Spannendverhaaltje.nl

Onthouding

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Mr Bee Je hoort en leest vaak dat mannen gericht zijn op het klaarkomen. Ik in ieder geval wel. Elk spel dat we spelen, eindigt bij mij altijd in een ejaculatie. De beloning van mijn meesteres. En tussen allerlei sessies door mag ik me vaak aftrekken. Dan kijkt m’n meesteres minachtend toe. Ik schaam me dan enorm, maar zodra het lustgevoel het wint van de schaamte, verdwijn ik in een heerlijke trance, totdat ik spuitend weer op aarde kom. Enkele keren per week kom ik zo tot mijn trekken. Tot vorige maand.
Mijn meesteres speelde zoals gewoonlijk met me. Na een heftig spel bond ze me plat op mijn rug op het speelbed. Armen en benen wijd vastgezet aan de spijlen. Ze ging boven me zitten en zakte langzaam over mijn penis. Warm en zacht schoot mijn pik diep in haar. Ze liet hem diep zitten en wreef met haar schaambeen over mijn lijf om zo haar klitje extra te stimuleren. Mmmmm. Mijn beloning? Ik probeerde mijn kont op en neer te bewegen, zodat mijn eikel ritmisch in haar bewoog. Vlak voordat ik kwam, stond ze op. Ik keek haar verwonderd, nee verwilderd, aan. Ooooooh, wat gemeen! Mijn pik stond strak omhoog, kloppend, op zoek naar de laatste aanrakingen om te mogen spuiten. Maar nee, mijn meesteres zakte opnieuw, maar nu boven mijn mond: “Likken!” Ik duwde voor zover mogelijk mijn gezicht in har schaamstreek, mijn tong diep in haar binnenste. Mijn lippen op zoek naar haar klit. Zuigend, likkend. Af en toe beloonde ze me, om achter haar naar mijn ballen te grijpen en deze speels te aaien. Ooooh. Nog stijver werd mijn pik. Mijn hoofd was bij mijn eikel. O, toe meesters, pak hem beet, trek me klaar! Alsof ze deze gedachtedwaling merkte kneep ze hard in mijn balzak. Auw! “Niet afdwalen, likslaaf. Je pik is niet belangrijk. Je hoort alleen aan mijn genot te denken: likken!”. Ik schrok. Hoe kon ik dit laten gebeuren? Vol overgave richtte ik mijn gedachte weer bij mijn meesteres d’r kut. Geen probleem, want ik houd er enorm van om haar te mogen likken. Ze veerde op en neer, drukte haar kut stevig om mijn mond en kwam zinderend klaar. Oh wat was dat toch lekker. Langzaam stapte ze van me af en ging naast me liggen. Ik was ook voldaan. Zoals altijd als ik haar had klaargelikt. Ze gaf me een diepe zoen en stond op. Hè, wat deed ze nu? Ze wreef nog even over mijn halfstijve penis, die weer volop stijf werd en lachte naar me. “Ik ga beneden slapen. Jij blijft vannacht op zolder. Vastgebonden met je stijve pikkie. Ik ben het zat een slaaf te hebben die alleen aan z’n pik denkt. Nu mag je eraan denken. Een week lang!”. Een week lang?! Wat bedoelde ze?
De nacht duurde lang. Niet alleen omdat ik vastgebonden moest zien te slapen, maar ook omdat ik een ontevreden gevoel had. Mijn pik zat nog vol zaad. Dat ik de hele nacht naakt gebonden op ons speelbed lag, hielp het allemaal niet. Mijn gedachten bleven daardoor namelijk bij seks. Bij ons spel dat we gespeeld hadden. Bij het klaarmaken van mijn meesteres. Bij mijn nog steeds halfstijve piemel die niet werd verlost. De volgende ochtend stond mijn meesteres vroeg naast het bed. Ik had direct door dat het spel nog niet gespeeld was. Ik bleef in mijn subrol, liet me gedwee losmaken en zakte op mijn knieën voor de goed uitgeslapen mooie vrouw die mijn meesteres was. Ze bekeek mijn stijve penis en keek me toen minachtend aan. “Nog steeds stijf, hè? Je kunt nog steeds aan niets anders denken dan jouw miezerig pikkie! Ik zal je leren. Gisteren heb ik bedacht dat je deze hele week niet mag klaarkomen. Vrijdag zal ik dan eens kijken of je jezelf voortaan kunt beheersen en met je gedachten meer bij mij dan bij je flutpikkie kunt blijven”. Tot vrijdag?! Vijf dagen lang niet klaarkomen. Dat is te overzien, toch? Mijn meesteres gebood me te gaan staan en wreef mijn pik weer lekker stijf. In haar warme handen groeide hij snel en langzaam zonken mijn gedachten weg. “Zie je nou wel, sta je weer te geilen!” Snel kneep ze onderaan mijn balzak. Dat stimuleerde het gevoel, maar deed ook erg pijn. Ze schoof een condoom om mijn penis. Die was gemerkt doordat ze met een zwarte stift ‘slaaf’ erop had geschreven. Onderaan de condoom waren twee riempjes gemaakt. Die trok ze erg strak onder mijn balzak door en zette ze daar zo strak mogelijk vast met een mini-slotje. “Als ik vanavond sperma vind in de condoom, of als de condoom niet meer goed vastzit, zul je het berouwen. Ik verwacht je medewerking, je draagt dit de hele dag tijdens je werk en blijft dus mooi van je hele zaakie af. Hoewel, je mag er best mee spelen, dat maakt het alleen maar moeilijker om niet klaar te komen. Als je maar geen druppel sperma loost deze week!”. Daar stond ik dan. Stijve pik, condoom strak er omheen. Alles gespannen. Ach die vijf dagen kom ik toch wel door…?
Het werd moeilijk. Echt moeilijk. natuurlijk was het al wennen om een rubberen jasje om je pik te hebben als je op je werk zit. Het slotje stak strak in mijn zak en ging na een klein uurtje al zeer doen. En omdat ik me zo opgelaten voelde, bleef het spannend en bleef de druk op mij penis. Continu halfstijf aan het werk gaf een uiterst raar gevoel… ’s-Middags kwam ik in de problemen, toen ik vanwege de grote hoeveelheden koffie echt moest plassen. Wat te doen? De halve middag kwam er niets meer uit mijn handen. Ik zat me alleen te verbijten en mijn blaas tegen te houden. Jemig wat een straf was dit! Thuisgekomen moest ik ook nog een uur wachten op mijn meesteres. Zij controleerde uitgebreid het condoom en het slotje, trok nog enkele keren speels aan de mijn penis en maakte toen pas het slotje los. “Ga maar plassen, slaaf. Ik wil dat je na het plassen al je kleren in de wc achterlaat en je naakt bij mij aanbiedt”. Zo zou het alle vijf de avonden gaan. Naakt kom ik de woonkamer binnen waar gelukkig alle gordijnen al gesloten zijn. Ik kniel voor mijn meesteres, die bukt en zonder verdere plichtplegingen een nieuw condoom ombindt. De hele avond is zij gekleed en ben ik naakt. Wat ik heerlijk vind. Waardoor ik dus opgewonden ben en mijn penis bijna de hele avond redelijk stijf vooruit staat. Af en toe speelt mijn meesteres even met mijn pik. Glimlachend, plagend. Voor het slapen gaan mag ik weer naar het toilet (deur geopend) en even douchen. Samen. Speels vertroetelt ze mijn stijve pik terwijl we elkaar inzepen. Ik wrijf haar mooie borsten, kus ze terwijl mijn handen afdwalen naar haar kruis. Ze duwt me op mijn knieën en dwingt me haar onder de waterstraal klaar te likken. Schokkend komt ze klaar. Oooh wat heerlijk. Ik pak mijn pik vast, maar krijg direct een lel tegen mijn wang. “Ben je gek, slaaf. Afdrogen, naar zolder en over de bok gaan hangen!”. Shit, straf! Ik droog mezelf zo snel mogelijk af, ren d'r trap op en pak de bok. Ik klik mijn enkels aan de poten en ga over de rug van de bok liggen. De bok begint precies boven mijn schaambeen en door mijn houding staat mijn pik recht vooruit onder de bok door. Als mijn meesteres een half uur later bovenkomt, klikt ze mijn polsen over de bok heen aan de poten tegenover mijn enkels vast. Ze straft me hard. Met de zweep komen er 25 slagen op mijn kont. Daarna streelt ze onder de bok mijn pik totdat die weer op springen staat. Dan stopt ze. Lachend trekt ze zich terug. “O, wacht eens, ik weet nog wat leuks voor vannacht”. Ik voel glijmiddel rond mijn anus. Oooh, daar ben ik gevoelig! Ze stopt een mini vibrator in mijn anus. Het trilt lekker. Maar niet wild genoeg om tot een orgasme te komen. “Welterusten!”. Welterusten?! Ja, ze verlaat de speelzolder en laat mij de nacht over een bok doorbrengen, met een vibrator in mijn kont!
Ze heeft me de volgende ochtend ziek gemeld. Goddank! Ik ben gebroken na zo’n nacht. ’s-Morgens heeft ze de vibrator verwijderd en me van de bok losgemaakt. Ik mag de hele dag doen wat ik wil, behalve… klaarkomen. Weer krijg ik een condoom omgebonden. Ik zwaai mijn meesteres uit en val op de bank in slaap. Als ik tegen de middag wakker word, doen mijn ballen zeer. Echt zeer. Van binnen uit is er een constante drukkende pijn. Mijn ballen lijken te vol zaad of zo, ze moeten ontspannen. Ik probeer mijn gedachten ergens anders op te richten. TV kijken, boek lezen, Internetten. Het helpt niet, de pijn blijft zeurderig aanwezig. Als ’s-avonds eindelijk mijn meesteres thuiskomt en ik na het plassen me bij haar beklaag, lacht ze me uit. “Eindelijk. Je hebt nu blauwe balletjes. Voor vrijdag zullen ze paars zijn. Diep paars!”. Ze lachte gemeen, kuste me vol op mijn mond en trok nog even aan mijn penis. “Lekker ding. Het zal je leren om met je gedachten alleen maar bij je pik te zijn. Voor vrijdag zou je willen dat-ie eraf viel!”.
Ze hield zich aan de belofte om al het mogelijke te doen mijn ballen diep paars te laten worden. Zo moest ik pornofilms bekijken terwijl ze me neukte. Uiteraard stopte ze steeds ruim op tijd. Steeds weer werd mijn pik stijf, neukte ze me bijna klaar, stopte ze de video, keek me minachtend aan totdat m'n piemeltje eindelijk weer verschrompelde en begon weer opnieuw. De hele avond lang. Ze was botergeil en uiteindelijk mocht ik haar klaarvingeren. Als toetje moest ik boven op de badkamervloer liggen en plaste ze over mijn gezicht. Haar pies droop over heel mijn lichaam. Ik had niets met poepseks, maar urine vond ik altijd heel opwindend. Letterlijk ‘zeiknat’ moest ik op het speelbed gaan liggen. Weer werd ik wijd vastgebonden en kon ik de hele nacht niet aan mezelf komen. Ik sliep slecht, vooral vanwege de zeurderige pijn in mijn ballen.
Die woensdag werkte ik weer. Uiteraard met een condoom vastgesnoerd om mijn ballen. Best slim gemaakt, deze constructie. Het condoom zou verraden als ik me zou aftrekken. En ik kon het condoom niet afdoen, althans ik zou de riempjes en het slotje nooit meer om mijn ballen terug kunnen schuiven. Woensdagavond viel me op dat de straf werkte. Door de constante pijn in mijn ballen was ik weliswaar vaak met mijn gedachten bij mijn pik, maar ánders. Niet meer gericht op een orgasme. Gefocust op mijn ballen, de pijn. Pijn die je niet doorhebt als je vrijt met je meesteres. Als je meesteres je straft of je juist liefheeft. Pijn die alleen opvalt als je aan je penis denkt. Woensdagavond lag ik de hele avond op de bank. Mijn meesteres zette nu haar mond in: zodra mijn pik slap hing, pijpte ze me totdat ik weer op springen stond. Dan deed ze weer een klein uurtje niets, totdat hij weer slap was en ze opnieuw begon aan een pijpbeurt. Het eindigde die avond weer onder de douche. Daar kwam ze klaar, explodeerde onder mijn lippen. En ik kreeg door dat ik nu volledig met haar bezig was. Met mijn meesteres. Niet met mijn lust. Met mijn pik. Met mijn orgasme, maar met háár. Weer werd ik op m’n rug vastgebonden op het speelbed. Ondanks de vererging van de pijn, sliep ik beter. Ik dacht dat ik het doorhad.
Donderdag was natuurlijk de grootste kwelling. ’s-Avonds hield ze rekening met me, denk ik. Ze liet mijn pik met rust. Hoewel ik een behoorlijke stijve hield, omdat we lekker aan het vrijen waren. Ik heb haar die avond vier keer op verschillende manieren klaargemaakt. We waren beiden gelukkig. Maar ’s-nachts, alleen in het speelbed, leek het wel of mijn ballen eraf zouden vallen. Vier dagen werd mijn pik tot het uiterste gedreven, maar kwam er geen ontspanning. Het leek me zo makkelijk, maar wat had ik het moeilijk. Ik huilde die nacht. Niet van de pijn, maar van de gedachte dat blijkbaar het klaarkomen zo enorm belangrijk voor me was. Waarom kon ik niet alleen maar oog hebben voor mijn meesteres?
Toen ik vrijdagavond thuiskwam was ik opgelucht. Zou ik eindelijk verlost worden van de pijn in mijn ballen? Ik vond ze echt pimpelpaars, maar zou mijn meesteres dat ook zo vinden? De hele avond werd ik genegeerd. Na het avondritueel van het plassen kwam ik naakt bij mijn meesteres zitten. Maar ze keek me niet aan, en bleef stug de documentaire op TV volgen. Ik vlijde me tegen haar aan, was opgewonden en geil omdat ik wist dat we straks lekker zouden spelen. En klaarkomen. Nadat de documentaire was afgelopen keek mijn meesteres me strak aan. “Je leert het nog steeds niet, hè? Je zit gewoon met je gore stijve pik tegen me aangedrukt in de hoop dat je straks mag spuiten. Denk je nou echt dat ik je straks lekker klaarmaak? Een slaaf die zelfs na een week straf niet weet dat zijn meesteres belangrijker is dan zijn pik?! Ik zal je leren, kuttelikker! Ga naar boven, aan het kruis!”. Ik vloog de trappen op naar zolder. Shit. Natuurlijk had ik het verprutst. Hoe kon ik zo stom zijn? Ons kruis is voorzien van zelfsluitende boeien. Ik klikte eerst mijn enkels vast en toen mijn polsen. Wijd gespreid stond ik zo vast. Te wachten op mijn meesteres. Ik heb die avond ontzettend op m’n donder gehad. Afgestraft met de zweep, krokodillenklemmen op mijn tepels, een slagenregen met de rijzweep op mijn pik. Ze was echt boos. Klemde enkele wasknijpers op mijn balzak en knoopte daar gewichten aan. De krokodillenklemmen werden vervangen door wasknijpers. De knijpers op mijn tepels bond ze strak naar de wasknijpers aan mijn zak. Wat of waar ik ook maar bewoog, deed me pijn in mijn zak en mijn tepels. Ze masseerde even mijn pik. Dat deed pijn, omdat er vanalles bij mijn onderlichaam bewoog. Toe ie goed stijf stond, bond ze een zakdoek erg strak net achter mijn ballen. “Welterusten!”. Wáááát?! Zou ze me zo laten staan? Ja dus. De stijfheid van mijn penis verdween niet omdat de strakgebonden zakdoek het bloed tegenhield. Zo bleef hij superstijf vooruit steken. Hierdoor bleef er een constante druk op mijn ballen. Mijn diep paarse ballen. Waaraan ook nog eens wasknijpers met gewichtjes hingen, verbonden aan pijnlijke knijpers aan mijn tepels. Gelukkig kwam mijn meesteres na een uur (of twee, of drie?) al weer boven, haalde de zakdoek los en verwijderde de knijpers. Dit alles zonder een woord te zeggen. Ik zag dat ze een dildo pakte en die insmeerde met glijmiddel. Nee toch? Dat was een dildo waar ik haar altijd mee verwen. Die past toch niet in mijn… Ja dus. Ik schreeuwde het uit toen ze de dikke dildo zonder pardon langzaam naar binnen schoof. Ik dacht dat mijn darmen scheurden. Toen de dildo helemaal naar binnen geschoven lag, voelde ik me echt slecht. Helemaal gevuld. Opgeblazen, pijnlijk. En naast dat gevoel, nog steeds die zere ballen. Hoelang hield ik dit vol? Op mijn ballen plaatste ze ‘de wekker’. Neeeeee. Ik haatte de wekker. Twee metalen klemmetjes werden op mijn zak geplaatst. Nee, dit keer maar eentje, en eentje op mijn voorhuid bij mijn eikel!!! Nee toch?! De wekker werkte simpel. Als de secondewijzer over de kleine wijzer ging, werd er een contactje gemaakt en kwam er een kleine seconde lang een stroomstoot op mijn ballen. Altijd erg pijnlijk. Maar nu nog erger! De eerste stroomstoot kwam als een geweldige schok. Vanuit mijn eikel liep de stroom naar mijn ballen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Mijn pik schoot vooruit, stond ‘te’ stijf –zo voelde het in ieder geval- en verslapte na de stoot weer. Auuuuuuuuuuw! Verdomme dat deed pijn. En na een minuut weer. Pats, strakstijve pik, stroom tot in je ballen en weer klaar. Wat een pijn! Ik kreeg een gag in mijn mond en een kus op mijn voorhoofd. “De wekker staat over een uurtje, welterusten”. Ze kroop op ons speelbed, pakte een dekbed en draaide zich om en viel in slaap. Eén uur lang, zestig keer. Elke keer een seconde lang die verschrikkelijke stroomstoot. Pijn. En omdat mijn pik steeds opgerekt werd, voelde ik dat nog extra door in mijn pijnlijke ballen. Mijn meesteres ging ver. Ze was echt kwaad. Toen de wekker ging, ontwaakte ze langzaam. Zeker tien minuten, tien stroomstoten, duurde het voordat ze me van de wekker ontdeed. Langzaam en gelukkig voorzichtig, trok ze ook de dildo terug. De gag bleef in mijn mond. Ook mijn kont werd weer gevuld. Door een smalle vibrator. Op volle stand werd die langzaam naar binnen geduwd. De vibrator stimuleerde mijn genotscentrum van binnenuit. Trillend zorgde het ding ervoor dat mijn pik weer stijf werd. Nee. Ik had dat liever niet, dan voelde ik mijn ballen zo… Mijn meesteres kroop weer vlak naast me in het bed. Draaide zich om en sliep.
De nacht duurde ontzettend lang, ik was kapot!. Toen mijn meesteres me van het kruis haalde, viel ik in haar armen. Ze was trots op me, kuste me vol op mijn mond en fluisterde lieve woordjes. Ik werd op het bed gelegd en mocht slapen. Ongebonden.
Ik werd wakker omdat mijn pik stijf werd. Het voelde goed. Ik hield mijn ogen gesloten en bleef genieten. Langzaam liet mijn meesteres haar mond over mijn pik zakken. Ze zoog, liet haar tong om mijn penis kronkelen en trok zuigend haar mond weer terug. “Je bent wakker hè slaafje, dan wordt het nu tijd voor de finale”. Ik opende mijn ogen en zei mijn meesteres alles voor haar te willen doen. Ze bond me vast, wijd gespreid. Van het kastje pakte ze een dubbeldik maandverband. Ze klom op het bed, haar billen over mijn neus geplaatst. Ze leunde voorover, haar kut kwam voor mijn mond. Zachtjes begon ik haar te likken. Ik voelde hoe ze mijn pik vastpakte en heel zachtjes en voorzichtig mijn pik, de eikel, de balletjes en mijn buik aaide met de zachte kant van het maandverband. Hier werd ik gek van! Maar ik likte door. Verwende mijn meesteres met mijn mond, zo goed als het kon. Ik voelde mijn pik niet meer, het was slechts 1 grote geile zone, die vol was van genot. Mijn ballen waren nog hard en pijnlijk, maar dat zorgde juist voor meer genot. Ik wist niet meer waar ze met het maandverband streelde, álles voelde gewoon goed. Ik genoot van het uitzicht; de mooie strakke billen van mijn meesteres, die met haar kut op mijn mond zat. Die ik probeerde te verwennen. Uit dankbaarheid dat wist ik nu. Uit dankbaarheid voor een week lang pijn in mijn balzak. Een week lang geen orgasme terwijl ze me elke dag enorm opwond. Een enorme zware pijnlijke straf, die me liet inzien dat je als slaaf niet iets doet om beloond te worden, maar dat je dat doet voor háár, je meesteres. Nog enthousiaster likte ik totdat ze op mijn gezicht ging rijden en spetterend klaarkwam. Ze rolde van mijn gezicht, lag naast me met haar hoofd dicht bij mijn pik. Nog steeds strelend over mijn penis, ballen, anus, eikel. Zacht genoeg om me niet klaar te laten komen. Goed genoeg om me constant op een heel hoog genotsniveau te houden. Weer kroop ze op me. Weer likte ik haar. Vol overgave. Ik probeerde haar anus te bereiken, ze verschoof iets zodat ik haar daar ook kon likken. Mijn tong ging daar maar ietsjes naar binnen, maar ik hoorde haar grommen. Van lust. Ze drukte haar schaamlippen over m’n neus, haar klit recht voor mijn lippen. Ik zoog haar weer klaar. Schreeuwend kwam ze. En ze bleef me maar strelen. Ik dacht nu werkelijk dat mijn hele geslachtsdeel eraf zou vallen. Eén compleet centrum van lust en pijn. Naast het bed lag een dildo klaar. Terwijl ze me bleef bewerken met het maandverbandje, pakte ze de dildo en duwde die in mijn mond. Ze verschoof weer over mijn gezicht en liet zich langzaam over de dildo zakken. Door het gewicht schoof die dieper in mijn mond. Totdat ze met haar schaamlippen op mijn mond ruste. “Likken!”. Dat ging niet met die dildo in mijn mond, maar ik kon wel haar schaamlipjes iets naar binnen zuigen. Het gekir gaf me de aanwijzing dat ze dit wel erg lekker vond. Ze begon de dildo te berijden. Elke keer als hij diep in haar zat, wachtte ze zodat ik lekker haar kutlipjes kon bewerken. Dit duurde voort. Ik merkte aan haar ademhaling dat ze enorm hoog was. De bewegingen over de dildo werden sneller. De aaibewegingen met het maandverband wilder. Ze kwam weer. Voor de derde keer achter elkaar. Gillend, sidderend. Dit was voor haar ook speciaal. Weer draaide ze van me af. Lag naast me. Haalde de dildo uit mijn mond en vroeg me wat ik wilde. “Ik zou u graag nogmaals willen verwennen, meesteres” antwoordde ik. En ik meende het. Het genot dat ik had als zij zo enorm op mij klaarkwam, was onbeschrijfelijk Maakte me blij. Blij dat ze dat met mij wilde doen. “Goed geantwoord slaaf, goed geantwoord”, ze keek op de klok en sprak vol bewondering, “ik lig je nu al ruim drie en een half uur op te geilen. En je hebt nog niet eenmaal geklaagd. Ik ben trots op je”. Direct na haar lieve woorden, liet ze het maandverband vallen, greep mijn pik met een volle hand beet en trok me binnen tien bewegingen klaar. Niet te geloven wat een explosie. Kledders zaad spoten omhoog, maar dat zag ik niet eens. Mijn ogen draaiden weg, ik was volkomen ‘out’. Nog nooit was ik zo gekomen! Het duurde minutenlang voordat ik weer een beetje bijkwam en m’n ogen opende. Mijn meesteres lag tegen me aan gevlijd. Mijn armen en benen had ze losgemaakt en ik sloeg een arm om haar heen. Zo zijn we in slaap gevallen, beiden diep gelukkig.
(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar mrdutchbee@yahoo.com)
Aantal keer gelezen:
522
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)