Spannendverhaaltje.nl

One fine weekend

-
21-08-2010
We hadden elkaar een week ongeveer niet gezien toen we hadden afgesproken dat ik het weekend bij John zou slapen. Dit deden we vaker de laatste tijd, omdat we ons steeds meer tot elkaar aangetrokken voelde en het ook steeds goed bleef gaan tussen ons. Een echte relatie was het nog niet, maar we hdden beiden inmiddels veel meer gevoelens voor elkaar dan we in het beginnen toen John me ontmaagde hadden kunnen voorstellen dat we zouden krijgen. Het ging dus erg goed tussen ons en dat vierden we steeds vaker met een heerlijk weekend samen. We zagen elkaar dus niet meer alleen voor de sex, hoewel dat uiteraard nog steeds een groot deel van ons samenzijn bevatte en ook uberhaupt de reden was dat we elkaar hadden ontmoet. We gingen echter ook vaak uit eten, op bezoek bij vrienden van John die inmiddels ook vrienden van mij waren, of andere dingen doen die eigenlijk meer iets zijn voor een stel dan voor sexpartners. We hadden het in ieder geval altijd erg leuk. En de sex was er ook alleen maar beter op geworden en was altijd wel een belangrijk onderdeel van ons weekend samen en ook bijna altijd datgene waar we ons weekend mee begonnen. Ik was die vrijdagmiddag al om 14.0u klaar met colleges, dus ik besloot meteen naar huis te gaan, mijn spullen te pakken en naar Utrecht te vertrekken.
Ik had inmiddels de sleutels van Johns huis, dus ik kon toch wel naar binnen, ook al was hij nog op zijn werk. Rond half 4 kwam ik bij Johns huis aan en inderdaad was hij nog niet thuis. Ik ging naar binnen, nam even wat te drinken en keek wat tv. Ik was sinds die ochtend al behoorlijk opgewonden en nu ik wel in Johns huis was maar John zelf er nog niet was merkte ik dat die opwinding alleen maar toenam. Ik besloot even Johns dvdkast te bekijken, hij had een behoorlijke verzameling pornodvd's en zelfs een tweetal films die we met zijn tweeen hadden gemaakt en een aantal films die hij met vriendjes had gemaakt voor hij mij kende. Een aantal daarvan had ik nog niet gezien,dus ik pakte er willekeurig een uit de kast en zette hem op. Het bleek een erg leuke jongen te zijn waar John mee was op de film en ook John zag er erg lekker uit en werd al snel behoorlijk gepijpt. Het was heerlijk om John zo te zien terwijl hij niet bij me was en ik werd dan ook alleen maar meer opgewonden en verlangde er naar dat John thuis zou komen. Eindelijk hoorde ik sleutels in de deur en stapte John naar binnen. Ik stond gelijk op van de bank en liep opgewonden naar de gang om hem te begroeten en wat mij betreft meteen hem uit te kleden. John keek blij verrast toen hij me zag, zette zijn koffer neer en we begroetten elkaar met een heerlijke tongzoen waarbij ik hem meteen wild streelde en aan zijn kleren begon te trekken. John liet me even begaan maar na even liet hij me los en zei hij dat hij nog even wilde gaan hardlopen.
Wat teleurgesteld droop ik af en ging weer naar de kamer voor de tv zitten. John liep de kamer in om naar zijn slaapkamer te gaan en keek naar wat ik op tv zag. John lachte gemeen en zei dat hij wel begreep waarom ik hem zo wellustig begroette bij de deur. Maar je zult toch echt geduld moeten hebben lieve Just, zei hij plagend en ging de slaapkamer in. Ik volgde de film maar weer en zag dat John inmiddels een condoom omdeed en hem begon te neuken, wat er weer erg geil uitzag. Uit mijn ooghoeken zag ik John in de slaapkamer zijn kleren uittrekken zo stond hij in zijnboxer in de kamer, expres precies voor de deur om mij nog gekker te maken dan ik al was. John zag me kijken en plagend liep hij op me af, met een halfstijve lul in zijn strakke boxer en gaf me een heerlijke kus op mijn mond. Triomfantelijk liep hij weer terug naar de slaapkamer en trok een shirt en korte broek aan en deed zijn sokken en schoenen aan. Hij had me nog gekker gemaakt toen hij half ontbloot een kus had gegeven en ik besloot maar even wat te drinken te pakken. Ik liep naar de keuken en schonk wat cola. John was inmiddels helemaal omgekleed en kwam in zijn sportkleren ook de keuken in. Hij ging dicht achter me staan en duwde zijn kruis tegen mijn kontje. Instinctief duwde ik mijn kontje tegen zijn lul aan en voelde dat hij inderdaad al half op weg was naar een erectie. De lul dacht ik, hij is zelf net zo geil als ik en toch gaat ie eerst hardlopen. John kuste me in mijn nek en fluisterde in mijn oor dat hij met een half uurtje wel terug zou zijn.
Ik draaide me om en kuste hem op zijn mond en even belanden we weer in een heerlijke tongzoen en probeerde ik hem alsnog over te halen om eerst even naar de slaapkamer te gaan, maar hij maakte zich al snel weer los uit onze kus en ging er vandoor mij geil en beteuterd achterlatend. Ik nam de cola weer maar naar de kamer en keek nog wat naar de film met inmiddels een behoorlijke erectie in mijn broek. Van de film werd ik alleen maar geiler terwijl ik nog zeker een half uur op John moest wachten, dus zette ik hem na een paar minuten maar uit en bedacht wat ik kon doen om ervoor te zorgen dat John als hij terug kwam in ieder geval wl meteen aandacht voor mij had. Toen bedacht ik me dat John sowieso natuurlijk moest douchen als hij terugkwam, hoewel ik hem altijd extra opwindend vond als hij heerlijk bezweet en warm was. Maar daar zou ik dus maar eens gebruik van moeten maken bedacht ik en ik besloot om een selfpic te maken met Johns digitale camera en die op tafel te leggen. Ik ging naar de computerkamer, trok mijn kleren uit, pakte de camera en maakte via de badkamerspiegel een erg geil uitziende foto. Ik laadde deze snel in op de laptop van John en printte hem uit. Het zag er na het printen nog behoorlijk goed uit vond ik zelf en ging er snel mee naar de kamer. Ik pakte en pen en schreef onder de foto; 'Hee lekker ding, lekker hardgelopen? Ik hoop dat deze foto je misschien kan overhalen om nu wel even tijd voor mij te maken? Het echte exemplaar staat nu onder de douche... Kusjes, Just.' Dit moest John toch wel kunnen overhalen om me eindelijk heerlijk te nemen en ik ging snel naar de badkamer en stapte onder de douche. Rustig zeepte ik me in en probeerde ondertussen te horen of John al terugkwam. Het duurde voor mijn geval bijna een uur voor hij er eindelijk was, maar toen hoorde ik dan de deur dichtslaan en voelde de opwinding weer toenemen. Ik hoopte dat hij mijn briefje snel zou zien en naar de badkamer zou komen en probeerde of ik hem hier naartoe kon horen lopen. Eindelijk hoorde ik zijn voetstappen naderen en ging de badkamer deur open.
Door het matte en beslagen glas van de douchecabine zag ik dat John zijn kleren al uit had. John deed de douchedeur open en met een geile, opgewonden lach stapte hij bezweet de douche in. Gulzig vonden onze monden elkaar en kusten we elkaar geil terwijl ik vluchtig mijn handen over zijn lichaam liet glijden. John maakte zich even los uit onze kus en fluisterde in mijn oor dat hij het heerlijk vond als ik zulke verrassingen voor hem had als hij thuiskwam. Tijdens het hardlopen had hij al gehoopt en gefantaseerd over wat we zouden doen als hij terug was. Zijn mond kwam weer terug naar de mijne en ging verder waar we gebleven waren. Alle opgebouwde spanning kwam er uit en opgewonden gleden onze handen over elkaars natte lichaam. John rook heerlijk naar buiten en zweet wat me alleen maar geiler maakte. Mijn lul stond stijf overeind en raakte afentoe de keiharde lul van John. Na een tijdje hield ik het niet langer en wilde ik meer dan wat dan ook zijn lul in mijn mond hebben. Ik zakte door mijn knieen en kuste en likte me een weg langs Johns heerlijke lichaam omlaag. John sloot zijn ogen en liet het warme water van de douche over zich heen komen en genoot van mijn aanrakingen en kussen over zijn lichaam en van wat er komen zou. Al snel bereikte ik Johns keiharde paal die al nat op mijn mondje stond te wachten. John leunde tegen de muur aan en terwijl het water over mij heen stroomde zoog ik mijn mond vol met zijn heerlijke eikel en proefde zijn warme, geile voorvocht op mijn tong. John legde een hand op mijn achterhoofd en genoot van mijn mond om zijn lul. Ik zoog zijn hard lul steeds verder mijn mond in en zoog hem heerlijk af. Met lange halen gleed mijn mond rond zijn eikel en ondertussen speelde ik met mijn handen rond zijn ballen en zijn heerlijke billen. Boven me hoorde ik John heerlijk loom kreunen en genieten van zijn jonge, geile vriendje die hem zo heerlijk pijpte. Steeds kwam er weer wat voorvocht uit zijn lul sijpelen wat ik gulzig in mijn mondje nam en heerlijk doorslikte. Het was zalig om zo'n heerlijke man zo lekker te kunnen verwennen, wetende dat we hier nog lang niet zouden eindigen en dit weekend pas net begon.
Na een tijdje zakte John wat door zijn knieen en pakte me bij mijn oksel vast en bewoog me weer omhoog. Ik liet zijn lul uit mijn mond glijden en kust en likte nog even zijn eikel, om nog weer wat voorvocht op te likken. John kwam geil met zijn hoofd naar de mijne en trok me dicht tegen zich aan terwijl hij me heerlijk tongde. John bedankte me zo voor mijn heerlijke pijpen en nam het heft weer wat in handen. John was nog heter geworden door het werk van mijn mondje rond zijn lul en kon zich steeds minder beheersen. Hij pakte me lekker stevig rond mijn heupen beet en draaide me voor zich om zodat ik met mijn kontje tegen zijn lul aan kwam. Hevig hijgend liet ik hem heerlijk zijn gang gaan, geil afwachtend wat hij met me wilde doen. Als John zich zo ging gedragen tijdens onze sex dan wist ik dat ik hem precies moest laten doen wat hij wilde, dan had ik hem zo geil gemaakt dat hij ons beiden heerlijk zou laten genieten. John trok me weer dicht tegen zich aan, zijn harde lul kloppen tussen mijn billen. John duwde stevig tegen mijn onderlichaam en mijn kontje wilde niks liever dan hem diep in me voelen. Met zijn handen streelde John mijn borst en buik en gleed afentoe naar mijn stijve lul die hij afentoe gulzig aftrok. Met zijn stijve geslacht drukte hij steeds harder tegen mijn onderlichaam aan terwijl hij me heerlijke natte, geile kussen gaf in mijn nek. Met zjn rechterhand draaide hij mijn hoofd half naar zich toe waar ik al snel zijn hete mond vond die me weer geil kuste,zijn tong nu wilde in mijn mond ronddraaiend. Gulzig ontving ik zijn tong en draaide met de mijne opgewonden om hem heen. Zijn handen gleden langs mijn lichaam naar omlaag naar mijn lul die hij weer heerlijk door zijn stevige hand liet gaan.
Hij maakte zich weer los uit onze tongzoen en eindelijk gleed zijn rechterhand omlaag tussen ons in en pakte hij zijn stevige, grote lul vast en begon hij mijn kontgaatje te zoeken. Al snel had John mijn heerlijke neukgaatje gevonden en soepel duwde hij zijn geslacht heerlijk bij me naar binnen. Luid kreunende ontving ik Johns heerlijke lul. John wist precies wat hij moest doen en bewoog zich heerlijk in en uit me met nog steeds die heerlijke geilheid die zich van hem meester had gemaakt door mijn gepijp. Al snel werd John steeds gulziger en geiler en deed hij de douchedeeur omhoog en pakte hij me onder mijn bovenbenen vast en tilde me in zijn heerlijke sterke armen omhoog. Het voelde heerljk om zo door mijn ervaren John opgetild te worden terwijl zijn zalige piemel in mijn kontje zit. John hielde me stevig voor zich vast met zijn lul diep in mijn neukgaatje en stapte de douche uit. Nat tilde hij me de badkamer uit en liep in een keer naar de slaapkamer waar hij op de rand van het bed zittend plaatsnam met zijn lul nog steeds diep in me. Ik zette mijn voeten op Johns knieen en begon geil Johns lul te berijden terwijl John mij heerlijk liet begaan. Geil draaide ik me weer half naar hem om en we tongden elkaar weer vol geilheid. Met een hand nam John mijn lul in zijn handen en begon me heerlijk af te trekken terwijl zijn lul in en uit me gleed. Nadat John me een tijdje in dit heerlijke standje had geneukt nam hij me weer in zijn sterke armen en legde me op mijn rug op het bed terwijl John half over me heen kwam liggen en we meteen elkaars mond weer zochten. Mijn linkerhand ging meteen op zoek naar Johns zalige billen en ik streelde en kneep hem daar heerlijk. John kuste mijn mond en nek en oren en fluisterend zei hij in mijn oor dat ik hem altijd wel zo mocht verrassen als hij terugkwam van hardlopen of zijn werk. Ik antwoorde hem door hem weer heerlijk te zoenen en vervolgens gleed John al kussend en likkend omlaag naar mijn nek en borst waar hij heerlijk mijn tepels kuste en likte en erin beet.
Het was fantastisch om zo'n ervaren, aantrekkelijke geile, oudere man te hebben met wie ik al zoveel keer het bed had gedeeld en het nog geen een keer verveelde. John gleed steeds meer omlaag op zoek naar mijn harde, stijve lul die hij in een keer met zijn heerlijke mond omsloot. Al snel gleed ik tussen Johns benen en belandden we in een standje 69 waarbij we elkaar gulzig pijpten. John zoog zich telkens stevig vast rond mijn lul die hij heerlijk verwende en ik liet me ook niet onbetuigd rond zijn zalige piemel die even daarvoor heerlijk diep in mijn kontje zat. John voelde dat ik al bijna zou gaan komen dus liet mijn lul even met rust en kuste mijn navel en borst, waarna hij zich oprichtte en tussen mijn benen plaatsnam. Ik gleed met mijn hand omlaag en nam zijn lul heerlijk beet en liet hem in een beweging weer mijn kontje inglijden. John duwde in een keer door en gleed soepeltjes in een keer bij me naar binnen, waarna hij zijn heerlijke tempo weer oppakte en me diep neukte. Met beide handen trok ik John helemaal over me heen en spreidde mijn benen zodat hij heerlijk op me lag terwijl hij me neukte. Onze monden vonden elkaar gelijk weer en al neukend tongden we elkaar gulzig. John gleed ondertussen met een hand tussen ons in en begon heerlijk aan mijn stijve lul te trekken. John voerde zijn neuktempo steeds meer op en trok tegelijk ook steeds sneller aan mijn harde piemel. Beiden voelden we ons orgasme snel naderen en ineens schoot John zijn heerlijke lading sperma diep in mijn kontgaatje. John trok snel zijn lul terug en gulzig kwam ik naar voren om Johns piemel in mijn mond te nemen en de rest van zijn zaad in mijn mondje te zuigen. John liet het gewillig over zich heen komen en ging rustig door met mij aftrekken, waarna ik al snel mijn sperma over zijn handen en borst spoot. John bood me zijn hand aan en gulzig likte ik mijn eigen sperma op, waarna John me kuste en we elkaars sperma in onze monden deelden. Na een tijdje kwam John loom over me heen liggen en speelde langzaam met mijn halfstijve lul, terwijl we elkaar traag en nagenietend kusten. Opgewonden bedacht ik me... het is nog maar vrijdagmiddag.
Aantal keer gelezen:
1033
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)