handdoek om en liep verder naar de kluisjes om mijn spullen op te bergen. Ik was net klaar toen ik ook Samantha naar buiten zag komen met al haar spullen. Ik maakte het kluisje opnieuw open zodat haar spullen erbij konden. Ze kwam naar me toe en ik voelde haar borsten tegen mijn arm drukken terwijl ze al haar spullen in het kluisje propte. Spontaan voelde ik mijn lul weer half stijf worden. Ik sloot het kluisje af en we gingen naar de doucheruimte. Samantha hing haar handdoek aan een haak en stapte onder de douche. Ze stond met haar rug naar mij toe en ik kon haar mooie billen bekijken. Ik deed mijn handdoek ook af en stapte onder de douche tegenover haar. Ik keek hoe ze haar haren nat maakte en met haar handen naar achteren wreef. Ze draaide zich om en nu kon ik haar ook van voren bekijken. Ze was nog mooier dan in mijn herinneringen. Haar borsten stonden stevig naar voren, haar slanke buik en mooi gevormde dijen. Tussen deze dijen tekende zich een klein donker streepje af tegen de blanke huid. Ze zag dat ik haar bekeek en ze liet een hand tussen haar benen glijden terwijl ze haar lippen aflikte.
Nadat ik met enige moeite mijn lul de tijd had gegeven wat te verslapen liepen we naar de saunacabine van 90 graden en openden de deur. Een droge hitte kwam ons tegemoet. Er zat een stelletje van een jaar of veertig dat ons vriendelijk begroette. Aan de hoeveelheid zweet te zien die op hun voorhoofden stond zouden we waarschijnlijk snel de enige in de cabine zijn. We zochten snel een plekje uit op de hoogste bank en gingen naast elkaar op onze gespreide handdoeken zitten. Ik zag de ogen van de man over het lichaam van Samantha glijden terwijl ik de ogen van de vrouw op mijn lichaam voelde branden. Ik bekeek de vrouw ook vluchtig maar ik kwam al snel tot de conclusie dat ik voor haar interessanter was dan zij voor mij. Ik sloot mijn ogen en ontspande me. Na enkele minuten verliet het stelletje de sauna en ik voelde al meteen de hand van Samantha over mijn been glijden. Mijn lul reageerde meteen en kwam met enkele kloppende bewegingen recht overeind. Ze sloot haar hand eromheen en fluisterde dat ze me gemist had. Ik sloot mijn ogen en genoot van haar aanraking. Plots trok ze snel haar hand terug en ik opende mijn ogen. Door de deur zag ik twee meiden aan komen lopen. Ik legde mijn handdoek over mijn kruis om mijn erectie te verbergen.
De twee gingen recht tegenover ons zitten en begroetten ons vriendelijk. We zeiden hallo terug en ik liet mijn ogen over hun lichamen glijden. Het waren twee studentes, allebei van een jaar of 22. Ze merkten dat ik hun zat te bekijken en ze genoten er zichtbaar van. Een van de twee was zelfs zo brutaal om een van haar benen op te trekken en op het hout te zetten, zodat ik een uitstekend zicht had op haar helemaal kaalgeschoren kutje. Ik was zo mogelijk nog geiler en mijn lul priemde zichtbaar door de handdoek omhoog. Uitgerekend op dit moment wilde Samantha de sauna verlaten en trok me rechtop. Mijn handdoek gleed van me af en ik hoorde de meiden giechelen toen ze een blik konden werpen op mijn erectie. Met een beetje rood hoofd liep ik snel achter Samantha aan naar het dompelbad. Ik hing mijn handdoek op en besloot Samantha terug te pakken voor haar streek van zojuist. Ik gaf haar een zetje en ze viel met een gil in het ijskoude water. Meteen begon ze water over de rand te spatten dus ik sprong ook snel in het water. Ze ging aan mijn schouders hangen en gaf me een intense tongzoen. Ondanks de vurige kus was het water toch erg koud dus al snel verlieten we het bad om te ontspannen op een paar ligbedden. De tweede keer dat we in de sauna gingen was het aanzienlijk drukker, dus er vonden geen opwindende dingen meer plaats. We besloten dan ook naar huis te gaan voordat we helemaal afgekoeld zouden zijn.
Een klein halfuurtje later draaide ik de sleutel van mijn woning om en nam haar jas aan. Ik vroeg haar of ze wat te drinken wilde, ze lustte wel een frisje. Terwijl ik twee glazen cola inschonk liep zij al naar de woonkamer. Toen ik de woonkamer in kwam had Samantha haar schoenen al uitgetrokken en lag ze languit op de bank. Ik zette de glazen voor ons neer en ging naast haar zitten. Meteen kroop ze tegen me aan en begon me te zoenen. Nu was het mijn beurt om haar aan te raken. Ik liet mijn hand over haar rug naar haar middel glijden en ging met mijn hand onder haar truitje. Ik voelde direct haar borsten met lekker stijve tepels erop. Ik kneep er zachtjes in en ze kreunde. Toen ik haar iets naar voren trok om haar truitje uit te trekken zoende ze me in mijn nek. Ze leunde weer achterover en ik ging nu met mijn mond naar haar tieten. Ik stak mijn tong uit en gleed langs haar stijve tepel. Ze trok haar rug krom en kreunde. Ik voelde me aangemoedigd en begon haar buikje te zoenen. Steeds verder naar beneden totdat ik bij haar broekriem aankwam. Ik maakte haar riem en knopen los terwijl ze zich omhoog drukte zodat ik de broek naar beneden getrokken. Ze wond er geen doekjes om, ze had niet eens ondergoed aangetrokken na de sauna. Ik ging voor haar op de grond zitten en mijn gezicht bevond zich nu dichtbij haar poesje, dat heerlijk rook. Als een uitgehongerd dier viel ik aan en liet mijn tong tussen haar lipjes glijden. Ze spreidde haar benen nog verder en moedigde me aan om door te gaan. Ik had echter geen aanmoediging nodig, ik ging helemaal op in mijn bezigheden. Met mijn vingers streelde ik de binnenkant van haar dijen om haar nog meer op te winden, met succes. Toen ik eindelijk met mijn vingers haar kutje aanraakte zuchtte ze diep. Ik liet mijn vinger tussen haar lipjes door glijden om hem te bevochtigen en langzaam drukte ik hem naar binnen. Ik voelde haar hete poesje nu om mijn vinger en ging daar langzame bewegingen maken. Ze nam me met haar handen bij mijn haar vast en duwde mijn gezicht verder in haar kruis. Steeds feller begon ik te likken en ook de bewegingen met mijn vinger werden steeds sneller. Ik bewoog mee op haar ritme en ik voelde haar het hoogtepunt naderen. Met luid gekreun kwam ze klaar terwijl ik mijn best deed om al het vocht uit haar natte kutje droop op te likken. Ze genoot nog even na terwijl ik zachtjes op haar lipjes bleef sabbelen.
Ze liet mijn hoofd los en stond op. Ze kwam nu naast me staan en stak haar handen onder mijn shirt, dat ze daarna vlot over mijn hoofd trok. Al snel zakten haar handen naar mijn broekriem die ze behendig los maakte. In tijd van niets stond ik met alleen mijn boxer aan, waar mijn stijve lul duidelijk in afgetekend stond. Ze nam mijn erectie vast en kneep er ritmisch in terwijl we elkaar zoenden. Ze liet haar hand nu in mijn boxer glijden en trok hem omlaag terwijl ze door haar knieën ging. Ik stond nu met mijn broek op de enkels met Samantha op haar hurken voor me, haar gezicht recht voor mijn lul. Met een geile blik in haar ogen keek ze me aan en opende haar mond. Met haar tong gleed ze over mijn eikel. Ik legde mijn hoofd in mijn nek en genoot van de subtiele aanraking. Met haar ene hand gleed ze over de volle lengte van mijn lul op en neer, terwijl ze met haar andere hand mijn ballen zachtjes kneedde. Zo gaf ze me enkele minuten lang een heerlijke pijpbeurt waarin ik meer dan eens me in moest houden omdat ik anders wist dat ik direct haar geile mondje vol zou spuiten.
Op een gegeven moment stond ze op en duwde me achterover de bank op. Ik schopte de boxer van mijn enkels en ging gemakkelijk zitten. Ze kwam voor me staan, nam haar tieten in haar hand en zei: “Zeg dat je me wilt, dan mag je me heerlijk neuken!” Ik nam haar bij haar kont vast en trok haar naar me toe. “Ik wil je zeker, en ik ga je geweldig neuken.” Ze kwam op mijn schoot zitten, aan elke zijde een knie en ze pakte mijn lul vast. Ze bewoog hem eerst een paar keer door haar spleetje om hem goed nat te maken en daarna zette ze hem recht voor haar kutje. Langzaam liet ze zich zakken en ik voelde mijn lul centimeter voor centimeter in haar brandende poesje glijden totdat hij er helemaal in zat. Ze zuchtte en gaf me een zoen. Met een rustig tempo begon ze me te berijden. Ze bewoog steeds zover omhoog tot ik bijna uit haar gleed, en daarna stootte ik mijn onderlichaam omhoog tot ik weer tot aan mijn ballen in haar zat. Na een tijdje kroop ze iets omhoog en ging gehurkt op me zitten in plaats van op haar knieën. Ze zette haar handen op mijn knieën leunde achterover. Een prachtig gezicht, ik kon haar hele lichaam in volle glorie bewonderen, haar stevige borsten, haar mooie dijen met daartussenin haar natte spleetje waar mijn lul in en uit gleed. Enthousiast neuken we er zo op los en ze ging steeds harder kreunen. “Oh ga door, ja sneller, neuk me sneller!” Ik gaf hier gehoor aan door nog feller op en neer te stoten. “Oh ja, ik kom klaar!” schreeuwde ze terwijl ik haar poesje strak voelde trekken om mijn pik. Ik verlaagde het tempo een beetje en bleef langzaam op en neer bewegen totdat ik haar helemaal voelde ontspannen.
Ze zette zich af en ging rechtop staan. Ze nam mijn hand vast en trok me rechtop. “Ik wil dat je me achterlangs neemt. Doggy-style.” Ze ging op haar knieën op de bank zitten, haar armen op de leuning en haar strakke kontje mijn kant op gericht. Ik stapte op haar af en trok haar billen iets uit elkaar zodat ik haar kutje kon zien tussen haar billen door, een supergeil gezicht. Ik zette een voet op de bank en nam haar bij haar middel vast. Ik zette mijn lul voor haar kutje en soepel gleed ik naam binnen. Ik liet een zucht aan mijn mond ontsnappen en sloot mijn ogen. Wat een heerlijke meid was het toch! Steeds sneller begon ik haar te neuken en mijn ballen kletsten bij iedere stoot tegen haar kutje aan. Ze genoot met volle teugen aan haar gehijg en gekreun te horen. Af en toe spande ze haar kutspieren aan zodat het nog strakker aanvoelde. Ik kon het bijna niet meer houden en ik zei haar dat ik gauw zou klaarkomen. Ze duwde me naar achteren en draaide zich om. Ze zat nu op de bank voor me en nam mijn lul weer vast met haar hand. “Ik wil dat je in mijn mondje klaarkomt.” Ze had de woorden nog niet gesproken of mijn lul was al een heel eind in haar geile mond verdwenen. Met stevige halen trok ze me af terwijl haar tong over mijn stijve pik ging. Toen ze ook mijn ballen weer begon te masseren hield ik het echt niet meer en ik kreunde luid toen ik het sperma omhoog voelde gieren. Samantha had het ook in de gaten en verhoogde het tempo. Ze keek me diep in mijn ogen aan terwijl ik mijn zaad met een paar flinke golven in haar mond spoot. Ze bleef me pijpen totdat mijn lul weer een beetje aan het verslappen was. Wat een heerlijke seks heb ik die avond gehad. Echt de ideale manier om in een tentamenweek even aan alle drukte te ontsnappen.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar sjappiekoning@tiscali.nl)
Aantal keer gelezen:
222
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)