Spannendverhaaltje.nl

Online vriend levensecht ontmoeten

-
16-08-2010
Als ik de trein uit het perron op stap, voel ik vlinders in mijn buik gek worden van de zenuwen. De hele drie uur in de trein heb ik mezelf afgevraagd of ik nou echt helemaal gek geworden ben, maar ik kan nu echt niet meer terug. Ik ben er en ik zal dit doorzetten. Ik kijk om me heen en al snel zie ik je knappe gezicht. Het gezicht dat ik al zo vaak over de webcam heb gezien, maar nog nooit in het echt. Je ziet me en er verschijnt een grote lach op je gezicht, en voor de tiende keer vandaag vraag ik me af of ik er wel goed uit zie. Dat je niet van gedachten veranderd omdat ik toch niet zo aantrekkelijk ben als je dacht. Ik haal nog een keer diep adem en loop op je af. Hoe moet ik je begroeten, vraag ik me af.
Een knuffel, een kus, je hand schudden? Je beantwoord mijn vraag voor me, legt een hand op mijn heup en geeft me een kus op mijn wang. "Hey schoonheid." Je knijpt zachtjes in mijn kont, neemt me bij mijn arm en leidt me van het station af naar je auto. Uit mijn ooghoek zie ik dat je me van top tot teen op neemt. Weer voel ik me onzeker. Zie ik er wel goed uit, in mijn rok, strapless top en kleine hakken. Mijn lange haar hangt los om mijn schouders. Ik besluit het gewoon te vragen. "Bevalt je wat je ziet?" Er verschijnt een grijns op je gezicht en je zegt, "Zeker weten!" "En jij?", vraag je er vervolgens achter aan. Ik sta even stil, bekijk je en zeg: "Absoluut." We zijn nu bij je auto aangekomen en de rit naar je appartement is stil, maar niet ongemakkelijk.
De spanning is te snijden en ik zie de vonken bijna tussen ons over springen. Bij jou aangekomen, ga je me voor de keuken in en vraag of ik wat wil drinken. "Ja, graag." "Wijntje?" Ik ben nog steeds niet minder zenuwachtig en denk dat wat alcohol me misschien wel wat rustiger maakt. "Lekker." Ik leun tegen het keukenblad, je schenkt een glas voor me in en rijkt het me aan. Mijn hand trilt als ik het glas aanpak en ik hoop dat het je niet opvalt. We proosten en nemen een slok. Over de rand van het glas kijk je me onderzoekend aan. "Zenuwachtig?" Shit, denk ik, het viel dus wel op. Ik bloos en zeg: "Ja, eigenlijk wel een beetje." Je glimlacht naar me, oh, wat heb je toch een mooie lach, denk ik. Je loopt naar me toe, gaat vlak voor me staan, hoogstens een centimeter ruimte tussen ons in. Je pakt mijn wijnglas uit mijn hand en zet het en jou glas naast me neer. Ik kijk omhoog en kijk recht in je ogen.
Jezus, wat ben jij lekker. Ik voel mijn knieen knikken en bid stilletjes dat ik niet door mijn knieen zak. Je brengt een hand naar mijn gezicht, veegt een pluk haar uit mijn ogen, achter mijn oor en dan zijn je hand achter in mijn nek. Het volgende moment explodeert er iets in ons en dan zijn je lippen op de mijne. Je zoent me hard. Een kreun ontsnapt mijn lippen als ik mijn mond voor je open en onze tongen elkaar vinden. Ik sla mijn armen om je nek, jou handen gaan weer naar mijn heupen en je drukt me hard tegen je aan. Je lichaam voelt heerlijk tegen dat van mij. Ik moet je voelen. Ik haal mijn armen om je nek vandaan en mijn handen verdwijnen onder je shirt. Bezitterig glijden mijn handen over je gespierde borstkas. Mijn handen gaan naar je rug, ik druk mijn nagels in je schouders en trek ze langzaam naar beneden.
Je kreunt even zachtjes tegen mijn lippen en je handen grijpen mijn zij harder vast. Je handen gaan onder mijn top en ik voel je lichaam reageren als je voelt dat ik geen bh draag. Je grijpt mijn borsten en kneed ze hard en bezitterig. Mijn ademhaling word zwaarder en onregelmatiger. Je vingers vinden mijn tepels en je knijpt ze gretig. Het voelt heerlijk en ik kreun harder als je ze blijft masseren, mijn gepiercede tepel extra gevoelig voor wat je doet. Mijn handen pakken je shirt vast en ik trek het in een soepele beweging uit. Mijn nagels plagen je borst en ik bijt je in je oorlel. Ondertussen trek jij mijn top uit en dat beland naast ons op de grond bij je t-shirt. Je maakt je even los van mij, doet een stap naar achter en ik zie je verlekkerd naar me kijken. Mijn handen rijken naar de lusjes van je broek en ik trek je weer naar me toe.
Ik zoen je gretig en hard, druk mijn blote bovenlichaam tegen dat van jou aan terwijl mijn handen de knoop van je broek los maken. Jou lippen gaan van mijn lippen naar mijn oorlel en je bijt er in. Dan gaan ze via mijn nek naar beneden tot ze mijn gepiercede tepel vinden. Ik kreun hard als je tong om mijn tepel cirkelt en je tanden niet zo zachtjes in mijn tepel bijten. Ondertussen heb ik je broek los en mijn hand glijt erin naar je kruis. Daar voel ik een ontzettende grote harde lul, ik knijp erin en je kreunt. Je hand trekt mijn rok omhoog en glijdt aan de binnenkant van mijn been omhoog. Je lacht hard als je bij mijn drijfnatte kut aan komt en merkt dat ik geen string draag. "Je maakt me gek!" Ik voel twee vingers bij me binnendringen en je duim speelt even met mijn clit. Jij maakt mij ook gek. Verdomme, ik wil je nu!
Een paar tellen later liggen mijn rok en jou broek en boxer ook op de stapel kleren die al naast ons lag. Je tilt me op en zet me op het keukenblad. Mijn benen wijd kom je voor me staan en vervolgens schreeuw ik het haast uit van genot als je je harde dikke paal in mijn kutje stoot. Je laat er geen gras over groeien en begint me gelijk keihard te neuken. Oh, wat is dit heerlijk! Ik zeg het je hardop, hoe lekker je me neukt, en dit moedigt je aan om nog harder en sneller te gaan. Je raakt me precies goed, ik schreeuw het uit van genot en al snel spuiten de sappen van mijn kut over je geweldige lul. "Jezus, wat ben jij geil.", kreun je. Je trekt je terug, zakt door je knieen en gretig drink je het vocht uit mijn grot. Je tong vind mijn clit en je bijt erin en zuigt eraan. Opnieuw voel ik je vingers in mijn kut verdwijnen, drie deze keer, en je neukt me hard er hard mee. Je tong speelt met mijn pareltje, en ik schreeuw van genot als je me klaar laat komen.
Je komt omhoog, trekt me van het keukenblad af en draait me om, zodat ik nu met mijn rug naar je toe sta. Je duwt me voorover, geeft me een flinkte klap op mijn kont voordat je je harde lul weer bij me naar binnen stoot. Gelijk begin in weer hard te kreunen van genot. Je leunt wat voorover en grijpt mijn dikke tieten als houvast, terwijl je me hard paalt. Je voelt zo goed in me, ik wil je meer, harder. Ik zeg het en je gehoorzaamt gewillig. Al snel schreeuw ik het weer uit en ik kom heftig voor een tweede keer klaar. Ik ben buiten adem, maar je bent nog lang niet met me klaar, dat weet ik. Je pakt mijn hand en lijd me naar de kamer, waar je op de bank gaat zitten. Je gebaart op de vloer voor je en beveelt: "Zuigen, nu!" Ik gehoorzaam met plezier, ga op mijn knieen voor je zitten en neem je harde lul in mijn hand. Langzaam begin in je af te trekken, even plagen, dan buig ik voorover en neem hem in mijn mond.
Eerst plaag ik je eikel met mijn tong, mijn andere hand masseert je ballen. Dan laat ik je paal in mijn mond verdwijnen en begin er hard aan te zuigen. Hmmm, je smaakt heerlijk. Eerst een beetje, daana laat ik je lul steeds verder en verder mijn mond in glijden en na en tijdje glijd ie iedere keer helemaal mijn keel in en weer uit. Ik hoor je kreunen van genot en ga lekker door, het tempo sneller en sneller. Na een tijdje zeg je me om te stoppen, ik kijk teleurgesteld omhoog. "Straks mag je meer.", zeg je. "Nu ga ik je kontje neuken." Bij wijze van antwoord kom ik omhoog en ga op handen en knieen voor je op de bank zitten. Je trekt mijn billen uit elkaar en ik voel je speeksel in mijn spleetje vallen. Ik kreun zachtjes als je mijn gaatje even goed nat maakt en een vinger naar binnen duwt. Je gaat een paar keer in en uit, dan trek je me aan mijn haar omhoog en drukt twee vingers mijn mond in.
Ik zuig ze gretig en maak ze lekker nat. Dan duw je me weer voorover en vervolgens voel ik die twee vingers mijn kontje in gaan. Ik kreun luid. Ik ben bijna teleurgesteld als je je vingers terugtrekt maar ik weet wat er nu gaat komen. Een korte pijnscheut schiet door mijn lichaam als je je harde lul mijn kontje binnen duwt. De pijn veranderd snel in genot als je je dikke paal mijn gaatje in en uit beweegt. Eerst ben je voorzichtig, maar mijn kreunen sporen je aan om tempo omhoog te laten gaan. Voor een tweede keer voel je speeksel op mijn gaatje vallen, om het nog wat gladder te maken. En dan ga je er echt voor, je neukt mijn kontje hard. Ik denk dat ik gek word van genot, zo lekker ben je bezig. Achter me hoor ik dat jij ook erg aan het genieten bent. Je tilt een van mijn benen op, zodat je vingers bij mijn druipende kutje kunnen.
Ik kom spontaan klaar als je weer twee vingers mijn kutje in duwt. Ik schreeuw dat ik meer wil. En harder. Je neukt me harder, je harde paal in mijn kont en je vingers in mijn kut. Amper bij gekomen van mijn eerdere orgasme kom ik snel alweer klaar. Vocht druipt uit mijn kutje over je hand heen en dit gevoel, gepaard met het gevoel van mijn strakke kontje om je harde lul brengen jou ook bijna naar je hoogtepunt. Snel trek je je terug en je beveelt me om te gaan zitten. Je gaat voor me staan en ik weet wat je wilt. Zonder te twijvelen neem ik je lekkere paal weer in mijn mond en begin er aan te zuigen. Met een van mijn vrije handen masseer ik je ballen. Je paal verdwijnt bij iedere beweging weer helemaal in mijn keel.
Een luide kreun kondigd de eerste golf van je zaad aan en die laat ik lekker in mijn mond spuiten. Dan haal ik je lul uit mijn mond en laat de rest over mijn tieten spuiten. Als er niets meer komt, neem ik je lul weer in mijn mond en lik hem helemaal schoon, ik speel even met je goedje in mijn mond en dan slik ik het door. Hmmm, lekker zeg. Mijn handen gaan naar mijn tieten en ik smeer je zaad er helemaal over uit. Het laatste beetje vocht lik ik van mijn tepels af. Als ik omhoog kijk, zie ik je grijnzend boven me staan. Je buigt voorover en zoent me nog eens hard. Dan plof je naast me op de bank en we rusten even uit voordat we weer overnieuw beginnen.
Aantal keer gelezen:
624
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)