Spannendverhaaltje.nl

Ontmaagding 18-jarig meisje

-
16-08-2010
Het was de avond na het examenfeest dat er iets gebeurde waar ik altijd al van wilde dromen. Ana was geslaagd en was dolblij met haar prestatie, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ana was een knappe meid, 18 jaar en had al flinke borsten gekregen in haar laatste 2 jaar. Ze had een mooi uiterlijk en ze droeg altijd sfeervolle kleding, meestal strak en sexy. Altijd heb ik (18 jaar) haar al leuk gevonden, maar nooit heb ik een echte kans gehad iets verder te komen dan dichtbij haar zijn etc. Meestal als we beide zwaar aangeschoten waren waren we wel losjes maar ze zocht altijd iemand anders op, waardoor mijn kans voorbij was. Dit keer ging ik wat verder als normaal; ze was al een volwassen meid geworden en ik vond dat ze wel een leuk kado verdiende omdat ze haar diploma had gehaald waar ze de laatste 3 maanden echt voor had gevochten. Ik kocht een sexy zwarte-lingerie setje voor haar bestaande uit een doorschijnende zwarte BH en bijpassende doorschijnende zwarte string. Maar sinds ik dat via internet bestelde en er nog een leuke aanbieding bij zat kocht ik meteen haar leukste kado ever; een tarzan-dildo. Voor ik het haar zou geven bleef ik twijfelen of ik het durfde, maar na lang twijfelen besloot ik het gewoon te doen, want we zijn desnoods al volwassen; is het niet? Na het feest gingen we samen naar haar huis en flopten we op haar zolderkamer op de bank.
De drankflessen gingen open en na een aantal shots besloot ik haar haar kado te geven. De spanning was nabij en ze opende het kado en ze keek verbaasd, geilheid of blijheid? Ze vond het een prachtig kado en gaf me een zoen op de mond. Ik vertelde haar dat ze maar zelf moet weten of ze de tarzan-dildo wilde gebruiken en zo niet dan zou ik het ruilen voor iets anders. Maar Ana vond het geweldig en zei dat het altijd wel van pas kon komen. Maar doordat ik het nog geen echte vooruitgang vond besloot ik het een extra zetje te geven. Ik vertelde haar dat ik het lingerie-setje dat ik voor haar gekocht had graag wilde zien, maar dan wel als zij het droeg. Ze was al aardig aangeschoten en zei zonder twijfelen dat ze zich even ging omkleden. Ze kwam 2 minuten later de kamer weer binnen en *oh my god* wat zag ze er toch prachtig uit, en niet alleen zag ze er prachtig uit, ze had ook een luchtje op gedaan waardoor ze heerlijk rook. Na haar mode-show deed ze haar zwarte stretch broek weer aan, waardoor je goed genoeg haar string kon zien zitten. Nadat ze haar topje weer had aangetrokken dronken we alletwee weer een flink deel van de fles leeg. En toen begon het pas echt spannend te worden, Ana begon al snel te stoeien en voor ik het wist lag ik bovenop haar en toen leek het net of de tijd stil stond. We keken elkaar recht in de ogen aan en mijn mond ging al snel dicht naar die van haar, en voor ik het wist waren me ogen gesloten en waren mijn lippen op de lippen van Ana gekomen en na een intieme zoen op d'r mond begon Ana haar tong te bewegen. Haar tong ging al snel in mijn mond en na een heerlijke lange natte tongzoen opende we onze ogen en waren we beide stil. Zonder enige woorden te zeggen stond ze op, liep ze naar haar bed en ging liggen en als een echte *bitch* beviel ze me naar haar bed te komen. Ik kroop op haar bed en ging op haar liggen en we begonnen weer heel intiem en rustig te tongen. Na een intieme tongzoen draaide Ana zich om en kroop ze op mij en gaf me plotseling een zuigzoen in me nek.
Ondertussen streelde ik met me handen haar kont en vanaf haar billen ging ik al vlug omhoog onder haar topje naar haar rug. Nadat Ana een vuurrode plek in me nek had achtergelaten deed ze haar topje uit en begon ze al snel mijn kleren rustig uit te trekken. Nadat ze me boxershort uit trok en ik al een half stijve lul had begon ze me lul te strelen en al snel had die ze maximum bereikt. Zonder enig woord te zeggen ging ze met haar mond richting me lul en nam ze hem rustig in haar mond. Het was waarschijnlijk haar eerste keer want gemakkelijk ging het nog niet, maar het was een heerlijke ervaring, gewoon die zuigkracht al was voldoende om me zo op te geilen dat we over gingen naar deep throat. Ze had er moeite mee me lul iedere keer helemaal achter in haar keel te stoppen, maar dat duurde niet lang meer; want al behoorlijk snel spoot ik me witte zaad achter in haar keel, ze schrok, maar ze slikte het goed door. Nadat ze me lul had schoongelikt, nam ze hem meteen weer terug in d'r mond om hem weer op de goeie stand terug te krijgen; en dat lukte! Maar ik wilde ook mijn eerste keer vingeren/beffen meemaken dus we draaide de rollen om. Ik fluisterde haar dat zij nu moest liggen en dat het mijn beurt was haar te verwennen. En daar lag ze dan, een heel lief meisje in haar zwarte doorschijnende BH en haar mooi zwarte stretch broek waar haar goeie vormen goed in voorkwamen. Al snel begonnen we te tongen, en omdat ik haar de volgende dag wilde laten zien hoeveel ik van haar hield gaf ik haar aan beide kanten van haar nek een vuurrode zuigzoen. Nadat ik haar overal begon te zoenen, kwam ik aan bij haar broek. Ik deed de knoop los, en deed haar rits naar beneden, allemaal heel rustig en ze genoot er enorm van. Al snel zag ik haar bovenkant van de string zitten en deed ik haar broek rustig naar beneden en gooide het op de grond. En daar lag ze dan; in haar nieuwe lingerie-setje en wat zag ze er toch mooi uit.. Maar ik wilde niet overhaast zijn want het was me toch een lieve meid. Rustig en met hulp deed ik haar bh-tje af en kwamen haar borsten tevoorschijn. Ze had al harde tepels, en zonder enige moeite begon ik ze flink te masseren en eraan te zuigen. Haar gezicht gaf aan hoe geil ze was en haar string was al redelijk vochtig volgens mij, en dat gaf maar 1 ding aan; ik moest verder. Ik kwam aan bij haar string en deed het rustig naar beneden en haar kut-lipjes stonden al open. Haar clitoris was goed te zien, en ik vond het een prachtig gezicht. Rustig ging ik met me vinger naar haar kut en stak een vinger tussen haar lippen en zocht een gaatje waar het erin kon. Haar kutje was warm en nat, een heerlijk gevoel voor mij en voor haar, want ze genoot, dat wil je niet weten. Nadat ik me vinger in het correcte gat had gestopt volgden al snel 2 andere vingers en ik begon haar te *neuken* met me vingers, totdat ik het tijd vond haar een orgasme te geven.
Ik streelde eerst een paar keer met me vinger over haar clitje tot ik het wilde proeven. Met me tong begon ik rustig over haar clitje te likken en ze begon te kreunen en te hijgen. Steeds sneller ging ik likken en steeds meer geluid begon Ana te maken. Tot ze het niet meer hield, ze kreunde en schreeuwde dat ze kwam, en er kwam heerlijk kutsap uit haar kut en ik begon het te likken, en het smaakte heerlijk. Ze was geil, echt geil; ze was heerlijk klaargekomen en wilde alleen maar meer. Ik vroeg haar of ik haar mocht neuken, en ze vertelde me dat ze nog maagd was en dat ik het rustig aan moest doen, precies zoals ik al de hele avond deed. Me lul was nog steeds stijf van dat prachtige uitzicht op haar naakte lichaam en zonder enige moeite stuurde ik me lul naar haar kutje en ging die tussen haar lippen door naar haar liefdesgrot. Me lul zat er een stuk in tot ze een pijnstootje gaf; ik zei haar dat het allemaal wel goed zou komen en stootte flink door tot me lul doorgleed tot het einde. Ze snikte even maar ze vertelde me door te gaan, en zo begon ik haar op eigen tempo te neuken. Het was heerlijk en zonder het te merken stootte ik steeds sneller en sneller door. Ze begon hard te kreunen en zonder het zelf te merken kwam ik al snel klaar en spoot ik een aantal klodders sperma in haar kut. Gelukkig was ze aan de pil en vond ze het niet erg dat ik in haar kwam. We waren nu alletwee uitgeput en vielen in elkaars armen. Nadat ik in de ochtend wakker werd met Ana in me armen besloot ik een goed einde te geven aan mijn droom. Ik maakte de verpakking open van de tarzan-dildo en kroop onder de dekens en kwam al snel tussen haar benen terecht. Ik deed haar string een stukje opzij en begon haar te likken zodat ze weer wat natter werd. Ze werd wakker maar schrok niet, en begon rustig met het ritme mee te bewegen en zachtjes te kreunen. Toen ik vond dat ze nat genoeg was pakte ik de tarzan en deed ik de voorste knop diep in haar kut, tot de helft ging die erin want de achterkant *die in haar kontgaatje moest* duwde tegen haar kontgaatje aan. Ik deed wat spuug op haar anus en met een beetje moeite duwde ik de kleine versie van de tarzan in haar anus. Ze liet zien dat het behoorlijk pijn deed maar nadat het er even in zat vertelde ze me door te gaan en met een rustig rimte neukte ik haar in 2 gaten met de tarzan. Nadat ze heftig klaar kwam vroeg ze me lief of ik haar van achteren wilde ontmaagden. Natuurlijk is dat ook een droom van een jongen om een meisje in haar strakke poepgaatje te kunnen ontmaagden en al snel zat ze in een goeie houding *op haar knie, met haar kontje naar achteren* en stak in mijn lul eerst in haar natte kut.
Nadat mijn lul nat was geworden spuugde ik een klodder spuug op haar anus en deed er 2 vingers in. Gelukkig lukte dit zonder enige moeite en na 2 minuten zo gezeten te hebben deed ik ze eruit en vroeg ik Ana voor de laatste keer of ze er zeker van was dat ze dit wilde; en haar antwoord was JAH!. Ik pakte mijn lul en drukte het tegen haar anus. Ze gaf een krimp op haar gezicht maar zei dat ik gewoon door moest gaan. Nadat die er helemaal in zat en Ana tranen op haar wangen kreeg mocht ik haar neuken, en dat besloot ik dan maar snel te doen. Het was zo strak dat mijn lul een optimaal gevoel beleefde. Ana vond het geil en kreunde echt hard van genot en misschien een beetje pijn. Ana kwam klaar en mijn einde kwam nabij, ik spoot mijn zaad diep in haar anus en deed mijn lul weer uit haar kont. We gaven elkaar nog een tongzoen en besloten toen samen te douchen. Sindsdien hebben we een vaste relatie en hebben we veel plezier met sex, ook door middel van verhalen met *speciale punten* die hier op deze site staan.Bedankt en veel leesplezier; Ana en PhoeniX
Aantal keer gelezen:
185
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)