Spannendverhaaltje.nl

Ontgroening

-
16-08-2010
Toen ik als jonge knaap van 18 ging studeren, ging ik mee op kamp. Ik had verhalen gehoord van nette meisjes die vanwege het gebrek aan ouderlijk gezag al hun fantasien waar gingen maken. Ze waren met name zeer gewillig in seks. Velen van hun waren nog maagd. Bij aankomst bij de flat die voor de studenten waren gehuurd pakten we onze spullen uit en gingen we onze eerste ontgroeningstocht tegemoet.
We gingen een bar in waar de normaal zo nette meisjes zich wilden bewijzen en aandacht wilden trekken. Ze gingen op de tafels staan en strippen met natte T-shirts. De meeste meiden waren 19 jaar. Ik ging naar een grietje toe, ging naast haar zitten en we begonnen te tongzoenen. Ze deed haar T-shirt uit en iedereen ging fluiten. Ik was niet gewend aan zulke vrije seks. Ik mocht haar tietjes zuigen en dat deed ik ook. De meisjes die bij de bar zaten hadden hun slipjes uitgedaan en lagen met benen wijd op de bar. De jongens mochten aan zo'n kutjesbalie zitten en ze afzuigen. Ik was als gelukkige bij de eerste groep jongens en schoof aan.
Het was een mooie brunette van 19 die nog maagd was. Ik zoog aan haar kutje tot ze uitgilde. Daarna nam ik haar mee naar onze flat. Inmiddels was de flat vol van neukende studenten. Iedereen was aan het wildneuken, op de gang, in de kamers en zelfs buiten het gebouw op het strand en bij de terras. Ik nam de brunette mee naar mijn kamer terwijl ik haar ondertussen betastte. Er waren al een paar studenten op onze kamer aan het wippen omdat hun kamers vol waren. Dus gingen we een plekje zoeken en gingen we ook wippen. Ze ging gelukkig niet bloeden als maagd. Ze had erg veel talent en kon al heel lekker rijden.
Door het hele gebouw klonk gekreun en gehijg en buiten hoorde je niets anders dan echo's van gekreun. Het viel op dat haar kutje geschoren was. Dat had ze voor de kamp gedaan, omdat ze wist dat kampen bedoeld zijn om te neuken. Toen we klaar kwamen zakte ze in van genot en lag met haar lekkere tieten op mijn borst en haar tong stak uit van genot. Ik ruilde haar met een andere lekker meisje en neukten nog verder tot diep in de nacht.
De volgende dag stond ik vroeg op. Ik zag allerlei grietjes in mijn kamer zonder slipjes aan. Ze waren nog aan het uitslapen op de matrassen op de vloer. Ik kroop naar hun toe en ging ze 1 voor 1 beffen en daarna neuken. Bij de laatste grietje kwam ik klaar en spoot mijn nektar in haar anus. Voor de rest van de dag heb ik met vijf meiden geneukt, telkens om de beurt. Dat was de lekkerste ervaring die ik ooit heb gehad.
Aantal keer gelezen:
822
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)