Spannendverhaaltje.nl

Ons Sletje Sanne

-
25-10-2010
Ik was net thuis na enkele drukke dagen voor mijn werk in de Verenigde Staten Mijn dagen bestonden daar uit besprekingen, besprekingen gevolgd door nog meer besprekingen, ik was dan ook echt toe aan wat ontspanning. Eenmaal thuis was mijn vriendin er niet, wel had ze een briefje op de tussendeur geplakt, daarop stond: "Welkom Thuis. Ben even een half uurtje weg. Maar heb een verassing voor je, "Ze" ligt beneden op je te wachten. Geniet er van! Tot zo, X Wendy"

Wendy is mijn vriendin van 23. Een lekker ding met een heel belangrijk component, haar gouden hart. Ik ken haar sinds haar 16 en sinds haar 19e wonen we samen. We hebben het geweldig samen. Ik, nu 29, heb een drukke maar goed betaalde baan. We hebben samen een goed sociaal en een heerlijk seksleven. We hebben een huis in een rustige buurt en hebben onze kelder kunnen omdopen tot een relax- of sekskelder waar we regelmatig doorbrengen. Soms met zijn tweeŽn, soms met meerderen.

De "Ze" uit het briefje was Sanne. Een bijna 17-jarige meid met mooie rode krullen en een paar ijsblauwe ogen in haar lieve met sproeten gevuld gezichtje. Ze had mijn vriendin ongeveer een jaar geleden leren kennen op een chatbox. Sanne werd op school gepest, had geen broers of zussen en haar moeder was weggegaan en haar vader was veel van huis vanwege zijn zaak. In mijn vriendin vond ze een luisterend oor en omdat ze niet ver van ons vandaan woonde, kwam ze al snel bij ons over de vloer. Wendy hielp Sanne bijvoorbeeld met het verwerken van de pesterijen op school, hielp haar met de twijfels over haar uiterlijk en zo nu en dan nam ik de dames mee uit shoppen. Na een tijdje kwam ze ook regelmatig bij ons logeren, omdat haar vader het toch zo druk had met zijn zaak en hij ook inzag dat Sanne een ander meisje was geworden bij ons.

Op een gegeven moment kwam Sanne ook bij Wendy met vragen over seks. Die vragen werden steeds intiemer en uiteindelijk vroeg ze of ze geen seks met ons kon hebben, want wij waren zo lief en begrepen haar zo goed. In eerste instantie waren wij erg verbaasd en wisten niet wat wij hier mee aan moesten. Na hier een paar weken met zijn allen hierover gepraat te hebben en na het maken van goede afspraken hebben wij Sanne uiteindelijk toch ingewijd. Maar hierover in andere verhalen Wat in ieder geval leuk was om te ontdekken was dat haar wat onderdanige gevoelens, waar ze het met Wendy over had gehad, echt bleken te zijn. Sanne voelde zich goed als ze anderen kon plezieren, zolang je haar met het respect behandelde die ze verdiende, was ze een echt sletje.

Nu had Wendy dus voor een verassing voor mij gezorgd. Mijn vermoeden over wat voor verassing werd zowel bevestigd als overtroffen toen ik de keldertrap af liep en de deur opende. Daar lag Sanne, poedelnaakt geblinddoekt, gekneveld en vastgebonden aan een stellage die wij onder andere hier voor hadden aangeschaft. Het was een warm welkom. Wendy had Sanne zo gepositioneerd dat ik vol uitzicht had op bijna al haar heerlijkheden. Ons sletje zat op haar knieŽn met haar benen uit elkaar en haar handen voor haar uit. Om haar handen en haar enkels waren boeien bevestigd zodat ze nog maar in 1 positie kon zitten, met haar heerlijk gevormde kontje omhoog. Tussen haar benen keek een druipend kutje mij smachtend aan en tussen haar stevige ronde billen knipoogde een roze sterretje naar mij. Onder haar buik had Wendy zachte kussens gelegd om Sanne zo comfortabel op mij te laten wachten.

Niets liever had ik het sletje in 1 keer aan mijn paal geregen maar als je zo iets lekkers op een manier krijgt aangeboden, moet je daar van genieten, zolang je kan. Mijn spullen gooide ik aan de kant en zwijgend liep ik naar Sanne toe. Toen ik haar onderrug voorzichtig streelde ging er een siddering van verlangen door haar mooie lichaam heen. "Hoi poep" fluisterde ik in haar oor, "wat een zeer lieve verassing is dit zeg!". Sanne antwoordde met gemompel wat ik niet kon verstaan door de rode bal in haar mond. Mijn hand ging ondertussen over haar rug en met mijn vingers streelde ik haar ruggengraat. De spanning was voelbaar, zowel in Sanne haar spieren als in mijn broek. Rustig ging door met het strelen van dat prachtige roomblanke lichaam, tot de spanning overging in ontspanning en haar ademhaling weer normaal was.Langzaam ging ik met mijn hand langs haar billen en haar benen, plagend door haar lies en weer naar boven. Met een vinger streelde ik langs haar sterretje welke steeds samentrok, wachtend op wat komen zou. Met 2 handen was ik haar nu aan het verkennen, haar zij, haar rug, haar heupen haar benen en haar kont. Helaas kon ik door de kussens niet bij de kleine maar heerlijk vormgegeven tietjes met die harde gevoelige tepels, daar zou ik binnenkort dan maar eens extra aandacht aan moeten geven. Ondanks dat Sanne niets kon zeggen maakte ze met heel haar lichaam duidelijk dat het tijd was voor dat prachtige pareltje tussen haar benen. Met mijn rechterhand zakte ik via haar bilspleet af naar het zacht roze grotje dat natter dan nat was, voorzichtig ging mijn wijsvinger door haar rood opgezwollen schaamlipjes, een spoor van glinsterend geil achterlatend. Ik bracht mijn hand naar mijn gezicht en rook aan mijn vinger. De heerlijke zilte lucht van een super geil meisje kwam mij tegemoet. De geur waardoor ik mij nu echt niet meer kon inhouden. Automatisch likte ik mijn vinger af en genoot van de smaak.

Toen ik mijn kleding van mij aftrapte sprong mijn kloppende paal blij kwispelend de vrijheid tegemoet, hunkerend naar het sletje wat voor mij lag. Ik deed een stap naar voren, plaatste mijn eikel tegen het openstaande kutje van Sanne aan en drukte door. Zonder enige moeite slokte ze me tot aan de wortel op. De kelder vulde zich met een dierlijke grom die wel van mij afkomstig moest zijn. Langzaam maar met diepe halen begon ik te neuken, terwijl bij elke stoot de stress van de afgelopen dagen van mij afgleed. Dit was thuiskomen, dit was lekker, dit was.... hemels! Onder mij voelde ik het lichaam van Sanne verkrampen, ze begon te trillen en van achter de bal in haar mond kwam een hoop onverstaanbaar gezucht. Er stond zoveel kracht op de spieren die rond mijn lul zaten dat ik het gevoel had dat deze er bijna van af werd gezogen. Na een halve minuut werd het klaarkomen van Sanne minder en nog een halve minuut later kon ik mijn neukbewegingen weer hervatten.

Nadat het sletje weer controle had over haar lichaam trok ik mijn lul terug. Beneden mij zag ik een openstaand kutje verbonden met mijn paal door middel van een lijntje glinsterend vocht. Ik bukte, zoende haar billen en likte langs haar schaamlippen, zoveel mogelijk vocht meenemend naar haar sterretje. Dit vervolgde ik een paar keer totdat haar kontje net zo glinsterde als een verdieping lager. Met een vinger masseerde ik tussen haar wijd openstaande billen totdat als vanzelf haar strakke gaatje uitnodigend open ging staan. Langzaam drukte ik mijn wijsvinger naar binnen, wat verbazend makkelijk ging. Na enkele masserende bewegingen kon ik al snel een tweede vinger bij haar naar binnen brengen. Het lichaam van dit sletje vertelde mij dat ze gereed was voor het betere werk. Nog even snel stopte ik mijn lul diep in haar schede zodat deze voorzien was van het beste glijmiddel ter wereld, meisjesgeil.

Terwijl ik met 1 hand haar heup vasthield plaatste ik met de andere mijn paars kloppende eikel tegen het sterretje aan en gaf een beetje druk. Langzaam maar zeker gleed mijn eikel naar binnen, vergezeld van het diepe gekreun van Sanne. Toen mijn eikel er voor het grootste gedeelte in zat pakte ik ook met de andere hand haar heup vast en trok mij langzaam in haar. Het gevoel van je eikel die zich langzaam door het strakke gaatje wurmt is met geen pen te beschrijven, zo lekker blijft dat om te doen. Rustig drukte ik door tot ik mijn ballen tegen haar kutje voelde aankletsen. Tergend langzaam trok ik mij weer terug totdat mijn eikel opnieuw haar kringspier ontmoette om deze vervolgens weer tot het uiterste punt door te duwen. Bij elke haal voerde ik het tempo op totdat ik het lieve meisje op het hoogste tempo aan neuken was. Met resultaat, Sanne begon weer te verkrampen en kwam voor de tweede keer in korte tijd klaar. Dit was voor mij de druppel en met een schreeuw die mijn vergaderpartners in Amerika gehoord moeten hebben kwam ik klaar, straal na straal van mijn zaad in het nauwe gangetje van ons sletje spuitend. Het orgasme bleef aanhouden en daarna was ik helemaal uitgeput. Ik trok mij terug uit het kontje van Sanne zag nog een wit spoor van sperma uit haar sterretje lopen, liep een paar passen naar achteren en liet mij op het bed vallen.

Volgens mij was ik meteen in slaap gevallen. Het volgende dat ik weet is dat ik wakker werd op mijn zij tussen mijn 2 favoriete vrouwen in. Sanne lag voor mij, haar kontje tegen mijn kruis aangedrukt mij en mijn hand tegen ťťn van haar heerlijke tietjes heen gedrukt. Achter mij lag, eveneens naakt, Wendy die met haar hand mijn borst streelde. "Welkom thuis schatje" hoorde ik haar zachtjes in mijn oor fluisteren voordat ik opnieuw in een diepe en ontspannen slaap viel.
Aantal keer gelezen:
146
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)