Spannendverhaaltje.nl

Onstilbaar verlangen

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door rudi meer verhalen van rudi Een gezicht dat langs weerszijden van haar neus bleek wegvluchtte naar de oren, de haren - noch bruin noch ros noch blond - strak achteruitgetrokken in de nek samengebonden tot een kort paardenstaartje en tenslotte een norse bril. Het cliché van de strenge afstandelijkheid, was het niet dat dit ondankbare gezicht totaal werd verloochend door het zondige lichaam dat onder nauwsluitende trui en pantalon sprak van vervaarlijke billen en borsten zo vol dat het woord tieten zich onverbiddellijk aan me opdrong.
Dit had de openingsscène kunnen zijn van een goedkope pornofilm, waarin Juffrouw Gestrengheid al na nauwelijks vijf minuten vlot uit de kleren gaat en zich ontpopt tot een onvervalste seksbom. In werkelijkheid zocht ik haast twintig maal per dag een excuus om langs haar kantoor te lopen terwijl ik me afvroeg wat die dubbele en tegenstrijdige boodschap van gezicht en lichaam me trachtte te vertellen. Slechts een jaar nadat ik haar voor het eerst met mijn ogen had gestreeld, gaf ze mij antwoord door diezelfde trui voor me uit te trekken en haar borsten te laten spreken. En toen pas schudde ze haar haren, die nu ineens zowel bruin als ros als blond waren, los over haar blote schouders. Het was een bevrijding me eindelijk ziel en lichaam voor haar te kunnen uitkleden. Twee-en-vijftig weken lang was er geen dag en geen nacht voorbijgegaan dat ik dit niet naar dit ogenblik had gehunkerd. Eindelijk kon ik haar laten toekijken hoe mijn geslacht zich voor haar oprichtte zoals het zich twee-en-vijftig weken lang had opgericht telkens ik haar zag.
Eindelijk lagen we samen in bed, elk op onze zij, haar haren uitgewaaierd over de ronding van haar schouder, haar zware borsten als een belofte tussen onze beide lichamen in. Nog raakten we elkaar niet aan, nog niet. Zo verschrikkelijk bewust waren we ons immers van haar borsten, van mijn erectie en van elkaars nabijheid dat we voorlopig nergens anders aan konden denken. Voorlopig. Verwonderd keek ik haar aan en zag zich eenzelfde verbazing op haar gelaat aftekenen. Wie was deze vrouw? Dat gezicht dat ik één jaar lang reeds probeerde te doorgronden en dat ik honderden neen duizenden malen had bekeken, had elke herkenbaarheid voor me verloren, getransformeerd als het werd door de onhoudbare spanning die zich tussen ons opbouwde.
Zij was het tenslotte die deze spanning doorbrak en tegelijkertijd nog hoger opvoerde door haar hand uit te steken en tegen mijn wang te leggen. Die lichte aanraking volstond om mijn erectie te verdubbelen en scheuten van genot door mijn lendenen te jagen. Ik omhelsde haar hand in de mijne en bracht ze liefderijk naar mijn mond, haar vingertippen kussend voor ik ze tussen mijn lippen zoog één voor één. Als de fabelachtige pik van een zwarte minnaar pijpte ik haar vingers en liet ze hartstochtelijk klaarkomen in mijn keellach. Van tussen haar vingers likte ik het gulle zaad van haar zweet. De binnenkant van haar hand zoende mijn mond, de malse heuvel onder haar duim liet mijn lippen reeds de weelde van haar venus lezen. Mijn verzotte liefdesbeet deed haar kut kreunen. Mijn lippen vonden haar pols, mijn tong volgde het kloppen van haar hart in die kwetsbare ader langs de binnenkant van haar arm, mijn tong ook verzamelde de kristallen van haar geur in de kelk van haar oksel, daar waar haar boezem ontsprong. Ik zoende de contouren van haar rechterborst, tilde ze voorzichtig op met mijn hand, likte eronder en dan naar haar andere borst, zo gelijkend en toch zo individueel. Het was een wonder hoe haar borsten erin slaagden zoveel over haar te vertellen aan mijn vingers mond tong en aan mijn erectie, mijn erectie die zich verkende in de volheid van die borsten. Mijn tong volgde haar linkerborst tot in haar oksel en dan opnieuw haar arm haar andere arm haar pols haar hand haar vingers, pijpend likkend zoenend. Ondertussen had haar hand haar vrije hand bezit genomen van mijn geslacht, mijn ballen kommend, één vinger omhoog strelend langs mijn schacht en over mijn eikel. Ik voelde haar verlangen in de erectie van haar vingers. We keken allebei naar haar hand naar de pracht van mijn pik.
En toen opende zij zichzelf, de ultieme blijk van haar vertrouwen, de ultieme revelatie ook van haar Ik. Pas op dat ogenblik gaf zij zich werkelijk aan me. Nooit zal ik kunnen wennen aan het schouwspel van een vrouw die zich voor me opent. Telkens weer ben ik verbijsterd. Ook nu weer. Met onverholen bewondering staarde ik in haar seks. Mijn hunkerende blikken spreidden haar verder nog verder. Ik keek en ik keek en ik bleef maar kijken tot ik haar kut ongeduldig wist worden. Ik had niet langer te willen, haar kut wilde, haar kut prachtige kut waarvan ik de slaaf werd, haar kut godallemachtige kut die me op gestrekte ellebogen over zich heen wilde, haar kut mirakuleuze kut die me in haar wilde die me zo éénvoudig en tegelijkertijd zo complex in haar wilde. Penetratie!
Ik kon er niet bij dat ik in haar was, zij die twee-en-vijftig weken lang en een tel geleden nog de Ander was, afzonderlijk wezen maar die ik door die éénvoudige en toch zo complexe daad van penetratie één met me had gemaakt en telkens weer één met me maakte vlees van mijn vlees bloed van mijn bloed, telkens ik me terugtrok en weer in haar drong, ik kon er niet bij dat ik deze Andere Ik nu aan het neuken ja aan het neuken was, dat wij in dit bed, in deze kamer aan het neuken waren.
Slechts toen zij “Neuk me, neuk me asjeblief” tegen mijn lippen aanzoende drong dat tot me door drong ik in haar door. In haar ogen en haar lichtjes geopende lippen zag ik haar kut. Haar handen, dijen, mond en woorden konden me nooit strelen zoals haar kut dat deed, alles omvattend en alles begrijpend. Haar kut vilde mijn geslacht, legde mijn naakte ik bloot en de zenuwbanen van haar kut persten zich genadeloos in de groeven van mijn ziel. Buik aan buik dansten onze lichamen arabesken van begrip over de lakens. Mijn pik sloopte alle muren van bescherming die zij ooit rond zich had menen op te moeten trekken en bracht haar intiemste kern aan het licht; Elke stoot bracht ons nader dan duizend gesprekken ooit hadden gekund. Mijn pik was overal, in haar vingers, in het trillen van haar wimpers. Mijn pik woelde onderhuids, woekerde in haar hart.
Ik neukte haar rechtstreeks in haar brein, neukte ons naar het fatale begrijpen, die ultieme flits waarin de laatste mistflarden zich oplossen in een zee van inzicht, dat ogenblik waarin alles duidelijk wordt. Haar climax die nacht gaf haar eindelijk terug aan zichzelf, gaf haar eindelijk de kracht te tonen wie ze werkelijk was. Die vrouw die met haar nagels banen van bloed trok in mijn rug, billen en benen, die vrouw die luidkeels haar vreugde uitjubelde, die vrouw die het heelal kleurde met de regenboog van mijn ejaculatie, die vrouw dat was de echte zij.
En al kon ik niet eeuwig in haar zijn en moest ik mij uiteindelijk uit haar terugtrekken, de band die door ons neuken was ontstaan, kon onmogelijk nog verbroken worden en al wist ik op het ogenblik van ons klaarkomen niet of we de dag erop hand in hand zouden lopen, al had ik geen zekerheid of zij de nacht erop in lichaam naast me zou slapen, toch had ik de onwrikbare zekerheid dat ik haar altijd naast me zou voelen, zouden haar aanrakingen blijven natintelen in mijn erectie en zou de kreet van haar orgasme blijven zingen in mijn hart.
Ik werd niet langer in verwarring gebracht door die strenge bril en achteruitgetrokken haren telkens ik als vroeger maar nooit meer als vroeger haar bureau voorbijliep. Ik zag haar naakt in ziel en lichaam, ik zag haar triomfantelijke tieten terwijl ze me schrijlings bereed als geen furie tevoren en de obsceenste vloeken als hete was over mijn blote lijf goot, ik zag hoe de adem van haar woorden mijn pik streelde, net zoals zij door mijn schijnbaar onverschillige blik door de erectie zag die ze zich vannacht wellicht tot vreugdevolle ejaculatie zou pijpen over wangen en borsten. Maar waarom wachten op dat waarvan we allebei wisten dat het onvermijdelijk was?
Waarom niet éénvoudig samen naar de nog niet ingerichte zolder wegglippen? En terwijl collega’s een verdieping onder ons aan het tikken of vergaderen waren, trok zij die trui van weleer voor me uit en liet ze haar borsten neen haar tieten spreken. En terwijl collega’s één verdieping onder ons reeds uitkeken naar vijf uur schudde zij haar haren, die nu ineens zowel bruin als ros als blond waren, los over mijn geslacht. Terwijl collega’s één verdieping onder ons in luid praten spraken over wel en weer, communiceerden wij al lang zonder woorden, praatten wij in een lawine van orgasmes en lieten wij de kreten van onze climax opwaarts klapwieken in de zon. Wij hadden geen tijd te verspillen om elkaar niet aan te raken, om niet in haar te zijn om mij niet in haar te weten. Mijn handen waren nutteloos zonder haar borsten, haar kut zielloos zonder mijn penetratie. En indien zij voortaan mijn ballen in de chaos fokte met haar majestueuze billen terwijl ze met juichende borsten en vertrokken gezicht over haar schouder naar mijn genieten en naar mijn enorme pik in haar schreeuwde, dan was dat niet langer omdat ze daar zin in had maar omdat ze éénvoudigweg niet anders kon dan mij te neuken in eeuwig vergeten van de wereld die één verdieping onder ons en buiten ons om zinloos bleef verder tollen in lege ruimte.
En wanneer ik dit schrijf voel ik de druk van haar blote borsten reeds op mijn schouders, voel ik haar borsten reeds aan weerskanten van mijn wangen strelen en in mijn ooghoeken stijven de robijnen van haar tepels. Reeds draait ze mijn wieltjesstoel naar haar bekken. Knoop voor knoop lossen haar geile ogen mijn kleren op in naakte huid en spietst ze zich aan me vast, mijn vingers langs de naad van haar billen, mijn tong verliefd op haar tepels terwijl over mijn schouders haar vingers naarstig toetsentikkend over het scherm strelen …..
rudierotisch@hotmail.com (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar rudierotisch@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
633
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)