Spannendverhaaltje.nl

Ontmoeting

-
26-02-2011
Hij was een wilde man. Het soort man waar je als vrouw stiekem over dagdroomt, maar waar je liever van een afstandje naar kijkt dan dat je aanstalten maakt hem te benaderen. Een speler. Iemand die vol is van sexuele fantasieen en ze ook uitvoert, als dat even mogelijk is. En mocht dat niet zo zijn, dan creeert hij die gelegenheid zelf. Een paar dagen voor de daadwerkelijke ontmoeting hadden zij elkaar online getroffen. Hij vertelde haar over zijn escapades op de verschillende parkeerplaatsen langs de route die hij dagelijks aflegde. Buitensex met compleet vreemden, het liefst met publiek dat smachtend een kans afwachtte. Gepijpt worden door een vrouw die hij daarvoor nooit had gezien en daarna nooit meer zou zien. Een lichamelijke daad zonder persoonlijk contact. Vrouwen met zonnebrillen wonden hem uitermate op, vertelde hij. Ze lachte en zei wel te zullen zien wat ze voor hem kon doen.

Die ochtend had zij uitgebreid onder de douche gestaan. Natuurlijk had ze haar benen glad geschoren, haar oksels van haartjes ontdaan en toen was het tijd om ook haar kutje te scheren. Ze besloot helemaal kaal te gaan, ze herinnerde zich namelijk dat hij daar erg geil van werd. En om eerlijk te zijn, zij vond dat ook wel heel spannend. In een handspiegeltje bekeek ze haar nu naakte lipjes, nog glibberig van de ontharingscreme die ze had gebruikt. Haar klitje was al aardig gezwollen van alle opwinding die ze door haar lijf voelde trekken. Liggend op bed, met haar spiegel in de hand, vingerde ze zich langzaam naar een hoogtepunt, terwijl ze keek naar hoe haar kutje heerlijk vochtig werd en haar lippen zich spreidden. Voor de gelegenheid had ze netkousen gekocht en een rood stringetje. Hoewel ze een beetje had moeten lachen toen hij zijn wensen kenbaar maakte, vond ze zichzelf er ook lekker uitzien zo. Hoerig, had hij gezegd. Nou was dat niet bepaald de 'look' waar zij voor ging, maar ze moest toegeven dat het idee dat hij haar straks heerlijk zou verwennen haar gek maakte van geiligheid. Ze trok een kort rokje aan, hakjes, een strak truitje met flink decollete en stapte met geveinsde zelfverzekerdheid de deur uit. Ze reed zonder al te veel problemen naar het hotel waar zij hadden afgesproken. Ze zou vragen naar de kamer van meneer Van Buiten. Terwijl ze de lobby binnenliep voelde ze de adrenaline door haar lijf gieren. Bij iedere stap voelde ze zich geiler worden. De receptioniste keek nauwelijks op toen zij naar het kamernummer vroeg. 'Hier de gang door, dan ziet u aan uw linkerhand de lift. Het is op de vierde etage aan de rechterkant,' legde ze beleefd uit. Ze grinnikte. Die vrouw had geen idee wat zij straks ging doen. Ze liep de aangewezen gang door en nam de lift. In de gang wachtte ze even. Ze bekeek zichzelf in de spiegel tegenover de lift, trok haar truitje wat verder naar beneden en bracht haar borsten wat omhoog. Zo. Dit zag er erg goed uit. Met een glimlach om haar lippen en een soppend kutje onder haar korte rokje liep ze naar de juiste deur. Met een kort maar stevig klopje op de deur kondigde zij haar komst aan. Zonder op antwoord te wachten liep ze naar binnen. Ze had hem haar fantasie verteld. Hij zou zich, volgens afspraak, in de badkamer verschuilen. Hij had woord gehouden. De kamer was leeg, hoewel het duidelijk was dat hij hier was geweest. Het linker gedeelte van het bed was gebruikt, zijn geur hing nog in de kamer. Ze ging op bed zitten, zich bewust van zijn aanwezigheid, zijn ogen die haar bewegingen volgden. Langzaam liet ze zich op het bed vallen. Met haar rechterhand gleed ze langs haar lichaam. Haar nek, haar borst, de tepel die bijna door de stof prikte, haar buik, haar bovenbeen. Ze knoopte haar shirtje los. De rood kanten bh werd prachtig gevuld door haar romige borsten.

Haar tepels waren nu duidelijk te zien. Hard en geil staken ze omhoog. Tijd om het rokje ook uit te trekken. Hier stond ze even voor op. Ze bukte voorover, wetende dat hij stond te kijken, en liet het rokje langs haar benen op de grond vallen. Met haar rug naar hem toe, zodat hij ook haar billen kon zien, stapte ze uit het rokje en ging weer op bed zitten. Haar kousen en schoenen hield ze aan. Volgens het van te voren besproken scenario zou hij nu tevoorschijn moeten komen. Dit was het afgesproken teken. Maar hij kwam niet. Hij wilde vast nog meer zien. Ze legde haar hoofd op het kussen en sloot haar ogen. Met beide handen streelde ze haar borsten. De stof voelde heerlijk onder haar vingers, haar tepels werden zo mogelijk nog harder. Haar linkerhand daalde af via haar buik naar haar kutje. Ze voelde de hitte door de stof heen. Met een vinger ging ze over de stof over haar lippen. De string was vochtig en zat ietsjes tussen haar geile lipjes. Haar klitje was al keihard. Ze wilde zich inhouden en nog niet haar naakte natte kut voelen, maar het lukte niet. Ze was zo ontzettend geil dat ze niet anders kon. Haar vingers verdwenen onder het stringetje en voelde ze haar eigen geil. Ze kon haar kreunen niet tegenhouden. Ze duwde een vinger naar binnen. Haar kutspieren spanden zich. Oh, wat voelde dit lekker. Met haar andere hand begon ze haar klitje te bewerken. Ze merkte dat ze zo ontzettend geil was dat ze niet veel stimulatie nodig had. Al snel werden haar voorzichtige kreunen dieper. Haar ademhaling ging sneller. Haar tepels smeekten om gelikt te worden. Nog even en dan... Opeens voelde ze een hand op haar ogen. Ze kon niets zien. Zijn lichaam duwde naakt en hard tegen het hare. Ze voelde zijn hete tong langs haar nek naar haar borsten gaan. Hij bevrijdde de tepels en nam ze een voor een in zijn mond terwijl zijn vingers in haar smachtende kut verdwenen. Stevig bewerkte hij haar klitje en haar G-spot. Hevig kreunend vroeg ze hem haar te neuken. Diep, hard te neuken. Ze wilde dat hij haar gebruikte. Zich diep in haar ramde. 'Neem me!'kon ze nog net uitbrengen voordat hij zich daadwerkelijk in haar stootte. Zijn pik was hard, dik en veel groter dan ze ooit had gehad.

Haar spieren masseerden hem, zijn ballen stootten tegen haar billen. Als automatisch gingen haar benen omhoog, zodat hij nog dieper kon. Ze moest zich tegenhouden met haar handen tegen het bed. Hij pakte haar met een hand bij haar enkels, de andere bleef over haar gezicht, en duwde zich nog verder naar binnen. Ze vonden een ritme en niet veel later voelde zij dat ze ging komen. 'Ik.. ik... ga zo...' kreunde ze. 'Nee!' klonk het hees. Het eerste woord wat hij tegen haar sprak. Hij trok zijn hete pik uit haar kut en draaide haar snel op haar buik. Hij greep haar heupen en pompte zich weer naar binnen. Haar stijve tepels schuurden bij iedere stoot langs de lakens. Ze voelde zich zo ontzettend geil en sletterig zoals ze daar met haar kut omhoog lag. Hij sloeg haar een paar keer zo hard op haar billen dat de huid ervan tintelde. Daarna boog hij zich voorover en greep een van haar borsten, terwijl hij haar stevig neukte. 'Kom maar schatje.. Kom samen met me..' kreunde hij in haar oor. En terwijl zij haar kutspieren voelde krampen, spoot hij zich diep in haar leeg. Nahijgend, glibberig van het zweet, zijn zaad en haar kutvocht, draaide zij zich om. Hij zoende haar diep. Ze proefde zichzelf op zijn tong. Pas toen ze ophielden met tongen, simpelweg om op adem te komen, keek ze hem voor het eerst in zijn ogen.
Aantal keer gelezen:
617
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)