Spannendverhaaltje.nl

Ontmoeting via de chat!

-
16-08-2010
Ik ging op een avond een keer chatten,want ik had weinig te doen.ik beneen jongen van 20 jaar en ik studeer economie in Utrecht.nou ik waswas dus aan het chatten,en ik werd aangeklikt door ene Esther.we hadden een heel gezellig gesprek, we hadden het over van alles,ze wilde alles over mij weten.het bleek dat zij ook in Utrecht studeerde en dat ze vlakbij mij op school zat. Ze vroeg waar ik wel is uitging en ze vertelde dat zij daar ook wel is heen ging.
Zo hebben we een keer afgesproken om een keer uit te gaan.we spraken op een donderdagavond af want dan is het studentenavond,en dat is altijd erg gezellig. Ze zou die avond een zwart rokje aan doen met zwarte laarzen.ik was er al iets eerder dan de afspraak,en het duurde ongeveer zo'n 10 minuten toen ik een heel mooi meisje binnen zag komen,ze droeg een heel mooi zwart rokje en een strak truitje,en laarzen. Ik weet niet hoe het kwam maar ik liep gelijk naar haar toe,en ik vroeg of zij Esther was,en ze zei ja!
Ik vroeg haar of ze watwat wilde drinken,en ze zei dat ze graag een red bull rode wodka. We hebben de hele avond verder een beetje gedanst,en het was echt heel erg gezellig. Toen het ongeveer half 1 was vroeg ze of ik nog even wat bij haar thuis wilde drinken,en dat sloeg ik natuurlijk niet af.bij haar thuis aangekomen pakte ze een biertje voor me en ging naast mij op de bank zitten.ik zette mijn glas op tafel en ik keek naar haar prachtige ogen. Ik was eigenlijk best wel opgewonden, en ik weet niet hoe het kwam maar ik gaf haar een zoen, en zij beantwoorde deze doe haar tong in mond te steken.
Ik begon haar te strelen en ik ging met mijn hand onder haar truitje,naar haar borsten.deze waren erg mooi ongeveer een c cup dacht ik.ze deed mijn broek uit en stak haar hand in mijn boxershort, mijn lul werd steeds harder,wat wilde ik haar graag neuken! We waren bijna helemaal uitgekleed,en toen zei ze dat ze me graag wilde pijpen,ze begon me eerst overal te zoenen,eerst op mijn buik en toen ging ze steeds verder naar beneden, tot dat ze bij mijn lul terecht kwam, ze likte eerst over mijn eikel, en toen nam ze mijn lul helemaal in haar mond,wat was dit lekker zeg!
Ik kon het niet meer houden en toen spoot ik haar mondje helemaal vol, ze slikte echt alles door.ze ging nu voor mij liggen en ze deed haar benen iets uit elkaar zodat ik haar kutje goed kon zien.ik begon haar lekker te vingeren en te beffen ,wat had dit schatje een lekker kutje,mooi geschoren.ze werd echt ontzettend nat,en ze kwam voor de eerste keer klaar. Ik vroeg haar of ze condooms had maar ze slikte de pil, dus dat hoefde niet van haar.ze ging lekker bovenop mij zitten, en mij lul ging heel gemakkelijk diep in haar, ze was namelijk ontzettend nat,dus hij gleed zo naar binnen.
We hebben echt veel verschillende standjes gedaan en ik kwam lekker in haar klaar.daarna hebben we ons lekker gedoucht en wehebben afgesproken dat we elkaar zouden bellen.
Aantal keer gelezen:
574
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)