Spannendverhaaltje.nl

Ons spel

-
21-08-2010
De wind raast en de koude regen slaat tegen mijn raam. Ik lig in ons grote bed en blijft het maar koud houden. Ik heb zelfs maar een pyjama aangetrokken. Dat is niet meer voorgekomen sinds ik jou ken. Maar zoals hij mij kan verwarmen heeft nog niemand me ooit tevoren weten te verwarmen. Helaas, helaas. Mijn arme schat heeft late dienst. Hij is overal onmisbaar, helaas ook op zijn werk. Maar ik betwijfel of zijn baas het vermoeden heeft hoe onmisbaar hij is voor mij. Ik prop het dekbed dicht tegen me aan en denk aan hem die arme schat die nu moet werken. Af en toe doezel ik weg met jou in mijn gedachten, maar word steeds weer wakker van de kou en de regen die tegen het raam klettert. Ik kijk op de klok, maar die laat me weten dat het nog wel een tijdje zal duren eer jij weer terug komt. Ik stap uit bed en zet de warme kraan open om een heerlijk heet bad te nemen. Terwijl de badcel zich vult met warme dampen uit de kraan steek ik kaarsjes aan en zet deze rond het bad. Ik zet wat zachte romantische muziek op en gooi heerlijk geurend badschuim in het bad. Als het bad bijna gevuld is kleed ik me pas uit en stap behoedzaam in het warme weelderige sop. Het water is goed heet, maar net niet te heet om mezelf aan te verbranden. Ik dompel mezelf onder en laat het schuim over mijn welgevormde lichaam sieren. Ik weet hoe jij hier altijd graag naar kijkt. Genietend van het uitzicht als mijn stevige borsten zich boven het wateroppervlakte proberen uit te komen. Deze gedachten winden me op.
Zacht laat ik de spons vol sop over mijn borsten gaan. Mijn tepels verharden bijna direct en dreigen boven het water uit te toornen. Ik laat mezelf wat dieper in het water zakken. Het warme water en de gedachten aan jou maken me warm. Ik begin mezelf met de spons langzaam te strelen. Van mijn borsten naar mijn nek, langs mijn hals, dan tussen mijn borsten in en vervolgens draaiend rond mijn borsten tot mijn tepels. De spons kietelt zacht mijn tepeltjes die stijf van genot komen te staan. Mmmmmmmmm dat voelt heerlijk. Ik sluit mijn ogen en geniet van de tinteling die mijn lichaam ondergaat. Ik droom half dat de spons de heerlijke handen van jou zijn. De spons laat ik mijn hele lichaam verkennen. Als deze mijn gevoelige navel beroert gaat mijn andere hand naar mijn klitje toe. Niet alleen het water maakt mijn kutje vochtig, nee de gedachten aan jou in combinatie met dit heerlijke warme water maken mij al heel snel nat. Ik laat mijn hand heerlijk strelend door mijn kutje gaan en af en toe steek ik een vinger in mijn grotje. Al snel wil mijn grotje meer dan een enkele vinger en ik steek de tweede erbij terwijl ik met de spons mijn klitje verder bewerk. Oh dit gevoel is zalig en ik glijd onderuit in het bad terwijl ik mijn benen optrek. Mmmmmmm oh jaa kreun ik onder het genot. Het duurt niet lang eer ik mijn vingers in een hoog tempo in en uit mijn kutje laat gaan. Steeds sneller en sneller totdat ik het niet meer hou en ik meerdere oncontroleerbare bewegingen maak. Het water gaat over de rand van het bad. Ik kreun steeds harder. Ohhhhhhhh jaaaaaaaa, jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaa mmmmmmmm ooooooooh jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! en ik kom kreunend klaar.
Ik schrik wakker. Het bad is koud, maar dat is niet waarvan ik geschrokken ben. Ik voelde dat er een schaduw stond en in de deuropening van de badkamer zie ik jou staan. Ik moet in slaap gevallen zijn nadat ik zo zalig was klaargekomen. Ik lach als ik jou zie staan en zwaai met mijn spons. Ik heb geen idee hoe lang je al hebt staan kijken, maar ben blij je te zien. Toch verandert mijn lach naar jou heel snel in verontrusting. Je ogen staan streng en ik vraag me af wat er door je heen gaat. Ik weet maar al te goed wat er door mij heen gaat; “Mijn God wat is hij toch heerlijk om te zien als hij zo streng kijkt”. Jij ziet hoe verschrikt ik reageer en om je lippen komt een boosaardig lachje tevoorschijn. Ik weet dat ik nu op mijn tellen moet passen. Jij bent weer iets van plan. Ik weet hoe jij kickt op mijn frustratie dat ik niet weet wat ik van jou moet verwachten. “Kleed je aan sletje!” schreeuw jij mij toe. Ik wankel uit bad en val bijna door mijn schrikreactie. De koude tegels doen mij opnieuw rillen. Ik doe mijn mond al open om jou tegen te spreken, maar hou me nog net op tijd in. Dit is niet de tijd om iets te zeggen bedenk ik me snel. Ik grijp naar de handdoek die aan de muur hangt, maar jij rukt deze uit mijn handen en gooit hem in het bad vol water. Bijna beschaamd sta ik naakt en rillend voor hem. Ik probeer een beeld te schetsen waarom hij zo doet en wat hij van plan is met me. Jij bukt achter me langs kijkend naar mijn kontje en trekt de stop uit het bad. “Ga staan in de houding!” roep je. Je gaat weer naast het bad staan en gebaard dat ik mijn handen op de rand van het bad moet leggen met mijn billen jouw kant op. Je geeft een schopje tegen mijn benen zodat ik mijn benen wijder uiteen zet. “Laat me zien of je jezelf wel goed gewassen hebt” zeg je nors. Ik heb het alles behalve warm op het moment. Rillingen lopen over mijn ruggengraad en jij haalt je vingers eroverheen. “Sta stil!!” schreeuw je opnieuw. Met je sterke handen trek je me in de juiste positie zoals het jou uitkomt. Je handen zijn warm en net als ik dat besef en me iets meer op mijn gemak begin te voelen laat je me los en geeft een harde klap op mijn linkerbil.
De klets klinkt hard door. Niet alleen omdat er hier tegels aan de muur hangen, maar jouw harde hand op mijn natte bil maakt het hard en pijnlijk. Dan streel je mijn beide billen zacht. En opnieuw als ik me net begin te ontspannen sla je hard op mijn andere bil. Ik weet dat deze nu beide rood moeten zijn. Opnieuw streel je mijn pijnlijke billen en dat weerhoudt me ervan om in huilen uit te barsten. Toch voel ik over mijn wang een dikke traan rollen die zich op laat volgen door een tweede. Jouw handen blijven me strelen op mijn kontje totdat de tranen verdwenen zijn. Dan trek je mijn kontje tegen je aan. Ik voel heel duidelijk hoe opgewonden je bent geworden. Je heerlijke dikke staaf haal je zacht over mijn bilnaad. Ik draai mijn hoofd om zodat ik je kan aankijken, maar je duwt mijn hoofd terug. Zonder waarschuwing duw jij hard je harde grote staaf in mijn kutje. Mijn kut is droog en jouw stoten zijn hard en grof. Ik voel hoe diep je in me zit terwijl je ballen tegen mijn nog altijd pijnlijke kont aanslaan. Zo stoot je hard in mij, diep en met lange beheerste halen. Pas na een tijdje komen je handen in actie tot mijn vermaak. Met je ene hand streel je mijn borsten, afwisselend met je wijsvinger en duim mijn tepel masserend en met je andere hand begin je mijn klitje te stimuleren. Mijn kut begint zich te ontspannen en laat je paal glijden in mijn diepe schacht. Met mijn kutspieren hou ik je vast als je op het diepste punt bereikt bent om je vervolgens weer te laten gaan in afwachting van de volgende stoot. Je handen stimuleren mijn kutvocht gretig en het duurt niet lang eer ik het warm begin te krijgen en het vocht uit mijn schaamlipjes komt. Deze vormen met het heerlijke diepen stoten van jou een sappig geluid van in en uit mijn kutje te gaan.
Wat te verwachten was is dat het niet lang zou duren eer jij gaat komen. Ik voel hoe je paal zwelt in mijn lichaam terwijl je ademhaling steeds sneller gaat. De tinteling in je ballen voel ik over mijn billen gaan. Steeds sneller stoot je in en uit mijn kut. Ik begin te kreunen van het genot, jaaaaaaaa schatje, oh kom maar hete kerel van me! Mmmmmmmm ga door, stoot maar lekker met die heerlijke grote paal van je. Jaaaaaaa toe maar poepie, oh jaaaaaaaaa!! Maar net voordat je komt haal je snel je lul uit mijn kutje en spuit je heerlijke sperma over de onderkant van mijn rug. Over mijn rug loopt het langzaam naar mijn bilnaad. Het warme zalige vocht uit jouw lekker lul vindt zijn weg over mijn billen en druipt over mijn kutje. Ik hoor je hijgen en geniet van je warme vocht dat over mijn lichaam druipt. Zonder een woord te zeggen zak je door je knieeen en likt over mijn bilnaad en geniet van je eigen lekkere warme sperma dat zo rijkelijk over mijn kontje en kut gegaan is. Dan streel je met je hand mijn billen zacht. “Oh jaaaaaaaaaa, mmmmmmmmmm” dit voelt zo goed, kreun ik. Dan heel voorzichtig ga je met het topje van je vinger mijn anus in. Eerst verstijf ik iets, maar door je zachte streling laat ik je langzaam toe om dieper bij mij naar binnen te gaan. Al snel zit meer dan alleen het topje van je vinger in mijn gaatje en laat je heel langzaam je vinger in en uit mijn holletje gaan. Ik word hier alleen nog maar warmer van en mijn gekreun laat dit duidelijk aan je merken. Dan verdwijnt je tong naar mijn klitje en streelt deze speels. Heel langzaam en dan weer heel snel. Vervolgens steek je 2 vingers in mijn kutje. “Ahhhhhhhhhh jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oh jaaaaaaaaaaaa” kreun ik. Oh zo zit je zo lekker strak met 2 vingers in mijn kut terwijl je een vinger in mijn kontje heen en weer laat bewegen. Het sap begint uit mijn kut te stromen en je likt het gretig op. Ik tintel over heel mijn lichaam en ik krijg moeite met mezelf staande te houden. Mijn handen omklemmen het bad krampachtig terwijl jij steeds sneller je vingers in me laat bewegen en je tong over mijn klitje haalt. Mijn ademhaling wordt onregelmatig en ik snak naar adem terwijl ik begin te trillen. Ik gil het uit van genot: “Oh jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaa hete oh zo hete schat van me!! Ik ga komen! Oh jaaaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaa mmmmmmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ooooh jaaaaa jaaaaaaaaaaa.” Ik raak in extase van deze heerlijke verwen partij. “JAAAAAAAAA YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!"
Je vangt me op als ik uitgeput in je schoot val. Hijgend zitten we zo samen in de badkamer. Dan til je me op en draagt met in je sterke armen en legt me behoedzaam in ons bed. Van kou hebben we geen van tweeen meer last, onze lichamen zijn bezweet als we in elkanders armen in slaap vallen. Maar net voordat ik in een diepe warme slaap val schiet me een plannetje te binnen.
Het licht schijnt al door de gordijnen als jij je ogen open doet. Ik sta in de deuropening van de slaapkamer en heb een dienblad in mijn handen. Je probeert overeind te komen om te gaan zitten. Ontbijt op bed? Maar overeind komen lukt je niet. Het duurt even eer je al slaperig iets door begint te krijgen. Je ligt in het midden van het bed gestrekt met armen en benen. Ik heb tijdens je slaap je armen en benen vast gemaakt met handboeien aan het bed. Je sliep zo vast na het intens liefdesspel van gisterenavond. Je hebt niet gemerkt dat ik al vroeg uit de veren was, en oh hoe letterlijk is dat woord veren toch. Ik zet het dienblad neer op het tafeltje. Het staat net iets te hoog voor jou om te kunnen zien wat er op ligt, maar je begint al het vermoeden te krijgen dat het niet ontbijt is. Je ochtend erectie kijkt al op, maar of die deze morgen wel zo blij moet zijn is nog maar de vraag. Je kijkt me vertwijfeld aan, maar er staat toch nog een klein glimlachje om je lippen. “Tja spanning hou jij wel van hete schat” zeg ik zacht. Ik kom op de rand van het bed zitten en streel je borst. “Spelletjes zijn er om gespeeld te worden mijn hete vent” lach ik je toe. Ik draai mijn rug naar je toe en trek het tafeltje iets dichterbij. Ik voel aan het bed dat je probeert om je hoofd iets omhoog te krijgen om te zien wat er op ligt. Met mijn hand duw ik je hoofd weer naar beneden. Je kust de palm van mijn hand. “Goed zo, zo is ie braaf!” zeg ik je. “Likken als een hond. Want dat ben je!” zeg ik dan en kijk je vuil aan. Ik rommel wat in een bakje op de tafel en met mijn beide handen vol met het geen dat ik in mijn handen heb keer ik terug naar jou. Zonder pardon laat ik blokken ijs op je lul vallen en smeer je ballen in met ijs. “Koud hè poepie?” grijns ik naar je. “Nu wil ik wel eens zien hoe lang het jou duurt om deze grote jongen weer in de goede richting te krijgen, gezwollen en wel willend voor mijn hete kut.” Vervolgens ga ik voor je staan en trek mijn schaamlippen ver uiteen om je een heerlijk uitzicht te geven over mijn reeds natte kut. Dan laat ik twee vingers door mijn mond gaan en zuig deze erotisch af. Als mijn vingers druipen van het speeksel steek ik hem voor je mond.
Ja je wilt wel proeven, maar dat laat ik niet toe. Net als je hem bijna in je mond kan steken trek ik mijn vingers weg en steek deze beide ineen keer diep in mijn kut. “Mmmmmmmm jaaaaaaaaa, heerlijk hé zo’n geile kut om naar te kijken. Jammer alleen dat je erectie het begeeft met het ijs.” Ik haal mijn vingers weer uit mijn kut en loop de slaapkamer uit. Daar lig je alleen op bed, niet wetend wat je kunt verwachten en wanneer en hoe. Tja je bent best wel in de stemming als ik je zo aan het opgeilen ben, maar de kou omsluit je paal en ballen die pijnlijk tekeer gaan. Het blijft een lange tijd stil en je hebt geen mogelijkheid om je te bewegen. Dan eindelijk hoor je iets, je hoort de douche. Ik neem heerlijk een lange douche terwijl jij vastgeketend zit aan het bed. Ik neem mijn tijd met mijn douche, ik heb al behoorlijke voorpret omdat ik weet wat er komen gaat. Ik weet ook hoe jij je nu ligt af te vragen wat ik van plan ben te gaan doen met jou. Ik verwen mezelf met de heerlijke warme stralen van de douche terwijl jij in de kou van de ijsblokjes ligt. Gelukkig was mijn voorraad ijsblokjes groot. We gebruiken ze graag en niet alleen in drankjes. Alleen niet in deze hoeveelheden. En dit mijn hete slaafje is nog maar het begin van alles. Je zult wensen dat je nooit meer een erectie zult krijgen. De minuten verstrijken en eindelijk hoor je de kraan dichtgaan in de badkamer. Je zucht en hoopt dat er nu weer iets gaat gebeuren. Maar of je dat nou wel had moeten wensen is de vraag. Het koude water stroomt langs je bilnaad. Je probeert iets te gaan verliggen, maar al snel is alles nat onder je. Echt gaan verliggen zodat je een droge plek kunt vinden is er niet. Je erectie is er niet meer en slapjes laat je de lekkere paal hangen.
De kraan is nu zeker al 10 minuten dicht en pas nu hoor de douchedeur open gaan. Je wacht gespannen, maar ik laat mezelf nog niet zien. Je hoort me rondlopen door het huis en af en toe zie je een schaduw voorbij gaan. Je kunt je niet genoeg draaien om te zien of ik langsloop. Ik geniet en kijk af en toe stiekem de slaapkamer in om je onrustig te zien liggen. Pas als ik merk dat je probeert je ogen te sluiten maak ik weer een hard geluid alsof er iets uit mijn handen valt. Ik zie aan je opschrikken en weet dat je niet in slaap bent gevallen. Want jou laten slapen doe ik niet, geloof mij maar, je zou willen dat je voordien nog even had kunnen slapen. Dan eindelijk kom ik de slaapkamer binnen gelopen. Ik draag een latex jurkje dat strak om mijn lichaam zit. Een split net onder mijn kutje en laag uitgesneden bij mijn borsten. Nog net mijn tepels niet te zien, maar het jurkje laat duidelijk zien dat die gespannen staan. Ik draag zwarte netkousen. Dan dwalen jouw ogen met af naar mijn onderbenen. Ik draag zwarte strakke laarzen met naaldhakken. Ik ga breeduit voor je staan met mijn benen iets van elkaar. Oh hoe graag nu jouw handen onder mijn rokje zouden willen graaien. Ik zie het verlangen in jouw ogen en zie ook dat de ijsblokjes beginnen uit te werken. In mijn hand heb ik een zweepje waarmee ik zacht op mijn andere hand sla terwijl ik je gade sla. Dan laat ik heel zacht het zweepje over je bovenlichaam gaan, ik zie hoe je spieren zich samentrekken bij het gevoel van kietelen. Ik laat het zweepje langzaam over je hele lijf glijden tot het bij je kruis is beland. Daar ga ik extra zacht overheen. Ik zie dat dit gevoel jouw wel kan behagen. Je krijgt een lach om je mond en ik kijk je streng aan. Ik pak hardhandig je staaf in mijn handen en laat mijn lange donkerrood gelakte nagels er overheen gaan. Dan trek ik je staaf hard omhoog en laat hem terug vallen. De pijn die ik je hiermee aandoe staat te lezen in je ogen en je lach verdwijnt. “Vandaag zul jij eens leren hoe het is om straf te ondergaan. Jij bent mijn slaaf en waag het niet om mij tegen te spreken.”
Ik ga weer naast je zitten op het bed en pak vervolgens weer iets van het tafeltje af. Je ziet me een aansteker gebruiken en zoals je wel zult begrijpen is dit niet om een sigaret mee aan te steken. Dan draai ik me weer naar je om en hou boven je borst een kaars. Je kijkt naar de kaars en ik pak met mijn hand je kin vast. “Kijk me aan als ik tegen je spreek!” zeg ik luid. “Ik hou er niet van als jij van me weg kijkt, onthoudt dat goed.” Je knikt als bevestiging. “Braaf, zo is ie braaf!” zeg ik zacht en streel met mijn nagels over je wang. Dan kantel ik langzaam de kaars boven je borst. Ik geniet van de spanning die in je ogen te lezen staat, maar je durft niet weg te kijken naar de kaars en blijft mij strak aankijken. Dan valt de eerste hete druppel op je borstkas. Je schrikt van de warmte. Dan hou ik de kaars iets dichterbij en laat opnieuw een druppel vallen. Ik zie je huid verstrakken en ontspannen als de druppel afkoelt. Twee grote druppels kaarsvet zit aan je huid gekleefd. Met mijn scherpe nagel ga ik hard rond het kaarsvet over je huid. Ik zie het rood worden en laat opnieuw druppels kaarsvet vallen. Steeds sneller druipt het kaarsvet over je heen en elke keer als het droog is laat ik mijn nagel er langs gaan. Als ik vind dat er genoeg kaarsvet op je lichaam ligt en er te weinig plekjes meer open zijn om mijn nagels overheen te halen doof ik de kaars. Ik steek twee vingers onder mijn jurkje en laat deze mijn kutje in verdwijnen. Nat komen ze tevoorschijn en met mijn kutsap doof ik de vlam van de kaars. Ik leg de kaars terug op het tafeltje en kijk je geil aan. Je haalt je tong over je lippen en zegt dan met fluisterende hese stem: “Oh Skeena je maakt me helemaal gek en zo geil!” Ik buig naar voren en met mijn gezicht vlak voor die van jou kijk ik je streng aan: “Heb ik jou permissie gegeven om te spreken? En hoe durf je mij bij mijn voornaam te noemen en JE tegen me te zeggen!!!” roep ik hard in je gezicht. Met mijn zweepje sla ik je op je borstkas. Striemen laten zien hoe hard de klap was terwijl het kaarsvet van je af valt in stukjes. Ik laat het zweepje naast me op de grond vallen en pak het dienblad van het tafeltje en zet deze naast je op het bed. Je kijkt naar het dienblad en je ziet de volgende dingen er op liggen: verschillende kettingen, een plumeau, een dildo met verschillende hulpstukken, een halsband en twee lange handschoenen.
Onder de handschoenen liggen nog meer dingen verborgen, maar je kunt niet onderscheiden wat het precies is. Als ik heb gezien dat je de dingen goed hebt bekeken zet ik het dienblad terug op het tafeltje en pak de zwarte leren halsband van het dienblad af. Ik plaats deze om je nek en trek hem strak aan. De halsband is breed en stug. Aan de halsband bevestig ik een ketting die ik over je lichaam laat liggen. De ketting met zijn grote schakels is koud en ik zie een rilling door je heen gaan. Vervolgens trek ik tergend langzaam de handschoen aan mijn linkerhand. De handschoen is lang en reikt tot mijn bovenarm. Ik streel je bovenlichaam met de handschoen. Na een tijdje stop ik hiermee en leun over je heen. Ik laat mijn gezicht vlak boven jouw gezicht rusten en kijk diep in je ogen. Ik zie je verlangen om door mij gekust te worden met een diepe hete tongzoen. Ik twijfel of ik aan hetzelfde verlangen moet toegeven. Ik leun verder naar voren en plaats mijn lippen op die van jou. Mijn tong vindt zijn weg in jouw mond. Onze tongen bevoelen elkaar en ik laat zacht mijn tong over je gehemelte strelen. “Mmmmmmmmm, je smaakt zo heerlijke slaafje!” mompel ik. Onze tongen verstrengelen in ons speeksel. Met mijn handschoen streel ik je gezicht terwijl mijn andere hand dichterbij je gezicht komt. Ik laat jouw mond los en geef een likje over het puntje van je neus. Je mond staat open om opnieuw mijn tong weer in ontvangst te nemen, maar je bemerkt te laat wat ik in mijn rechterhand had. Van onder de handschoen op het dienblad vandaan heb ik een balletje met touwtjes genomen. Het roze balletje plaats ik hard in je mond en til je hoofd iets op zodat ik de touwtjes vast kan knopen. Je schud je hoofd om dit tegen te gaan, maar met mijn linkerhand houd ik je hoofd in bedwang. “Tegenspreken?” lach ik vals. Ik schud mijn hoofd ter ontkenning. “Nee slaafje van me, spreken kun je nu niet meer, je bent volledig in mijn macht. Je weet zwijgen is goud en goud is wat ik wil. Ik wil dat mijn slaafje alles voor me doet wat ik maar hebben wil en ik wil jou als mijn slaaf.” zeg ik tegen je. Ik streel onderwijl je lichaam met mijn handen en voel jouw reactie hierop. Ik stap op het bed met 1 been over jou heen. Mijn naaldhakken wankelen in het dekbed, maar ik weet me staande te houden. Boven je buik hangt nu mijn kutje terwijl je uitzicht hebt over de contouren van mijn billen in dit strakke jurkje. Je bekijkt mijn slanke benen omhuld door netkousen. Ik ga op handen en knieeen zitten met mijn uitzicht op je lekkere lul. Jouw uitzicht verraad het zicht dat jij hebt op mijn lichaam.
Ik schuif iets meer met mijn onderlichaam naar boven. Het uitzicht dat ik je nu geef is het einde van mijn netkousen en de bandjes van mijn jarretelgordeltje die mijn kousen op hun plaats houden. Daarboven mijn kaalgeschoren kutje met pareltjes van vocht. Ik kijk tussen mijn benen door naar de uitdrukking op je gezicht terwijl ik al aan je lekkere paal kan zien hoezeer jij hiervan geniet. Ik geniet van jouw gezicht en zeg je: “Wat zou jij nu graag je hete tong over mijn hete poes willen halen. Je zou je handen over mijn billen laten gaan en over mijn naatje willen laten dwalen. Maar dit is nu niet mogelijk, kijken mag, maar aankomen lukt niet.” Ik zie de frustratie op je gezicht te lezen en ik denk dat het tijd wordt om je een beetje te verlossen uit je positie. Je pik staat hard en ik buk in de richting van je kruis. Mijn tong geeft zachte likjes over je eikel. Oh de spanning op je lul is groot en ik geniet hiervan. “Mmmmmmmmmmm zalig zo’n grote lul van mijn slaafje!” kreun ik. Zonder mijn handen te gebruiken pak ik met mijn mond je lul op. Eerst alleen je eikel die ik speels bewerk met het puntje van mijn tong. Dan laat ik je lul verder in mijn keeltje komen als ik dieper met mijn hoofd je kruis in ga. Mijn haren kietelen over je ballen en ik speel met mijn tong over je eikel. Als ik heel je pik diep in mijn mond heb zitten proef ik je voorvocht al. Ik zuig meteen hard en stevig aan die lekkere lul van je. Smakkend en zuigend aan je lekkere paal met veel kracht in mijn wangen bij elke haal die ik geef. Om je nog meer te laten genieten, en mezelf, leun ik op mijn ellebogen en met mijn linkerhand schuif ik onder je billen door. Met de handschoen ga ik over je naadje heen, speel met je sterretje door af en toe een klein deel van mijn vinger in je gaatje te laten verdwijnen. Met mijn andere hand masseer ik je ballen. “Oh kom maar slaafje, je bent braaf, je mag nu wel komen, ik wil je sappen drinken nu” moedig ik je aan. Mijn kutje is drijfdoor nat en enkele druppels vocht uit mijn kutje belanden op je gezicht. “Dit is zo lekker!” roep ik je toe. Ik blijf je hard zuigen terwijl mijn linkerhand steeds vaker en dieper je gat in gaan. Ik wil mijn hele vinger in je kontgaatje steken. Steeds verder gaat hij er in en uit. Steeds meer ruimte die je me geeft in je lekkere holletje. Mijn andere hand gaat naar mijn kutje toe en ik steek er in een keer 3 vingers in. Dan laat ik ze al soppend heen en weer gaan in mijn grotje terwijl ik steeds harder kreun. “Oh slaafje, spuit mijn mondje vol! Oh jaaaaaaaaa, mmmmmmmmmmmm toe maar, oooooooh jaaaaaaaaaa je maakt me zo geil slaafje!” Ik voel de tinteling in je onderlichaam op hetzelfde moment als ik. “Oh jaaaaaaaaaaaaa ik ga komen slaafje! Je meesteres wil dat jij spuit! Nu in mijn mondje, kom maar, ohhhhh jaaaaaaaaaaaaaaaaa JAAAAAAAAAAA OOOOOOOOOH JAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAA MMMMMMMMMMMMMMM OOOOOOOOH JAAAAAAAA JAAAA YESSSSSSSSSSSSS!” Gil ik uit terwijl we samen heerlijk komen in een orgasme van ongekende weergave. Je spuit mijn mondje heerlijk vol en ik slik je heerlijke sperma door. Dan als je niet meer spuiten kan lik ik je hele lul schoon en je ballen en blijf zo rustend op je liggen.
Ik lig nog steeds over je heen en kijk naar je heerlijke lul terwijl jij nog een mooi uitzicht hebt op mijn kontje. Ik zucht voldaan een diepe zucht. Ik geef een klein kusje op je eikel en kruip op handen en voeten over je heen. Ik streel zacht de binnenkant van je benen terwijl ik steeds lager afdaal. Mijn kutje bevindt zich boven jouw heerlijk lul als ik je voeten bereik. Ik streel je rechtervoet en verzorg deze met kleine kusjes. Vervolgens steek ik een voor een je tenen in mijn mond en lik deze af. Terwijl ik dit doe maak ik langzaam de boei los van je enkel. Vervolgens wend ik me naar je andere voet die dezelfde behandeling mag ondergaan. Ik lik heerlijk elke teen en neem deze in mijn mondje om aan te zuigen om vervolgens ook deze boei van je enkel af te halen. Dan draai ik me om maar blijf op handen en voeten zitten. Ik kijk je lachend aan als ik weer langzaam naar boven toe kruip. Dit keer al likkend over je benen, een spoortje van speeksel op je achterlatend. Ik voel een rilling door je lijf gaan van genot. Na elke lik kijk ik in je geile bruingroene ogen. Ik lik regelmatig mijn eigen lippen af terwijl ik en bijt af en toe op mijn onderlip om je duidelijk te maken hoe heerlijk geil ik je vind. Want oh mijn God geil ben je. Mmmmm. Steeds hoger klim ik tot ik weer bij die heerlijke pik van je ben gekomen. Ik lik de nog rustende lul zacht die al snel in beweging komt door dit likken. Plagend laat ik mijn tong er overheen gaan, maar stop dan weer heel snel als ik zie hoe snel hij de kop op steekt, letterlijk, en ik kijk je weer geil aan. “Mmmmmmmmmmmmmmm die is ook zo lekker en zo snel weer wakker.” Mompel ik. Mijn tong baant zich een weg verder naar boven. Over je buik, draaiend over je navel totdat ik het middelpunt bereikt heb van je navel om er diep mijn tong in te steken. Een druppel speeksel blijft achter liggen in je navel. Het glinstert tussen onze zweetdruppels in. Mijn tong gaat verder naar boven en likt je heerlijke zweet van je lichaam. Bij je borst aangekomen neem ik je tepels in mijn mond en zuig er heerlijk aan. “Oh lekker ding wat ben je toch een heerlijke hete donder.” Fluister ik je toe. Mijn tong begeeft zich naar je nek waar ik je halsband verwijder en mijn tong streelt je hals. Over je kin geef ik likjes en plaats dan mijn lippen op jouw mond. Gretig neem je mijn tong in ontvangst en we kussen heftig.
Onze tongen aftastend naar elkaar alsof we elkaar nog nooit eerder hebben geproefd. Je kussen winden mij enorm op en ik zak door mijn knieeen en laat mijn natte kut op je kruis rusten. Ik wrijf langzaam met mijn onderlichaam over je reeds harde paal en kreun zacht. “mmmmmmm ja, mmmmmmm zo lekker.” Net voordat jouw benen de mijne willen omsluiten kom ik weer overeind en vervolg mijn weg naar boven. Ik kus je neus, je ogen, je wenkbrauwen en streel door je haren. Steeds verder omhoog totdat mijn borsten over jouw gezicht hangen. Ze wiebelen heen en weer over jouw gezicht. Ik kus je gestekt liggende armen die nog vast liggen terwijl jij hapt en likt naar mijn borsten. Mijn tepels staan strak naar voren en vragen om aandacht van jouw heerlijke tong. Een voor een laat ik ze af en toe in jouw mond glijden waar ze de beloning vinden waarop ze hebben gewacht. Met je lippen trek je mijn tepel in je mond en zuigt ze naar binnen. Ik ontdoe je van de boeien aan je polsen terwijl ik kreun van genot die mijn tepels ondergaan. Jouw armen komen direct in beweging als ze de vrijheid hebben verkregen. Je pakt me stevig vast en we rollen over het bed. Je gaat bovenop me liggen en houd mijn armen boven mijn hoofd terwijl je met je benen en voeten mijn benen in bedwang houdt. Ik lach je toe en neem jouw oorlelletje in mijn mond. Gretig zuig ik hem in mijn mondje en laat mijn tongetje er heerlijk overheen bewegen. Dan fluister ik je toe: “Gelijk spel.” Je gromt zacht met een heerlijke lach om je lippen. Ik probeer mijn heupen iets omhoog te doen en wrijf met mijn kutje dan over je heerlijke dikke pik heen. Jouw reactie is je kont iets om hoog te gooien zodat ik je net niet meer kan bereiken. Ik blijf echter de wipbewegingen maken om bij je kruis te komen. Dit windt jou nog meer op en de eerst zo uitgeblust lijkende staaf is weer in vol ornaat aanwezig. Ik kijk tussen onze lichamen door en bijt even hard op mijn lippen. Vervolgens laat ik mijn tong sensueel over mijn lippen gaan ter goedkeuring van wat ik zie. Je laat opnieuw je lichaam zakken en wrijft op jouw beurt over mijn kutje heen.
Zacht en nat streelt je lul zo heerlijk over mijn gevoelige klitje. “Oh jaaaa, mmmmm hete schat wat ben je toch lekker.” Zeg ik jou kreunend. Je komt opnieuw wat overeind en beide kijken we tussen onze lichamen door. Je steunt op een hand terwijl je de ander naar je kruis laat gaan. Meteen pak je stevig je pik in je hand en vlak boven mijn hete natte grot begin je jezelf af te trekken. Het uitzicht is heerlijk. Ik blijf mijn lippen bevochtigen en laat vervolgens ook een hand tussen ons in naar beneden gaan. Ritmisch masseer ik je ballen met mijn hand op het tempo waarmee jij jezelf aan het aftrekken bent. “Oh ga door schatje!” roep ik. “Oh jaaaaaaa, mmmmmm wat heerlijk geil zoals jij jezelf af trekt boven mijn hete kut. Oh mmmmm jij geile hete donder van me. Ja trek maar lekker aan die heerlijke lul van je. Oh ga door schatje, jij bent zo heet en super geil!” Je geeft me een diepe kus terwijl je het tempo versnelt. Elke keer als je jezelf aftrekt voel ik de knokkels van je hand over mijn kutje wrijven. Steeds natter ben ik en je hand is al snel helemaal nat van mijn heerlijke vocht dat uit mijn kut komt glijden. Ik voel de tinteling door je ballen gaan als we het tempo opvoeren. Binnen een tiende van een seconde voel ik de tinteling door heel je lichaam gaan. Je gromt hard en bijt op je lippen. Ik moedig je nog meer aan met luide stem: “Ja kom maar, spuit maar schatje. Maak mijn kutje nog natter. Gooi er alles overheen dat je hebt heet beest van me. OOOOOOoh jaaaaaaaaaaa, spuit op me! Laat het over mijn kutje lopen, laat het over mijn bilnaad glijden! OOOhhhh jaaaaaa jaaaaaaaaaaaa kom maar hete schat van me. Toe maar, spuit die lekkere lul van je leeg over mij heen. Je spuit over me heen met een heerlijke kracht terwijl je hard kreunt en gromt. Mijn onderlijf is wit van jouw sperma. Ik laat mijn hand er overheen gaan en wrijf het diep in mijn kut. Mijn bilnaad drijft en met mijn andere hand vang ik het op.
Dan ga ik met mijn beide natte handen over mijn borsten om jouw sperma heerlijk over mijn borsten te laten lopen. Je haalt je lul over mijn klitje heen dat heerlijk kleddernat is van het vocht van ons beide. Ik streel mijn borsten met mijn handen terwijl jij mij gade slaat. Met je hand beweeg je die heerlijke lul van je over mijn klitje en steekt met je andere hand 2 vingers in een keer in mijn kut. Ik kreun hard: “Ohhhhh jaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaa! Mmmmmmmmmmmmmmm!” Je vingers soppen in mijn drijf door natte kut. De slurp bewegingen die we horen zijn zalig. Dan steek je er een derde vinger bij en laat je duim over mijn klitje gaan. Nu heb je een hand vrij om deze tussen mijn billen te halen. Je speelt over mijn naadje met je vingers. Vervolgens haal je er 2 vingers overheen en verwijd mijn bilnaad. Dan een derde vinger door mijn bilnaad die heen en weer gaat in het ritme van de vingers in mijn kut en over mijn klitje. Jouw sperma en mijn kutvocht hebben me zo nat gemaakt in mijn bilnaad dat je zonder moeite in een keer je middelvinger in mijn kontje kan steken. “Ahhhhhh auuuhhhhhhhhh jaaaaaaaaaaaaa!” gil ik uit. Je steekt je vinger diep door terwijl je ook je vingers in mijn kutje dieper laat glijden. Ik begin te kronkelen van genot over het bed. Mijn linkerhand knijpt hard in mijn tepel terwijl ik met mijn andere hand hard aan je haren trek. Ik duw met deze hand jouw mond stevig om mijn andere tepel die jij gretig begint te zuigen. Het tempo gaat steeds sneller en ik begin over mijn hele lijf te trillen. Ik sluit mijn ogen en gil het uit van genot. “OOOOOO OOOOOOOOOhhhhhhhh OOOOOOooooooohhhhhhhhhhh jaaaaaaaaaaa jaaaaaaaa mmmmmmmmmm ooooh jaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaa OOOOH SCHATJE!!!!!!” Ik begin te schokken over mijn hele lichaam en ik kom gillend klaar. Jij rolt van me af en ik lig hijgend naast je. Je ogen stralen en geeft me een knipoog. “Oké, jij je zin. Het is nu gelijk spel. Maar of dat zo blijft is nog maar de vraag.” Ik trek je dicht tegen me aan en val in slaap tegen je heerlijke lichaam.
Aantal keer gelezen:
579
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)